Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Little princess .

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Melvin Chaill
humankfc
humankfc
avatar

PROFIELAantal berichten : 245
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 17-11-16
Leeftijd : 20
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla, Tawnee
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fallen Angel
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: At the end, guess we're all just animals; shaking in my own cage, what do I believe?

BerichtOnderwerp: Little princess .   wo feb 01, 2017 3:04 pm

Melvin

C H A I L L
De dagen dat hij buiten had liggen slapen, buiten had geleefd, waren te snel voorbij gegaan. In die tijd was het volk in het huis enkel gegroeid aan een exponentiële snelheid. Het had hem enkel nog meer af geschrokken. Puur omdat hij niet had verwacht dat het huis zelfs zo snel kon gevuld worden. Hij was van nature best een sociaal kind, maar het jammere was dat zijn ding het hem allemaal belemmerde. Hij was niet bang om iemand te leren kennen en oppervlakkige relaties te hebben maar... Die konden zo snel uitgebreid worden dat hij bang was voor nog een gebroken hart, of nog meer leugens die zouden vallen. Met een plof lande hij op de grond, zijn vleugels strak omhoog gericht terwijl hij lichtjes gebogen door zijn knieën de val naar beneden opving. Met een scherpe blik van zijn hemelblauwe ogen had hij even snel een observatie genomen van de tuin, voordat hij met een zucht de bijna wit transparante vleugels liet verdwijnen. Hij pakte het shirt dat hij rond zijn arm had gebonden, knoopte deze simpel los en schudde deze even uit voordat hij het over zijn hoofd trok en deze even recht trok. Een simpel gebaar van zijn rechterhand zette zijn haar weer goed, aangezien een vlucht door de lucht die dingen wel eens wild konden laten worden. Rustig begon hij te wandelen terwijl zijn blauwe ogen de tuinen afzochten, niet echt opzoek naar iets speciaals maar... Het leven in de hoogte maakte je ook wel vaak... Hm... Nee, het liet je vaak wel verlangen naar de grond. Er waren vast wel mensen die konden relateren met zijn kwestie, maar daar was hij niet zeker van dus vermelden zou vast dan ook niet nodig zijn.

&& Josie ♥
coded by falling ashes of shine

_________________


Fire in my bloodstream, water in my lungs

THEME I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Josie Mills
Orginial baby™️
Orginial baby™️
avatar

PROFIELAantal berichten : 105
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 15-12-16
Leeftijd : 17
Accounts : » Finn Prowler
» Sam Ashton
» Josie Mills
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Grim reaper
Uiterlijke leeftijd: 4
Quote: We need fantasy in order to face reality

BerichtOnderwerp: Re: Little princess .   za feb 11, 2017 7:25 pm

Het jonge meisje zat rustig in haar kamertje te spelen toen ze het voor het eerst opmerkte. Eerst dacht ze dat het een vogel was, een hele grote, raargevormde vogel, maar niets onnatuurlijks. Toen ze echter wat langer was blijven kijken werden haar ogen groot van verbazing. Het was geen vogel, het was een vliegend mens! Een superheld! Meteen was ze naar beneden gerend, en nu stond ze vol van bewondering te kijken naar de jongen die net op de grond was geland. Op de één of andere manier liet hij vervolgens ook nog eens zijn vleugels verdwijnen. Oh ja, het was nog niet cool genoeg om gewoon te kunnen vliegen. Ze keek ietwat verlegen toe hoe hij zijn shirt weer aan deed. Ze wilde heel graag van alles aan hem vragen. Hoe was het om te vliegen? Kon hij naar de maan? Uiteindelijk won de nieuwsgierigheid het van de verlegenheid, en besloot ze op hem af te stappen. Voorzichtig tikte ze hem aan op zijn rug. "Meneer?" vroeg ze beleefd. "Bent u een echte superheld?"

_________________
just when the caterpillar
thought he'd never live again
he became a butterfly


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Melvin Chaill
humankfc
humankfc
avatar

PROFIELAantal berichten : 245
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 17-11-16
Leeftijd : 20
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla, Tawnee
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fallen Angel
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: At the end, guess we're all just animals; shaking in my own cage, what do I believe?

BerichtOnderwerp: Re: Little princess .   zo feb 12, 2017 8:29 am

Een tik op zijn rug liet hem even verstijven, maar al snel keek hij om toen ook een zachte en hoge "Meneer?" te horen was. Hij knipperde even en keek om, om een klein, jong meisje van nog geen vijf jaar te zien staan. Hij hapte even naar adem... Dit was zijn zwakte, kleine kinderen... Hij vond alles dat jong en klein was gewoon zo adorable. Bij mensen was het nog eens anders maar... Hij kon het niet laten te glimlachen en door zijn benen te zakken. "Hallo daar," zei hij op zachte toon terwijl hij haar glimlachend bleef aankijken, nu hij geknield zat kon hij haar op ooghoogte aankijken. Aw.. So cute. "Bent u een echte superheld?" Woah. Hij grinnikte even en dacht even na... Was hij dat? Normaal zou hij nee zeggen maar... "Misschien?" klonk er even kalm van de jongen af. "Je hebt me vast zien vliegen niet?" klonk er even met een kalme glimlach van de kerel af. Hij was niet bang van zijn gave, hij verachte het gewoon. Het was geen superillegaal iets dus verbergen zou hij het ook niet doen.

_________________


Fire in my bloodstream, water in my lungs

THEME I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Little princess .   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Little princess .
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: