Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 An artist's gotta do what an artist's gotta do [& Iga]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rex Lichtenberg

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 01-01-17
Leeftijd : 20
Accounts :
Rex Lichtenberg
Maya
Woonplaats : België
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Telekinese
Uiterlijke leeftijd: 16 jaar
Quote: Allein ist besser als mit Schlechten im Verein.

BerichtOnderwerp: An artist's gotta do what an artist's gotta do [& Iga]   zo jan 29, 2017 10:54 am

Het was ochtend, kort na het ontbijt. Er waren nog geen donkere wolken te zien en de tuin zag er schitterend uit. Het was dan ook niet verbazend dat Rex even de tijd nam om daarvan te genieten op zijn eigen manier. Hij had zijn schetsboek en doosje met aquarel vast in zijn handen, terwijl hij een inklapbaar krukje en een bakje met water voor zich uit liet zweven. Hij wandelde kalmpjes door de tuin en keek om zich heen om het perfecte plekje te vinden. Zodra hij een prachtig grote boom zag staan, omringd door kleurrijke bloemen en struiken, wist hij dat dit zijn project voor vandaag zou zijn. Hij zette het krukje neer en legde daar even zijn schildergerief op, waarna hij een paar meter achteruit liep. Hij hield zijn handen voor zich en maakte een rechthoekig kader van zijn duimen en wijsvingers, waarmee hij bepaalde wat de beste compositie zou geven. Toen hij eenmaal de meest ideale hoek had gevonden, tilde hij met zijn gedachten het krukje en het schildergerief op, wat hij vlak naast zich neerzette. Hij liet het schildergerei even naast zich zweven, waarna hij op de kruk ging zitten en het doosje met verf op zijn schoot legde. Hij opende het doosje, doopte zijn penseel in het bakje met water en liet vervolgens zowel het schetsboek als het penseel voor hem uit zweven. Zonder het penseel fysiek vast te houden, begon hij met behulp van zijn telekinese geconcentreerd te schilderen. Als er nu iemand naar hem toe zou komen, zou hij dat niet in de gaten hebben.
& Iga Piatkowska

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
An artist's gotta do what an artist's gotta do [& Iga]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: