Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Just like animals

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Peter Hale

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 06-01-17
Accounts : Peter Hale
Saragon
Ruby Red
Stiles Stilinski
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Werewolf - alpha
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't worry Alice, wonderland is better when you are completely lost

BerichtOnderwerp: Just like animals   za jan 07, 2017 11:33 pm


Baby I'm preying on you tonight

Hunt you down eat you alive
Met gesloten ogen genoot Peter van het warme water op zijn lichaam en ontspande zijn spieren. Zijn handen gleden over zijn gezicht terwijl een zucht van zijn lippen gleed en zijn handen weer naast zijn lichaam liet vallen. Hij leunde met zijn hoofd tegen de muur van de douchecabine en water stortte op zijn achterhoofd wat via zijn neus naar het putje verdween. Hij zuchtte een keer voordat hij met zijn hand zocht naar de kraan van de douche om deze weer uit te zetten. Stoom had zich ondertussen verzameld in de badkamer en hij veranderde zijn oogkleur naar zijn alpha status. Hij sloeg snel zijn handdoek om zijn heupen voordat hij de cabine uit stapte. Nogmaals haalde hij een hand door zijn natte haar en zag zijn rode ogen door de stoom duidelijk in de spiegel opgelicht waardoor de rest van zijn lichaam niet opviel wat hem irriteerde, iedereen zou zijn goede lichaam moeten zien in plaats van zijn ogen met rode glowsticks.

-Clarke Guerra

_________________
I'm not a total psycho but when you look this good it's hard not to be

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarke Guerra
Paardenbloem Queen
Paardenbloem Queen
avatar

PROFIELAantal berichten : 505
IC-berichten : 120
Registratiedatum : 06-01-17
Leeftijd : 20
Accounts :
. Clarke
. Parker
. Louise
. Ethan
. Carina

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Descendant of Aphrodite + Colour Saturation Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: 'And I couldn't feel more out of ... touch.'

BerichtOnderwerp: Re: Just like animals   zo jan 08, 2017 10:58 am

Bewapend met haar toilettas, begaf ze zich blootvoets over de wat koude, houten vloer op weg naar de badkamers. Om de een of andere reden bevond zich geen spiegel in haar slaapkamer, wat Clarke nogal een primitieve leefwijze vond. Hoe dan ook, het iedere ochtend op en neer lopen was een soort routine geworden en ze vond het niet heel erg meer. In de deuropening rekte ze zich uit en het geluid van een kletterende douche verwelkomde haar. Het geluid van water had Clarke altijd gekalmeerd. Als kind had ze dan ook altijd gedroomd van een groot huis dat ze zou vullen met kinderen, en als kers op de taart een vijver met watervalletje. Zodat ze iedere avond, als de kinderen haar gedurende de dag teveel waren geworden, met een klapstoeltje in de tuin kon gaan zitten, haar ogen zou sluiten en met een glas wijn naar het kletterende water en het stilletjes naast haar komen zitten van haar man zou luisteren. Clarke veegde uit de met stoom beklede spiegel een strook weg met haar handpalm, waarna ze haar eigen spiegelbeeld begroette met een bittere glimlach. Ze wist dat die droom inmiddels aan diggelen lag. Ze kon niemand liefhebben. Het was een harde waarheid, maar ze moest het accepteren. Sommige dagen stak het meer dan anderen. Ze had het gevoel dat vandaag een dag uit de eerste categorie was. Daarbij was het middel waarmee ze die stekende pijn verdreef al bijna weken weggeweest; haar bijzonderheid werkte niet goed op Peculiars. Daarbij stond er een straf op het overtreden van de afspraak tussen haar en mevrouw Bluebonnet, maar ze was inmiddels zo wanhopig dat ze het niet eens erg zou vinden twee maanden lang de afwas te moeten doen. Ze had zojuist het laatste laagje make-up aangebracht, wat haar gezicht naturel maakte, met een laagje mascara en matte lippenstift, toen het geluid van de douche stopte en een van de hokjes open zwaaide. Clarke schonk er verder niet veel aandacht aan en bracht met een hand haar haar nog eventjes in model -niet dat het meewerkte. Toen ze hiermee klaar was, greep ze haar toilettas beet en keek om om haar blik te laten vallen op de persoon die zojuist de douche uit was gestapt. Holy fuck. De meeste mensen werden misschien direct naar zijn rood gloeiende ogen getrokken, maar die merkte Clarke pas later op. Eerst deed ze iets anders. 'Goedemorgen...' zei ze zacht, het woord uitrekkend zodat iedere lettergreep hoorbaar was, een verleidelijke ondertoon in haar stem, terwijl ze haar amandelvormige ogen over zijn halfontblote lichaam liet glijden. Clarke beet hard op haar lip en sloot eventjes haar ogen. God. Waarom moest het lot haar zo tarten?

_________________

theme x about x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t151-clarke-guerra
Peter Hale

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 06-01-17
Accounts : Peter Hale
Saragon
Ruby Red
Stiles Stilinski
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Werewolf - alpha
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't worry Alice, wonderland is better when you are completely lost

BerichtOnderwerp: Re: Just like animals   zo jan 08, 2017 10:33 pm

"Goedemorgen..." De vreemde stem rekte het woord uit en elke lettergreep werd duidelijk hoorbaar. Peter draaide zijn hoofd naar de dame welke ook in de badkamer stond en keek bekeek haar van boven naar beneden. Ze zag er goed uit, was het enige wat hij dacht. Op zijn blote voeten zetten hij een paar passen haar richting in bekeek haar volle lippen voordat zijn ogen weer terugschoten naar haar ogen. Een kleine glimlach speelde zijn lippen en zijn lage stem zei een goedemorgen terug. Zijn grote hand had hij al snel onder haar kin geplaatst en gleed met zijn duim over haar volle lippen waar ze op beet. Hij liet zijn duim op haar lip liggen voor een paar secondes voordat hij zijn hand van haar af liet glijden en diep in haar ogen staarde met zijn hand op de handdoek om zijn heupen om deze steviger vast te maken omdat hij van zijn heupen af gleed. Nu had Peter Hale daar geen problemen mee, maar de dame misschien wel. Door zijn nog natte haar liepen druppels over zijn lichaam en ontstond kippenvel op zijn armen door het gekietel van de druppels. Hij likte zijn lippen en bestudeerde de dame nog een keer grondig, of ze het nou zag of niet.


_________________
I'm not a total psycho but when you look this good it's hard not to be

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarke Guerra
Paardenbloem Queen
Paardenbloem Queen
avatar

PROFIELAantal berichten : 505
IC-berichten : 120
Registratiedatum : 06-01-17
Leeftijd : 20
Accounts :
. Clarke
. Parker
. Louise
. Ethan
. Carina

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Descendant of Aphrodite + Colour Saturation Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: 'And I couldn't feel more out of ... touch.'

BerichtOnderwerp: Re: Just like animals   za jan 14, 2017 9:55 am

Toen ze haar ogen weer had opgericht, had de jongen (de man!) zijn blik naar haar stemgeluid gedraaid. Ze maakten nu volledig oogcontact. Ook hij bekeek haar, door zijn ogen langzaam over haar hele lichaam te laten glijden. Normaal zou ze hebben genoten van elke vorm van dit soort contact, maar nu liet het haar lichtjes ongemakkelijk voelen. En dat frustreerde haar tot op het bot. Hij zette zelfs een aantal passen in haar richting, en hoewel Clarke stevig bleef staan waar ze stond, bewogen haar vingers zich bijna zenuwachtig over elkaar. Hij glimlacht en beantwoordde haar eerdere woorden. Goedemorgen. Het klonk alles behalve nonchalant in deze context. Voor ze het wist lag haar kin in zijn handpalm en rilde ze van het genot van de aanraking. Even sloot ze haar ogen en onderdrukte de neiging om te verzuchten van verlangen toen zijn duim langzaam over haar lippen gleed. Fuck. Wat was dit voor test? Haar blik stond fel toen ze haar ogen weer op de zijne liet vallen. Dit keer was het enkel geen afstandelijke blik, maar een blik vol passievolle goedkeuring. Ze wist dat er nog maar een zetje nodig was. Hoewel hij een Peculiar was, en Clarke geen idee had van zijn gave, was het duidelijk dat hij in ieder geval welwillend was tot het doel wat Clarke voor ogen had. Ze had het idee dat het enige wat er nog voor nodig was om hem uit zijn handdoek te hijsen haar aanraking nodig was. Ze stond op het punt haar hand op de zijne te leggen, toen zijn hand van haar gezicht gleed om de handdoek steviger vast te maken. Clarke vloekte inwendig. So close. Zijn druipende huid maakte haar haast gek, maar het kostte haar ontzettend veel moeite om haar blik van de handdoek af te scheuren. Toen ze dat eindelijk deed, haalde ze trillend adem, en vroeg ademloos; 'Fijne douche?' Echt. Als hij haar nog eens aan zou raken, zou ze toeslaan.

_________________

theme x about x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t151-clarke-guerra
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Just like animals   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Just like animals
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: t o p f l o o r :: b a t h r o o m s
-
Ga naar: