Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Outside of the loop

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

o t h e r . p l a c e s


.plaatsen buiten de lus kun je hier bezoeken en zo bijvoorbeeld de geschiedenis van je karakter uitwerken. Je hoeft je aan geen enkele grens of tijd te houden. Je karakter kan overal heen zijn geweest of zelfs andere lussen bezocht hebben.

14139{MC} Double Cros...
za nov 04, 2017 12:01 am
Clarke Guerra Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

i n . t h e . a i r


zelfs in Inndyr snakken jongeren naar contact als zij elkaar niet direct kunnen zien. Smartphonegebruikers maar ook briefliefhebbers kunnen hier hun communicatieve ei kwijt.

45578@Alec_Lund
zo nov 12, 2017 7:56 pm
Alec Lund Laatste bericht bekijken
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nederlandse RpgSites Overzicht Peculiar Children Peculiar Children