Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Crimson Avenger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Crimson Avenger   di jan 31, 2017 10:22 am

Name: Elesis Crimson Avenger
Nickname: Elesis, CA
Real Age: 540 y/o
Age: 19 y/o
Sexe: Female
Special Ability: Elesis is a demon princes and has the ability to kill people with her sword or with the two hellhounds whom are very loyal to their master.
Birthparents: King and Queen
Siblings: x
Partner: x
Crush: x
Birthday: August 21th
Birthplace: Demon Empire, Hell
Bloodtype: O
Weight: 67 kg
Height: 1,76 m


Picture:
- Non-Demon
- Demon
Description appereance: Elesis heeft lang rood haar. Haar ogen zijn rood met geel. Ze draagt meestal rode met zwarte kleren en draagt meestal een zwaard met haar mee. Ze kan in haar demonen staat veranderen. Dan heeft word haar oogwit, zwart en krijgt ze rode tekens op haar lichaam.


Personality: Elesis is de prinses van de demonen. Door deze hoge rang is ze gewend om behandelt te worden als een adel. Zodra ze het demonenrijk had verlaten, wist ze dat ze niet moest verwachten dat ze nu nog steeds zo word behandelt, maar als je respectloos tegen haar bent, kan je haar snel boos krijgen. Toch kan je met haar een normaal gesprek hebben als je normaal tegen haar doet. Ze verveelt zich echter snel. Ze houd van bloed en van vechten. Ze lokt dan ook vaak gevechten uit. Daarbij is ze ook niet vies van wat flirten of streken uit halen. Ze kan zelfs zin hebben in een feestje op z'n tijd. Ze is bewust van haar uiterlijk en houd het graag tip top. Toch vind ze wat bloed op haar kleren geen probleem. Ze wilt niet onderschat worden en maakt korte metten met iedereen die dat wel doet. Ze vecht, dood en martelt zonder enige genade. Ze houd ervan om andere bang te maken.

Strong characteristics:
- Arrogant
- Self-centered
- Flirty
- Warrior
- Brave

Weak characteristics:
- Anti-social
- Sympathy
- Helpfull


Likes
- Torturing
- Killing
- Flirting
- Partying

Dislikes
- Naïef people
- Being demanded
- Following the rules


Elesis behoort tot het rijk van de demonen. Haar ouders zijn de huidige machthebbers van het rijk. Ze is zich er van bewust dat ze haar verantwoordelijkheden heeft, maar voordat ze die besluit te aanvaarden, ging ze eerst nog op reis door de wereld van de mens. Aangezien ze altijd vast heeft gezeten van het kasteel van haar ouders, wilt ze graag doen wat ze wilt doen. Ze laat zich dus door bijna niemand stoppen. Al sinds kinds af aan werd Elesis al opgevoed om zichzelf te verdedigen en om goed te kunnen vechten. Echter was Elesis tot meer in staat dan iemand ook maar had gedacht. Ze was bereid iedereen te vermoorden als ze in de weg zaten. Ze had zelfs bijna haar ouders vermoord. Je kon dan ook gerust zeggen dat Elesis al de touwtjes in handen had, maar ze liet haar ouders nog even langer op de troon zitten. Elesis is alleen opgevoed en is dus vaak op zichzelf. Ze heeft moeite met anderen om te gaan op een aardige manier. Zo kan ze vaker bot over komen dan aardig. Sociale vaardigheden heeft ze nooit geleerd. Ze heeft als 'tussenstop' Indyr genomen en is in de lus gekomen.

_________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Crimson Avenger   di jan 31, 2017 1:07 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Crimson Avenger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: