Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Jadwiga 'Iga' Piatkowska

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Iga Piatkowska

avatar

PROFIELAantal berichten : 27
IC-berichten : 0
Registratiedatum : 20-01-17
Leeftijd : 18
Woonplaats : België
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: Looks can be deceiving but so can words.

BerichtOnderwerp: Jadwiga 'Iga' Piatkowska    zo jan 22, 2017 9:42 pm

Iga Piatkowska

a l g e m e e n
Naam: Jadwiga ‘Iga’ Piatkowska
Leeftijd:  16
Uiterlijke leeftijd:  16
Bijzonderheid:  Raijū /Thunder beast
Ouders: Malgorzata Piatkowska(dood) x Nickolas McClain (dood)
Broers/zussen: /
Geboorteplaats: Pruszków, Polen

Bijzonderheid
Wat is het: ‘Raijū is een mythisch wezen uit de Japanse mythologie. Het lichaam van het wezen bestaat uit bliksem of vuur en kan de vorm aannemen van een wolf, hond, vos, kat, aap, wezel of een tanuki.’ Basically, een Raijū is een soort van hellhound, maar in de plaats vanuit hell te komen is hij afkomstig van Japan.
Hoe past zich dit toe aan Iga: Nou, Iga kan helemaal in een Raijū veranderen, op dat moment neemt ze de vorm aan van een erg groot wolfachtig beest, een stuk groter dan een normale wolf. Haar bouw is dan gespierd maar nog steeds aan de magere kant. Haar vacht is de normale lengte als dat van een wolf en elektrisch blauw. Haar poten zijn stevig en wat aan de grote kant, haar pootstappen maken geen geluid maar wat overblijft waar ze heeft gestaan is een ingebrande pootafdruk. En haar ogen, haar ogen zijn pikzwart en kil met een gevaarlijke glinster erin. Haar tanden zijn vlijmscherp en haar klauwen zijn net zoals haar ogen pikzwart. Wanneer ze echt woedend is zullen witte bliksemschichten haar lichaam omsingelen. Haar grom/brul klinkt als een donderslag die dichtbij inslaat. Hier heeft Iga echter geen controle over, alleen wanneer ze woedend word veranderd ze in dit beest en dan is er weinig dat haar kan stoppen. Ze heeft dan ook geen zelf controle en word een moordlustig, boos beest. Dit is al een paar keer gebeurd en ze herinnerd zich precies wat er dan is gebeurd, elke seconde herinnerd ze zich. Haar bewustzijn is er nog en ze ziet alles dat er gebeurd maar ze heeft geen controle en het is alsof iets haar lichaam heeft overgenomen op die momenten. Dit gebeurd echter niet vaak sinds Iga er alles aan doet om haar woede onder controle te houden. Of ze enige krachten buiten haar full on beast mode kan gebruiken weten we niet, wel heeft ze een beter zicht, gehoor en geur dan normale mensen en is ze sneller met goede instincten. Sterker is ze echter niet (al kan ze best wel hard slaan en schoppen, maar dat heeft hier niets mee te maken). Ook kan ze elektriciteit absorberen wanneer ze in 'beast mode' is en dan zullen haar ogen fel blauw schijnen, maar dit verdwijnt en veranderd weer in zwart wanneer de elektriciteit is geabsorbeerd.

Weakness: Het is niet bekend of ze een echte zwakte heeft die dodelijk kan zijn, ze kan wel nog steeds gewond raken in en buiten beast mode, al geneest dit ook sneller als ze kan rusten, en te veel of te sterke geuren en geluiden kunnen haar erg ongecoördineerd maken en haar in de war brengen, soms heeft ze zelfs zo een senses overload dat ze zou kunnen flauwvallen.  Hetzelfde geldt voor erg felle, flitsende lichten.

Extra:
-Wanneer ze een beast is, is haar lichaam ijskoud om tegen de bliksem en/of vuur te kunnen, dit verminderd zich wanneer ze in menselijke vorm is maar ze heeft nog steeds een lagere temperatuur dan normaal zou zijn en heeft het dus altijd koud en te lang zonder iets warms kan haar ziektes geven zoals Hypothermia (hoe erg hangt er van af in welk klimaat ze is en nog andere factoren) of zelfs als het heel ernstig is Frostbite. Ook komt er een beetje immuniteit over tegen vuur, daardoor zou ze haar hand bijvoorbeeld voor 10 seconden in een vuur kunnen steken zonder te verbranden, dit is echter gelimiteerd.
-Onweer maakt haar onrustig en geagiteerd en erg jumpy


u i t e r l i j k
Foto:  avatar
Face claim: Iga Wysocka
Algemene beschrijving: Iga is een niet al te grote meid met lang bruin haar. Ze is erg mager maar dit verbergt ze zo veel mogelijk met haar kleren. Je zult haar het vaakst in een oversized sweatshirt zien, altijd donker van kleur, en donkere (skinny) jeans met daar onder haar zwarte converse. Ook zal ze wel eens in sweatpants zijn. Make-up draagt ze niet echt en zich opkleden doet ze al helemaal niet.
Lengte: 1.60m
Haar: Lang, bruin, maar soms wanneer je haar in het volle zonlicht ziet oogt het wat meer aan de blonde kant, alsof het een mix is van erg donker blond en bruin haar.
Ogen: in de schaduw en op het eerste gezicht zijn ze bruin, maar als je dichterbij komt en ze buiten in het zonlicht staat kan je een licht contrast van bruin met goude vlekken erin zien.
Bouw: Ze is erg mager, dit zie je echter niet echt door de kleren die ze draagt.
Littekens: Ze heeft een hele boel littekens die ze aan niemand laat zien.


i n n e r l i j k
Karakter: Dit hangt er heel erg van af wie je bent en wat je voor haar bent, ben je een vreemde, bekende, vriend, iemand waar je respect voor moet tonen, het hangt er van af. Iga heeft namelijk erg veel kanten, de meeste laat ze niet zien totdat ze je goed kent. Al in al, als je haar ontmoet is ze erg stil en verlegen, ze zal zelf nooit een gesprek beginnen en haar mening is ook niet iets dat ze snel zou geven, wel zou ze je antwoorden als je zelf tegen haar begint te spreken en dingen vraagt. Ze is heel erg terughoudend en iemand vertrouwen is ook niet iets dat ze zomaar zou doen. Ze is erg warrig naar anderen toe en heeft moeite met vrienden te maken. Wel toont ze respect waar het nodig is en vriendelijk zijn is ook iets dat ze is. Dat is al dat je van haar zult zien tot je haar beter leert kennen, iets dat erg moeilijk is met haar vanwege haar persoonlijke problemen.

Als je haar niet kent: Stil-verlegen-onzeker-terughoudend-vriendelijk-slim-wantrouwig

Vriend: Om dit te weten moet je haar eerst leren kennen

g e s c h i e d e n i s
Haar geschiedenis is iets dat ze aan niemand vertelt behalve als ze je helemaal vertrouwd.

_________________


Laatst aangepast door Iga Piatkowska op di jan 24, 2017 9:07 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Jadwiga 'Iga' Piatkowska    ma jan 23, 2017 5:22 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Jadwiga 'Iga' Piatkowska
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: