Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Brian Kang [WIP]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brian Kang

avatar

PROFIELAantal berichten : 37
IC-berichten : 2
Registratiedatum : 08-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Goblin (Dokkaebi)
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote:

BerichtOnderwerp: Brian Kang [WIP]   ma jan 09, 2017 11:39 pm

realized that I have got one
less problem without you
Time may take us, take us far away
Surely time, time can bring us back together
General
Age: 189
Visual Age: 21
Gift: Goblin (Dokkaebi / chonggak dokkaebi).
Brian is een goblin, nee niet de harige kleine versie die jij je misschien nu voorstelt, maar wel een met dezelfde magische krachten. Dat houd in, maar is niet gelimiteerd aan: Het verlenen van een wens aan mensen die 'goed' doen in hun leven. Iemand kan wensen wat hij wil, zelfs zichzelf of een ander redden van de dood. Be careful what you wish for is hier overigens wel van belang. Aan de andere kant kan hij slechte dingen (pranks, maar ook ongelukken) veroorzaken voor mensen die slecht doen en slecht verdienen. Brian heeft echter een eigen wil en is gebonden aan niemand. Hij beslist zelf wanneer hij zich mengt in 'mensen' business.

Als goblin beschikt hij over een ouderwetse Panama hoed die, wanneer hij hem op zet, hem onzichtbaar maakt voor het menselijk oog. Enkel grim reapers / geesten of mensen met andere krachten die met de doden te maken hebben kunnen hem dan alsnog zien. Typerend voor een goblin is een soort magische 'staf' waarmee hij zijn magie uitvoert. Waar de mythes niet over spreken is dat die staf alles kan zijn en voor iedere goblin anders is. Brian's 'staf' is eigenlijk en lichtblauw zwaard, enkel zichtbaar voor anderen wanneer hij dat zo wenst. De ongelofelijke downside aan zijn kracht is dat... whatever hij geeft; hij van een ander persoon afneemt. Wens je voor geld? Dan verliest een ander in de wereld geld. Wens je een leven? Dan verliest ergens op de wereld iemand het zijne. Voor niets gaat de zon op natuurlijk...
Parents: Hij heeft daadwerkelijk moeite met het herinneren van zijn ouders maar weet dat het lieve en goede mensen waren. Ze zijn uit elkaar gegaan toen Brian ruzie kreeg vanwege het feit dat hij mogelijk bi/homo seksueel was. Brian heeft ze daarna nooit meer gezien maar vermoed dat ze in NY ook in een lus zijn beland.
Brothers/sisters: Brian Kang is enig kind.
P.O.B: NY city, America

Appearance
Face claim: Young K
Description: Brian is met zijn 1.81 geen kleine man, ook qua breedte scoort Brian boven gemiddeld. Hij heeft een set buikspieren, arm en beenspieren waar je u tegen zegt. Brian is echter geen bodybuilder, zijn spieren zijn meer van de soepele lange soort. Kortom, je ziet dat Brian een danserslijf heeft; zijn grootste hobby. Brian's officiële haarkleur is zwart maar Brian heeft het gebleekt en hoogblond geverfd; een felle kleur die in contrast staat met zijn wat sobere karakter. Brian's ogen zijn honingbruin die in de zon een gouden gloed krijgen en staan onder zijn grove bruin gebleekte wenkbrauwen. Brian heeft een zeer witte huid die snel bruint in de zomer.


Personality
Character: Brian is een jongen met een zeer easy-going karakter. Hij maakt zich niet snel druk om iets, sterker nog, hij laat het allemaal wel op zich af komen en ziet dan wel weer verder. Brian heeft echter een grote hobby waar zijn hart iedere keer sneller van gaat kloppen en dat is dansen. Als hij danst vergeet hij even de wereld om hem heen en verkeerd hij helemaal in zijn eigen wereldje. Je zou kunnen zeggen dat in plaats van woorden, Brian eerder dingen duidelijk maakt via lichaamstaal. Als je Brian voor het eerst ontmoet zou je kunnen denken dat hij een afstandelijk persoon is, echter hecht Brian zich sneller aan een persoon dan je zal denken; hij uit het alleen anders dan de meeste mensen.

Een aantal dingen waar Brian wel waarde aan hecht is eerlijkheid en loyaliteit. Iemand die hem voorliegt, belazerd of afneemt wat hem dierbaar is zal niet tot zijn vriendenkring behoren en er waarschijnlijk ook nooit in belanden. Ook homofobe mensen of andere personen met racistische trekken zal Brian tot vijand benoemen daar hij op dat onderwerp vrij gevoelig is. Ondanks wat er gebeurd is met zijn ouders is hij nu wel tevreden met wie hij is en hoe hij is; Brian is op zijn meest zichzelf.

In relaties is Brian eerlijk en oprecht, zal hij zeggen wat op zijn gedachten ligt en is hij zorgzaam. Iemand die zijn geliefde persoon in gevaar brengt zal een zeer geïrriteerde Brian op zijn dak krijgen. En ondanks Brian's relaxte uiterlijk en persoonlijkheid is hij echter wel snel jaloers en wellicht lichtjes plakkerig/clingy. Een persoon waar Brian voor zou vallen is iemand met een slank getraind lichaam, vooral iemand die dezelfde hobby heeft als hem. Een dansend persoon is ... voor hem zeer prikkelend in zekere zin.
Strengths: Eten en slapen op ieder moment, hij maakt zich m.a.w niet snel druk ergens om. Dansen, Gitaar spelen en zingen, altijd verzorgd uiterlijk, trouw en loyaal
Weaknesses: Hij zegt vrij weinig, en heeft op het eerste gezicht een vrij sober karakter/persoonlijkheid, jaloers!, lichtjes clingy, hecht zich misschien te snel aan mensen ook al lijkt dat niet zo.

History
NOTES, i recommend you to keep this short.
TAGS, @

_________________
########
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Brian Kang [WIP]   do jan 12, 2017 10:33 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Brian Kang [WIP]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: