Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 [hollowgame] expect the unexpected

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: [hollowgame] expect the unexpected    zo jan 29, 2017 9:11 pm

Met de handen in haar jaszakken verstopt ging Azure gaan wandelen. In het huis had ze zich weer beginnen vervelen. Daarbij was het daar veel te warm voor het moment. Het mag dan wel redelijk laat zijn er was nog genoeg licht voor enkele uurtjes. Genoeg voor Azure een goeie wandeling te maken. De jonge dame die niet goed tegen de koude kon was soms toch liever buiten dan binnen. Al was ze vandaag voorbereid. Met een dikkere jas en de sjaal van Laxus die ze nog niet terug had gegeven. Misschien gaat hij die ook niet snel weerzien. Zelf had ze geen sjaal bij zich en aangezien die van Laxus warm genoeg is gaat ze die wel constant gebruiken in de winter. Haar gezicht verstopte ze nog wat meer in de sjaal om dan weer wat sneller te gaan stappen. De wind die tegen haar opbotst en haar haren in de war maakten, zorgde ervoor dat ze spijt had haar haren niet in een staart gestoken te hebben.

Wanneer Azure de top bereikte van de kliffen haalde ze even diep adem. De koude lucht hield ze voor enkele lange seconden in haar longen, vooraleer ze die weer los liet. Haar gifgroene ogen gleden naar de grond waar er sneeuw lag. Langzaam bukte ze door haar knieën. Met haar handen maakte ze een kom terwijl ze de sneeuw opraapte. Vandaar maakte ze er dan een sneeuwbal van. Ondertussen stond ze al weer recht. Het gekraak van een tak op de grond deed Azure verstijven. Meteen draaide ze zich om en smeet de sneeuwbal recht naar de persoon die op een takje heeft gestaan.


Connor

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: [hollowgame] expect the unexpected    zo jan 29, 2017 10:55 pm

Vol ergernis schopte Connor tegen de boom die het waagde om in zijn weg te gaan staan. Alleen maar om aangevallen te worden door de sneeuw die door de schok uit de boom viel. Hij slaakte een zachte kreet uit toen het koude witte spul in zijn nek viel en was zo slim om uit frustratie de irritante boom opnieuw te schoppen. Meer sneeuw viel natuurlijk over hem heen, zijn normaal donkerbruine haar wit kleurend. Verslagen schudde de jongeman met zijn hoofd, het was ook hopeloos om te vechten tegen een boom. Zijn handen had hij diep weggestopt in zijn zakken en zijn schouders waren opgetrokken tegen de kou. De smeltende sneeuw sijpelde naar beneden langs zijn nek en liet hem rillen. Les geleerd; vecht niet tegen bomen. Zuchtend vervolgde hij zijn pad alleen maar om tot stilstand te komen door een ruk aan zijn sjaal. Connor zou zweren dat de boom wraak nam. Zijn warme wollen sjaal zat vastgehaakt achter een van de lelijke kromme takken. Hij gaf het op om te lopen en nam een simpele boomloze route. Met een knip van zijn vingers was hij weg van de boom.

Boven op de klif verscheen hij nog dezelfde seconde bovenop een krakende tak. Connor had veel verwacht, maar niet om een bal sneeuw in zijn gezicht te krijgen. "What the-" Zijn haar hing naar beneden door de nattigheid en af en toe viel een nieuw druppeltje gesmolten sneeuw op zijn neus. Hij zat nog steeds weggedoken in zijn jas. Zijn koele blik ging naar jonge dame die de bal had gegooid. Really, als ze het zo gingen spelen. Hij knielde om sneeuw bij elkaar te schrapen tot een bal alvorens te teleporteren tot hij vlak achter haar stond. Hard gooide hij de slecht gevormde hoop sneeuw naar haar. Revenge.

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: [hollowgame] expect the unexpected    ma jan 30, 2017 12:33 am

Het was de bedoeling geweest dat ze op haar gemak buiten kon zijn. Niet zoals de eerste keer al direct iemand tegen komen. Haar ogen ging de horizon af. Het was een prachtig uitzicht. Het zal dan ook een grote kans komen dat dit haar vaste plek gaat worden. hopelijk komen hier niet veel mensen. Azure hield namelijk liever van een plek waar er weinig mensen komen. Langzaam had ze haar ogen gesloten en daar enkele seconden stil gestaan. Op het moment dat ze volledig had genoten van de omgeving was ze door haar knieën gegaan om het sneeuw op te gaan pakken. Het sneeuw dat nu tot een bal was gevormd voelde koude in haar handen aan. Lang ging ze die dan ook niet vasthouden. Moest het niet voor het geluid van een gebroken tak zijn geweest had ze de sneeuwbal op de grond laten vallen.

Het was dan ook niet de bedoeling geweest om de bal naar een persoon te gaan smijten. "What the-" .... Vandaag is haar geluk echt nergens te bekennen. Langzaam draaide Azure zich om, met de eerste woorden van verontschuldiging op haar lippen. Er was niemand te bekennen. Wat...? Ze had echt iemand.... pijnlijk greep ze naar de achterkant van haar hoofd dat nu volledig in sneeuw lag en ijskoud aanvoelde. Vooral de vele druppels dat van sneeuw naar water gesmolten was en nu in haar kleren gleed. "Holly fuck" sprak ze de twee woorden dat ze veel te vaak gebruikte. Meteen greep ze naar de achter kant van haar jas en topje om dan zo te proberen het uit haar kleren te krijgen. "Van mij was het perongelijk!" snauwde ze. Niet dat het echt snauwend klonk ze was nog veel te veel bezig met haar kleren.

Geïrriteerd dat ze het niet eruit kreeg deed ze haar jas uit en liet die op de grond vallen. Meteen voelde ze nog meer koude. Hierdoor probeerde ze nog sneller het sneeuw en het water vanuit haar kleren weg te krijgen. Wanneer dat allemaal was gelukt deed ze vlug haar jas weer aan. Haar hele lichaam draaide naar de man om. Typisch, Azure begint echt het gedacht te krijgen dat alle mannen hier er goed gaan uitzien. Niet dat het daarvoor oké is. Zuchtend ging ze met natte handen door haar haren. Met een lichte pruil stampte ze op de grond " was dat nou echt nodig?" mopperde ze. Dit wou niet zeggen dat ze dit niet had verdient ofzo, maar nu moet hij zeker geen verontschuldiging verwachten van haar.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: [hollowgame] expect the unexpected    di jan 31, 2017 5:40 pm

Van een gevecht met een boom regelrecht naar een sneeuwballen gevecht met een jonge vrouw gaan was niet wat hij van zijn dag had verwacht. Connor had zichzelf eerder voorgesteld in de warme eetzaal of op zijn kamer. Waarom was hij ook weer buiten? Oh ja, voor zijn eigen gezondheid. Hij moest toegeven dat de ijskoude sneeuw verfrissend was en stiekem genoot hij best wel van buiten rondlopen in de sneeuw. Zijn voetafdrukken zien in de onbewerkte sneeuw was erg satisfying. Bovendien leverde sneeuw altijd plezier op in de vorm van sneeuwpoppen maken en andere helemaal inmaken met een sneeuwballen gevecht. Goed voor zijn gezondheid however.... hij was zojuist een gevecht aangegaan met een boom en had verloren. Gelukkig had niemand hem gezien terwijl hij de boom had uitgescholden voor alles wat mooi en lelijk was.
Een ander gezond feit was dat hij altijd wel nieuwe mensen ontmoetten tijdens zijn wandelingen buiten. Misschien omdat hij weinig buitenkwam en daarom de buitentypes misliep. Na een interessante ontmoeting was zijn mening over naar buiten gaan drastisch veranderd. Nu had hij zich er dus weer gewaagd alleen om een sneeuwbal in zijn gezicht te krijgen. Connor had meteen gehandeld en er een teruggegooid met het gewenste resultaat. "Holy fuck." Grijnzend bleef hij achter haar staan. "Van mij was het perongelijk!" Zijn grijns verbreedde alleen maar bij haar gesnauwde woorden. "Van mij niet."
Nonchalant grijnzend keek hij toe hoe ze wanhopig probeerde van de kou af te komen. Bij hem zelf smolt de sneeuw en liep in straaltjes langs zijn lichaam naar beneden maar hij kon het niet opbrengen om zijn jas uit te doen. Zelfs voor tienduizend euro zou hij nog niet zonder jas in de sneeuw gaan staan. "Was dat nou echt nodig?" "Ja." Kijk, dat antwoord was simpel. Natuurlijk was het nodig om wraak te nemen op iemand die zijn perfecte haar verpeste. Maar om de goede moed erin te houden stak hij vervolgens zijn hand uit met iets wat al meer op een vriendelijke glimlach leek. "Connor."

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: [hollowgame] expect the unexpected    di feb 07, 2017 9:52 pm

Voor de zoveelste keer werd Azure gestoord op het moment dat ze alleen wou zijn. Waarom?! Het was een reflex geweest. een soort zelfverdediging. Een verdediging dat zo diep in haar zat verstopt. Het was zo goed verborgen dat niemand zou denken dat ze het had. Qua gedrag en karakter zou je niet denken dat Azure veel kon. In tegenstelling ze kon heel veel. Ze had zoveel jaren tijd gehad om te trainen in haar verleden. Op het heden wou ze gewoon niet dat iemand het zou zien, het zou merken. De training hield ze liever achter een gesloten deur samen met haar verleden. Het hoorde dicht te blijven. Dat de jongen dit dan in haar heeft weten op te roepen irriteerde haar. De meeste zouden denken dat ze gewoon een geluksschot had gemaakt. Terwijl het juist het tegenover gestelde was. Azure had zich gefocust op het gekraak van de tak en heeft zich daarnaar gericht.

Dat de jonge man achter haar kon teleporteren en zo een sneeuwbal terug kon smijten, had Azure niet voorzien. Soms vergat ze wel eens dat ieder zo zijn eigen bijzonderheid had. Met samengeknepen ogen keek ze hem aan, achter dat het haar was gelukt om de sneeuw vanuit haar kleren te krijgen. "No shit sherlock" zuchtte ze terwijl ze zichzelf weer onder controle wist te krijgen. Degene voor haar gaf zijn naam. "Je verwacht toch niet dat ik nu mijn naam ga geven?" gaf ze hem in plaats van haar voornaam. "Ik stel mezelf niet voor aan iemand die vals speelt bij sneeuwballengevecht" Dat was het simpele excuus dat ze de jongen gaf. Met haar gifgroene ogen keek ze even van hem weg richting de horizon. De armen werden over elkaar heen geslagen. Met een diepe zucht richtte ze zich weer op de jonge man "Azure" haar naam sprak ze maar met tegenzin uit.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: [hollowgame] expect the unexpected    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[hollowgame] expect the unexpected
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c l i f f s
-
Ga naar: