Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 ASLANIDRÕS [♖]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aslanidrõs

avatar

PROFIELAantal berichten : 3
IC-berichten : 0
Registratiedatum : 24-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: ASLANIDRÕS [♖]   di jan 24, 2017 11:56 pm


♖ Aslanidrõs ♖
When he ruled an medieval peculiar animal kingdom
MENTALLY 1591 YEARS OLD
PHYSICALLY SIMILAR TO A HUMANS 28th YEAR
BORN IN THE SPRING OF 420
BORN IN The beginnings of The Kingdom of Kent (Anglo-Saxon England)
FORMER KING OF THE (PA) LOOP OF BRAEDRÜLLS
CURRENT VISITOR OF MISS PEREGRINES LOOP
PECULIAR ANIMAL (abbreviation: PA)
G E N E R A L
Leeftijd: 1591 jaren "jong".
Uiterlijke leeftijd: 28 jaren jong.
Ouders:
- Márziæ the white
- Liödriös the white
Broers/zussen: '
- Martericiá (zusje)
Geboorteplaats: De beginsels van het Koninkrijk Kent, in Angelsaksisch Engeland.

P E C U L I A R I T Y
Naam: Lyòndrasti - Leeuwachtige heersers.
Uitleg: Humanoìde intelligente leeuwen met een bijzonderheid die het hun buitengewoon makkelijk maakt om te kunnen heersen. Hun koninklijke stem kan elk dierlijk wezen commanderen om iets te doen, en niemand kan tegen een Lyòndrasti liegen. Doormiddel van een bijzondere incantatie is het voor hun mogelijk om iets te kunnen beleven in een anders zintuigen. Ze zien, voelen, denken (telepathie), horen, ruiken dan alles wat de ander ook beleeft, en maakt een Lyòndrasti mogelijk tot de controle ervan. Ook is het voor een van deze syndrigasti mogelijk om hun soulmates in te prenten door 5 minuten lang oogcontact, denkend aan de inprenting. Deze inprenting maakt deze eerder-genoemde incantatie overbodig, en de inprenter (de Lyòndrasti die de inprenting het eerste gestart heeft door als eerste aan te kijken)  heeft een levenslange connectie met zijn of haar inprenté (degene die door de (beginnende) Lyòndrasti ingeprent is). Deze kan aan en uit gezet worden, en zo kunnen ze letterlijk ALLES delen.. Deze inprentgewoonte heeft wel een nadeel, en dat is dat zodra de inprenté dood gaat, dan komt de inprenter in een levenslange rouw. Deze rouw kan voor altijd erg blijven, of langzamerhand minder worden - maar het gaat nooit HELEMAAL weg.

Last but not least zijn alle jongen van Lyòndrasti peculiar. No matter what, altijd wordt er een Lyòndrasti geboren uit een Lyòndrasti Poes.
TL;DR:
- Commandeerbare stem voor dieren, NIET mensen. Deze stem is ondoordringbaar, en dieren MOETEN zijn wil accepteren. Dit is trouwens alleen mogelijk zodra zijn medeposter out of character hiermee akkoord wil gaan. Als ik dit OOC niet met je heb besproken, werkt dit niet.
- Dieren met communicatiemogelijkheden kunnen onmogelijk tot hem liegen.
- Bijzondere incantatie maakt het mogelijk om een dier's zintuigen te betreden, net zoals warging in GoT.
- Inprentie; een kracht die lijkt op Twilight Saga's Imprentie voor shapeshifters.
- Alle jongen van een Lyòndrasti worden peculiar geboren, een ongewone gebeurtenis bij Peculiars.

P H Y S I C A L
Foto:
Spoiler:
 
Omschrijving uiterlijk: Asla is een prachtexemplaar. Zijn humanoïde vorm toont nog altijd menselijke trekjes. Zo is zijn hagelwit-bevachtte lichaam menselijk in onderandere zijn menselijke handen en voeten. Deze handen en voeten bevatten gewoon vijf vingers, en lijken op het eerste gezicht gewoon hevig behaarde handen. Wat je echter vergeet is dat zijn handen geligachtige dierennagels hebben. Deze nagels vervormen in vlijmscherpen klauwen zodra hij dit wil, net zoals normale katachtigen hun nagels kunnen "oproepen". Ook zijn de ogen van Asla prachtig roodgeel, maar hebben ze wel gewoon menselijke pupillen. Zijn manen zijn prachtig wit, al hoewel ze regelmatig in de klitten zitten. Zijn gebit is enkel wat slecht verzorgt..

Zijn kledingstijl verschilt enorm. Vroeger als koning droeg hij een middeleeuw koninklijke uitvoering maar sinds kort is hij veel moderner. Hij kiest soms om zijn manen te vlechten en vervolgens als een knot bij elkaar te doen.

M E N T A L
Religion: Paganism
Talen: Noors, Brits Engels, Schots, Oud Engels, Old Peculiar (niet vloeiend).
Sterke punten:
- Enthusiastic
- Faithful
- Proud
- Brilliant
- Wise
- Adventurous
- Charismatic
- Glamorous
Zwakke punten:
- Cowardly in terms on fighting.
- Depressed
- Greedy
- Mischievous
- Naïve
- Lazy

H I S T O R Y
coming detailed later
tldr;
- 420: born in a early medieval setting of a peoples newly invading britain.
- 448: created a loop with a dear Ymbryne friend, a "kingdom" created for peculiar animals in the minimal populated deep forests of england. he was the honorable "king" of this place and the entrance to the loop was a tree that big that you could've hide inside.
-  1800s: the loop became haunted due a attack of hollowgast. Nearly everyone still alive were spreaded all across the globe. Asla, being a coward in fighting decided to move foward to the loop of miss treecreeper.
- 2011: Asla decided to move along because of yet unkown reasons. He traveled and finally became apart of bluebonnet's loop. He probably will stay here forever.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: ASLANIDRÕS [♖]   wo jan 25, 2017 8:12 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
ASLANIDRÕS [♖]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: