Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Rex Lichtenberg

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rex Lichtenberg

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 01-01-17
Leeftijd : 20
Accounts :
Rex Lichtenberg
Maya
Woonplaats : België
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Telekinese
Uiterlijke leeftijd: 16 jaar
Quote: Allein ist besser als mit Schlechten im Verein.

BerichtOnderwerp: Rex Lichtenberg   zo jan 01, 2017 9:37 am


Rex Lichtenberg

a l g e m e e n
Leeftijd: 16 jaar
Uiterlijke leeftijd: 16 jaar
Bijzonderheid: Telekinese
Ouders: Alfred en Elise Lichtenberg
Broers/zussen: Geen
Geboorteplaats: Ernen, Zwitserland

b i j z o n d e r h e i d
Rex heeft telekinese als gave, waardoor hij vanaf een afstand voorwerpen kan optillen en bewegen. Hiervoor hoeft hij alleen maar geconcentreerd naar het voorwerp te kijken en zich voor te stellen hoe het beweegt. Soms gebruikt hij ook handbewegingen voor extra coördinatie. Rex is enkel in staat om voorwerpen te laten zweven en voortbewegen en hij kan ze dus niet vervormen of buigen. Hij heeft zijn gave nog niet volledig onder controle, dus het kan gebeuren dat hij per ongeluk iets (of iemand) optilt.

u i t e r l i j k
Foto: Zie ava + sig
Face claim: Michael J. Fox (Marty McFly)
Omschrijving uiterlijk: Rex is met zijn lengte van 1 meter 67 niet bepaald groot voor een jongen van zijn leeftijd, waardoor hij in combinatie met zijn korte, bruine haren en blauwe ogen geen opvallende figuur is. Zijn kledingstijl is erg casual, dus hij zal vooral veel rondlopen in een spijkerbroek en T-shirt (eventueel met een vest). Verder is hij eraan gewend om stevige wandelschoenen te dragen.

i n n e r l i j k
Karakter: Rex is over het algemeen een vriendelijke, betrouwbare jongen die geen vlieg kwaad doet. Daartegenover rent hij liever weg dan dat hij een conflict veroorzaakt en is hij vrij wantrouwend jegens mensen die hij niet kent. Het is helemaal niet moeilijk om zijn vertrouwen te winnen, maar als je hem een reden geeft om je te mijden, zal hij dat ook doen wanneer mogelijk. Hij hecht veel waarde aan vriendschap en hij probeert er ook te zijn voor degenen die hij zijn vrienden (of vriendinnen) kan noemen.
Sterke punten: Goedaardig, betrouwbaar, positief
Zwakke punten: Wantrouwend, angstig, naïef

g e s c h i e d e n i s
Rex werd geboren in Ernen, een klein dorpje in Zwitserland. Hij was enig kind en kreeg meer dan genoeg aandacht van zijn beide ouders. De eerste jaren van zijn leven waren dus erg stabiel en hij groeide op als een normaal kind, totdat hij ongeveer vijf jaar oud was. Hij begon speelgoed op te tillen zonder zijn handen te gebruiken en hij kreeg het zelfs voor elkaar om een koekje te pakken uit de pot die veel te hoog stond voor hem. Zijn ouders begonnen dit in de gaten te krijgen en werden bang dat andere mensen zijn onverklaarbare gave te zien zouden krijgen. Uiteindelijk verhuisde het hele gezin naar een huisje verder weg van het dorp en dieper de natuur in, waar maar weinig mensen kwamen.

Dat bleek een goede beslissing te zijn geweest, want Rex’ gave begon zich verder te ontwikkelen. Zijn ouders probeerden hem hierbij te helpen, maar aangezien ze zelf niets van deze kracht afwisten moest de jongen alles zelf ontdekken en leren beheersen. Hij probeerde zichzelf aan te leren hoe hij zijn gave onder controle moest houden, wat min of meer lukte, ook al kwam het nog wel eens voor dat hij per ongeluk iets van de tafel “stootte”. Zodra zijn ouders een beetje gewend waren geraakt aan het fenomeen, besloten ze dat ze hun zoon zelf zouden onderwijzen. Met zo’n onvoorspelbare bijzonderheid konden ze hem immers niet naar een gewone school sturen. Rex was een goede leerling en leek niet veel moeite te hebben met de leerstof, ook niet toen hij aan het “middelbare niveau” begon.

Verder wist Rex zich goed bezig te houden door wandelingen te maken door de natuur en te schilderen, waarbij hij meteen ook oefende met de fijnere motoriek van zijn gave. Hij keek ook regelmatig een film of las eens een boek – bij voorkeur science fiction. Voor Rex was dit een ideaal leven, maar zijn ouders begonnen zich toch zorgen te maken. Hun zoon had zich niet volledig kunnen ontwikkelen op sociaal gebied en zijn gave was nog steeds niet helemaal onder controle. Toen ze hoorden over het bestaan van een zogenaamde tijdlus, waar nog meer jongeren zaten met dergelijke bijzonderheden, dachten ze de perfecte plek voor hem te hebben gevonden. Het duurde even voordat Rex was overgehaald om daar naartoe te gaan, maar uiteindelijk stemde hij ermee in en vertrok hij naar Inndyr.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Girolamo Riario
Admin
Admin
avatar

PROFIELAantal berichten : 183
IC-berichten : 25
Registratiedatum : 15-10-16
Leeftijd : 19
Accounts : Girolamo Riario
Hedwig Loring
Victor Frankenstein
Woonplaats : België
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Vleugels
Uiterlijke leeftijd: 35
Quote: Liberum arbitrium, we all make our own choices. That's why we have to live with them.

BerichtOnderwerp: Re: Rex Lichtenberg   zo jan 01, 2017 12:03 pm


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rex Lichtenberg
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: