Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Akeyna

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Akeyna

avatar

PROFIELAantal berichten : 31
IC-berichten : 8
Registratiedatum : 27-12-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Akeyna
. Louise
. Ethan
. Clarke

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Nine Lives
Uiterlijke leeftijd: 8 winters
Quote: I earned these stripes

BerichtOnderwerp: Akeyna   di dec 27, 2016 8:33 pm


A k e y n a   
a l g e m e e n

Leeftijd: 320 winters
Uiterlijke leeftijd: 10 winters
Ouders: Unknown
Broers/zussen: Unknown
Geboorteplaats: Bangladesh

Bijzonderheid: Nine Lives
Wat over katten vaak gezegd wordt, is afkomstig van Akeyna's bloedlijn en hun bijzondere gen. Het houdt in dat ze letterlijk negen keer dood kan gaan en weer op kan staan alsof er niets gebeurd is. Hierdoor is ze tevens immuun voor veroudering. Twee van haar levens heeft ze inmiddels verbruikt. Ze kan met alle diersoorten communiceren en mensen verstaan, maar niet met hen spreken. Door haar hoge leeftijd is ze sterk, en heeft ze zich trucjes aangeleerd die de meeste van haar soort niet kunnen doen -trapeze, fietsen etc.-

u i t e r l i j kOmschrijving uiterlijk:
Akeyna ziet eruit als een gezonde, jonge Bengaalse tijger. Haar ogen zijn ijsblauw en haar vacht is meestal hagelwit. Het patroon van strepen op haar gezicht vormt haar eigen, identieke streepjescode. Achter haar oor zit een chip uit het reservaat, die inmiddels niet meer werkt. Op haar rug lopen nog altijd rode striemen waar haar vacht niet meer terug zal groeien; een souvenir aan het circus waar ze een tijd lang werd vastgehouden en waardeloos behandeld werd.


i n n e r l i j k

Karakter: wip
Sterke punten: wip
Zwakke punten: wip

g e s c h i e d e n i s


Lange tijd leefde Akeyna in vrede samen met haar stam in de jungle van Bangladesh. De rest werd echter verstoord toen hun stuk grond werd platgebrand voor industriële doeleinden. Ze verloor haar troep en stierf zelf ook. Ze realiseerde zich dat ze een bijzonderheid had toen ze weer wakker werd in de buurt van wat ooit haar thuis was, en nu slechts een verdord stukje land. Dagenlang dwaalde ze rond, totdat ze uitgeput was en zich in de stad waagde, wanhopig op zoek naar eten. Ze zaaide hier nogal wat onrust, en al snel werd ze gevangengenomen en in een reservaat geplaatst, waar ze haar middels een chip in de gaten hielden. Toen ze haar vijfentwintigste jaar in het reservaat doorbracht, werd opgemerkt dat ze nogal oud was voor haar soort. Ze werkt continu in de gaten gehouden, en kwam uiteindelijk onder bekendheid van de pers door haar hoge leeftijd. Omdat het economisch niet goed ging met het reservaat, accepteerde het een grote smak geld van een circus en werd Akeyna doorverkocht. Ze stond hier bekend als de oudste maar meest risicovolle tijger ooit vertoond. Ze leerde door brandende hoepels springen, trapezekunsten en zelfs kreeg ze onder de knie hoe je een fiets moest gebruiken. Na een eeuw voor het circus gewerkt te hebben, werd ze het beu. Ze had geen zin meer om zich naar de hand van de mensen te zetten. Op een dag, toen ze geeuwend in haar kooi lag, besloot ze een ontsnappingspoging te doen. Ze werd echter gevangen en vanaf die dag vreselijk behandeld. Zweepslagen, bedreigingen met vuur en de kleinste kooitjes mogelijk waren dagelijkse kost -allemaal omdat de mensen dachten dat ze gevaarlijk was puur en alleen omdat ze door de stalen kooi heen gebroken was. Het was een moeilijk beslissing, maar Akeyna wilde hier niet langer zijn en besloot een van haar negen levens in te zetten. Met opzet maakte ze een verkeerde sprong van de trapeze -niet de meest plezierige dood, maar het was beter dan nog eens af te fikken. Toen ze wakker werd buiten het circus, zette ze het op een lopen. Ze had geluk dat het circusseizoen was in Noorwegen, en de lus van mevrouw Bluebonnet bijna onvermijdelijk was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t124-akeyna
Girolamo Riario
Admin
Admin
avatar

PROFIELAantal berichten : 183
IC-berichten : 25
Registratiedatum : 15-10-16
Leeftijd : 19
Accounts : Girolamo Riario
Hedwig Loring
Victor Frankenstein
Woonplaats : België
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Vleugels
Uiterlijke leeftijd: 35
Quote: Liberum arbitrium, we all make our own choices. That's why we have to live with them.

BerichtOnderwerp: Re: Akeyna   di dec 27, 2016 9:04 pm


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Akeyna
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: