Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 This place is worse than hell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: This place is worse than hell   di jan 31, 2017 5:29 pm

Zwijgend keek Elesis om zich heen. Het miezerige dorpje waarin ze was beland bood haar niet veel aan. Er waren te weinig mensen om grote chaos te creëren, maar net genoeg mensen om de lokale winkels draaiende te houden. En daar zouden niet enkel de lokale mensen aan bij dragen. Elesis had zich gebogen over het kleine dorpje. Ieder ander zou er doorheen lopen en op zoek gaan naar iets wat meer entertainment bracht, maar Elesis daarentegen had haar aandacht er koppig op gevestigd en wel om de rede dat haar lang verloren broer zich hier kon bevinden. Elesis had hem persoonlijk nooit gekend, enkel eens gezien op een ‘foto’. Hij was immers een verboden kind geweest in het demonenrijk en was daarom bij andere ouders op deze wereld gezet. Het plan was geweest dat Elesis de troonopvolger zou worden en dat haar broer vergeten moest zijn, maar kennelijk waren de plannen gewijzigd. Het losbandige gedrag van de prinses had het koninklijk paar laten nadenken over hun beslissing. Elesis had niet gedacht dat zij nog de moed zouden hebben om tegen haar in te gaan. Immers was al eerder gebleken dat Elesis soms krachtiger kon zijn dan haar ouders. Toch hadden haar ouders besloten om Elesis op een zoektocht te zetten. Een zoektocht naar haar broer om precies te zijn. Ze hadden haar verteld dat het was zodat Elesis meer kon leren van de mens en hun levenswijze beter kon begrijpen, maar Elesis kon zelf ook wel nagaan dat dit enkel was om te kijken of haar geliefde broer nog levend en wel was. Om te kijken of hij een troonopvolger kon zijn die aan hun punten voldoet.
Met de irritatie die al een paar dagen in haar hoofd rondspookte, liep Elesis het gebouw binnen. Hier zou ze moeten verblijven voor de aankomende dagen. Ze hoopte dat ze de jongeman snel kon overtuigen van zijn status en er dus voor kon zorgen dat ze samen snel terug konden gaan. Ze wou niks van die levenswijze weten van deze nutteloze wezens. Ze zouden toch allemaal binnen een paar jaar in een kist onder de grond liggen. Elesis liep de woonkamer in, maar daar leek niet degene te zitten waar ze naar op zoek was. Ze had al het hele centrum afgezocht, dus daar zou hij niet kunnen zijn. Daarbij was het avond dus leek het Elesis dat hij zich binnen bevindt. Immers was het een menselijke gewoonte om ‘s avonds binnen te blijven. Elesis negeerde de verbaasde en verontwaardigde blikken die ze ontving door haar plotselinge binnenkomst en verschijning. Immers viel haar rode kledij op. Ze liep het gebouw verder door en ging de kamers af. Nadat ze de begane grond had door gekamd, liep ze verder naar de eerste verdieping. Ook daar was hij niet te vinden en zo ging ze naar de tweede, en al snel de derde verdieping. Daar liep ze een paar kamers ongegeneerd binnen. Mensen keken verontwaardigd op door de schending van de privacy, maar Elesis boeide het niet dat er iemand stond in een onderbroek. Zodra Elesis zag dat diegene niet de persoon was naar wie ze zocht, liep ze verder. Zo liep ze nog een paar kamers verder totdat ze uiteindelijk aankwam bij de badkamers. Nog altijd zonder schaamte, liep ze de badkamer in van de heren. En jawel, daar stond hij. ”Ivar. We need to talk,” sprak Elesis meteen.

_________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Ivar Tjäder
I'm a motherfucking viking
I'm a motherfucking viking
avatar

PROFIELAantal berichten : 99
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 29-01-17
Leeftijd : 20
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Blue fire bender, demon prince
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: Let those who do not understand me fear me. Let those who understand me fear themselves.

BerichtOnderwerp: Re: This place is worse than hell   wo feb 01, 2017 8:57 pm

Lachend had Ivar zich richting de douches bevonden, nadat hij bij een weddenschap had toegekeken. De weddenschap had geen inhoud gehad. Een über laag niveau waar iedere idioot zich aan wagen kon. Flauwe humor, waar deze jongeman zich uiterst mee kon vermaken. Plezier gold voor hem meer dan niveau. Waarom serieus blijven terwijl lachen zo gezond was?
Tijden waren ook wel eens anders geweest. Ivar liep al langer mee dan hij had verwacht. Hoe het kwam dat hij jong en "onsterfelijk" bleef, Odin mocht het weten. Hij had werkelijk geen flauw idee. Waren het zijn vlammen dat daarvoor zorgden? Het leek hem sterk. Maar het zorgde ervoor dat hij generatie na generatie verdwijnen zag. Hij was geboren in de tijd van de Vikingen, als zoon van de koning onder een groep vikingen. Zijn jeugd was gemend geweest met een hoop bloed vergieten, agressie, plunderen en complotten. Nu hij daar zo over nadacht, had hij een best goede tijd achter de rug gehad. Voor geen goud had de jongeman het anders willen doen. Maar ondanks elke gruwelheden die hij doorstaan had, wist hij de lach op zijn gezicht te behouden. Voor hem een teken dat alles prima ging. Met een zwaai gooide Ivar de deur naar de douches open. Zoals elke andere dag, was deze gevuld geweest met intensieve bezigheden. Hij gunde zichzelf geen rust, met als doel dat hij elke dag echt leven moest. Wat dat betreft zou je best kunnen stellen dat zijn ware leeftijd gewoon 17 jaar was, aangezien hij zich daar zonder schaamte naar gedroeg. Een eeuwige jeugd, wie wou dat nou niet?
Na een blonde jongen de douche uit te hebben geschopt, vloog het ene na het andere kledingstuk door de ruimte heen. Ivar verachtte het idee samen met iemand onder de douche te staan. Naaktheid was intiem en intiem werd hij zéér zeker níet met een kerel. Hij douchte liever enkele dagen niet en dat hij daarna de douches voor zichzelf had, dan dat hij er één delen zou. Daarvoor bestond deo. En luchtjes. Uit de toilettas haalde Ivar shampoo en bodywash, die hij strategisch naast zijn voeten op de grond zette. Daarna draaide hij de douche aan, op vrij lauwe temperatuur. Genietend sloot hij zijn ogen nadat hij eronder stapte. Zijn vingers streken door zijn dikke, bruine lokken heen, zorgend dat de gel stukje bij beetje wegspoelde.
De deur vloog open. ”Ivar. We need to talk.” Geschrokken deed deze zijn ogen open. Tot zijn verbazing stond daar een jongedame. Hallo?! Kon ze geen bordjes lezen. ,,Hey!" Hij greep naar zijn handdoek die hij direct voor zijn middelvriend hing. ,,Never heard about knocking or what?!" Ivar deed geen moeite zijn emoties te verbergen. Zijn stem met een duidelijk Scandinavisch accent klonk very displeased.  ,,Can you turn around maybe? What is a girl doing in a boy's bathroom." Dat laatste klonk niet eens als een vraag, meer als een stelling. Fronsend draaide hij de douche uit. ,,How do you know my name, and why do you want to talk to me? Who are you?"


 TAG: Elesis OOC: x
♦.♦

_________________

↠Theme song ↠Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Re: This place is worse than hell   do feb 02, 2017 10:18 am

Ongegeneerd was Elesis naar binnen gestapt. Niemand anders bevond zich in de douche. Enkel de jongeman waar ze naar op zoek was gegaan. Haar oudere broer. Elesis had onlangs een bittere toon voor de jongeman ontwikkeld, aangezien hij degene was die haar tegenhield van de troon waar ze naar had verlangt. Daarbij had de jongeman waarschijnlijk geen flauw benul van zijn belangrijke status, wat haar enkel meer frustreerder. Zij had haar hele leven getraind om een troonopvolger te worden, had saaie lessen moeten volgen over het rijk en moeten leren vechten en plots was al haar moeite voor niks omdat deze jongeman plots een stuk interessanter leek dan een prinses die iets té veel regels brak van het rijk. Ze hoopte stiekem dat hij een ontzettende idioot was en niks goeds kon doen. Het zou haar niks verbazen, aangezien mensen over het algemeen domme en nutteloze wezens waren. Dat de jongeman erdoor was opgevoed, zou er waarschijnlijk voor zorgen dat hij net zo nutteloos was.

,,Hey!" reageerde de jongen verontwaardigd zodra hij Elesis opmerkte. Hij greep zijn handdoek en verborg daarachter zijn derde been. Alsof Elesis dat zo interesseerde. Ze had wel betere gezien. ,,Never heard about knocking or what?!" ging de jongeman verder, overduidelijk niet blij met het plotselinge bezoek. Elesis sloeg haar armen over elkaar en besloot hem maar uit te razen. Ze had geen zin om een discussie aan te gaan. Ze was hier enkel om zijn status uit te leggen en hem mee te nemen, meer niet. ,,Can you turn around maybe? What is a girl doing in a boy's bathroom." vroeg Ivar verder, ook al klonk het niet alsof haar daarop een antwoord wou. Gelukkig leek hij te beseffen dat Elesis niet zomaar weg zou gaan en draaide hij de douche uit. ,,How do you know my name, and why do you want to talk to me? Who are you?" vroeg Ivar nu de terechte vragen. Eindelijk kon Elesis haar verhaal vertellen.

Ze liet haar armen weer zakken en zette een paar stappen in zijn richting. ”My name is Crimson Avenger, but you can call me Elesis. I’m the demon princes and you are my brother. That makes you the demon prince,” begon Elesis. ”I’m here to bring you back home. So pack your stuff and let’s go back to the demon empire,” eindigde Elesis. Ze dacht er niet bij na dat dit nog al veel informatie zou zijn voor een mens en veel verwarde informatie. Ze ging er eigenlijk vanuit dat Ivar’s adoptieouders wellicht iets hadden gezegd over zijn ware bestaan. Daarbij wou ze dit ook gewoon zo snel mogelijk afhandelen en weer terug naar huis gaan.

_________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Ivar Tjäder
I'm a motherfucking viking
I'm a motherfucking viking
avatar

PROFIELAantal berichten : 99
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 29-01-17
Leeftijd : 20
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Blue fire bender, demon prince
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: Let those who do not understand me fear me. Let those who understand me fear themselves.

BerichtOnderwerp: Re: This place is worse than hell   di feb 07, 2017 4:40 pm

Zorgvuldig vouwde Ivar de rand van de handdoek dubbel, zodat deze als een rok om zijn middel bevond. Zijn heldere blauwe kijkers waren op haar gericht. Onwetend, wellicht wat verward. Immers was het een vreemde situatie. Een meid die uit het niets de douches was ingestapt. Ze leek vastberaden. Het gaf een indruk dat ze een bewuste bedoeling had. Omdraaien deed ze namelijk niet, evenals excuses aanbieden en weglopen. Niks van dat. Ze moest hem hebben en Ivar wilde weten waarom.
”My name is Crimson Avenger, but you can call me Elesis. I’m the demon princes and you are my brother. That makes you the demon prince,” begon ze met praten. In die paar seconden deed hij zijn best het verhaal perfect te volgen. "I’m here to bring you back home. So pack your stuff and let’s go back to the demon empire." Langzaam zakte zijn mond open, in de poging wat te zeggen. Maar het bleef stil. In gedachten kon Ivar het getjirp van een krekel horen. Wat voor gekkigheid was dit nou weer. ,,A princess you say?"  Vooruit dan, voor deze keer besloot hij het spel mee te spelen. Want wat nou als deze jongedame in een eigen fantasiewereld leefde? Hij wou geen spelbreker zijn. Ivar boog eens diep, gepaard met theater en dramatiek. ,,It's a honour to meet you, milady," sprak de jongeman terwijl hij weer omhoog kwam. De natte, bruine lokken die daarbij voor zijn gezicht hingen streek hij naar achteren, wat vrijwel direct half opzij viel.
Ondanks dat Ivar eerst overtuigd was dat Elesis een grapje maakte, leek ze altijd nog zo... Serieus. Er lag geen grijns in haar ogen, geen verborgen glimlach op haar lippen. Meende -geloofde-  ze elk woord wat ze zojuist had uitgesproken? Het leek hem zo onwaarschijnlijk. Alles. Alles wat er momenteel aan de hand was. ,,Look I can hardly believe that we are brother and sister. Not even to mention the prince, princess, demon-whatever thing." Nu was het zijn beurt om de humor te laten vallen en eens serieus te wezen. ,,I don't know if you're joking or not, but before you say things like that; prove it first. Because I'm not going anywhere." Met een tweede, kleinere handdoek begon hij zijn bovenlichaam af te drogen. De motivatie om zichzelf nog in te smeren met bodywash, was verdwenen. Hij wilde naar de kamer. Slapen. Morgen weer verder gaan. ,,Besides, don't you think we are a bit too different to be family?"

 TAG: Elesis OOC: hopelijk kan je er wat mee
♦.♦

_________________

↠Theme song ↠Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Re: This place is worse than hell   di feb 07, 2017 5:54 pm

Ongegeneerd had Elesis de situatie uitgelegd. Ze hoopte dat Ivar misschien nog van zijn adoptieouders had gehoord dat hij een half demon was en dat hij behoorde tot het demonen rijk. De stilte die naar haar woorden volgde, zei jammer genoeg anders. Ze hoopte dat ze niet helemaal vanaf het begin hoefde te beginnen en dat Ivar haar nog enigszins geloofde. ,,A princess you say?" begon Ivar uiteindelijk. Elesis knikte eens, waarna ze haar armen over elkaar heen sloeg. Vervolgens maakte Ivar een buiging. Elesis was gewend dat anderen voor haar een buiging maakte, maar deze buiging droop van het sarcasme. De dramatiek was teveel en hij was overduidelijk sarcastisch bezig. Iets wat voor een scherpe blik in haar ogen zorgde. Zat hij haar nu te bespotten? Dat bleek wel uit zijn volgende woorden. ,,It's a honour to meet you, milady," sprak de jongeman zodra hij weer recht stond. Hij streek een paar lokken uit zijn gezicht. Elesis keek hem enkel aan. Normaal zou ze hem al snerend toegesnauwd hebben om vervolgens haar hellhounden erbij te halen, maar Ivar was van waarde en als Elesis hem iets deed, kon ze haar plek vergeten in het demonen rijk. Elesis zei niks en wachtte of de jongeman nog meer had te zeggen. Was hij klaar met grapjes maken en zouden er vragen komen? Of zou de jongen haar enkel blijven uitlachen? Want dan had hij haar verkeerd ingeschat. Haar vlijmscherpe claymore hing aan de riem rond haar heup die schuil ging onder de dieprode mantel die om haar schouders hing. Ze was niet bang om die ter toneel te stellen en hem een lesje te leren zodat hij wel naar haar woorden zou luisteren en zou geloven wat zij zei. Want ze loog zeker niet, hoe graag ze ook wou dat ze geen broer had.

,,Look I can hardly believe that we are brother and sister. Not even to mention the prince, princess, demon-whatever thing." begon Ivar nu op een serieuze toon. Iets wat Elesis goed deed. Ze kon de irritatie zo wat meer sudderen. ,,I don't know if you're joking or not, but before you say things like that; prove it first. Because I'm not going anywhere." vervolgde Ivar terwijl hij zich begon af te drogen met een tweede handdoek. Elesis knikte eens, kwam nu tot de conclusie dat haar manier van aanpak verkeerd was geweest. ,,Besides, don't you think we are a bit too different to be family?" vroeg Ivar nu. Elesis grinnikte lichtjes. De enige emotie naast irritatie die ze tot nu toe had laten zien. Ze knikte opnieuw. ”Well yeah we look different. That’s because you’re only half demon,” sprak Elesis.

Ze deed een stap in zijn richting en besloot uitleg te geven en daarmee ook het bewijs waar hij naar vroeg. ”Our father was unfaithful and made you with a human. Our parents decided to put you in the human world. To be raised here like one of them. I had hope that your adoptive parents would’ve told you about it, but it seems like you’ve never heard about it. That’s too bad, because now I have to do all the work.” Ze slaakte voor een moment een zucht en keek voor een moment weg, nadenkend over hoe ze deze situatie het beste kon aanpakken. Uiteindelijk besloot ze maar als eerste te bewijzen dat ze inderdaad een demon was. Om die reden richtte ze haar blik terug op Ivar. Plots begonnen haar ogen te gloeien. Haar tanden werden scherpen en haar nagels werden langer. Lang was het niet te zien, want in een handomdraai werd de hele ruimte zwart. ”My powers are limited in the human world, but I can show you one of my favorites tricks,” klonk haar stem. Haar stem klonk dubbel alsof zich nog een ziel in haar bevond. Elesis sloot voor een moment haar ogen en concentreerde zich op de krachten die ze nog bezat in deze wereld. Haar handen bewogen kort omhoog, waarna gegrom volgde. Klauwen gleden over de tegels heen en lieten een piepend geluid achter. Zodra Elesis haar armen weer liet zakken, verdween daarmee de duisternis. Ze waren echter niet meer alleen in de ruimte. Twee gigantische zwarte hond achtige wezens stonden voor haar. Hun ogen waren al net zo rood als die van Elesis. Het kwijl dat uit hun bek droop was zwart. In tegenstelling tot Elesis, waren de hellhounden nog wel altijd bloeddorstig en hadden daarom hun aandacht gericht op Ivar. Gelukkig voor Ivar hadden de hellhounden kettingen om en hield Elesis deze vast. ”These are hellhounds. My loyal servants,” introduceerde Elesis hen. ”I’m sure you have the ability to this as well. I’m not sure if you will call hellhounds or another creature. But I am sure that you can do it. Do you want to know more?” eindigde Elesis haar verhaal terwijl ze de hellhounden inhield.

_________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Ivar Tjäder
I'm a motherfucking viking
I'm a motherfucking viking
avatar

PROFIELAantal berichten : 99
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 29-01-17
Leeftijd : 20
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Blue fire bender, demon prince
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: Let those who do not understand me fear me. Let those who understand me fear themselves.

BerichtOnderwerp: Re: This place is worse than hell   do feb 09, 2017 10:23 pm

Ze was absoluut niet geamuseerd met zijn optreden, dat was Ivar duidelijk. Ondanks dat ze een bepaald soort gezag uitstraalde, de uitstraling die een echte prinses had, en in staat leek te zijn tot geweld, voelde hij er niets voor zijn verontschuldiging aan te bieden. Immers diende hij niet onder haar. Diende hij voor niemand. Het kwam niet eens in hem op zich te gedragen. Dit was hoe hij was. Mensen moesten het pikken. Daarbij, als hij Elesis verhaal geloven moest, stond hij "boven" haar. Dus wie moest er nou eigenlijk buigen? Ivar bestudeerde haar gezicht, terwijl hij zelf zwak greens. Hij besloot het daarbij te laten. De opdoemende, duistere gedachtes werden weggedrukt. Dit was zijn oude leger niet. Hij hoefde haar niks te bewijzen om leider te blijven. Rangordes gold hier niet. En dat beviel hem prima.

”Well yeah we look different. That’s because you’re only half demon.” Ivar fronste diep. Hoe in godsnaam was dat mogelijk? Een innerlijke vraag waar hij al gauw antwoord op kreeg. ”Our father was unfaithful and made you with a human. Our parents decided to put you in the human world. To be raised here like one of them. I had hope that your adoptive parents would’ve told you about it, but it seems like you’ve never heard about it. That’s too bad, because now I have to do all the work.” Langzaam begon de jongeman deze informatie te verwerken. Het zou zeker een mogelijke situatie zijn. Het verklaarde in ieder geval een hoop, mits het de waarheid was natuurlijk. Voor Ivar bleef het moeilijk te bevatten. Waarom hij? Overduidelijk stond hij in twee strijd. Elesis was zo godsgruwelijk serieus. Ze zoog dit niet uit haar duim. Ze moest de waarheid spreken. Maar wilde hij de waarheid accepteren? De kortdurende veranderingen aan haar lichaam ontgingen hem niet. Roerloos staarde hij Elesis aan, tot de de douche geheel zwart kleedde. ”My powers are limited in the human world, but I can show you one of my favorites tricks.” Wat wilde ze hiermee bereiken? Zijn oren stonden op scherp, zijn ogen nutteloos zoekend naar enige tekens in de duisternis. Eén ding was hem al wel duidelijk; hij ging niet vermoord worden. Het doel was anders. Gegrom drong zijn oorschelpen binnen. Akelig geschraap volgde. Gadverdamme. Kut geluid.

De duisternis trok op. Hoewel Ivar's  ogen moesten wennen aan het plotselinge licht, had hij geen moeite met het spotten van twee foeilelijke monsters. Ze leken duidelijk op iets wat uit de "hel" komen zou. Vele vreemde dingen gebeurden binnen de lus, maar dit sloeg alles. ”These are hellhounds. My loyal servants,” sprak Elesis. Eén voor één keek Ivar de hellhounds aan. Onverschrokken. Onbewogen. ”I’m sure you have the ability to this as well. I’m not sure if you will call hellhounds or another creature. But I am sure that you can do it. Do you want to know more?” Direct schoot zijn blik omhoog naar de demon princess. ,,You're bloody crazy," kwam er als eerste over zijn lippen zetten. ,,Of course I want to know more. A lot more." Ze had zijn volledige aandacht, maar dat weerhield hem er niet van intussen zijn kleren wederom aan te trekken. Op een bescheiden manier. ,,It's kinda... Strange to hear and see all of this. You seem so serious about it, but it would mean that my complete life was a lie. I grew up between the vikings. Lived like them. Followed their believes, and still do. I don't believe in a God and a Satan like Christians do. Call me a fool, I don't care." Na het recht strijken van zijn shirt, hield hij zijn hand op, de handpalm naar het plafond gericht. Een simpel, kleine blauwe vlam verscheen daar. Hij ging geen grote dingen doen, voordat het gebouw opgeblazen zou worden. ,,They called this the flames of Odin. Blue is it's color, and it's a lot stronger than "normal" flames." Ivar stapte naar voren, net uit het bereik van de hellhounds. ,,So tell me, is there more prove than what you just showed? Just told?"

 TAG: Elesis OOC: x
♦.♦

_________________

↠Theme song ↠Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Re: This place is worse than hell   vr feb 10, 2017 9:50 am

Ivar leek geen informatie te hebben verkregen van zijn adoptiefamilie en had dus geen flauw idee waar Elesis over sprak. Elesis kon zich eraan irriteren, maar besloot voor nu haar beste beentje voor te zetten om hem te overtuigen van datgene wat hij werkelijk was. Elesis gaf een demonstratie van haar krachten en liet haar hellhounds tevoorschijn komen. Vervolgens ging ze verder met de uitleg. Ze kon nog veel meer vertellen over het demonen rijk en hun ras, maar voordat ze verder ging wou ze eerst weten of Ivar wel meer wou weten. Voor hetzelfde geld was hij in een shock beland door de plotselinge veranderingen en informatie.

,,You're bloody crazy," gaf Ivar als eerste reactie. Elesis trok een wenkbrauw op. Geloofde hij haar nog steeds niet? ,,Of course I want to know more. A lot more." vervolgde Ivar wat behoorlijk tegenstrijdig klonk met zijn voorgaande woorden. Dus hij geloofde haar wel? Elesis bleef hem enkel met een opgetrokken wenkbrauw aankijken, verwachtte dat er nog meer kwam. Ondertussen begon Ivar zich weer aan te kleden, maar Elesis had daar geen oog voor. ,,It's kinda... Strange to hear and see all of this. You seem so serious about it, but it would mean that my complete life was a lie. I grew up between the vikings. Lived like them. Followed their believes, and still do. I don't believe in a God and a Satan like Christians do. Call me a fool, I don't care." sprak Ivar. Elesis knikte eens begrijpend. ”I understand. They were told you to raise you like one of them, so it makes more than sense to not believe in Satan. Although we demons have nothing to do with any religion. Sure human’s hell has some similarities to the demon empire, but no human is able to get in there,” vertelde Elesis. Ze besloot dat feit meteen maar recht te zetten. Voordat hij dacht dat ze allemaal bedienden waren van Satan, wat nog altijd enkel een fictief wezen bleef in Elesis’ ogen.

Elesis keek op zodra de jongeman zijn op hand ophief, met zijn palm richting het plafond. Elesis richtte daardoor haar blik op de hand, waar al snel een vlam tevoorschijn kwam. Een blauwe vlam. Elesis voelde lichte opluchting. Hij had dus al wel zijn krachten ontdekt. Elesis zou hem waarschijnlijk nog meer kunnen leren, spreuken of iets dergelijks, maar hij wist de basis al. ,,They called this the flames of Odin. Blue is it's color, and it's a lot stronger than "normal" flames." legde Ivar zijn kracht uit. Elesis knikte eens begrijpend. Ivar deed een stap naar voren, maar bleef uit het bereik van de hellhounds. De hellhounds werden onrustig en Elesis zag ook in dat het niet van belang was om hen nog steeds zichtbaar te hebben. Ze hief haar vrije hand op en schaduwen verschenen onder de hellhounds, waar ze in een paar seconden in verdwenen. Zodra de hellhounds weg waren richtte Elesis haar aandacht weer op Ivar. ,,So tell me, is there more prove than what you just showed? Just told?" vroeg Ivar nu.

Opnieuw zinnige vragen. Elesis keek hem kort licht bedenkelijk aan. Hoeveel zou ze nog moeten laten zien voordat hij haar geloofde. Ze snapte dat het moeilijk was om te geloven, maar waarschijnlijk zou dat ook met de tijd komen. ”Well I could take you with me to the demon empire and you can see for yourself, but I assume you don’t want to leave this place so suddenly,” mompelde Elesis licht bedenkelijk. Ze dacht terug aan wat haar werd verteld voordat ze was vertrokken uit het demonen rijk. Het meeste waren waarschuwingen en opmerkingen geweest over haar gedrag, wat ze had geprobeerd te negeren, maar als ze het goed kon herinneren werd haar ook een tip gegeven om Ivar over te kunnen halen. Elesis keek op zodra ze zich de tip herinnerde. Ze kwam voor hem staan en pakte zijn arm vast. Voor een moment keek ze hem aan, vragend om toestemming, waarna ze de mouw van zijn shirt omhoog trok. Haar blik gleed zoekend over zijn arm heen, maar zodra ze niet vond wat ze zocht, pakte ze zijn andere arm en trok ze daar de mouw omhoog. Haar ogen perkte op de huid, zoekend naar dat ene plekje. Aha! Met haar wijsvinger drukte ze op een teken dat net boven Ivar’s elleboog zat. Het teken was niet groter dan het oppervlakte van haar wijsvinger. De meesten zouden waarschijnlijk gedacht hebben dat het een moedervlek was, maar als je beter keek zag je dat er een teken stond. Het teken van het demonen rijk. Elesis haalde haar vinger van het teken af en richtte haar blik op het teken. ”Alta mente repostum,” mompelde ze de demonische spreuk. Haar ogen lichtte kort op en eveneens lichtte het teken voor een paar seconden rood op. Haar blik ging naar Ivar om er zeker van te zijn dat hij het had gezien. Ze legde haar vinger onder het teken. ”That’s the sign of the demon empire. Proof that you’re part of the bloodline of the royal family of the demon empire,” legde Elesis de reden uit waarom ze zojuist een spreuk had uitgesproken, hopend dat het hem zou helpen om haar te geloven.

_________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: This place is worse than hell   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
This place is worse than hell
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» ~VvF examen~ (Adrian) part 2
» You're probably wondering what the hell's going on (clanmeeting+sharingtongue)
» [Clanevent: new commander] All roads out of hell leads home

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: t o p f l o o r :: b a t h r o o m s
-
Ga naar: