Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Cheesy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Cheesy   di feb 07, 2017 3:15 pm

Met een zucht keek ze naar buiten. Een verveelde blik lag in haar demonische ogen. Ze streek een lok uit haar gezicht terwijl haar blik gleed over de mensen die over het plein heen lippen. Elesis had zich neergezet in een lokaal café. Normaal hield ze er niet om onder de mensen te zijn, aangezien het achterlijke en nutteloze wezens waren, maar ze had besloten om even onder hen te zijn zodat ze hun gewoontes en hun gedrag beter kon overnemen en kon begrijpen. Haar ouders, de koning en koningin van het demonenrijk, hadden haar een paar menselijke eigenschappen gegeven zodat ze niet opvallen tussen de mensen en om te voorkomen dat ze mensenvlees nodig had om te overleven. Haar uiterlijk zou echter altijd opvallend zijn, met haar rode haren, rood gele ogen en chique kleren die ze droeg. Ook nu droeg ze kleren waarvan de meeste mensen waarschijnlijk niet wisten hoe ze het moesten omschrijven.

Haar blik gleed naar het eten dat voor haar op de tafel stond. Niet begrijpend wat er allemaal op de kaart had gestaan, had ze maar gezegd dat de chef mocht kiezen. En nu zat ze opgescheept met iets wat ze een ‘tosti’ noemde. Elesis had er nog geen hap van genomen en waarschijnlijk zou ze dat ook niet doen. Het zag er smerig uit. De geur alleen al deed haar rillen van walging. Hoe konden mensen dit in hemelsnaam opeten? Voor een moment gleed Elesis’ blik het café rond naar de andere mensen die er zaten. Sommigen keken haar aan, maar zodra ze haar blik op hen had gericht, keken ze snel weg. Lafaards.  

Opnieuw slaakte Elesis een zucht waarna ze op haar hand leunend maar weer naar buiten keek. Zodra ze de lus in was gestapt, was haar eerste prioriteit haar broer geweest. Nog steeds was dat de enige reden waarom ze hier was. Die koppige jongen moest haar gewoon geloven en mee komen. Maar natuurlijk moest hij moeilijk doen. Elesis kon hem ergens niks verwijten. Immers kreeg je niet elke dag te horen dat je de zoon was van een demonenkoning en daarmee de troonopvolger was van een rijk. Het was misschien maar beter dat ze nog even hier zaten. Dan kon Elesis hem zo goed mogelijk voorbereiden. Of vermoorden. Immers was hij degene in de weg stond van haar troon. Elesis blik verstrakte zich bij die gedachten, maar ze probeerde al snel haar gezichtsuitdrukking weer te neutraliseren voordat anderen het zouden merken.

OOC:Outfit

_________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
 
Cheesy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: