Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   ma feb 06, 2017 8:44 pm

Laxus keek voor een moment om zich heen. Hij stond voor een uitgaansgelegenheid in het midden van het centrum. Het was wat aan de dure kant, maar gelukkig had Laxus ook hier al vrienden kunnen maken. Op zijn eerste dag had hij als eerste het dorp verkend en hier en daar vrienden gemaakt waarvan hij wist dat het nog van pas kon komen. Zoals het motel waar hij al standaard een kamer had gehuurd. Gisteren had hij er nog met een ander meisje in het bed liggen. Gelukkig was zij weg gegaan na haar telefoonnummer en een briefje achter te laten. Iets waar Laxus weinig om gaf en het belandde in de prullenbak. En Laxus was niet enkel bevriend met de eigenaren van het motel, maar ook met de club waar hij op het moment voor stonden. Mensen links van hem keken hem achterdochtig aan, vroegen zich af waarom hij voor de ingang stond, maar niet naar binnen ging. De uitsmijters zouden hem naar binnen laten gaan, maar uiteraard zou hij niet alleen naar binnen gaan. Niet voordat zijn project er was.

Azure had getwijfeld, dat had hij gezien, maar ze was akkoord gegaan. Hij wist dat hij het nog voorzichtig moest spelen, maar met wat geluk kon hij haar dronken voeren. Het liefste had hij iemand aangeschoten, maar niet dronken. Die personen konden immers nog logisch nadenken, alleen niet meer protesteren. Het maakte niet uit hoe Azure er aan het einde van de avond over dacht, ze zou in zijn bed belanden, whether she liked it or not. Opnieuw keek Laxus kort om zich heen. Een glimlach verscheen rond zijn lippen, zodra hij het welbekende meisje ontdekte. Hij zette een paar stappen in haar richting en omarmde haar zonder dat ze er tegen in kon gaan. Tegen de tijd dat ze zou beseffen wat hij deed, liet hij haar alweer los en had hij een stap afstand genomen.

Hij liet zijn blik eens over haar heen gaan en knikte goedkeurend. ”You look stunning,” complimenteerde hij haar met een ietwat flirterige grijns. Zelf had hij een zwarte broek aan getrokken met een blouse waarvan de eerste knoopjes los zaten en de mouwen opgestroopt. Het lieten een paar flarden van zijn tattoos zien. De rest zou ze later op de avond wel te zien krijgen. Achter hem hoorde hij de bas al in slaan. Hij voelde het trillen door zijn hele lichaam heen. Zelfs de elektriciteit in zijn lichaam ging er wat sneller van stromen, gelukkig was dat niet te zien. ”I have a little present for you,” sprak Laxus boven het geluid uit en deed opnieuw een stap in haar richting. Ditmaal om met zijn handen naar haar bruine lokken te reiken. Voorzichtig schoof hij wat haren opzij en stak deze vast met een haarknipje. Het was een zwarte haarknip, belegd met rode stenen. Om een of andere reden vond hij de kleur diep rood bij haar staan. Hij deed een stap afstand zodra het knipje vast zat. ”Just say so if you don’t like it,” voegde Laxus er nog aan toe om te voorkomen dat Azure zich gedwongen voelde om het te dragen. Hij had haar eerder zien klungelen met haar haar dus dit leek hem een goede oplossing. Daarbij een goede versiertruc. ”Are you ready?” vroeg hij nog en knikte kort richting de ingang van de club.
OOC: Hairpin

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X


Laatst aangepast door Laxus Dreyar op ma feb 13, 2017 12:06 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   ma feb 06, 2017 10:18 pm

Was het maar een paar minuten? een uur? Meerdere uren? Azure had geen enkel idee hoelang ze nu wel al niet in die spiegel naar haarzelf zat te kijken. Het ging niet om het feit dat ze onzeker over haar zelf was, helemaal niet. het ging vooral om de gedachten dat in haar hoofd rond zat te spoken. Of dit wel een goed idee was. Nu ze alleen in haar kamer was had ze meer tijd om neer te gaan zitten en te denken. Waarmee had ze nu toegestemd... Deze keer waren haar haren in krullen tegen haar rug. Met nog een laatste blik op haar eigen spiegelbeeld stapte ze met haar zwarte hakken de kamer uit. Met sierlijke passen bewoog ze zich door de gangen. Ze nam alleen maar de gangen waar er niet veel anderen kwamen. Ze wou namelijk niet onderweg naar de dj's tegenhouden worden door een of ander, om dan hun vragen te gaan moeten aanhoren. En gaan liegen moesten ze vragen naar waar ze heen ging.

Vanaf dat ze het grote gebouw kon zien kon ze het niet laten lichtjes te glimlachen. Met een licht opgestoken glimlach stapte ze sierlijke op Laxus af. Niemand zou geloven, dat dit de eerste keer is dat ze een kort rokje draagt. Haar uitstraling zou het juist anders zeggen, dat ze dit al zoveel keer korte rokjes droeg. eenmaal bij Laxus aangekomen, zag ze te laat hem vooruit bewegen. Zijn armen hingen rond haar lichaam om die dan snel terug te trekken waardoor ze er niks kon op gaan reageren. "thank you, you look handsome yourself" Ja, dat was hij zeker. Zwijgend keek ze hem recht aan terwijl hij de pin in haar haren stak en zo voorkwam dat er nog haar in haar gezicht zou belanden. " I love it" was het enige wat ze uit kreeg. Lichtjes haalde ze diep adem. Greep enthousiast zijn hand en trok hem mee naar binnen. Aangezien hij voor de ingang stond had Azure gegokt dat hij wel binnen zou mogen. Binnen werden ze meteen gebombardeerd met de muziek en de warmte. Haar enthousiasme werd alleen maar groter. Vlug liet ze geschrokken zijn hand los en krapte onhandig op haar achterhoofd " sorry" mompelde ze. "Let's get a drink first, the warmth here is making me thirsty" stelde ze grijnzend voor.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   di feb 07, 2017 9:34 am

Azure liep in een zwart elegant, maar toch ook sexy, jurkje op hem af. Ze droeg het met zelfvertrouwen waardoor Laxus het niet kon laten om even zijn ogen over haar heen te laten glijden om haar er volgens over te complimenteren. "thank you, you look handsome yourself" gaf Azure een compliment terug. Laxus glimlachte wat dankbaar, waarna hij een stap dichterbij zette en zijn kado aan haar gaf. " I love it" beantwoordde ze zijn andere woorden. Laxus glimlachte wat breder, alsof hij opgelucht was dat zijn kado in de smaak viel, ook al kon het hem dat natuurlijk maar weinig schelen. ”I’m glad to hear that,” gaf hij toe. Vervolgens vroeg hij haar of ze er klaar voor was. Ze oogde nog wat nerveus. Ze nam dan ook nog een hap lucht. Laxus opende zijn mond al om aan te geven dat ze ook ergens anders eerst heen konden gaan, maar zijn mond werd gesnoerd door Azure.

Enthousiast pakte ze zijn hand vast en trok ze hem met haar mee. Normaal zou Laxus zoiets niet laten gebeuren, maar nu moest hij natuurlijk niet gaan protesteren. Daarom grinnikte hij enkel en keek hij de uitsmijters licht verontschuldigend aan zodra ze langs hen heen liepen. Eenmaal binnen werden ze begroet door de overweldigende muziek en de warme atmosfeer die er al hing door de dansende menigte in het midden van de ruimte. Laxus liet zijn blik gaan naar Azure die haar zenuwen leek om gezet te hebben in enthousiasme. Plotseling liet ze zijn hand los. Laxus keek er wat verbaasd van op. Zijn blik ging dan ook kort naar hun handen, waarna zijn blik terug ging naar Azure’s gezicht. " sorry" verontschuldigde Azure zich. Laxus grinnikte en wuifde de verontschuldiging weg. ”You can touch me anytime you like,” sprak Laxus met een plagende knipoog en een flirterige grijns. "Let's get a drink first, the warmth here is making me thirsty" stelde Azure grijnzend voor.

Ergens voelde Laxus opluchting dat ze het zelf voorstelde en dus niet vies was van wat alcohol, anders zou deze avond nog stroef verlopen. ”Yeah sure. Wait here, let me get you something nice,” sprak Laxus met een grijns, waarna hij zich door de menigte begon te benen om uiteindelijk bij de bar uit te komen. Daar bestelde hij twee gemixte drankjes. Basically was het bacardi cola met nog een extra shotje wodka erbij om het alcoholgehalte erin wat omhoog te krikken zonder dat het echt op te merken was. Met twee glazen in zijn handen kwam hij terug bij Azure. ”There you go,” sprak hij boven de muziek uit en overhandigde haar haar glas. Hijzelf nam een paar slokken van het brandende goedje. Hij had een behoorlijke resident opgebouwd tegen alcohol en kon dus wel wat hebben voordat hij echt dronken zou zijn. Zijn blik ging voor een moment naar de dansende massa, waarna zijn blik terug ging naar Azure. ”Care to challenge your dance moves?” vroeg Laxus met een grijn en gaf een kort knikje richting de dansvloer.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   di feb 07, 2017 9:31 pm

Het gebouw was van ver al te herkennen. Het viel op tussen de vele kleinere gebouwen waar het tussen stond. Voor dat ze in zicht kwam van Laxus had ze gestopt. Diep adem gehaald en handen tot vuisten gebald. ze was meer nerveus dan ze had verwacht. Het is niet dat het iets doodengs was. het is gewoon dat Azure nooit interesse in deze dingen had. Waarom dat ze dan ook akkoord was gegaan met Laxus wist ze zelf niet. Nieuwsgierigheid op het moment zelf? Nu was al die nieuwsgierigheid al weer weg. Daarvoor in de plaats was er nu nerveusheid en een klein beetje enthousiasme. Het lukte de jonge dame om al haar verschillende emotie's van haar gezicht te krijgen en daar dan vertrouwen in de plaats te laten zien.

Dat ze dan ook een haarpin kreeg van Laxus kwam als een verrassing aan. Ze had dan ook niet echt iets verwacht. Nu het was lief en het gaat goed van pas komen. De muziek was stond zo luid dat het zelf lichtjes vanbuiten af te horen was. Het zorgde ervoor dat haar enthousiasme een onverwachte sterkte kreeg, ze reageerde er dan ook onverwacht op door Laxus zijn hand te pakken en mee naar binnen te nemen. Meteen gleden haar gifgroene ogen naar de hoop mensen die al vollop stonden te dansen en te genieten. Iets dat zij voor deze ene keer ook ging doen.... Of misschien wel meerdere keren. Het hing er vanaf hoe interessant dit ging worden. ”You can touch me anytime you like,” lachend schudde ze met haar hoofd. Zijn charmes waren er ook weer bij. "I will keep that in mind" ze kon er niks aan doen. De muziek had meteen al een effect op haar. Het maakte haar volledig ontspannen en iets wat durvend? Azure stelde voor om wat te drinken waarop Laxus dan aangaf dat hij er achter ging gaan.

Snel genoeg was hij er weer met twee drankjes in zijn handen. Eentje nam ze met een bedankje van hem aan om er dan een slok van te nemen. Een rilling gleed door haar heen doordat het wat brandde in haar keel. ”Care to challenge your dance moves?” Achter een tweede slok knikte ze al grijnzend. "Sure why not" Azure keek rond voor een plek dat wat minder mensen had waar ze beter zouden kunnen dansen. Achter het gevonden te hebben pakte ze Laxus zijn hand weer vast en nam hem mee naar de plek dat ze had gevonden. Lichtjes boog ze voorover zodat ze wat dichter bij Laxus kwam zodat hij haar zou kunnen verstaan."So i guess you know your way here very good. Or else the bouncer would have stopped me" Haar lichaam liet ze los en begon zachtjes te dansen op de muziek. " It would have been awkward if he had to stop me" Af en toe stopte ze met dansen om een extra slok te kunnen nemen van het glas. De glimlach op haar lippen die op haar lippen anders maar af en toe kwam, bleef nu de hele tijd te zien. al snel had Azure geen gedacht meer over de tijd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   wo feb 08, 2017 9:12 am

De sfeer van een club deed iemand altijd goed. Tenminste, voor Laxus. Het maakte zijn ‘prooi’ losser, ontspanner en daarbij meer durvend. Alsof het allemaal niks uitmaakt wat er deze avond zou gebeuren. De instelling die Laxus precies wou hebben en het leek ook te werken op Azure. Ze keurde zijn flirtgedrag niet af en leek er zelfs een beetje in mee te gaan. Om dat nog wat meer te stimuleren had Laxus nog wat drank voor hen gehaald. Hij had ervoor gezorgd dat het alcoholgehalte wat omhoog was gekrikt zodat ze al snel aangeschoten was. Azure nam een slokje en Laxus zag haar reactie erop. Hij grijnsde lichtjes, waarna hij een nieuwe slok van zijn drinken nam en haar voorstelde om te gaan dansen. Ondanks de smaak leek Azure niet vies te zijn van het drankje en nam ze nog een slok. Iets wat Laxus onzienbaar breder deed grijnzen.

"Sure why not" ging Azure grijnzend akkoord, waarna ze opnieuw zijn hand vast nam en hem meenam de dansvloer op. Laxus volgde haar enkel met een grijns. Eenmaal op de dansvloer kwam Azure al snel dichterbij. Laxus bleef rustig staan terwijl zijn lichaam wat op de muziek begon te bewegen. "So i guess you know your way here very good. Or else the bouncer would have stopped me" sprak Azure. Laxus grijnsde wat en knikte enkel. " It would have been awkward if he had to stop me" voegde Azure er nog aan toe, waarna ze verder danste en zo af en toe een slok nam van haar drinken. De glimlach bleef rond haar lippen sieren.

Laxus grijnsde wat meer en boog naar haar toe om op zijn beurt in haar oor te praten boven de muziek uit. ”Well of course. I couldn’t live with it if they would just deny you as if you aren’t anything special,” antwoordde Laxus met een flirterige grijns, waarna hij weer een stap afstand deed en ook weer een paar slokken nam van de alcohol. Gelukkig kon hij goed tegen alcohol en moest hij wel een hele fles op hebben, wou hij echt helemaal dronken zijn. Hij had zijn instincten scherp nodig, dus dat ging niet gebeuren. Echter wist hij niet hoe goed Azure tegen alcohol kon. Opnieuw kwam Laxus dichterbij. ”You shouldn’t drink too quickly. Would be a waste if you already got wasted within an hour,” sprak Laxus met een grijns. Vervolgens besloot hij de ruimte tussen hen nog wat te benauwen. Hij legde zijn handen op haar heupen en begon in hetzelfde ritme te bewegen. Met een lichte grijns keek hij haar aan.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   wo feb 08, 2017 3:33 pm


Overal stonden er mensen te dansen. de ene wilder dan de andere. De ene meer gedronken dan een ander. Een ding had iedereen gelijk, ze waren allemaal vol vertrouwen in de muziek aan het dansen. De sfeer die er was gemaakt zorgde ervoor dat de bezoekers zich meteen op hun gemak voelde. Dit was dan ook zo voor Azure. Het was niks voor Azure om zo snel zich te ontspannen. Ze was niet meer op haar hoede van Laxus terwijl ze hem nog maar een dag kent. En vooral omdat hij te perfect leek te zijn. Dat was de reden waarom ze nog altijd op haar hoede bij hem was. Geïnteresseerd wat hij verborg. Dit kon ze nu onmogelijk doen door de muziek. Het sleurde haar mee in de menigte vol enthousiaste mensen. De warmte zorgde er dan ook nog eens voor dat je lichtjes zat zwaarder adem te halen. Azure was hier ook in mee gerekend. ”Well of course. I couldn’t live with it if they would just deny you as if you aren’t anything special,” Geamuseerd keek ze hem aan. Je kon zo zien dat hij ervaring had. Welk meisje wilt nu niet speciaal genoemd worden. Azure was daar een van, maar ze zou het alleen maar geloven van de man waar ze van houd. Iets dat waarschijnlijk nog een hele lange tijd gaat duren. Want zoals gezegd heeft ze maar weinig interesse in mannen.

Haar drank was al half leeg toen Laxus haar erover aansprak. ”You shouldn’t drink too quickly. Would be a waste if you already got wasted within an hour,” Haar grijns matcht zijn grijns. Het ontging haar niet hoe zijn hand op haar heup terecht kwam. Moest het niet hier zijn geweest zou ze er iets op gezegd. Nu zei ze er niks van. Daarvoor in de plaats legde ze haar vrije hand op zijn schouder. " Don't worry i'm not that kind of person to drink untill i pass out" bracht ze haar woorden weer iets luider om boven de muziek te kunnen komen. "don't tell me you thought i would do that?" Voegde ze er aan toe. " you can have fun without drinking that much" Haar hand gleed naar zijn borstkas terwijl ze gelijk met hem bleef dansen. "Thanks for inviting me" bedankte ze hem grijnzend.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   wo feb 08, 2017 8:18 pm


Eenmaal binnen leek Azure het meteen al naar haar zin te hebben. Een goed teken natuurlijk en Laxus besloot daar enkel een paar druppeltjes bij te doen door haar wat alcohol te geven en de dansvloer op te jagen. Eenmaal op de dansvloer merkte Laxus echter op hoe Azure de alcohol naar binnen werkte. Nog even en het glas zou leeg zijn. Laxus wist niet hoe goed Azure tegen alcohol kon en wou voorkomen dat ze te dronken werd. Met een totally wasted nog aanpappen had Laxus weinig zin in. Nee als hij zoveel moeite hiervoor had gedaan, dan mocht ze het blijven herinneren.

Hij zei wat over de alcohol, waarna hij de afstand benauwde door zijn handen op haar heupen te plaatsen en zo met haar te dansen. Laxus keek haar met een uitdagende grijns aan. Ze grijnsde terug, wat Laxus een goed teken leek. En dat was ook zo. Azure plaatste haar hand op zijn schouder. Laxus volgde haar beweging voor een moment, waarna hij haar weer aankeek. " Don't worry i'm not that kind of person to drink untill i pass out" antwoordde Azure. Haar toen verhief ze om boven de muziek uit te komen. "don't tell me you thought i would do that?" vroeg Azure hem nu. Laxus hief voor een moment zijn hand onschuldig op. ”I wouldn’t dare,” sprak hij met een grijns, waarna hij zijn hand terug plaatste op haar heup. " you can have fun without drinking that much" voegde Azure er nog aan toe. Laxus knikte eens instemmend. ”I couldn’t agree more,” sprak Laxus nu ook, ook al was hij van plan Azure een beetje dronken te voeren. Enkel een beetje. Zodat ze losser werd.

Laxus voelde hoe haar hand naar zijn borst gleed. Een lichte grijns bleef rond zijn lippen sieren terwijl hij zijn hand iets omhoog durfde te plaatsen in haar zij. "Thanks for inviting me" bedankte Azure hem nu grijnzend. Laxus knikte eens. Vervolgens kwam hij plots dichterbij met zijn gezicht. ”You’re most welcome,” sprak hij met een knipoog, waarna hij een plagend kusje drukte op haar neus. Zo snel als hij dichtbij was gekomen, nam hij ook weer afstand. Wetend dat zijn handeling onverwachts was geweest, besloot hij er nog wat woorden aan toe te voegen. ”Say it if I do things you don’t like. Alcohol losens me up,” informeerde Laxus haar. Het was enkel om zijn gedrag te verklaren, mocht Laxus te snel gaan voor Azure en anderzijds was het om te meten hoever hij kon gaan. Laxus legde de hand die hij op haar zij had liggen, wat meer op haar rug en duwde haar stilletjes wat dichterbij. ”Have you been to clubs or is this your first time in your grandma age?” vroeg Laxus met een plagende grijns.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   do feb 09, 2017 5:28 pm

@Azure Vierra schreef:

Ze genoot er van. Dat gaf ze eerlijk toe. Het was een lange tijd geleden dat ze nog zoveel had kunnen genieten van iets. Dat het haar heeft volledig doen relaxen. Iedereen die hier was zat in hun eigenlijk happy wereldje. azure maakte ze zich zelf deze keer geen zorgen om het feit dat de kans groot was dat ze niet voor de 'avondklok' terug zou geraken. Deze keer kon het haar niet schelen. Het enige wat er nu toe deed was dat ze volop kon genieten van de muziek en eerlijk gezegd ook de gezelschap, al vertrouwde ze hem niet. Haar lichaam liet ze bewegen met de ritme van de muziek. Er ondertussen wel voorzorgen dat ze niet met haar glas ging gaan rondzwaaien. Het liefst hield ze de drank nog in het glas.

Nee, Azure was niet een van die vele meisjes die zoveel wilt gaan drinken, denkend dat het zeer stoer was. Om dan uiteindelijk buiten te beland en alles weer uit haar maag te gaan spugen. ”I wouldn’t dare,” Uitdagend trok ze een wenkbrauw op " ofcours you wouldn't. Becaus you're such a saint" plaagde ze hem. Hierbij wou ze niet zeggen dat hij niet goed was. Iedereen heeft wel slechte dingen gedaan. Hoe lief je achteraf je ook mag gaan gedragen. Opnieuw nam ze op haar gemakjes een grote slok van haar sterke drank. Om dan te genieten van het branderig gevoel dat het veroorzaakte. Achteraf bedankte ze Laxus nog voor zijn uitnodiging. De jonge dame was tevreden dat ze toegestemd had, ook al kende ze hem maar amper.

Dat hij onverwacht een kusje op haar neus plaatste was een voorbeeld ervan. Met haar grote gifgroene ogen keek ze hem even geschrokken aan. Het kwam dan door de omgeving en de muziek dat ze het aanvaarde. ”Say it if I do things you don’t like. Alcohol losens me up,” De grijns op haar lippen verbreedde zich. "I guess it is the same for me or i would have already slapped you" En ze meende elk woord. Nu ze zo meegesleurd was met de stemming vond ze het volledig neit erg. Misschien vond ze het zelfs lichtjes leuk? Met een lichtte duw van Laxus werden hun lichamen dichter naar elkaar gebracht. Haar hoofd hief ze voor enkele seconden hoger op om hem zo recht aan te kunnen kijken. ”Have you been to clubs or is this your first time in your grandma age?” Lichtjes giechelde ze onverwacht. Haar drank zette ze op een van de tafeltjes dat overal geplaatst stond en sloeg dan haar beide armen rond zijn nek. "I have been to clubs, but never stayed to long. Never enjoyed it as much as i do now" Gaf ze hem eerlijk toe. Het was Azure die nu een keer een stap ging zetten, haar lichaam drukte ze zachtjes tegen de zijne. Haar lippen bracht ze vlak naast zijn ene oor. " I hope i'm not boring as company" fluisterde ze waarbij haar lippen 'perongelijk' zijn oor raakte.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   do feb 09, 2017 8:23 pm

Azure keek verbaasd op van het kusje op haar neus, maar zodra Laxus zei dat ze het moest zeggen als hij iets deed wat ze niet fijn vond, verbreedde haar grijns echter. Dus erg zou ze het vast niet vinden. "I guess it is the same for me or i would have already slapped you" reageerde Azure op zijn woorden. Laxus grinnikte eens, waarna hij voor een moment opnieuw zijn hand onschuldig ophield. ”Well I don’t want to be slapped,” voegde Laxus er nog aan toe.  

Vervolgens besloot hij verder te gaan, aangezien Azure had aangegeven dat ze het niet erg vond. Hij legde een hand op haar onderrug en drukte haar lichtjes naar hem toe. Er zat nog ruimte tussen, maar die kon gemakkelijk overbrugd worden. Laxus probeerde de sfeer niet al te intens te maken en vroeg daarom aan Azure of ze vaker naar een club was gegaan. Hij voegde daarbij ook zijn ‘koosnaampje’ voor haar er aan toe. Azure giechelde. Iets waardoor Laxus moest grijnzen en kon concluderen dat de drank zijn werk begon te doen. Azure zette haar glas weg. Laxus besloot haar voorbeeld te volgen om enige acties niet in de weg te zitten. Azure legde tot zijn verbazing, die hij niet liet blijken, haar handen om zijn hals heen. "I have been to clubs, but never stayed to long. Never enjoyed it as much as i do now" antwoordde Azure. Laxus grijnsde wat breder. ”I feel honoured,” Zijn woorden klonken zachter met de seconden dat ze dichterbij kwam. Haar slanke lichaam stond tegen zijn licht gespierde lichaam aan. Laxus keek voor een moment vluchtig naar hun lichamen, maar Azure had al snel zijn aandacht weer te pakken door naar hem toe te buigen. Hij rilde lichtjes zodra hij haar adem voelde bij zijn oor. " I hope i'm not boring as company" werd er in zijn oor gefluisterd, waarbij hij haar lippen voelden glijden over zijn oor.

Laxus grijnsde wat meer, waarna hij plots afstand nam. Alsof het allemaal te snel ging en hij deze intenties niet had. De grijns rond zijn lippen verraadde hem. Laxus legde een hand in haar hals en streek wat lokken haar achter haar schouder in die beweging. Voor een moment bleef zijn blik hangen bij zijn hand die haar zachte huid aanraakte, waarna zijn blik terug ging naar haar gezicht. Langzaam boog hij naar haar toe en legde voorzichtig zijn lippen op de hare. Teder kuste hij haar. Voor enkele seconden bleef hij zo met gesloten ogen staan. Hij wist dat hij een dagende stap had gedaan, maar hij had gedacht dat Azure er klaar voor was. Uiteindelijk loste hij zijn lippen van de hare en keek hij haar weer aan. ”You're the best company anyone could ever wish for,” fluisterde hij tussen hun lippen door, hopend dat hij geen fout had begaan door haar te kussen.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   vr feb 10, 2017 8:33 pm


Het voelde goed om zich zo vrij te voelen. Niet voor iedereen achterdochtig zijn. Meestal zocht ze altijd haast iets in iedereen waar ze achterdochtig kan worden. het was dan ook waardoor ze zeer achterdochtig was voor Laxus, hij had niks waar ze op kon focussen. Een aardige jonge man. Iets dat niet bestaat. Deze gedachten leken maar voor enkele mini secondes in haar hoofd rond te spoken voor ze zich weer haar gedachten los liet met de muziek. Dat ze het 'onschuldig' kusje toeliet was ook niks voor haar. Kon haar het schelen dat ze veel losser was? Nope helemaal niet. Ze vond het juist beter. ”Well I don’t want to be slapped,” met een zacht lachje schudde Azure met haar hoofd. Wie wilt er nu wel gemept worden?

Clubs waren niet haar ding. Er waren weinig dingen die haar interesseerden. Het was haar 'ding' om juist in weinig dingen interesse te tonen. Moest ze iets leuks vinden zou het wel meteen zijn alsof je een klein kind een lolly geeft. Het was nu al duidelijk aan haar te zien. Een enthousiaste en nieuwsgierige Azure die alles bekeek. Moest Laxus haar niet uitgenodigd hebben zou ze hier helemaal niet uit haar zelf naar toe zijn gegaan. De jongedame heeft vaak een push van iemand nodig voor ze nieuwsgierig iets nieuws zou gaan proberen. Moest het niet zijn van de muziek en de alcohol in haar systeem, zou ze nooit zo dicht bij hem hebben gestaan. Laat staan de leiding hebben genomen en op een verleidelijke toon in zijn oor gefluisterd te hebben.

In stilte keek ze de jonge man voor haar recht aan. Zwijgend volgde ze met haar ogen dan zijn bewegingen. Hoe zijn hand naar haar nek gleed en zo enkele lokken meenam om die achter haar schouders te leggen. Azure wist niet waarom, deze handeling was zo simpel en onschuldig. Toch voelde ze een warm gevoel op de plek waar hij haar aanraakte. Haar ogen gingen dan ook als een automatisme dicht wanneer ze zijn lippen dichter zag komen, om die dan op de hare te voelen. De warmte van zijn lippen op de hare liet een huivering door haar hele lichaam razen. Het was moeilijk te begrijpen waarom hij zo'n sterk effect op haar had. Geen enkel iemand had dit soort effect op haar. ”You're the best company anyone could ever wish for,” Azure ging eerlijk zijn, voor enkele seconden had ze het moeilijk toen hij zich terug trok. Een klein lief glimlachje sierde haar lippen. Haar beide handen plaatste ze op zijn borstkas "That's good to know" sprak ze stilletjes voor ze hun lippen weer samen liet komen.

Genietend van zijn lippen op de hare, liet ze haar rechter arm van zijn borstkas naar zijn nek glijden. Om dan haar vingers door zijn haren heen te strijken. Alles op haar heen leek te verdwijnen. Het enige wat er toe deed was Laxus. Hoe hij voelde onder haar aanrakingen. Hoe ze op hem reageerde, en hoe hij snel genoeg op haar gaat reageren. Met een speels en uitdagende grijns trok zij zich nu terug. Langzaam draaide ze zich om zodat haar rug tegen zijn borstkas leunde. Zo begon ze dan plagend tegen hem aan te dansen.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   vr feb 10, 2017 11:09 pm

De sfeer tussen de twee was veranderd. Van uitdagend en enthousiast, ging het naar flirterig en een beetje sensueel. Ze had hem met haar daad uitgedaagd. Door haar lippen langs zijn oor te laten gaan, ging Laxus er vanuit dat hij verder kon gaan. Voor een moment keek hij haar aan terwijl hij zijn hand in haar hals legde. Hij keek haar aan, zoekend naar toestemming. Zodra hij geen angst of twijfel bij haar zag, ging hij er vanuit dat ze het goed vond en kuste hij haar teder. Azure sloot eveneens haar ogen, wat hem een goed teken leek. Echter, voordat ze er echt verder op in kon gaan, besloot Laxus haar woorden nog te beantwoorden. Ook om er zeker van te zijn dat hij goed had gedaan met zijn.

Een lieflijk glimlach sierde haar lippen. Haast al net zo teder als het kusje dat zojuist tussen hed had plaatsgevonden. Voor een moment keek Laxus naar haar handen die op zijn borst belandde. Hij richtte zijn blik met een lichte glimlach terug op Azure, wachtend op een reactie. "That's good to know" sprak Azure nog stilletjes. Laxus kon geen reactie geven of Azure bracht hem het zwijgen op door hem te kussen. Plots voelde de kus anders aan. Laxus had natuurlijk al vaker met anderen gekust en je kon gerust zeggen dat hij genoeg speksel met anderen had gedeeld, maar om een of andere reden voelde dit anders aan. Een vreemd, haast bekend, warm gevoel betrad zijn lichaam. Voor een moment keek Laxus met half gesloten ogen naar haar gezicht, waarna hij zijn andere hand tegen haar gezicht aanlegde en haar terug kuste. Dit keer met iets meer verlangen, maar nog altijd wat voorzichtig. Zijn duim gleed over haar wang heen terwijl hij voelde hoe Azure met haar vingers door zijn haren heen streek. Laxus grijnsde lichtjes en wou verder gaan, maar op dat moment trok Azure zich terug. Laxus keek kort verbaasd op, maar merkte toen de plagende blik op. Payback.

Laxus grijnsde wat. Hij zou het spelletje graag mee spelen. Daarbij leek Azure nu ook verder te willen gaan. Ze draaide zich met haar rug naar hem toe. Haast automatisch legde Laxus zijn handen op haar heupen om de beweging van haar heupen te volgen met zijn eigen onderlichaam. Voor een moment bleef hij zo met haar dansen. Hij deed een greep naar zijn drankje die hij achterover sloeg, waarna hij zich weer richtte op Azure. Hij legde een hand opnieuw in haar hals. Aan de linkerkant om precies te zijn. Hij streek over haar huid en door haar haren, om tegelijk met zijn gezicht dichterbij haar hals aan de rechterkant te komen. Voor een moment keek hij haar met een speelse twinkeling aan, waarna hij speelse kusjes begon te plaatsen in haar hals, terwijl hij nog altijd met de muziek mee bewoog en zijn andere hand op haar heup had liggen.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   za feb 11, 2017 9:45 pm


Dat het gedrag van twee mensen in enkele seconden veranderen bleef ongelooflijk. Meestal had het wel hulp nodig. Zoals een fles wijn, of in hun geval muziek en mensen om hen heen die in dezelfde sfeer zaten. Het was dan normaal om zelf nu meegesleept te worden als je je partner interessant vind. Deels had ze het dan ook zien aankomen en anderzijds ook weer niet. De kus was te voorspellen in anderen hun zicht. Voor Azure kwam het verwacht en onverwacht. Werden haar emotie's daarvan in de war gebracht? Moest ze geen alcohol binnen hebben dan wel. Dan zou haar gedachten volle toeren zitten draaien. Zou ze hem terug kussen of niet? Wat waren zijn motieven om haar zomaar te kussen, ze kenden elkaar nog maar amper. Dit had kunnen gebeuren, toch gebeurde het niet. Daarvoor keek ze hem nieuwsgierig en bijna haast afwachtend aan. Liet dan ook zo haar ogen langzaam dicht gaan hoe dichter hun lippen van elkaar kwamen.

Zijn lippen waren zo zacht en warm. Hij had zich zelf nog geen seconde terug getrokken of ze verlangde al naar meer. Het was een gevoel dat de jonge dame niet gewoon was. Toch negeerde ze het niet, daarvoor in de plaats deed ze er wat mee. Het maakte haar niet bang, ze liet het gewoon los. Deze keer was zij degene die hem kuste. Om zo meteen zijn zachte lippen op de hare te kunnen voelen. Deze kus sprak meer. Het was geen kus meer om te testen. Deze kus was met meer verlangen voor elkaar. Was Azure daar mee tevreden? Nee, ze wou dat hij net zo naar haar ging verlangen als zij voor hem. Azure zelf had geen idee waarom ze dit wou. Toch hield ze zich niet in. Haar lichaam draaide weg van de jonge man om zo met haar rug tegen hem aan te leunen. Hun lichamen gingen weer synchronisch in beweging met elkaar.

Heel haar lichaam begon warmer te worden. Deze keer was het dan ook niet door de omgeving, maar door Laxus achter haar. Zijn vingers die haar nek bereikte zorgde ervoor dat er verschillende huivering leken te razen. Om daarna eerst zijn warme ademhaling over haar nek te voelen strijken om dan vervangen te worden door zijn lippen. De sensatie dat haar bracht zorgde ervoor dat ze onverwachts zachtjes naar adem hapte en de handen naar de onderkant van zijn shirt vastgreep. Zonder moeite had hij haar sweet spot gevonden. Haar handen liet ze van zijn shirt naar zijn nek glijden om zo die zo lenig rond zijn nek te brengen, waarbij hun lichamen tegen elkaar gedrukt werden. Voor enkele seconden liet ze hem nog haar dat heerlijk effect geven voor ze op een goei moment van de muziek langzaam speels door haar knieën zakken. Vervolgens draaide ze zich om, haar blik richtte ze op waarbij ze van haast op de grond grijnzend naar hem opkeek. Vanaf dat weer het juiste moment van de muziek begon liet ze eerst haar handen over zijn benen naar boven glijden om gevolgd te worden met haar lichaam. Het eindigde met waarbij ze weer face to face stonden. Al plagend gaf ze een kort kusje op zijn lippen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   za feb 11, 2017 11:44 pm

Azure ging makkelijker akkoord met Laxus’ acties dan Laxus had verwacht. Hij had verwacht dat hij meer moeite moest doen, maar kennelijk deed de alcohol zijn werk in Laxus’ voordeel en leek Azure zich helemaal te willen overgeven aan het verlangen dat haar lichaam leek binnen te dringen. Natuurlijk was Laxus er enkel blij mee. Misschien wel iets meer dan blij, maar Laxus kon niet goed beschrijven wat dat gevoel was. Zodra de kus tussen hen beiden weer was geëindigd, had Azure haar rug naar hem toe gedraaid. Laxus maakte daar gebruik van. Niet door enkel zijn handen op haar heupen neer te leggen en zo mee te bewegen, maar ook door haar opnieuw sensueel aan te raken. Zijn hand gleed op tedere, toch iets intense wijze, over haar hals heen, terwijl zijn mond kusjes begon te geven aan de andere kant in haar hals.

Hij voelde hoe ze een greep deed naar zijn shirt. Voor een moment dacht Laxus dat ze het zou wagen om haar hand onder zijn shirt te plaatsen, maar na een paar seconden begon de hand zijn tocht uit te zetten naar Laxus’ hals. Laxus grijnsde lichtjes, waarna hij zijn mond opende en uitdagend zijn tong over haar huid liet gaan. Hij deed het nog teder, haast plagend. Zijn hand op haar heup gleed naar voren, raakte haar buik aan, maar net op het moment dat Laxus intenser met zijn acties wou gaan, ging Azure tegelijk met de muziek omlaag. Voor een moment was Laxus bij verrast, waarna hij breed grijnsde. Hij volgde haar bewegingen nauwkeurig met een amuserende grijns. Ja hij genoot hier zeker van. Zijn grijns werd beantwoord door een grijns van haar, waarna ze met de muziek weer recht kwam. Hij voelde haar handen gleden over zijn hele lichaam. Beginnend bij zijn benen, daarna zijn buik, borst uiteindelijk was haar gezicht terug voor de zijne. De verlangen die ze met haar handelingen meenam, werd enkel beantwoord door een speels kusje op zijn lippen.

Laxus grijnsde spontaan breder en legde zijn arm om haar onderlichaam heen. Hij drukte haar zo nog meer naar haar toe. Hij legde zijn hand terug in haar hals. Zijn duim gleed over haar kaaklijn heen. ”Please don’t let me suffer like that,” sprak Laxus op een gedempte toon, waarna hij haar vol verlangen kuste. Zijn gedachten waren niet bij het feit dat hij nu opeens totaal geen moeite hoefde te doen om echt naar haar te verlangen. Om te doen alsof hij echt om haar gaf of om te doen dat hij niet te gretig was. Nee hij verlangde oprecht naar haar en het was niet enkel verlangen dat zijn lichaam zo warm maakte elke keer als hij haar kuste, maar dat had hij niet door. En daar was zijn aandacht niet bij. Hij streek haar haren en opende zijn mond lichtjes. Overduidelijk was hij niet van plan om haar los te laten. Zijn tong gleed over haar lippen heen, vragend voor toelating.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   zo feb 12, 2017 10:21 am


De dame had geen enkel bewust meer van de mensen om hen heen. het enige waar ze nog op lette naast Laxus was de muziek, om er zo haar lichaam erop mee kunnen laten mee dansen. Azure was dan wel lichtjes aangeschoten, dit wou niet zeggen dat ze niet meer wist wat ze deed. De jonge dame wist maar al te goed wat voor gevoel zijn lippen haar gaf. Het kwam gewoon door de alcohol dat ze het toe had gelaten. Dat ze wou weten hoe hij smaakte. Dit had ze anders niet gedurfd. Nu, misschien wel maar zeker nog niet zo vroeg. Zou ze er spijt van krijgen? Nee, zeker niet met hoe hij haar al wist te laten voelen, wou ze niet stoppen. Met haar rug tegen zijn borstkas leek het haast dat ze perfect tegen elkaar pasten. Wat natuurlijk niet waar was. Hoe zou dat nu kunnen? Ze genoot van zijn hand op haar haar lichaam dat iedere seconde warmer leek te worden.

Wanneer ze een huivering voelde razen,door het contact van zijn lippen op haar hals had ze naar de rand van zijn shirt gegrepen. Azure kon het haast niet begrijpen hoe hij haar lichaam zo sterk kon laten reageren. In de eeuwen dat ze leefde heeft ze zo een paar keer met een man geweest voor een avond. Al had geen enkele van hen haar zo laten reageren als Laxus. Vlug schudde ze de gedachten van haar af, door zich naar beneden te laten zakken via de benen van degene achter haar. Met een behendige draaide ze zich weer om, om dan naar boven te kijken om in zijn ogen te kijken. Langzaam met haar handen op zijn lichaam duwde ze zichzelf weer traag omhoog. Eenmaal boven gaf ze een plagend en onschuldig kusje op zijn lippen. Zijn handen voelde ze rond haar heen gaan en zo elkaar weer tegen elkaar gedrukt te houden. Zwijgend keek ze hem glimlachend aan. Wanneer zijn duim haar kaaklijn streelde moest ze zich inhouden om niet haar wang meer tegen zijn hand te gaan drukken, of haar ogen dicht te doen.

”Please don’t let me suffer like that,” Hoorde ze hem op een gedempte toon zeggen. Nog voor ze er iets zou kunnen op zeggen werden zijn lippen weer op de hare gedrukt. Dat snoerde haar wel. Meteen gleden haar handen weer rond zijn nek, om zo weer door zijn zachte haren te gaan nestelen. Verlangend naar de man voor haar kuste ze hem even intens terug. Haar greep in zijn haren werden lichtjes steviger wanneer ze zijn tong over haar lippen voelde strijken. Vragend voor toestemming. Die ze ook meteen gaf. Haar lippen gingen lichtjes open, haar tong gleed over te zijne. Verlangend naar meer dan alleen het lippen contact liet ze haar rechterhand van zijn nek naar de rand van zijn shirt glijden om die daar dan onder te brengen. Zo liet ze plagend met een vinger over zijn buik glijden, om zo dan zijn broekrand te gaan volgen. Lichtjes trok ze zich terug om adem te halen. "You sure you want to stay here" vroeg ze fluisterend van verlangen in zijn oor.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   zo feb 12, 2017 10:51 am

Laxus had niet in de gaten dat hij plots geen moeite meer hoefde te doen alsof. Natuurlijk had hij altijd verlangen bij een nieuwe prooi, maar nooit zo diep en zo intens. Meestal wou hij zo snel mogelijk bij de finale zijn om vervolgens weer weg te gaan. Maar nu dacht hij er niet aan om te overhaasten. Nee hij genoot oprecht van het moment. Hij genoot van de warmte die ze hem gaf en de aanrakingen die zijn hart stiekem sneller lieten kloppen. Gelukkig had hij dat nog niet door. Als hij het wel doorhad, was hij waarschijnlijk weggerend. Laxus had zijn verlangen de overhand laten nemen. Hij vroeg, smeekte haast, Azure om hem niet zo te laten lijden, waarna hij zonder aarzeling haar opnieuw kuste. Dit keer intenser en uiteindelijk voegde hij ook zijn tong toe.

Vrijwel meteen voelde hij hoe Azure’s mond zich opende en hoe haar tong de zijne ontmoette. Laxus’ hand begon wat ruwer in haar hals te strelen. Het kwam door het verlangen dat in zijn aderen schoot. Ook zij leek het verlangen te voelen. Laxus had gevoeld hoe zij zijn haar had vastgegrepen. Nu takelde een hand terug naar beneden om zijn buik plagend aan te raken. Laxus opende zijn ogen half. Hij kreeg de neiging om te grijnzen, maar dat zou de kus verpestte. Toch kreeg hij al snel de tijd om dat te doen, aangezien Azure zich terug trok. Laxus keek haar met de grijns aan. Echter kon hij haar niet lang aankijken of ze boog opnieuw naar zijn oor toe. "You sure you want to stay here" vroeg ze fluisterend en verlangend in zijn oor. Laxus grijnsde wat meer. Het was ongelooflijk hoe Azure er in mee ging. Hij had niet verwacht dat ze zo zou zijn. Hij had er niks op tegen.

Met die grijns pakte hij haar hand vast. ”I know just the place to go,” sprak Laxus met een knipoog, waarna hij kort om zich heen keek. De hoofduitgang was te ver weg naar zijn zin, dus daarom begaf hij zich naar de grote metalen deur die tot de nooduitgang toebehoorde. Met een grijns duwde hij de deur open, waarna hij het steegje in glipte en Azure met zich mee nam. Hij liep het steegje uit en ging meteen weer rechts. Ze kwamen uit bij het motel. Het was niet veel bijzonders, maar precies genoeg. Daarbij had Laxus al standaard een kamer dus hoefde hij ook geen moeite te doen om in te checken of iets dergelijks. Hij liep meteen de trappen op en kwam uiteindelijk tot een halt bij zijn kamer. ”Here you go, my lady,” sprak Laxus met een grijns, waarna hij de deur voor haar openhield. Hij sloot de deur zodra hij na haar de kamer had binnen getreden. Laxus deed een greep naar een fles wijn die hij op de tafel had staan. ”Do you want something to drink or did you have enough?” vroeg Laxus met een grijns. Hij wist dat een verandering van omgeving twijfels weer kon opnoemen. Om die reden bood hij haar wat te drinken aan. Tenzij ze zeker van haar zaak was en meteen wou beginnen.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: