Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Sights are set | A L E X

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aguilar de Nerha

avatar

PROFIELAantal berichten : 33
IC-berichten : 5
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : >Thomas Shelby<
>Aguilar de Nerha<
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Reincarnation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: You need a little bit of insanity to do great things

BerichtOnderwerp: Sights are set | A L E X   vr jan 06, 2017 10:20 pm

Hoefgekletter weerklonk in een rap tempo, gepaard met het gebries van een hard werkend paard. Lange bruine manen wapperden actief mee in de wind, die zo nu en dan het zicht van diens ruiter blokkeerde. Deze stond in de beugels, met verende knieën, bovenlichaam naar voren gebogen. Met een rot gang begaven ze zich over de vlakte. Beiden leken ze één gedachten te hebben; het bereiken van het gebouw dat in de verte te zien was. Sinds vandaag waren ze in dit gebied terecht gekomen. Er was geen dringende haast dat ze zo'n snelheid hadden. Er was geen urgente reden. Soms was het gewoon eens plezierig om uit te waaien. En ja, ook mensen zoals hij wilde wel eens plezier. Niet enkel serieuze, levensbedreigende actie.
Na enkele meters hield Aguilar het voor gezien. Hij zakte terug in het zadel, bedaarde zijn strijdros tot een zodanige rust dat die terug zakte in stapvoets. De teugels liet de jongeman daarbij vieren, waarvan het beest meteen gebruik maakte door diens hals uitgebreid te strekken. Het zou niet lang meer duren, dan zouden hun wegen scheiden. Aguilar wist wat de bedoeling was hier. Hij zou zich gaan bevinden onder begaafde jongeren. Als een soort weeshuis wellicht. Een dier was overbodig. Het zou diens draai wel vinden. Paarden waren taai. Ze konden prima voor henzelf zorgen.

Aguilar had zich half omgedraaid in het zadel. Behendig frummelden zijn vingers een zadeltas los, waarin zijn meest belangrijke spullen zaten. Deze belandde na het losmaken met een zachte plof in het gras, gevolgd door diens eigenaar. Het paard hield verbaast stil, verbaast door het feit dat haar rug ineens zo licht aanvoelde. Zowel paard als mens wisselden een blik uit, waarna Aguilar het zadel en hoofdstel begon te ontgespen. Alsof deze voorwerpen geen waarde hadden, werden deze aan de kant gegooid. Voor een laatste keer keek hij het sierlijke beest aan, voordat hij deze met grote gebaren en veel geluid weg joeg. Net toen Aguilar zwijgend zijn tas op wou pakken, werd hij opgeschrikt door naderende voetstappen.

| Alex


de Nerha
♦.♦

_________________

[Theme]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alex Smith

avatar

PROFIELAantal berichten : 228
IC-berichten : 70
Registratiedatum : 21-11-16
Leeftijd : 19
Accounts : Alexander
Jessica
Laura
Adriano
Woonplaats : België
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: wind beheersen
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: Don't change so people will like you. Be yourself and the right people will love the real you.

BerichtOnderwerp: Re: Sights are set | A L E X   za jan 14, 2017 8:54 pm

De zon scheen in Alex’ ogen toen hij in de verte hoefgetrappel hoorde. Hij deed zijn hand boven zijn ogen zocht de bron van het geluid. Hij zag hoe de man na een eindje stopte, af het paard ging en hem ontgespte. Hij vloog vloeiend naar beneden en landde op de grond. De man joeg het paard weg en Alex vroeg zich af waarom hij hem weg jaagde. Vast omdat hij een bijzonder kind was maar het paard geen bijzonder dier. In de lus had hij nog geen kennis gemaakt met bijzondere dieren, alleen maar met enkele bijzondere kinderen. Ethan, die hij op de eerste dag had leren kennen, was erg goed bevriend met Alex. Ook al had Ethan een duister verleden, hij vond hem een toffe jongen. “Hallo!” zei Alex tegen de man.

_________________
The wind is my best friend :-)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sights are set | A L E X
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: