Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 how to stay relaxed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
avatar

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: how to stay relaxed   za jan 07, 2017 7:37 pm

Er zijn veel voordelen aan het feit dat Lyana maar zintuigen kon veranderen.  Het feit dat ze haar gevoel volledig zou kunnen laten verdwijnen komt soms wel eens goed uit. Het enige nadeel, ze moest er wel gaan op concentreren. Dus wanneer ze afgeleid zou worden gaat ze altijd wel wat voelen. Pas wanneer ze volledig gefocust is kan ze een zintuig van haar volledig afsluiten.  Ze pakte een kort shortje en een topje (i did this on purpose), niks anders. Haar donkere haren stak ze in een paardenstaart zodat het niet in de weg gaat liggen wanneer ze ging gaan joggen. Met haar nieuwe sportschoenen aan ging ze naar beneden. Haar gsm had ze met een speciaal zakje ervoor aan haar bovenarm gehangen en de oortjes al in haar oren gestopt. Met twee treden tegelijk ging ze naar beneden om al joggend naar de kust te gaan.

De kust zelf was niet echt warm, de wind zorgde iedere keer ervoor dat er rillingen over je heen raasden. Lyana speelde dus slim en vals. Langzaam maar zeker begon ze haar gevoel qua pijn en aanrakingen te verlagen tot ze de koude wind bijna niet meer voelde. Dit vooral om het feit dat joggen met veel kleren onhandig was, en vooral omdat ze geen dikke kleren bij zich had. met de muziek die afspeelde begon ze te joggen. Achter een volledig uur stopte ze. Deed haar schoenen en kousen uit om dan in het water te gaan staan en tot rust te komen. Haar muziek deed ze uit en de oortjes rond haar nek om zo te luisteren naar de zee en begon dan stretch oefeningen in het water te doen.

(Peter)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peter Hale

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 06-01-17
Accounts : Peter Hale
Saragon
Ruby Red
Stiles Stilinski
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Werewolf - alpha
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't worry Alice, wonderland is better when you are completely lost

BerichtOnderwerp: Re: how to stay relaxed   zo jan 08, 2017 12:06 am


Baby I'm preying on you tonight


Hunt you down eat you alive

!Bloederige post!

Hij verveelde zich, dat was duidelijk te merken. Hij liep door het dorp en veranderde ineens zijn oogkleur en tanden naar zijn weerwolf form wat mensen liet krijsen uit angst. Met zijn gehoor hoorde hij hun hartslag versnellen, waar hij op kickte. Het was een soort drug. Hij klapte al snel zijn nagels uit en greep de eerste de beste persoon die hij kon grijpen, zetten zijn nagels in de nek waardoor een kleine straal bloed over de hals gleed en in het oor fluisterde of ze nog iets te zeggen hadden. De persoon kermde smeekwoordjes uit en Peter Hale reet de keel open. "Je had ook kunnen zeggen hoe knap ik was." Met zijn voet duwde hij tegen het hoofd om deze de andere kant op te laten draaien en deed dit bij nog een paar mensen voordat hij het zat werd en iedereen zijn steeg ontweek. Hij keek naar de lichamen, "Wat vinden jullie daar nou van, hmm? Beetje respectloos nietwaar?" Hij rolde zijn ogen toen hij geen antwoord kreeg en mompelde een rude. voordat hij naar de zee liep om andere slachtoffers te zoeken.

Zijn witte shirt en armen zaten onder het bloed en een gestoorde uitdrukking zat op zijn gezicht geplakt. Hij had het gemist, de kracht van het moorden. Hij grijnsde naar een klein, angstig kind die met grote ogen naar hem keek en om haar moeder riep. Hij veranderde zijn ogen voor een milliseconde naar het meisje die ineens stilstond en gefascineerd naar zijn ogen keek. "Nog een keer!" Ze klapte in haar handen en Peter zakte door zijn hurken met een vriendelijke glimlach. Hij deed het nog een keer, maar ondertussen liet hij zijn nagels weer groeien en hield zijn arm omhoog. De moeder kwam eraan gerend terwijl ze bedankjes riep en de weerwolf haalde pijlsnel uit naar de buik van het kleine meisje. Ze was niet meteen dood en tranen biggelde over haar wangen terwijl de moeder luid schreeuwde. "Shut up woman!" Bulderde zijn stem terwijl hij langzaam opstond en zijn vingers aflikte. Ze draaide om en probeerde weg te rennen, maar ver kwam ze niet door het zachte zand en viel de vrouw voorover op de grond. Hij zuchtte dramatisch om het gedrag van de vrouw en wandelde naar haar toe, verlaagde zich tot haar niveau voor dat hij zijn klauw snel over haar hals liet gaan.

Hij stond op en draaide een keer een rondje over het strand, welke nu uitgestorven was. Hier en daar lagen levenloze lichamen en plassen bloed. Trots op de schade die hij had aangericht liep hij verder en zag al snel een dame in het water staan terwijl ze stretch oefeningen deed. Met zijn nagels nog uitgeklapt legde hij zijn hand op haar schouder toen hij eenmaal achter haar stond en vegen bloed plakte aan haar kleding.


_________________
I'm not a total psycho but when you look this good it's hard not to be

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
avatar

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: Re: how to stay relaxed   zo jan 08, 2017 12:26 am

Lyana was volledig relaxed. haar hart begon stilaan weer op een regelmatig manier te kloppen, waarbij ze dan ook weer kalm kon ademhalen. Het voelde heerlijk om de sterke wind door haar haren te voelen. Hoe het tegen haar op botste. De koude voelde ze dan weer niet; Iets dat het nog veel beter maakte. Zo kon ze er meer van genieten en niet te moeten denken aan de koude, wat de anderen dan juist wel weer moesten doen. Lichtjes rekte ze zich geeuwend uit. Ah het joggen had echt goed gedaan voor haar spieren weer op te warmen. Ly moest weer denken om haar spieren weer op te bouwen. Binnenkort komt er weer een wedstrijd, en ze had aan enkele mensen beloofd dat ze er zou zijn. Iedereen kende haar daar als de bijnaam Lightning. Bliksem komt onverwacht uit de lucht, en zo was haar aanwezigheid geweest bij haar eerste wedstrijd. Onverwacht, krachtig en dodelijk moest ze de kans ertoe krijgen.

Zo af en toe hoorde ze geroep, maar veel aandacht besteedde ze er niet aan. Er komen hier veel mensen met hun kinderen. Die waren allemaal even luidruchtig. Langzaam sloot ze haar ogen haalde diep adem, om het na enkele seconden weer uit haar longen te laten lopen. Op het moment dat ze een hand op haar schouder voelde komen reageerde ze volledig op instinct. Zonder te kijken wie het was greep ze de persoon zijn pols in een stevige greep. Met een ruwe draai van haar pols draaide ze zijn pols naar de binnenkant van zijn arm, om die dan volledig richting zijn rug te draaien, en met haar ene voet hard in zijn knieholte de schoppen. Zo hem richting te grond te duwen. "What the fuck" sprak ze met haar Iers accent. Ly zou hem zo gehouden hebben moest ze niet verstijven van de massa doden wat verderop op het strand. " wha..." Kort wist ze de man onder haar volledig vergeten. In die tijd had ze hem los gelaten en achteruit gestapt voordat ze zich weer volledig op hem focuste. " Heb jij..." meteen staarde ze kwaad naar hem. " Ben je gek ofzo!" snauwde ze. Pissed van wat er voor was gebeurd, en ze helemaal niet had geweten. Ze had hem kunnen stoppen!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peter Hale

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 06-01-17
Accounts : Peter Hale
Saragon
Ruby Red
Stiles Stilinski
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Werewolf - alpha
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't worry Alice, wonderland is better when you are completely lost

BerichtOnderwerp: Re: how to stay relaxed   zo jan 08, 2017 2:44 am


Baby I'm preying on you tonight


Hunt you down eat you alive

!Bloederige post!

De dame had een stevige grip on zijn pols en draaide zijn arm op zijn rug terwijl een zacht gegrom oprees in zijn keel. Zó liet hij zich niet behandelen, maar voordat hij iets kon doen verzwakte haar kracht om zijn pols en met grote ogen keek ze naar de ravage die hij had aangericht. Ze riep een paar dingen. "ben je gek ofzo!" Snauwde ze naar hem. "Ja." Hij haalde zijn schouders op alsof het niks was, hij had niet voor niks in een gekkenhuis gezeten. Hij sloeg zijn brede armen over elkaar en draaide zich een keer om terwijl hij met trots naar het strand keek. "Man, je moet het dorp zien." Grinnikte hij kil. Overal lagen ingewanden en zaten bloedspetters. Trots, dat was hij zeker.

Een onbekende man knielde neer naast het kleine meisje en de vrouw welke hij als laatste had vermoord en keek met een moordende blik naar Peter. De man stond op en zwaaide met zijn vuist in de lucht terwijl hij vloekend en tierend hun richting op gerend kwam. "Oh shut your bloody mouth you fool!" Blèrde hij terug naar de man. Wie nog steeds hun kant op kwam. "Stay here." Hij rolde met zijn hoofd op de manier dat zijn nek wat losser kwam en veranderde meteen zijn gezicht. Zijn lange tanden en rode ogen waren zichtbaar voor de man, maar niet voor de vrouw achter hem. Hij sloeg met zijn hand op de manier dat zijn nagels groeide terwijl hij op de man afstompte. "Got something to say?" Oog in oog met de woedende man keek hij hem droog aan. Wanneer was hij klaar? Peter werd het zat en pakte de man met zijn rechterhand op bij zijn keel wie rond sloeg met armen en benen. De weerwolf gooide de man tegen een grote steen en hij hoorde zijn rug kraken, puur genieten. Met grote passen liep hij weer op hem af en pakte met beide handen de kraag van de man die kermend van de pijn op de grond lag. Met zijn lange nagels streek hij over de wang van de man en kleine wondden ontstonden op zijn gezicht. Peter hapte met zijn lange tanden gevaarlijk dicht bij het gezicht van de man terwijl hij hem triomfantelijk aankeek. Hij stapte met beide benen over de man zodat deze daar tussen lag en nogmaals echode een gestoorde lach over het strand. Haal na haal sloeg Peter Hale in de buik van de man en stukken organen vlogen in de rondte totdat de man zijn laatste adem uitblies en zijn ogen nog steeds gevuld met angst. De kleine beetjes orgaan nog onder zijn nagels peuterde hij weg voordat hij zijn handen verder afspoelde in de zee. Eens zien wat de dame daar op te zeggen had.  

[/b]

_________________
I'm not a total psycho but when you look this good it's hard not to be

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
avatar

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: Re: how to stay relaxed   zo jan 08, 2017 5:01 pm

Lyana kon het niet geloven. Waarom zou ze. Ze had altijd gedacht dat een lus veilig was... Nouja behalve voor de mensen die erin waren. Je hebt alle soorten mensen en nu zag ze dat zelf in de lus gekken rond liepen. Wilt dit zeggen dat ze doodsbang is? Nee, ze is nu vooral in de war. Waarom laat hij haar dan met rust? Het maakt haar achterdochtig en daar hield ze niet van. Haar spieren waren allemaal volledig opgespannen, klaar om in actie te komen wanneer het nodig was. Dat hij er nog eens zo happy om was zorgde ervoor dat ze geïrriteerder werd. "Man, je moet het dorp zien." Haar ogen kneep ze tot spleetjes en haar handen balde ze tot vuisten. "Ga terug naar het gekkenhuis waar je hoort" siste ze. Ze gaat zich niet laten doen. Ze voelde hoe haar zintuigen automatisch op scherper gingen staan terwijl juist haar gevoel

Voor ze het al te goed besefte was de psycho op een man afgestapt. Of was het andersom? Voor even had ze niet goed opgelet. Lyana had moeite op zichzelf onder controle te houden. Vol kalmte keek ze toe hoe hij zijn handen begon te wassen. Zonder er te hoeven nadenken hief ze haar voet op. Plante die tegen zijn kont en duwde hard als ze maar kon dat hij face forward in de zee zou belanden. " Blijf daar maar liggen." spraks ze droogjes. Natuurlijk gaf ze zichzelf toe dat hij een knapperd was, jammer dat zijn innerlijk verrot is. Daar zou ze anders wel meer hem bekeken hebben. Zeker nu hij nat is... anyway! "Wat een geluk dat ze weer allemaal gaan leven vanaf dat de lus weer op dag 1 gezet gaat worden" hufte ze. Dat maakte het gelukkig juist weer iets minder erg. "Laat Louise jou hier blijven?" vroeg ze verontwaardigt. Waarom zou Louise dat doen? Die man hoorde hier niet thuis. "Hoe heb je dat weten te bereiken" nog steeds op alert sloeg ze haar armen over elkaar.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peter Hale

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 06-01-17
Accounts : Peter Hale
Saragon
Ruby Red
Stiles Stilinski
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Werewolf - alpha
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't worry Alice, wonderland is better when you are completely lost

BerichtOnderwerp: Re: how to stay relaxed   zo jan 08, 2017 6:22 pm


Baby I'm preying on you tonight


Hunt you down eat you alive


Haar voet maakte contact met zijn kont en liet hem voorover in het water vallen. Luchtbellen ontsnapte uit zijn mond en woedend kwam hij boven water. Zijn bovenlip was opgetrokken en zijn handen waren tot vuisten gebald. Hij keek een keer naar zijn bovenlichaam en zijn witte v-neck zat tegen zijn lichaam geplakt, wat zijn spieren meer liet opvallen. Een simpele glimlach speelde op zijn lippen. "Wat een geluk dat ze weer allemaal gaan leven vanaf dat de lus weer op dag 1 gezet gaat worden" Peter grinnikte terwijl hij een stap in haar richting zetten. "Dat is juist het leukste, dag na dag kan ik ze vermoorden en ze raken nooit op." Hij kreeg weer een gestoorde uitdrukking in zijn ogen terwijl hij de dame aan bleef kijken. "Laat Louise jou hier blijven? Hoe heb je dat weten te bereiken." Met zijn handen nog tot vuisten gebald liet hij zijn rechterwijsvinger's nagel groeien en haalde zijn hand omhoog en spreidde zijn vingers. Met zijn hand ging hij in de richting van haar gezicht en gleed met zijn wijsvinger over haar gezicht. "Louise, tja dat is niet de meest slimme ymbryne die ik ken." Fluisterde hij met zijn mond naast haar oor. Met zijn normale tanden gleed hij over haar hals terwijl hij zijn hand en hoofd weer terugtrok en een stap naar achter zetten met een flirtende glimlach.

[/b]

_________________
I'm not a total psycho but when you look this good it's hard not to be

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
avatar

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: Re: how to stay relaxed   zo jan 08, 2017 7:11 pm

Een grijns sierde haar lippen wanneer ze hem in het water zag vallen. Lyana moest zich echt inhouden om niet te gaan vraen hoe het water en het zand smaakte. Misschien had ze het beter wel gevraagd. Gewoon hem te bespotten dat ze hem zonder problemen met zijn gezicht het water heeft weten te planten. Dit gaat ze hem alsinds iedere keer doorsteken wanneer ze hem weer tegenkomt. Al had ze het liefst dat ze hem niet meer zou zien. Van haar part mag hij terplekke doodvallen. "Dat is juist het leukste, dag na dag kan ik ze vermoorden en ze raken nooit op." Lichtjes hufte ze. Lyana was ook geen beste vriendjes met de buitenwereld. Maar dit zou ze hen zelf niet toewensen... Ook al vergeten het ze weer, het blijft even erg. Vooral als die mensen het iedere keer moeten meemaken. Wat voor een leven is dat wel niet.. Lyana bewoog niet, ze gaat niet van hem wegstappen. Die voldoening gaat ze hem niet geven.

Ruw beet ze haar tanden op elkaar wanneer ze zijn lange nagel over haar wang voelde strelen. In die paar seconden haalde ze zelf geen adem. Haar lichaam was helemaal verstijft toen ze zijn lippen naast haar oor voelde. Ly kon juist weerhouden om niet te gaan huivering bij zijn tanden over haar hals. Zo kon je zien dat je brein en lichaam soms twee verschillende gedachten hadden."Louise, tja dat is niet de meest slimme ymbryne die ik ken." Haar ijsblauwe ogen keken hem hard aan. "Het zal niet lang duren tegen dat ze gaat weten wat je doet" sprak ze droogjes. haalde dan ook eindelijk weer adem op het moment dat de man weer wat afstand van haar nam. Gelukkig. Het beviel haar niet hoe dicht hij zomaar bij haar kwam. "En dan kan je van mij part nog wat meer zand of water in je mond gaan steken. "Yes she did. Een smirk op haar lippen doelend op het feit van daar straks. "Want no way dat jij het hier nog een paar dagen langer ga volhouden. Desnoods zorg ik daar wel voor." siste ze hem toe.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peter Hale

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 06-01-17
Accounts : Peter Hale
Saragon
Ruby Red
Stiles Stilinski
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Werewolf - alpha
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't worry Alice, wonderland is better when you are completely lost

BerichtOnderwerp: Re: how to stay relaxed   zo jan 08, 2017 10:48 pm

Ze ademde niet toen zijn nagel haar wang streelde en een laag gegrinnik rees op in zijn keel. "Het zal niet lang duren voordat ze weet wat je doet." Nadat hij zijn stap terug had genomen zag ze hoe ze weer ademde. "En dan kan je van mij apart nog wat meer zand of water in je mond gaan steken." Met een gebroken uitdrukking op zijn gezicht legde hij zijn hand op zijn hart. "Ik dacht dat we wat hadden." Dramatisch keek hij haar aan voordat ze verder sprak. "Want No way dat jij het hier nog een paar dagen langer ga volhouden. Desnoods zorg ik daar voor." Met een rol van zijn ogen antwoordde hij haar. Altijd maar weer dat gezeur over het moorden. Ze moesten hem dankbaar zijn dat zij niet vermoord werden. Zo snel als hij kon draaide hij om haar heen en stond achter haar. Met zijn nagels weer verdwenen plaatste hij beide handen op haar bovenramen en ging dicht achter haar staan zodat hij haar warmte voelde van haar lichaam. Hij bracht zijn gezicht naar haar hals en blies er een keer zacht op om haar reactie te zien voordat hij zijn lippen op haar huid drukte. "Dan zorg ik er persoonlijk voor dat jou lichaam onvindbaar word en dat ik je strot openrijt met mijn eigen tanden." Gromde hij zacht in haar oor. Zijn lippen drukte nogmaals tegen haar huid achter haar oor terwijl hij ervoor zorgde dat hij niet weer naar Nemo kon zoeken in de zee. Hij gleed van boven naar beneden met zijn handen over haar armen en legde zijn kin op haar schouder, nogmaals benieuwd naar wat ze nu zou doen.


_________________
I'm not a total psycho but when you look this good it's hard not to be

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
avatar

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: Re: how to stay relaxed   zo jan 08, 2017 11:48 pm

Waarom was ze hier eigenlijk nog met hem aan het praten? Waarom ging ze er gewoon niet van door. Misschien kwam het door de zee dat haar vast hield. Het geluid en de stilte gaf haar altijd een relaxend gevoel. Het zorgde ervoor dat ze meer zou kunnen verdragen dan haar gewoonte was. Ja, dat zal het wel zijn... "Ik dacht dat we wat hadden." Lichtjes draaide ze met haar ogen. Hij begon zwaar op haar systeem te werken en ze wist nog niet eens zijn naam. Ly had het dan ook liever zo, ze gaat hem wel psycho noemen. "Je dacht dan verkeerd, misschien is het beter dat je niet meer denkt, zie dat je weer volledig ernaast zit. Laat anderen maar in jou plaats denken." sprak ze sarcastisch. Armen over elkaar heen geslagen. Haar ogen werden wat groter wanneer hij in een seconde bewoog en achter haar stond. Zijn armen op haar boven armen... Dat beviel haar zeker niet. volledig achterdochtig en gespannen wachtte ze af. Wat ging hij doen. Dat hij achter haar was maakte het voor Lyana niet makkelijker. Nu ze hem niet kon zien kon ze zich moeilijker voorbereiden op wat er ging komen.

Zachtjes beet ze op haar onderlip wanneer ze zijn warme adem over haar nek voelde neerdalen. Wat in godsnaam deed hij toch. Een frons verscheen op haar voorhoofd. Ongewild raasde er meteen een huivering door heel haar lichaam wanneer zijn lippen in contact kwamen met haar huid. "Dan zorg ik er persoonlijk voor dat jou lichaam onvindbaar word en dat ik je strot openrijt met mijn eigen tanden." Kalm blijven Lyana... gewoon kalm blijven. Geef hem geen reactie dan wordt hij wel verveeld. "Ten eerste moet je eerst nog succes hebben met men 'strot' open te rijten." Achter er goed bij nagedacht te hebben besloot ze hem niet te laten winnen. Wanneer ze weer rustig was draaide ze in zijn armen om. Haar beide handen plaatste ze op zijn buik. Zijn natte shirt kleefde al snel tegen haar handen. Gespierd... dat was hij zeker. Niet afgeleid worden Lyana! "Vergeet niet dear Psycho ik heb genoeg ervaring met mezelf te verdedigen." Haar handen liet ze naar zijn borstkas glijden om hem dan kort maar hard van haar af te duwen. Een onschuldig glimlachje op haar lippen. "Waag het niet nog eens me te bedreigen" siste ze.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peter Hale

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 06-01-17
Accounts : Peter Hale
Saragon
Ruby Red
Stiles Stilinski
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Werewolf - alpha
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't worry Alice, wonderland is better when you are completely lost

BerichtOnderwerp: Re: how to stay relaxed   za feb 04, 2017 4:42 pm


Who's there afraid of the big bad wolf?


'cause the big bad wolf is coming to play
"Ten eerste moet je eerst succes hebben met mijn 'strot' open te rijten." Haar handen waren geplaatst op zijn buik en zijn natte shirt vormde zich nog meer om zijn spieren heen. "Vergeet niet dear Psycho ik heb genoeg ervaring met mezelf te verdedigen." Ze liet haar handen naar beneden glijden over zijn buik om hem weg te duwen. Ze zetten kracht met haar armen en duwde tegen zijn buik, maar deze keer viel hij niet in het water en trok hij haar aan haar pols mee naar achteren. "Waag het niet nog eens me te bedreigen" Met zijn hand gleed hij een keer door zijn haar terwijl hij weer naar het strand keek, overal lichamen. Nogmaals kwam een trotse grijns op zijn gezicht. "Je houd het hier nog geen week langer vol, roommate." Sprak hij met de nadruk op het gedeelte dat ze samen een kamer deelde en hij van alles kon doen.-Kort, hoop dat je er iets mee kan :3


_________________
I'm not a total psycho but when you look this good it's hard not to be

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: how to stay relaxed   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
how to stay relaxed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: