Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 [MC] It's a beautiful day for some fun.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] It's a beautiful day for some fun.   di jan 31, 2017 11:32 am

Connor was aardig onder de indruk van de krachten van de ander maar wist het naar zijn idee best goed te verbergen. Dat was het leuke aan gaven, ze konden situaties alleen maar verbeteren. Zo had hij zelf zijn gift sinds hij hem ontdekt had voor letterlijk duizend dingen gebruikt met evenveel plezier iedere keer weer. Het was erg bizar geweest om zijn gift te ontdekken. Hij herinnerde zich nog heel goed hoe hij zo gehoopt had om te kunnen verdwijnen uit zijn huis en toen letterlijk verdwenen was. Zijn vader was weer eens boos geweest met geen enkele reden behalve dan zijn overmatige drankgebruik en had hem opgesloten in zijn kamer. Connor die toen net een afspraak had met iemand was na ongeveer een uur woedend op zijn kamer rondlopen plotseling bij zijn at the time secret boyfriend terechtgekomen. Wat voor zowel hem als voor zijn boyfriend een trauma opleverden en tegelijk hun relatie van twee dagen opbrak. Sindsdien werd zijn gift vooral gebruikt om uit benarde situaties te komen als zijn charme dat niet meer voor hem regelde. Hij had zelfs zichzelf een keer voorgedaan als god voor een christelijke groep en daarmee de woede van een heel dorp over zich geroepen.
Maar op dit moment was er niet veel goddelijks aan hem zoals hij op de grond lag onder de jongeman. Zijn handen lagen nog steeds nutteloos boven zijn hoofd en iedere reactie die hij wou geven werd onderbroken door nieuwe schokjes. Toch had hij het gewaagd om hem verder uit te dagen. Gewoon om te zien wat voor reactie het zou uitroepen. After all kon hij nog steeds verdwijnen als de jongeman plotseling gestoord ging doen. Tenslotte had Connor zijn handen niet nodig. Door die kennis bleef de eeuwige grijns op zijn gezicht staan. De jongeman mocht dan nu on top zijn maar volledige macht ging hij niet krijgen, hoe graag hij het ook wou. Met die grijns keek hij hem uitdagend aan. "Is that so?” De uitdagende blik in zijn ogen zei alles. ”Well.. I don’t know if I would give you the chance to do so and I highly doubt it you can do better than me," Dus hij kreeg de kans niet? Dan mocht de jongeman zich wel eens gaan bewijzen. "Show me." Commandeerde hij.
Zijn woorden bleken overbodig toen de man weer aan de slag ging. Zijn nek tintelde nog steeds en de nieuwe stoot door zijn handen liet hem even zijn ogen sluiten. Meteen vlogen zijn ogen weer open toen hij de stroom over zijn borstkas voelde glijden. Zijn ademhaling werd net was sneller hoe meer de handen van de man naar beneden gleden. De opluchting in zijn ogen omdat hij was gestopt met stroomstoten maakte snel plaats voor shock en pijn toen de elektriciteit bij zijn meest gevoelige deel kwam. Een kreun verliet zijn mond en even overwoog hij om te verdwijnen maar dat zou het spel breken. Connor sloot zijn ogen, zich overgevend aan de handen van de jongeman.

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] It's a beautiful day for some fun.   di jan 31, 2017 4:35 pm

"Show me." commandeerde de jongeman hem. Laxus luisterde er niet naar. De jongeman hoefde hem niet te commanderen om te krijgen wat hij wou. Laxus was meer dan bereid om het aan hem te geven. De jongeman zou het enkel afremmen met zulke woorden. Laxus’ handen hadden hun weg gevonden naar het onderlichaam. Zijn hand, omringd met zwakke elektriciteit, omvatte het lichaamsdeel dat hem een man maakte. Een kreun was te horen. Laxus grijnsde breder terwijl zijn blik ging naar de jongeman. Hij sloot zijn ogen en leek toe te geven aan het moment. Mooi zo. Laxus trok in een paar handige bewegingen de broek van de jongeman omlaag, gevolgd door diens onderbroek. Zijn hand begon op een rapper tempo wrijvende bewegingen te maken terwijl Laxus weer over de jongen heen boog. Hij bracht zijn gezicht voor die van de jongeman en kuste hem eens intens. Zijn tong gleed uitdagend over zijn lippen heen, maar uiteindelijk gleed zijn tong terug naar zijn hals om de gevoelige huid te plagen die hij eerder had bewerkt. Voor een moment dacht Laxus er voor te gaan. Om het hier niet te bij te laten blijven en all the way te gaan, maar toch. Dit ging hem iets te makkelijk. Laxus kwam met zijn gezicht terug voor die van de jongeman. Zwijgend keek hij de jongeman aan terwijl zijn hand stopte met bewegen. Zijn andere hand gleed eens door de donkere haren heen. ”Why should I give it to you?” sprak Laxus nu zijn gedachtes uit.

{OOC: geen bullsht meer met gedachten, verleden etc. \o/

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] It's a beautiful day for some fun.   di jan 31, 2017 5:20 pm

Nu hij zich zo'n beetje had overgegeven werd het meteen een stuk makkelijker om alles te laten gebeuren. Zijn 'eer' zou hij later weer herstellen als de jongeman besloot dat ze ooit voor ronde twee zouden gaan. Dan zou Connor eens laten zien wat hij allemaal kon. Zonder gave maar met pure kennis van wat het allerbeste voelde. Maar dat was voor een andere keer, nu was het belangrijk om van de ervaring te genieten en zijn verstorende gedachten aan de kant te zetten. Als hij zich niet expres niet concentreerde op denken gingen zijn gedachten meestal alle kanten op als hij niks te doen had. Dat was het enige nadeel aan zijn handen niet kunnen gebruiken, hij moest afwachten. Van die frustratie viel echter niks af te lezen want zijn gezicht werd vervormd door de vreemde combinatie van genot en pijn. Zo goed en kwaad als het ging hielp hij met zijn laatste kleren uitkrijgen tot hij naakt onder de jongeman in het gras lag. Nou schaamde hij zich niet bepaald voor zijn lichaam en was dan ook maar al te eager om het aan de jongeman te tonen. Zijn mond ging open voor de intense kus van de ander en hij kon het niet laten om zijn hoofd iets op te richten in een poging hem langer te zoenen. Zijn ogen gleden weer open toen de heerlijke wrijving stopte en hij geconfronteerd werd met de koude leegte van niks. ”Why should I give it to you?” Connor kantelde zijn hoofd terwijl hij de jongeman bestudeerde. "Well first of because it's really rude to stop just when it's getting fun." Nu hij de kans had om te spreken ging hij het ook doen. "But if you want me begging on my knees I gotta disappoint you darling, I'm not the begging type." Nu ze toch op het punt waren van stoppen kon hij net zo goed even zijn mening uitspreken. "By the way, I'm Connor, just so you know." Hij kon zijn handen nog steeds niet gebruiken dus ging hij voor een knikje. "Now get the fuck on and finish this shit."

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] It's a beautiful day for some fun.   di jan 31, 2017 5:52 pm

De jongeman commandeerde hem. Iets wat Laxus in eerste instantie negeerde, aangezien hij zo gefocust was op het pleasuren van de jongen, maar naarmate hij verder ging, kwamen de woorden terug. Laxus hield er niet van om bevelen te krijgen. Dat was de hele reden geweest dat hij was weggevlucht van het rijk en Jeremy Suthcliff. En nu lag hij toch hier, doen wat een ander van hem verwachtte. Mooi niet dus. Laxus stopte met zijn bewegingen. Hij keek de jongen aan die zijn ogen weer opende en vroeg hem waarom hij hem zou geven wat hij wou hebben. Laxus hield ervan om anderen op deze manier te plezieren, maar ook dit wou hij niet doen als hij werd gecommandeerd. De jongeman kantelde zijn hoofd terwijl hij hem aankeek. "Well first of because it's really rude to stop just when it's getting fun." begon de jongeman. ”Sue me,” reageerde Laxus erop met een grijns. Hij kon het niet helpen dat hij ervan genoot om anderen te plagen. "But if you want me begging on my knees I gotta disappoint you darling, I'm not the begging type." vervolgde de jongeman. Laxus schudde zijn hoofd eens. ”No begging, just some decency,” antwoordde Laxus. "By the way, I'm Connor, just so you know." besloot de jongeman nu de kans te nemen om zichzelf voor te stellen. ”Laxus,” stelde hij voor en knikte ook eens. "Now get the fuck on and finish this shit." beval Connor nu.
Laxus keek hem voor een moment aan, waarna hij een zucht slaakte en recht kwam. Hij klopte zijn broek af en kwam recht. ”You see Connor,” begon Laxus terwijl hij zijn shirt van de grond opraapte en deze begon aan te trekken. ”I’m truly amazed I found a person like you, but I don’t like being ordered,” legde Laxus uit en trok het shirt over zijn hoofd heen. Hij draaide zich naar Connor toe en keek hem aan. ”I do not need you to beg me, but some kind words wouldn’t hurt,” maakte Laxus duidelijk. Mocht Connor na zijn woorden nog steeds denken dat hij Laxus kon rond commanderen, dan zou Laxus vertrekken, als hij zijn irritatie nog kon bedwingen.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] It's a beautiful day for some fun.   di jan 31, 2017 6:22 pm

Als er een ding was waar Connor niet tegen kon was het wel wachten op de dingen die hij wou. Het feit dat de jongeman was gestopt was dan ook een grote verstoring van zijn plezier. Eerst had hij zich zorgen gemaakt dat het was omdat er iemand te dicht in de buurt kwam maar het bleek gewoon voor een stomme vraag. Maar hij was nog steeds iets te veel bezig met pleasure om echt geërgerd te kunnen zien. Inplaats daarvan wou hij gewoon de show zo snel mogelijk weer op de road krijgen. ”Sue me,” antwoordde de jongeman met een grijns. Connor kon het niet laten om terug te grijnzen. Vervolgens vermelde hij 'vriendelijk' dat hij niet het type was om smekend op zijn knieën te vallen. Nee, dan werd hij nog liever neergeschoten als dat van hem verwacht werd. Hij wou best een herhaalde one-night-stand regeling invoeren waarbij de andere de top was maar dan moest de jongeman niet verwachten dat hij plotseling al sweet en sugary ging doen. Voor lief boyfriend gedoe moest hij bij iemand anders wezen. ”No begging, just some decency,” antwoordde hij. "I was decent," mompelde Connor terug met een rol van zijn ogen. Tijdens random seks in het gras notabene hoorde je niet decent te doen. De achttienjarige vond het al behoorlijk aardig van zichzelf dat hij zijn naam vermelde.  ”Laxus.” Alright, Laxus, dat was dus de persoon die bovenop hem lag.
Met nadruk op lag, want de jongeman had besloten om op te staan. ”You see Connor,” begon hij. ”I’m truly amazed I found a person like you, but I don’t like being ordered,” ging Laxus door. ”I do not need you to beg me, but some kind words wouldn’t hurt.” Langzaam knikte Connor, het bericht was duidelijk. Hij moest toch echt wat meer respect opbrengen of Laxus zou zonder twijfel weglopen. Hij had zich toch al overgegeven aan de jongeman, nog wat meer kon geen kwaad. Zuchtend duwde Connor zich overeind met zijn handen die langzaam weer begonnen te werken. "Alright, tell me what you want to hear and I'll say it." Hij keek op naar Laxus met een blik die toch gevaarlijk dicht in de buurt van smekend kwam. "I won't tell you what to do anymore, I promise." Voor nu tenminste, zijn beloftes zeiden niks over de volgende keer als die al kwam.

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] It's a beautiful day for some fun.   di jan 31, 2017 8:02 pm

Connor leek te denken dat hij kon commanderen wat hij wou en Laxus zou volgen. Laxus had een fout gemaakt door de eerdere woorden te negeren. Dat besloot hij nu recht te zetten door flink gas terug te nemen. Hij was opgestaan en had zelfs al zijn shirt weer aangetrokken. Hij zou dolgraag willen blijven liggen bij de jongeman en een onvergetelijke herinnering maken, maar daarvoor zouden er wel een paar dingen aangepast moeten worden. Zoals het gedrag van de jongen. Natuurlijk wou Laxus niet dat Connor het roer helemaal zou omgooien. Hij wou niet dat Connor onderdanig werd en hem ging smeken. Zeker niet. Dat zou te simpel zijn. Hij moest enkel zijn arrogantie wat naar beneden dimmen en de enige respect opbrengen die hij had, om het hen beiden naar de zin te maken.
Connor zette zichzelf recht. Kennelijk kwam het gevoel terug in zijn handen. Goed, anders had hij ook niet veel kunnen doen. "Alright, tell me what you want to hear and I'll say it." sprak Connor. Zijn blik stond nog net niet smekend. Normaal zou Laxus erom grijnzen, hem woorden geven die hij moest herhalen, maar nu niet. Hij sloeg zijn armen over elkaar. Hij betwijfelde ten zeerste of Connor zijn woorden meende. Het leek een simpele verkooptruc. Daarbij hoefde Laxus van hem niks te zeggen. Hij kon zijn mond houden en het was perfect geweest, maar hem enkel niet commanderen. "I won't tell you what to do anymore, I promise." beloofde Connor hem nu. Voor een moment bleef Laxus hem nog aankijken. Hij kon wel nagaan dat die belofte later misschien niet meer werd gehouden, maar dan was er nog de vraag of ze elkaar hierna nog zouden tegenkomen. Uiteindelijk liet Laxus zijn armen zakken. ”Well I can’t ignore such a handsome face for too long. Would be a shame to walk away from it,” gaf Laxus toe. Met een grijns liep terug naar Connor. Hij trok zijn shirt uit terwijl hij naar hem toe kwam. Hij boog naar hem toe en kuste hem intens. Zijn ogen sloten zich genietend bij het warme gevoel van verlangen wat hij erbij kreeg. Nee nu zou hij niet meer terug kunnen. Zijn hand ging terug naar Connor’s gevoelige plek en omvatte deze om de beweging van voorheen te herhalen. Nog evens kuste Laxus hem, waarna zijn lippen de zijne opnieuwe verlieten. Zijn lippen probeerde elk stukje huid te strelen. Gleden van zijn wang, naar zijn kaaklijn, over zijn hals en borst, richting zijn buik en steeds lager. Uiteindelijk gleed zijn tong over de lengte heen terwijl zijn hand voor een moment stil lag. Om uiteindelijk het geheel met zijn mond te omvatte en gezamenlijk met zijn hand pompende bewegingen te maken.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] It's a beautiful day for some fun.   di jan 31, 2017 8:33 pm

Duidelijk had hij iets fout gedaan in Laxus' ogen. Dat was een heel nieuwe ervaring voor hem, iemand die niet tevreden met zijn kwaliteit van doen was. Sowieso was deze situatie compleet nieuw in zijn ogen wat toch stukje bij beetje wat van het zelfvertrouwen in zijn handelingen weghaalde. Het was logisch om iemand neer te duwen en hun te zoenen tot ze naar adem snakten, het was niet logisch als het met hemzelf gebeurde. Maar na wat aanpassen had Connor het idee gehad dat hij de submissive rol vrij goed speelde. Al was dat deels omdat de elektrische schokken van de jongeman hem niet veel keuzes nalieten. Vandaar ook dat hij zijn hoofd vragend voor uitleg had gekanteld toen Laxus was opgestaan. Alleen maar om uit te vinden dat het lag aan zijn commanderende persoonlijkheid. Om de andere man en zichzelf het makkelijker te maken had hij besloten dan maar beter zien best te doen om minder commanderend te zijn. Hij had zelfs in zijn ogen een heel redelijke opmerking gemaakt met zijn aanbod om wat dan ook te zeggen. Tenslotte was woorden herhalen niet zo moeilijk en met een beetje moeite kon hij het ook nog menen. Helaas besloot Laxus het aanbod niet aan te nemen dus besloot Connor het beter te maken. Hij zou zijn best doen om geen commandos meer te geven. Toen ook dat met zwijgen werd genegeerd ging hij over op een derde techniek die toch wel moest werken? Zijn ogen stonden nog net wat meer smekend en hij beet neer op zijn lippen. Met success, Laxus liet zijn armen zakken. Met moeite onderdrukte hij de grijns toen de knappe jongeman opnieuw sprak. ”Well I can’t ignore such a handsome face for too long. Would be a shame to walk away from it.” Tevreden knikte Connor instemmend, de woorden waren honderd procent waar. Hij was zowel handsome als onvervangbaar.
Connor bracht zijn handen al omhoog om Laxus dichter naar zich te brengen maar bedacht zich snel. Hij plaatste zijn handen weer naast zijn lichaam en liet Laxus bepalen wat er ging gebeuren. Kijk, als het moest kon hij wel luisteren, alleen niet voor lang. Zijn ogen vielen weer dicht en hij liet de andere zijn gang gaan. Met gewenst resultaat. Zacht kreunend liet hij zijn hoofd naar achteren vallen. Het was al veel te lang geleden sinds iemand zoiets voor hem had gedaan. Bovendien deed de elektriciteit deze keer gelukkig niet mee. Daarom duurde het ook niet heel lang voor hij met een iets te luide kreun kwam.

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] It's a beautiful day for some fun.   di jan 31, 2017 10:37 pm

Laxus had z’n punt aandacht besteed en het leek te werken. Connor veranderde zijn houding en wist Laxus te overtuigen. Het deed er niet toe of Connor loog of niet. Als hij voor even zijn arrogantie verminderde en even zijn eigenbelang weg kon schuiven, dan kon Laxus hem geven wat hij wou hebben. Zo eindigde Laxus in een positie waar hij wel eerder in had gezeten. En ook deze eindigde met de reactie die hij had verwacht. Hij kon zijn gezicht nog net weg halen om te voorkomen dat het werd ondergespoten met het witte goedje. Laxus verwijderde zich van zijn onderlichaam en richtte zijn blik op Connor. ”Well then, do you want to show me what you got?” vroeg Laxus met een grijns. ”Or did I scare you off with my amazing skills,” daagde Laxus hem uit.

{OOC: super flut maar meer kan ik er echt niet van maken :[

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] It's a beautiful day for some fun.   wo feb 01, 2017 7:42 pm

Een beetje verdwaasd stapte Connor naar achteren. Nadat hij had toegegeven aan Laxus aanpassingen was het erg snel naar zijn favoriete punt gegaan. Een les voor de jongeman dat soms luisteren toch wel werkte en dat zijn sarcastische opmerkingen niet altijd nodig waren. Maar zoals alles dat tegen zijn instincten inging zou de les meest waarschijnlijk eerst volgende keer alweer verworpen zijn. Connor haalde een hand door zijn haar en kuchte even tijdens zijn zoektocht naar nieuwe woorden. Zonder sarcastische opmerking was hij eigenlijk vrij hopeloos. Gelukkig bracht Laxus hem de oplossing in de vorm van een nieuwe uitdaging.  ”Well then, do you want to show me what you got? Or did I scare you off with my amazing skills.” Even keek Connor hem stil aan voor een grijns doorbrak op zijn gezicht. "You can't scare me, even though shocking me was a real dick move." Zijn eigen verborgen grap liet hem grijnzen. "But really, I'd love to show you what I can do." Al praten raapte hij zijn kleren op tot een slechte stapel gevouwen onder zijn rechterarm. Connor boog zich voorover om in Laxus' oor te fluisteren met een sluwe grijns. "Meet me in a few minutes, room 320." Meteen was hij weg met een zacht vingerknipje.

Topic over

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: [MC] It's a beautiful day for some fun.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[MC] It's a beautiful day for some fun.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [Boek] Betoverd/Beautiful creatures
» {Hell's kittens} Rai x Owyn
» A Beautiful Crater [+ Imogen Hargreaves]
» You're beautiful. [FINISHED]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: