Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Peter Pan || Who will save you now?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aguilar de Nerha

avatar

PROFIELAantal berichten : 33
IC-berichten : 5
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : >Thomas Shelby<
>Aguilar de Nerha<
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Reincarnation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: You need a little bit of insanity to do great things

BerichtOnderwerp: Peter Pan || Who will save you now?    za jan 07, 2017 5:37 pm

Gisteren had zijn paard heb gebracht naar het gebouw waar hij de komende tijden zou verblijven. Het was de bedoeling geweest dat hij naar binnen zou zijn gegaan. Dat hij zich mengde onder het volk en braafjes de nacht in bed zou door brengen. Echter had Aguilar zich bedacht. Hij had zijn spullen opgepakt en was omgekeerd. Het was geen slecht plan om eerst de omgeving te verkennen. Bij voet. Zo leerde hij de wegen kennen. De donkere hoekjes, de uitpunten. Je wist maar nooit. Hem kennende ging hij er ongetwijfeld gebruik van maken. Zo was hij eenmaal. De wereld verkennend door de duistere schaduwen. Ongezien. Onopgemerkt. Zo was zijn manier van leven vanaf het verre begin;  562 jaar geleden. Hoewel de jongeman keer op keer herboren werd, verloor hij zijn eigen ziel nooit. De ziel die al die jaren meedraaide. De ziel die al zoveel had meegemaakt en hem voorzag van wijsheid. Van kennis. Velen verachtten het idee om bijna onsterfelijk te wezen. Dat ze hun geliefdes allemaal zagen sterven. Dat ze dan toe moesten zien hoe de wereld verwoest werd door de ergste dieren die er rondlopen; mensheid henzelf. Toch had Aguilar het niet anders gewild, want één keer leven was simpelweg niet genoeg geweest voor alle levens-reddende missies die hij had voltooid. En die, die nog voor de boeg stonden.

Aguilar staarde de zee over, terwijl hij zelf bovenop de kliffen bevond. Zijn tenen tricky net over de rand. Het hoefde enkel af te breken. Een situatie waarin hij zo vaak had gestaan, waarbij hij altijd koos om te springen. Echter besloot hij dat nu niet te doen. Er was geen directe bedreiging en hoewel zijn geboorteplaats aan de zee lag, had hij het er nooit echt op gehad.

Een kleine donkere schim schoot aan hem voorbij, op enkel hoogte. Vanuit zijn ooghoeken zag Aguilar het gebeuren. In een fractie van een seconde lag hij op de grond, half over de klif hangend. Zijn arm had hij uitgestrekt, zijn hand die zijn tas net op het nippertje grijpen kon. Elke imbeciel kon wel begrijpen wat er gaande was. Een tas kreeg niet uit zichzelf suïcidale gedachtes waarna er pootjes aan vast groeide. Voetstappen klonken achter hem, wat Aguilar met een argwanende blik over zijn schouder deed kijken.

|| Peter pande Nerha
♦.♦

_________________

[Theme]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peter Hale

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 06-01-17
Accounts : Peter Hale
Saragon
Ruby Red
Stiles Stilinski
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Werewolf - alpha
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't worry Alice, wonderland is better when you are completely lost

BerichtOnderwerp: Re: Peter Pan || Who will save you now?    za jan 07, 2017 10:19 pm


Who's there afraid of the big bad wolf?


'cause the big bad wolf is coming to play
De weerwolf was al weer een tijd in de lus van mevrouw Bluebonnet en hij begon zich te vervelen. Hij mocht niemand vermoorden, verwonden of andere dingen in die richting. Het verbaasde hem dat hij naar een vrouw luisterde welke jonger was, hoewel mensen veranderen geen nut had want een dag later waren ze het toch weer vergeten. Hij miste de manier waarop mensen woedend op hem werden zoals zijn neefje Derek en zijn vrienden. De manier waarop hij zijn leven waagde in een gevecht en zijn lichaam zichzelf zo snel mogelijk heelde terwijl de metalen geur van bloed zijn bloedlust versterkte. Hij herinnerde zich hoe ze hem hadden gesmeekt om hun levens te sparen en hoe hij zonder te denken hun keel opengereten had. Hij glimlachte sluw terwijl hij terugdacht en hij liep verder in de richting van de kliffen.

Met de wind zijn kant op waaiend rook hij een geur die hij niet kende, noch aan een gezicht kon koppelen. Hij kneep zijn wenkbrauwen samen tot een frons. Zijn bovenlip trok zich een keer op toen hij iemand met zijn tenen over de rand van de klif zag staan. Er gebeurde iets waardoor de man ineens op zijn buik kwam te liggen en zijn tas boven de klif. Hij maakten een afkeurend geluid toen hij zag dat hij niet terpletter was gevallen. "Spijtig." De man keek om naar Peter en opnieuw grijnsde hij sluw. "Het zou leuker geweest zijn als je gevallen was." Langzaam stapte hij naar voren, maakte een vuist en 'sloeg' deze uit elkaar waarna lange, scherpe nagels tevoorschijn kwamen. Zijn vingers hadden een stevige greep om zijn pols voordat hij hem boven het wilde water liet hangen. Hij liet zijn rode alpha ogen aan de man zien en zijn tanden groeiden. "Wat moet je hier?" Siste hij, genietend van zijn eigen stem. Hij hapte in de lucht richting zijn gezicht en klapte zijn kaken op elkaar terwijl een gegrom rees op in zijn keel. Hij zakte door zijn knieën en zat op zijn hurken terwijl hij oogcontact hield.  

-Kort


_________________
I'm not a total psycho but when you look this good it's hard not to be

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aguilar de Nerha

avatar

PROFIELAantal berichten : 33
IC-berichten : 5
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : >Thomas Shelby<
>Aguilar de Nerha<
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Reincarnation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: You need a little bit of insanity to do great things

BerichtOnderwerp: Re: Peter Pan || Who will save you now?    zo jan 08, 2017 8:19 pm


Aguilar zou allang veilig boven grond zijn geweest als er geen tweede figuur in de omgeving was geweest. Zijn zintuigen stonden op scherp. Alarmbellen rinkelden in de verte. Pure wantrouwen. Hij was niet in een kwetsbare situatie. Wel nee, voor alles was een oplossing. Als hij niet omhoog zou komen door die pipo, dan zou hij wel een weg naar beneden vinden. Zijn ogen straalden rust uit. Zijn lichaam leek geen moeite te hebben met het gewicht dat door de zwaartekracht naar beneden werd getrokken. De jongeman hing daar net zo relaxed als een mens dat simpelweg op twee benen stond.

Een lichte frons verscheen in zijn voorhoofd na het horen van de naderende man. Leedvermaak? Daar leek het wel behoorlijk op. Ah well, iedereen z'n eigen ding, right? Wie was hij om te oordelen om zoiets. ,,Gelukkig is het hier geen circus. Voor entertainment moet je het elders zoeken, amigo,"  sprak Aguilar ietswat spottend. De man leek te transformeren. Diens ledemaat althans wel. Scherpe nagels. Nagels die zich om zijn pols wikkelden. Wat nu, werd hij zomaar geholpen. Wellicht was zijn wantrouwen voor ni-... Of niet. Zonder wat te doen voelde Aguilar hoe zijn lichaam zich wat verplaatste. Onveranderd, nog altijd hangend boven het water. Als een hulpeloze lappenpop die werd mishandeld door een meisje van vijf.

Onverschrokken keek de Spanjaard de poppenspeler aan. Rode ogen. Scherpe tanden. Behoorlijk kracht in de pokkel. Wat een combinatie was deze man. Aguilar's groene ogen priemden scherp. Hij had geen idee hoe lang dit ging duren, maar zijn geduld drupte stukje bij beetje weg. Als een zandloper dat langzaam leeg liep. ,,Wat ik hier moet?" Herhaalde hij. ,,Zoals alle andere wezens. Wat moet je anders in een lus." Waarom zou hij überhaupt informatie geven aan deze behulpzame vriend. ,,Even wat anders hé," begon Aguilar. De kalme blik op zijn gezicht veranderde lichtelijk. Meer onheilspellender. Mysterieuzer. ,,Als je die houding van je niet heel snel veranderd dan zal ik je nog vermoorden ook."


de Nerha
♦.♦

_________________

[Theme]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peter Hale

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 06-01-17
Accounts : Peter Hale
Saragon
Ruby Red
Stiles Stilinski
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Werewolf - alpha
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't worry Alice, wonderland is better when you are completely lost

BerichtOnderwerp: Re: Peter Pan || Who will save you now?    zo jan 08, 2017 11:07 pm

Het bos achter hun maakte veel geluid door de harde wind waardoor Peter het eerste antwoord van de man niet hoorde. "Even wat anders hé, als die houding van je niet heel snel veranderd dan zal ik je nog vermoorden ook." Peter zag zijn geduld langzaam wegsijpelen en een stoot adrenaline schoot door zijn lichaam. Hij ging rechtop staan en tilde de man mee, er voor zorgend dat hij niet dicht genoeg bij de rand kwam om zijn voeten op te zetten. Eerst liet Peter zijn pink los van de pols, daarna zijn ringvinger en middelvinger wat er voor zorgde dat de man alleen aan duim en wijsvinger hing. Hij opende zijn hand en liet de man zijn pols los om hem een seconde later bij zijn kraag te grijpen en over zijn hoofd te gooien in de richting van het bos. "Hmm, wat zei mijn moeder vroeger nou over het eten?" Hij legde zijn hand op zijn kin en knipte in zijn vingers. "Oh! Ik mocht er niet mee spelen." Hij zakte lichtjes door zijn knieën terwijl hij de Spanjaard in zijn groene ogen aankeek.

_________________
I'm not a total psycho but when you look this good it's hard not to be

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aguilar de Nerha

avatar

PROFIELAantal berichten : 33
IC-berichten : 5
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : >Thomas Shelby<
>Aguilar de Nerha<
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Reincarnation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: You need a little bit of insanity to do great things

BerichtOnderwerp: Re: Peter Pan || Who will save you now?    ma jan 09, 2017 9:07 pm


Zowel mentaal als fysiek bereidde Aguilar zich voor. Spieren zetten zich schrap, klaar voor elke verrassing dat komen zou. Eén ding was echter al wel duidelijk; deze man had geen goede intenties. Het verbaasde de Spanjaard niet. Iets waar hij ergens schaamte voor voelde. Een gewoonte was het geworden, een gewoonte dat er weinig goeds schuilhield in de mensheid. Hij was zelf geen haar beter. Er kleefde behoorlijk wat bloed aan zijn handen. Er borrelde heel wat agressie binnen in hem. Een pure gewoonte, die onveranderlijk leek. Al eeuwen lang was hij zo. Geen enkele dag was er aan hem voorbij gegaan dat hij dacht dat hij moest gaan veranderen. Hoewel het gevoel over dit onderwerp zo dubbel aan voelde, bleef Aguilar erbij dat sommigen nou eenmaal zo moesten zijn. Zij die het smerige werk opknapten, zij die zich daarbij in de schaduwen bevonden om het licht te dienen.

Bloed borrelde langzaam door zijn aderen heen. Hard moest de jongeman zijn best doen hemzelf in te houden. Het viel allemaal niet mee; een temperamentvol karakter hebben terwijl duizenden lessen hem hadden geleerd daar geen gebruik van te maken. Keer op keer was hij ermee op zijn bek gegaan. Enkel om volhardend te blijven was het ideaal.

Hoe "hulpeloos" hij had gehangen, zo snel lag hij ook weer op de grond. Op een spectaculaire manier werd Aguilar's pols verlost van de sterke greep, die zich vervolgens weer vergreep aan zijn kraag. Show time. Bewust gekozen om er nog niets tegen te doen klapte hij tegen de grond aan. De tas slingerde daarbij een eindje weg. In ieder geval droog. Tijdens de val had Aguilar geen seconde zijn blik losgelaten van de man. De neerbuigende manier waarop deze tegen hem sprak maakte zijn humeur er niet veel beter op. Sterker nog; zijn bloed begon daadwerkelijk te koken. Waarom zou hij zich inhouden? Amigo deed tenslotte ook niet bepaald bescheiden. ,,Your mother was a wise woman. Too bad she had to raise a kid like you." Nu was het zijn beurt. Met zijn armen zette Aguilar zich af, daarbij half omhoog komend. Doordat zijn tegenstander zich half door zijn knieën bevond, maakte hij daar meteen gebruik van door flink tegen diens knieholte te trappen. Zodra die voet diens plaats terug had gevonden op de grond, kwam de ander in beweging. Deze belandde tegen de borstkas van de man, die daarbij op z'n rug dwingend. Direct kwam Aguilar zelf mee naar voren, bovenop de man stortend. Zijn ene voet plaatste hij op de rechter bovenarm van de man, terwijl de andere voet zich op de andere hand plaatste. Intussen ontgrendelde rondom Aguilar's polsen twee scherpe messen, die eens verborgen zaten om zijn onderarmen. Beide punten drukte hij tegen de hals van de man. ,,You should watch out with that big mouth of yours, didn't your mom told you? It can get you in big problems. Like... Right now." Zachtjes drukte hij de messen aan, zorgend dat een klein stroompje bloed kon ontsnappen aan de menselijke kooi.


de Nerha
♦.♦

_________________

[Theme]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peter Hale

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 06-01-17
Accounts : Peter Hale
Saragon
Ruby Red
Stiles Stilinski
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Werewolf - alpha
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't worry Alice, wonderland is better when you are completely lost

BerichtOnderwerp: Re: Peter Pan || Who will save you now?    za feb 04, 2017 5:01 pm


Who's there afraid of the big bad wolf?


'cause the big bad wolf is coming to play
De groene ogen van de man deden hem denken aan de ogen van zijn neefje, als hij boos was. Zijn ogen kleurden dan altijd groen. Het gevoel van macht toen hij zijn keel open reet was te goed om nooit meer te beleven en bleef hij moorden, zeker in de lussen.

Ze hadden elkaar elke seconde recht aangekeken en hij hoorde de hartslag van de man versnellen van woede. ,,Your mother was a wise woman. Too bad she had to raise a kid like you." Een gelach verliet Peter's mond, zijn moeder was alles behalve wijs. Zo dom als het achterwerk van een varken, zou je kunnen zeggen. Door zijn gelach en het denken aan zijn moeder had hij kostbare secondes weggegooid en lag de alpha al snel op zijn rug, met de man boven hem en zijn messen op zijn nek. Een warme vloeistof gleed langs zijn hals naar beneden en al snel had hij door dat het om zijn eigen bloed ging. ,,You should watch out with that big mouth of yours, didn't your mom told you? It can get you in big problems. Like... Right now." Hij drukte zijn lippen op elkaar en keek uitdagend naar de man boven hem. "Ik zou hier meer van genieten als de messen en de kleren weg waren, maar goed." Een knipoog volgde voordat hij zijn benen optrok en de man van hem af probeerde te gooien. Of hij nog meer onder het bloed raakte of niet.-Kort hoop dat je er toch wat mee kan :3

[/i]

_________________
I'm not a total psycho but when you look this good it's hard not to be

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Peter Pan || Who will save you now?    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Peter Pan || Who will save you now?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c l i f f s
-
Ga naar: