Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   zo feb 12, 2017 7:03 pm


Er was geen bewustheid van de tijd. Het enige wat er telde waren dat ze voor het moment alleen elkaar aandacht gaven. dat ze naar meer aanrakingen van hem verlangde begon ze te aanvaarden. Ze ging het niet gaan ontkennen. Met de jaren dat ze heeft geleefd, leerde ze om dingen te aanvaarden. Wat voor zin had het om jezelf die gevoelens te ontkennen? Wie heeft het recht om tegen jezelf te gaan liegen, gewoon omdat je het niet kon geloven. Zo begon ze hem te plagen. Iedere keer moest ze toch met een van haar lichaam tegen de zijne zijn. Hun lippen vonden zich al snel genoeg terug. Deze keer intenser. Beide gaven zich over aan hun verlangen naar elkaar. Ondertussen was haar ene hand naar de onderkant van zijn shirt gegleden om zo de broekrand te gaan volgen met haar wijsvinger. Het was om hem te gaan plagen, toch deed ze het deels ook haar zelf aan. De aanrakingen die ze hem aanbracht wakkerde haar eigen verlangen.

Vanaf dat moment besloot ze dat ze wat meer privacy wou hebben met Laxus. Dus stelde ze dat ook fluisterend voor. ”I know just the place to go,”Lichtjes verbaasd dat hij al een plek in gedachten had liet ze hem haar meetrekken tussen de menigte om de deur van de nooduitgang te gaan nemen. Zwijgend volgde ze hem gedwee mee. zo kwam ze er snel genoeg achter dat hij blijkbaar een motel kamer had. Waarom had hij er een...? Niet dat het er veel toe deed voor het moment. He is niet dat ze daar veel ging over gaan nadenken. Haar verlangen was juist iets sterker dan haar rationeel denken. Daarbij wou ze niet denken. Ze wou hiermee door gaan. Samen gingen ze de trappen omhoog om daarna door een lange gang te gaan. Eenmaal door de deur gleden haar ogen kort voor enkele seconden naar de kamer voor ze zich weer richting Laxus draaide die ondertussen al een fles wijn in zijn handen had genomen.

”Do you want something to drink or did you have enough?” Een zacht lachje verliet haar keelgat. Stilletjes nam ze de fles van hem over, om die vervolgens terug op zijn plaats te zetten. Met enkele stappen stond ze weer vlak voor hem. Zij iets kleiner dan hem waardoor ze dus iets moest omhoog kijken. Haar beide handen legde ze op zijn borstkas. Met een simpele maar krachtige beweging duwde ze hem achteruit waardoor hij met zijn rug op het bed viel. Al grijnzend kroop ze het bed op, elk een been naast zijn lichaam ging ze op zijn benen gaan zitten. Terwijl ze in de gaten hield dat hij niet overeind ging gaan zitten begon ze haar kleedje uit te doen. Haar jurkje belande ergens naast het bed. Met een iets wat gebogen rug gleed ze over hem heen waardoor ze nu face to face boven hem torende. Zo bracht ze haar lippen weer tegen de zijne om in een verlangde kus te houden. Ondertussen nam ze langzaam de rand van zijn shirt vast. Azure trok zich terug van de kus om zo dan zijn shirt over zijn hoofd te kunnen trekken.

_________________


Laatst aangepast door Azure Vierra op ma feb 13, 2017 10:53 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   ma feb 13, 2017 9:26 am

Zonder gemaar had Laxus haar meegenomen naar zijn motelkamer. Ze had aangegeven dat ze privacy wou, dus dat kon ze krijgen. Daarbij was het verlangen bij Laxus zo groot dat hij al niet meer helder kon nadenken. Iets liet dat gevoel zo sterk aanvoelen. Een warmte die hij niet kon omschrijven of kon begrijpen. Voor nu bestempelde hij het als enkel verlangen dat gemixt was met de alcohol. Normaal had Laxus de situatie soepeler aan gepakt en zou hij Azure eerst voorstellen om naar het motel te gaan, maar nu was hij meteen naar zijn kamer toe gegaan. Zonder eraan te denken dat dat behoorlijk verdacht kon zijn voor Azure. In de hoop dat Azure er niks van merkte, bood hij haar wat wijn aan. Dit was ook om te peilen in hoeverre Azure er klaar voor was. Het gebaar leek onnodig te zijn.

Azure kwam op hem af en pakte de fles wijn van hem over om hem enkel terug op de kast te plaatsen. Voor een moment gleed Laxus’ blik naar de fles, waarna zijn blik ging naar Azure. Azure had haar handen op zijn borst geplaatst. Laxus kon haar nog met een smalle grijns aankijken, voordat ze hem met een krachtige beweging achterover duwde op het bed. Laxus keek verrast op, maar grijnsde al snel weer zodra Azure bovenop hem kwam. Meestal was hij degene die de top speelde, maar voor nu kon hij het nog wel zo redden. Met een grijns keek hij toe hoe Azure op het bed kroop en haar jurkje begon uit te doen. Het kledingstuk belandde nonchalant op de grond. Laxus had er geen oog voor. Zijn blik gleed over Azure’s lichaam heen. Het zag er nog beter uit dan hij had voorgesteld. Azure boog vervolgens over hem heen en kwam met haar gezicht voor de zijne. Met gesloten ogen nam hij de kus in ontvangst en kuste hij haar met net zoveel verlangen terug. Zijn lichaam kwam in beweging en hij legde zijn armen om haar heen. Zijn handen gleden over haar rug heen en ontdekte elk stukje ontbloot huid.

Hij keek op zodra hij voelde hoe Azure de rand van zijn shirt vast pakte. Haar aanrakingen leken zijn verlangen enkel meer te laten branden. Zodra de kus werd gestaakt nam Laxus zijn kans. In een handige draai legde hij Azure onder hem en kwam hij bovenop haar. Met een plagende knipoog keek hij haar voor een moment aan, waarna hij zijn shirt nam en deze uit trok. Het kledingstuk werd eveneens op de grond gegooid, waarna hij zich volledig op Azure richtte. Hij kwam met zijn gezicht voor de hare op haar opnieuw te kussen. Zijn tong gleed voor een moment over haar lippen heen, maar voordat deze werd binnen gelaten, gleden zijn lippen verder naar beneden om zich uiteindelijk te plaatsen in haar hals. Hij gaf een plagend een kusje, waarna hij zich niet kon inhouden en zijn mond opnieuw opende om zijn tong sensueel over haar huid te laten glijden. Zijn lippen grepen soms stukjes huid vast om korte zuigzoentjes te geven. Zijn hand gleed over haar bovenlichaam heen. Hij begon bij zijn hals, maar ging vervolgens via haar sleutelbeen, net tussen haar borsten, naar haar buik, om vervolgens eens over een borst heen te glijden.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   ma feb 13, 2017 11:46 am


Het motelkamer was niks bijzonders. Gelukkig was het nu ook weer niet het slechtste dat Aazure ooit had gezien. Wanneer ze weg ging van de ene lus om naar een ander te gaan. Bij het overnachten was ze vaak in een hotel kamer geweest. Toch waren er van die dagen dat wanneer het snel moest gaan ze in een motel terecht. Ervaring had ze er wel mee. Zelf met de hele vuile motels. Als je niks anders hebt dan moet je pakken wat je te pakken kan krijgen. Hoe vuil het ook mocht zijn. Daar was niks aan te doen. Lang had ze het motel niet zitten bekijken. Ze was meer geïnteresseerd in de jongen waar ze nu tijd mee besteedde. Alle twee wouden ze zo snel mogelijk verder gaan waar dat ze in bij de dj waren geëindigd. Dat hij haar wijn aanbood ging voor haar part te lang duren. Daarbij moest ze niet nog meer gaan drinken. Ten eerste had ze liever de volgende ochtend geen kater en Ten tweede wou ze dit gaan herinneren. Je geniet er ook nog eens meer van als je niet volledig van de kaart bent. Wat voor fun heb je dan?

Met een krachtige beweging had ze hem op het bed weten te krijgen. Een smalend glimlach had haar lippen gesierd bij het zien van zijn geschokt gezicht. Hij had het blijkbaar niet zien aankomen. Dat beviel haar nog wel. Azur haar kleedje was ergens naast het bed beland om dan zo in alleen maar haar ondergoed over hem te toren. Tijdens de kus had ze naar zijn shirt gegrepen. Het was dan ook de bedoeling geweest wanneer ze zich lichtjes terug trok, die er eraf te krijgen. Laxus had blijkbaar een ander idee. Haar ogen waren wagenwijd opengetrokken geweest achter dat het hem was gelukt om in een paar seconden tijd, met een soepele beweging van positie te veranderen. Haar schok ebde in een seconde weer weg bij hun lippen op elkaar. Wanneer zijn lippen de hare verliet en geplaatst werden op haar nek greep ze naar zijn schouderbladen. Haar ogen bleven gesloten.

Lichtjes hapte ze naar adem bij het voelen van zijn natte tong op haar huid. Azure moest zich tegenhouden om niet haar rug naar hem toe te gaan krommen. Wat deed hij toch met haar lichaam, ze had er haast geen controle meer over.... Zachtjes beet ze op haar onderlip om een kreun te kunnen inhouden op het moment dat hij een weg over haar lichaam baande. Haar nagels begon ze in zijn schouders te gaan kerven. Haar been hief ze op om die zo rond zijn middel te gaan plaatsen. Terwijl hij bezig was met haar bovenlip vol kusjes te planten begon zij, haast ongeduldig de knoppen van zijn broek te openen. Ze kon het haast niet meer weerstaan, het frustreerde haar dat zijn broek nog in de weg stond. Een stil maar duidelijk geïrriteerde grom ontstond uit haar keel. Stilletjes wachtte ze af tot zijn broek volledig verder was. Pas dan sloeg ze haar armen rond zijn nek om hem dichter bij haar te trekken. Langzaam begon ze plagend haar heupen tegen de zijne te wrijven. Haar vingers hadden zich in zijn onderrug gedrukt voor steun.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   ma feb 13, 2017 12:44 pm

Azure was als top begonnen, maar al snel had Laxus haar onder hem gewerkt. Hij had rustig toe gekeken hoe zij haar ding deed, maar moest uiteindelijk toch degene zijn die de touwtjes in handen had. Om die reden had hij haar onder hem gewerkt om vervolgens zijn shirt uit te trekken en zijn tong in haar nek te nestelen terwijl zijn hand haar lichaam begon te ontdekken. Hij voelde hoe haar nagels zich in zijn schouderbladen zetten en hoorde hoe ze lichtjes naar adem hapte. Zijn aanrakingen leken genoeg met haar te doen. Het bracht niet enkel verlangen, maar ook ongeduld bij Azure. Dit merkte hij zodra hij haar voelde peuteren aan zijn broek. Een grom van irritatie verliet haar keel zodra het haar niet af ging zoals ze had gewild. Lichtjes moest Laxus wat grijnzen, waarna hij dan zijn broek met een simpele beweging uit kreeg en ook deze bij de rest van hun kleren smeet.

Laxus kreeg tijd om er nog aan te denken om zijn onderbroek ook uit te doen. Azure had die tijd genomen om een been om zijn middel te leggen en legde nu haar armen om zijn hals heen om hun lichamen dichter tegen elkaar te duwen. Laxus voelde hij hun onderlichamen elkaar aanraakte. Laxus grijnsde er spontaan breder van en liet zijn hand eens door haar haren heen glijden. Hij voelde hoe Azure met haar heupen begon te bewegen. Hij voelde hoe zijn onderlichaam tegen het hare aan schuren. Hij moest moeite doen om niet meteen naar de finale te springen. Hij beet lichtjes op zijn lip, waarna hij opnieuw naar haar toe boog. Opnieuw kust hij haar intens, terwijl zijn andere hand in een snelle beweging haar beha los kreeg. Hij had immers genoeg ervaring hiermee.

Zijn handen gleden omhoog en met wat hulp viel ook de beha naast hen op de grond. Zijn vingers gleden uitdagend over het nieuwe stukje ontblote huid heen, waarna hij uiteindelijk ook zijn mond er aan toevoegde en kleine cirkeltjes met zijn tong maakte en soms zelfs aan dat het stukje huid zoog voor extra sensatie. Zijn andere hand gleed verder naar beneden. Hij schoof net tussen hun onderlichamen door om zich te plaatsen tussen Azure’s benen waar hij eveneens met zijn vingers langs begon te wrijven. Na een paar seconden haar zo geplaagd te hebben, gleden zijn vingers omhoog om de rand van haar slipje vast te pakken en deze uiteindelijk ook uit te krijgen, om vervolgens zijn vingers terug naar de plek te brengen.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   ma feb 13, 2017 1:23 pm


Het was een spel wie dat er op top mocht. Beide leek het te willen. Het maakte haar zozeer niet uit. Ze kon beide aan. Toch was het wel eens opwinden om te vechten voor op top te kunnen zijn. Het gaf hen beide een kick op hun eigen manier. Moest je gewoon seks hebben en voila... daar heb je niks aan. Het was gebeurd en had je niet 100% kunnen van genietend. Azure nam haar tijd, maar ook niet volledig. Het was moeilijk om haar zelf intoom te kunnen gaan houden. Als je eenmaal vol verlangen zit voor de ander kan het wel eens zijn dat je alle zelfbeheersing verliest. Het was geluk voor haar dat ze het nog onder controle had, een controle dat stilaan tussen haar vingers leek door te glippen. Hoe hard ze het ook probeerde. Het was duidelijk te zien op het moment dat haar vingers iet wat onhandig en ongeduldig naar de knoppen van zijn broek gleed. Ze wou het zo snel mogelijk afkrijgen om huid op huid te voelen.

tevreden keek ze voor de paar seconden die ze had toe, hoe hij zijn broek en tegelijk zijn ondergoed afdeed. Met donkere ogen keek ze hem aan. Het beviel haar zeker wat ze zag. Haar armen sloeg ze snel weer rond hem om hem zo dicht bij haar te krijgen. Het gaf schokken van verlangen door haar lichaam wanneer ze hem daar beneden tegen haar voelde leunen. Ze kon het dan ook niet laten om met haar heupen tegen hem te gaan wrijven.Bij het zien van op zijn lippen te bijten, gleed ze met haar duim over Laxus gebeten onderlip. Bij het terugtrekken kusten ze elkaar weer vurig. Lichtjes grinnikte ze in de kus, van hoe behendig hij haar bh los kreeg. Vanaf het begin had ze al gedacht dat hij veel ervaring had. Hier had hij het haar nu bewezen. Al deed dat er op het moment niet toe. Met haar ene hand ging ze ondertussen weer met de vingers door zijn donkere haren heen.

Een zacht kreuntje gleed over Azure haar lippen wanneer hij zijn handen en lippen haar borsten vonden. Heel haar lichaam voelde enkel en alleen maar zijn aanrakingen nog. Ze had geen bewust van de koude kamer. Heel haar lichaam was een en al warmte en verlangen. Opnieuw begon ze te bewegen met haar heupen tegen de zijne. Schokken van genot raasde door haar lichaam heen. Haar ademhaling werd stilletjes wat zwaarder en oppervlakkiger. Haar gifgroene ogen werden donkerder. Ze had alleen nog maar ook voor hem. Met haar ene hand gleed ze met haar nagels van zijn rug naar zijn borstkas, daar stopte ze niet en ging nog verder naar beneden tussen hun heupen. Met een onschuldig lief glimlachje keek ze hem aan terwijl haar vingers om hem heen. Zo begon ze langzaam met haar hand op en neer te bewegen. Zonder oogcontact te breken keek ze toe voor zijn reactie.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   ma feb 13, 2017 2:01 pm

Verstrengeld in een warme lichaam van genot begon Laxus steeds verder te gaan. Het was gebleken dat zij beiden het liefste de finale wouden, maar beiden wisten ze ook dat de finale enkel beter zou worden hoe langer ze er naar toe zouden leven. Om die reden besloot Laxus zich in te houden. Hij had hen beiden naakt gekregen en de kou sloeg om zijn lichaam heen, maar werd al snel verdreven daar het hete verlangen dat door zijn aderen heen raasde. Zijn hand gleed tussen haar benen om haar precies daar aan te raken wat haar later deed kreunen.

Hij hoorde hoe haar ademhaling sneller ging. Hij voelde haar nagels in zijn rug zinken wat voor enkel bemoediging en meer verlangen zorgde. Haar heupen begonnen opnieuw te bewegen waaruit Laxus kon concluderen dat ze het inderdaad fijn vond. Maar Laxus was niet de enige die wist hoe je iemand een plezier moest doen. Laxus voelde hoe zijn huid begon te branden onder Azure’s aanrakingen. Haar hand gleed van zijn rug, naar zijn borst en verder omlaag. Zijn blik ging naar Azure die hem met een onschuldig glimlachje aankeek. Laxus wou haar een grijns terug geven, maar op dat moment voelde hij hoe Azure zijn deel omvatte. Voordat hij zich in kon houden verliet een kreun zijn mond. Hij had niet in de gaten gehad hoe gevoelig hij daar al was. Hij keek haar met een flauwe grijns aan, waarna hij moeite moest doen om niet een nieuwe kreun te slaken zodra ze haar hand begon te bewegen.

Hij volgde haar ritme terwijl zijn ademhaling sneller ging en zijn lichaam steeds warmer werd. Op het moment dat hij echt niet kon wachten, betrad hij haar met een harde kreun. Voor een moment bleef hij zo zitten, zodat ze beiden aan het gevoel konden wennen, waarna hij langzaam begon te bewegen, totdat hij uiteindelijk wat sneller begon te bewegen zodra het beter begon aan te voelen. Hij legde een hand in haar hals en begon naar haar toe om haar nogmaals verlangend te kussen terwijl ze dit moment samen deelden.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Azure Vierra
Addicted to your nightmares
Addicted to your nightmares
avatar

PROFIELAantal berichten : 158
IC-berichten : 47
Registratiedatum : 06-01-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mentifery
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   di feb 14, 2017 10:36 am


Alles ontging haar, niets ontging haar. Alles wat Laxus met haar lichaam deed werd in de gaten gehouden door Azure. Alles wat rond hen zou gebeuren zou niet gezien worden. Haar gedachten en bewegingen was alleen maar voor Laxus. Ze kon helemaal niet meer helder nadenken, en daar gat ze ook geen moeite voor doen. Ze genoot er teveel van. Het was zo lang geleden dat ze nog van iets dan ook zoveel had kunnen genieten. Wanneer zijn vingers de juist plek had gevonden kreunde ze genietend van de sensatie die hij haar daar wist te geven. Haar hele lichaam kronkelde onder de zijne. Haar nagels kerfde ze in zijn rug om zo haarzelf onder controle te proberen krijgen.

Langzaam begon ze met haar heupen tegen de zijne te schuren. De kleine schokjes dat het haar al bezorgde was verbazingwekkend. Haar lichaam leek haast bestuurd te worden door hem. Met iedere beweging dat hij maakte moest Azure erop gaan reageren. Alsof ze geen eigen wil meer had. Opnieuw zette Azure een stap. Hierdoor liet ze haar ene hand van zijn rug naar zijn borst glijden om daarna naar beneden te laten dwalen. Genietend van hoe zijn warme huid onder haar hand aan voelde kwam ze eindelijk bij de plek dat ze wou. Langzaam gleden haar vingers rond hem heen. De kreun dat ze uit hem had weten te krijgen liet haar glimlachen. Ze was blij dat hij ook zo gevoelig voor haar was als zij voor hem. Dit hield haar dan ook niet tegen om dan langzaam haar hand op en neer te gaan bewegen terwijl ze het oogcontact hield om hem zijn flauw glimlachje te zien.

Ze hoorde dat zijn ademhaling net als de hare wat onregelmatiger werd. Dit alleen al toonde aan dat ze beide haast niet konden wachten maar dit wel wouden doen. Om zich zelf te beheersen was niet makkelijk en in een fractie van een seconde was die zelfbeheersing verdwenen wanneer Laxus in haar kwam. Kreunen van genot greep ze naar zijn armen, om die stevig vast te houden. Achter dat ze gewend aan hem was geworden knikte ze zachtjes voor toestemming. Dit moest hem zeker en vast geen twee keer gezegd worden. Al hijgend sloot ze haar ogen van genot. De ene hand ging weer door zijn haren, en bracht ondertussen ook zo zijn hoofd dichter bij de hare zodat ze haar lippen weer op de zijne kon planten. Haar ene been legde ze weer hijgend rond zijn middel om hem vast te houden tegen haar. Zachtjes trok ze terug terwijl ze haar ene hand op zijn wang legde terwijl ze met haar heupen op het zelfde ritme hield met zijn stoten. Azure voelde hoe het in haar begon op te bouwen maar dit probeerde ze in te houden. Met iedere stoot was het moeilijker en moeilijker voor haar om het tegen te houden. Azure had geen idee hoe lang ze al bezig waren, maar al snel was ze te ver heen en kwam klaar met zijn naam op haar lippen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   di feb 14, 2017 11:26 am

Laxus had altijd al geweten dat hij Azure zover kon krijgen, maar hij had nooit verwacht dat het zo geweldig zou aanvoelen. Zijn hele lichaam hunkerde naar haar. Druppels zweet gleden over zijn rug heen door de intensiteit tussen hen. Hij wou de finale zolang mogelijk uitstellen. Hij wou genieten van wat ze bij hem deed en hij wou haar net zo laten voelen, maar de verlangen werden enkel meer en uiteindelijk kon Laxus zich niet meer inhouden. Zonder toestemming te vragen betrad hij haar. Met een kreun sloot hij voor een moment zijn ogen, maar richtte hij zijn blik vervolgens op Azure, ditmaal wel vragend om toestemming. Met een klein knikje werd de toestemming hem gegeven en begon hij voorzichtig te bewegen. Naarmate het beter begon te voelen, begon hij te stoten. Hij kreunde nogmaals en richtte zich op Azure. Hij legde in hand in haar hals en kuste haar.

Hij voelde hoe Azure haar been terug om zijn middel legde en Laxus probeerde nog meer kracht achter zijn stoten te zetten. Een kreun verliet zijn mond opnieuw zodra ze hun lippen weer scheidde. Hij liet een hand nogmaals door haar haren heen gaan, die vervolgens afgleed naar haar wang, hals borsten en buik. Het verlangen bouwde zich op in zijn lichaam en hij voelde dat hij niet de enige was. Zijn kreunen werden harder en uiteindelijk kwam hij tegelijk met Azure klaar. Nog een laatste kreun verliet zijn mond, voordat hij zich rustig uit haar trok. Met een voldane en uitgeputte zucht, legde hij zich naast haar neer. Met een beweging trok hij het dekbed over hen heen. Hij was nog te lui om op zoek te gaan naar hun ondergoed en eerlijk gezegd kon het hem ook niet boeien. Laxus richtte zich op Azure. Een smal glimlachje sierde rond zijn lippen. ”You’re a special girl Azure. I’m glad I had this moment with you,” sprak Laxus op een gedempte toon. Het waren woorden die hij meestal zei na een one night stand, maar nu had hij niet door hoeveel het de waarheid sprak. De vermoeidheid overviel hem en met nog een klein kusje op haar lippen, sloot hij zijn ogen en viel hij in slaap.

Echter opende hij zijn ogen al na een paar uur. Zijn blik gleed naar de digitale klok op het nachtkastje. Vijf uur in de ochtend. Zijn blik ging vervolgens naar Azure naast hem. Het zou wel even duren voordat zij wakker wou worden. Het zou haast een gewoonte zijn om zo vroeg wakker te worden. Misschien was het ook om die reden dat hij het uit zichzelf kon. Voorzichtig en geruisloos glipte hij uit bed. Hij trok vluchtig zijn kleren aan en liep op zijn tenen naar de deur. Hij wierp nog een laatste blik op Azure. Ja ze was een bijzondere dame geweest, maar jammer genoeg mocht het niet langer dan een nacht duren. Met die gedachten opende hij de deur om vervolgens uit de kamer te sluipen en het deur zo stil mogelijk in het slot te laten vallen.

{OOC: Topic uit


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
My love's a revolver, do you wanna die happy? [MC]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: