Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Shelagh Main

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shelagh Main

avatar

PROFIELAantal berichten : 52
IC-berichten : 2
Registratiedatum : 29-01-17
Leeftijd : 23
Accounts : • Shelagh Main
Bjørn Hansen
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Darkness
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: I keep it all inside because i'd rather the pain destroy me, then anyone else.

BerichtOnderwerp: Shelagh Main   ma jan 30, 2017 11:03 am

S h e l a g h  •  M a i n
(pronounced Sheila)

a l g e m e e n
Leeftijd: 19
Uiterlijke leeftijd: 19
Bijzonderheid: Darkness manipulation
Ouders: Lily Shelagh Main - Taylor Mason Main
Broers/zussen: ~
Geboorteplaats: Charing Cross (Londen), England

u i t e r l i j k
Face claim: Katherine Mcnamara
Omschrijving uiterlijk:
Haar: rode lange lokken
Gezicht: groene ogen, bleke huidskleur, dunne lippen,
Lichaam: tussen slank en mollig in, verschillende littekens van val partijen, 1,64,

i n n e r l i j k
Karakter:
Stil
Behoedzaam
Nieuwsgierig
Duister
Sluw
Teruggetrokken
Depressief
Rustig
Sympathiek
Eerlijk
Verlegen
Onzeker
Zorgzaam

g e s c h i e d e n i s
• Baby
Shelagh is 19 jaar geleden geboren tijdens een keize sneede, mevrouw was wat eigenwijs en wou maar niet naar buiten komen. Er was in het begin niks bijzonders te ontdekken aan Shelagh, ze was een gezonde baby en leek overal prima op te reageren. Maar toch was Shelagh een echte huilbaby, vooral overdag was de kleine meid veel aan het huilen. Haar ouders wisten maar niet waar door dit kwam, het duurde niet heel erg lang voor ze ontdekte dat Shelagh niet echt om haar heen keek, ze draaide haar hoofdje enkel als ze een geluidje hoorde. Haar ouders zijn met haar naar de dokter gegaan en het reseltaat was al snel bekend, de kleine meid was in een paar maand tijd blind geworden. Een grote schrok voor haar ouders, maar Shelagh zelf was er al erg snel aan gewend. In die tijd is ook het vele huilen gestopt overdag.
• Dreumes
Ondanks haar blindheid heeft Shelagh zich prima als een dreumes weten te ontwikkelen, natuurlijk ging het bij haar iets moeilijker dan bij ziende dreumesen maar het leren lopen en alles ging redelijk. Shelagh heeft in elk geval veel val partijen gehad, maar ze was er zo'n een die gewoon op stond en verder ging. Rond haar tweede levens jaar is ze samen met haar ouders vertrokken naar Inndyr, Noorwegen dit voor het werk van haar vader.
• Peuter
Shelagh moest erg veel wennen aan haar nieuwe omgeving en de vreemde taal die er gesproken werd, ze veranderde extreem in haar nieuwe omgeving. In plaats van het vrolijke meisje die rond bewoog op de muziekjes die ze overal hoorde en om niks lachte werd ze het rustige meisje, die niet echt veel zei en enkel met haar popen speelde in de popenhoek. Ze kreeg meer driftbuien die soms zo erg konden worden dat ze wel een paar uur duurde, ze werd dan ook onhandelbaar.
• Kleuter
Wanneer ze eenmaal de leeftijd van vier had behaald werd Shelagh weer een beetje haar zelf, ze was dan misschien niet contenu vrolijk maar de driftbuien werden korter en ze kon weer lachen, maar toch bleef ze erg stil en sprak ze alleen wanneer het moest. Ze keerde zich in haar zelf, vooral omdat haar hele lichaampje pijn deed wanneer de zon hoog in de hemel stond. Iets wat ze echter nooit heeft gemeld, wetend dat wanneer de zon weer weg zou gaan dat ze pijn ook verdween. Ze had het wel eens aan vriendjes of vriendinnetjes gevraagd maar die leken daar geen last van te hebben.
• Schoolkind
In haar zesde levens jaar ging ze voor het eerst naar een school voor blinden, door dat de school erg ver weg van haar woon plaats was. Verbleef ze door de weeks op school en ging ze in de weekenden naar huis. Dit was in het begin erg zwaar voor Shelagh maar het heeft haar ook zeker goed gedaan, thuis mocht ze nooit iets alleen doen omdat haar ouders bang waren dat ze iets verkeerds deed door dat ze haar zicht niet had en ze haar zelf dus zou pijningen. Op school leerde ze dus eindelijk hoe het was om zelfstandig door het leven te gaan, ze begon eindelijk van het leven te genieten maar bleef wel het rustige meisje die ze was geworden. De pijn in haar lichaam hield aan en hoe groter ze werd hoe meer pijn er leek te komen in haar lichaam. Rond haar 10de is ze er pas achter gekomen dat ze anders was, het was midden in de nacht op school dat ze wakker schrok van geluiden. Nieuwsgierig als Shelagh was, ging ze op onderzoek uit. Dat was het moment dat ze voor het eerst zelf kennis maakte met haar bijzonderheid, terwijl ze voorzichtig de trap af liep en goed luisterde naar waar het geluid vandaan kwam, leek het als of ze vorm kon geven aan de omgeving om haar heen. Alles om haar heen was groen (zoals je normaal zou kunnen zien door een nacht kijker) ondanks dat dit voor het eerst gebeurde voelde ze zich er al zo vertrouwd mee dat ze niet zo heel erg schrok, daar in tegen ging ze gewoon verder achter het geluid aan. Zodra ze de oorzaak had gevonden bleken het inbrekers te zijn. Een van de mannen richten zijn pistool op haar, en in plaats van heel hard te schreeuwen veromde er zich lange tentakels van schaduw en duisternis om haar armen heen waar ze elke man mee neer heeft kunnen krijgen. Niet veel  later heeft ze zo hard ze kon geschreeuwd, haar zicht en de tentakels waren weer verdwenen op het moment dat de eerste lerares haar gevonden had. Dit was haar eerste echte kennismaking met haar bijzonderheid.
• Puber
Op het moment van haar pubertijd is Shelagh terug gekeerd naar huis, ze is in deze tijd meer achter haar gave te weten gekomen, terwijl ze terug was gekeerd naar huis hebben haar ouders besloten na het lange zeuren van Shelagh dat ze gewoon naar een normale middelbare school mocht. Eenmaal daar leerde ze haar vriendinnen kennen, groeide ze op tot een jonge volwasse vrouw, op haar 16de kreeg ze haar geleide hond Iggo, hier door begon Shelagh steeds meer naar buiten te gaan en ondanks de pijn die ze in haar lichaam voelde door middel van de zon was het heerlijk om eindelijk echt van haar omgeving te kunnen genieten. Op haar 19de was ze met haar vriendinnen naar de vuurtoren gegaan en zoals haar vriendinnen vaker wel deden waren ze de vuurtoren in gegaan. Dit was echter de eerste keer voor Shelagh en met weinig vertrouwen stapte ze dan ook naar binnen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Shelagh Main   ma jan 30, 2017 11:38 am


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Shelagh Main
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: