Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Hedwig Loring

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hedwig Loring

avatar

PROFIELAantal berichten : 40
IC-berichten : 30
Registratiedatum : 07-01-17
Leeftijd : 19
Accounts : Hedwig Loring
Victor Frankenstein
Girolamo Riario
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Visioenen
Uiterlijke leeftijd: 22
Quote:

BerichtOnderwerp: Hedwig Loring   za jan 07, 2017 8:18 pma l g e m e e n
Leeftijd: 134
Uiterlijke leeftijd: 22
Geboorte: 12/06/1882
Bijzonderheid: Visioenen
Ouders: Matthew Loring & Mary Loring
Zus: Awen Loring
Geboorteplaats: Neath, Wales

u i t e r l i j k
Face claim: Freya Tingley
Omschrijving uiterlijk: Met haar 1m 57 is Hedwig niet groot, waardoor veel mensen vaak over haar heen kijken. Echter zorgen haar effen huid en intense groene ogen er voor dat ze niet zomaar opgaat in de mensenmassa. Haar lange bruine haren laat ze meestal los hangen.
Hedwig houdt niet zo van uitbundige outfits, het grootste deel van haar kleren is dan ook grijs, zwart, wit of een combinatie. Als ze vrolijk is durft ze wel eens iets kleurrijker aan te doen.

i n n e r l i j k

Eigenwijs, intelligent, sluw, manipulatief, sterke wil, koppig, speels, arrogant

g e s c h i e d e n i s
Hedwig werd geboren in Neath, een dorp in Wales dat tijdens de industriële revolutie zijn kans had gezien om uit te groeien tot een volwaardige stad. Haar ouders waren eigenaars van één van de drukste cafés van Neath en het gezin had een simpel, maar goed leven.
Al snel hielp Hedwig mee in de zaak van haar ouders en enkele jaren later hielp ook haar twee jaar jongere zus mee met opdienen.

Het meisje had haar eerste visioen toen ze twaalf was. Een plotselinge pijn in haar hoofd deed haar wankelen, waardoor ze bijna haar plateau met glazen liet vallen, en ze zag hoe een man over een losse straatsteen viel. Toen Hedwig vijf minuten later uit het café kwam om wat frisse lucht binnen te krijgen, viel dezelfde man die ze net in haar gedachten had gezien daadwerkelijk over een losse klinker.

Ze verzweeg dit voor haar zus en ouders en ging verder met haar leven. Al snel was ze het voorval vergeten, want het duurde meer dan een jaar voor ze opnieuw een visioen kreeg. Het tweede visioen kwam niet direct uit, maar pas een week nadat Hedwig het had gezien in een droom.
Haar visioenen kwamen steeds frequenter voor en werden altijd vergezeld van hoofdpijn. Toen Hedwig eenentwintig was, ging ze in haar wanhoop om hulp bij een plaatselijke waarzegster. Deze vertelde haar over een lus in Cwmafan, waar een vrouw was die haar kon helpen, en hoe ze daar moest geraken. Maanden gingen voorbij en het was november wanneer Hedwig daadwerkelijk naar de lus ging.

Ze verbleef drie jaar in de lus van Mevrouw Partridge, waarna ze samen met John, een jongen uit de lus die ongeveer even oud was als zij, naar Rusland trok. Daar verbleef ze gedurende verschillende jaren. Hedwig en John gingen uit elkaar na een jaar en gingen apart verder met hun reizen.

Geruchten hebben Hedwig naar de lus in Inndyr gebracht, waar ze hoopt nieuwe vrienden te vinden.


_________________


Laatst aangepast door Hedwig Loring op wo aug 16, 2017 3:09 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Hedwig Loring   za jan 07, 2017 9:42 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Hedwig Loring
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: