Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Lightning bolt [MC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 8:39 am

Laxus stond buiten terwijl zijn gedachten gingen naar Connor. Gedachten over de vorige dag en die voorgaande nacht. Dat was nog best een avontuur geweest en op zich was het ook nog snel gegaan. Normaal gingen er wel een paar dagen voorbij voordat Laxus had gekregen wat hij wou. Jammer dat een deal er niet in had gezeten. Ze hadden zoveel plezier kunnen hebben. Seks wanneer ze wouden en anders de boel op stelten zetten met z’n tweeën. Laxus vroeg zich nog altijd af wat voor wezen Connor nu eigenlijk was. Misschien moest hij binnenkort maar onderzoek gaan doen. Dit echter wel in z’n uppie. Voor hetzelfde geld kwam eruit dat Connor inderdaad een demon was en dat hij nog meer krachten had. Dat kon Laxus dan beter geheim houden. Voordat Connor zijn attitude terug kreeg en besloot Laxus terug te pakken. Het zou toch zonde zijn als Laxus nu al moest vertrekken van deze degelijke plek.

Het was middag. De meeste mensen waren nu druk bezig met hun dagelijkse taken, maar waarschijnlijk hadden de Peculiars al onderdak gezocht voor de stortbui die binnen een paar minuten zou komen.  Zijn blik gleed omhoog. Dikke donkere wolken pakten zich al samen. Normaal had Laxus het niet zo met regen. Net zoals ieder mens hield hij er niet zo van, maar er zat iets in de lucht wat hem wel kon helpen. Hij had zijn handen in zijn zakken geplaatst en keek enkel omhoog naar de lucht. Als het eerste druppeltje zou vallen, zou hij actie ondernemen. Hij moest snel zijn, want hij had maar een half uur voordat het weer zou stoppen met regenen. Hij hoopte dat zijn plan ging werken. Er was immers enkel sprake geweest van een stortbui en niet van een onweersbui. Met wat geluk kreeg Laxus de elektriciteit eruit door zichzelf aanlokkelijker te maken met zijn eigen elektriciteit, maar dan was het de vraag of de bliksem wel zou inslaan.

Laxus keek op zodra hij een druppel voelde op zijn neus. ”Let’s get this party started,” mompelde hij, waarna hij zijn ogen sloot en zijn armen op hief. De regen kwam met bakken uit de lucht terwijl Laxus zich concentreerde op zijn krachten. Zodra hij zijn ogen weer opende, waren deze geel opgelaaid en de elektriciteit schoot weer met een onvoorstelbare snelheid rond hem heen. Zijn handen waren gericht op de hemel, eveneens was zijn blik. Zijn ogen vernauwden zich. Het kostte hem moeite om zoveel elektriciteit op te roepen en het leek niet genoeg te zijn. Hij klemde zijn kaken op elkaar, waarna hij zich nog meer concentreerde en nog meer elektriciteit rond hem heen begon te cirkelen. In grote hoeveelheden bewoog de elektriciteit rond hem heen. Het was maar goed dat niemand anders op het strand was. Tenminste, voor zover Laxus had gezien.

Zijn blik werd licht triomfantelijk zodra hij kleine flitsen opmerkte in de grote donkere wolken. Het werkte. Nu moest hij enkel hopen dat zijn ‘aantrekkingskracht’ voor de bliksem sterk genoeg was om in te slaan. Laxus zette zich schrap. Een flits was te zien, waarna een klap volgde en Laxus naar achter werd geslingerd. Met een doffe klap kwam hij op het zand terecht terwijl de elektriciteit met die klap rond zijn lichaam was verdwenen.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X


Laatst aangepast door Laxus Dreyar op za feb 11, 2017 5:03 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 10:28 am

Connor's blik gleed naar de lijn waar het water het zand aanraakte. De golven sloegen bruisend over het zand en vormde nieuw modderachtig zand. Om vervolgens weg te spoelen en alleen wat schelpen en zeewier achter te laten. Het geluid van de golven drong door zijn oren heen en de sterke zoute geur drong zijn neus binnen. Het was de zee zoals hij altijd al was geweest. Met het irritante zand dat je kleren binnendrong en de prikkende schelpen als je het waagde om zonder schoenen te lopen. De dagelijkse stortbui zou zo beginnen en het zand zou alleen maar meer aan hem gaan plakken. De zee zelf was even wild als altijd, opspattend tegen de met stenen bezaaide delen en stromend waar zand lag. Al met al was het een verlaten strand waar Laxus nooit zou komen. Dat was de enige reden dat Connor zich hier op het gehate strand bevond. Alles wat met het strand te maken had was nooit voor hem geweest. Er lag simpelweg geen plezier in het betreden van de ijskoude golven of moeten liggen op het kriebelende zand dat altijd precies was waar je het niet wou hebben; je eten, je handdoek en je kleren. Bovendien was de enige bron van vermaak op een strand gewoonlijk om achter mensen te verschijnen en ze voorover de zee in te laten vallen. Maar sinds gisteren was het strand veranderd in zijn favoriete plek op de wereld. Dat met een reden; Waarom zou Laxus ooit naar het strand gaan? Hier was hij veilig van de jongeman met zijn moordlustig trekjes, of dat dacht hij tenminste.
Hij ontweek de jongeman als sinds hij de kamer uit was gelopen na zijn laatste woorden. Dat was nog best een lastige opgave wanneer je gezamenlijk at met het hele huis maar hij was er in geslaagd. Op zijn kamer was hij niet meer geweest sinds dien en hij had een groot deel van zijn tijd doorgebracht in de tuin. Zijn redenering was dat het onmogelijk was om Laxus daar opnieuw te ontmoetten. Maar toen mensen vragen gingen stellen was hij verhuisd naar het strand. Nu zat hij hier in het riet toe te kijken naar de zee. Wachtend op de dagelijkse bui. Zijn benen had hij opgetrokken en hij zat opgekruld tegen de kou. Connor droeg zijn dikste jas en vest en had zijn capuchon over zijn hoofd getrokken tegen de stortbui. Zijn blik over het water werd abrupt verbroken toen een schim zich in zijn blikveld bewoog. Met samengeknepen ogen volgde hij het figuur. Het gestalte vertelde hem dat hen een man moest zijn maar meer kon hij niet uitmaken vanaf de afstand waar hij zat. De eerste druppels begonnen te vallen en het duurde niet lang voor hij compleet doorweekt was.
Hij had meer willen wegschuilen maar het vreemde figuur hield zijn aandacht. Vanaf hier kon hij de elektriciteit voorbij zien schieten en zijn ergste vermoedens werden bevestigd; het leven was erin geslaagd om hem op hetzelfde strand als Laxus te plaatsen. Met samengeknepen ogen keek Connor toe naar wat de andere ooit aan het doen was. Even kromp hij in elkaar bij de flits en knal die volgde. Toen hij snel weer zijn ogen opende zag hij iets wat tegen al zijn verwachtingen in ging. Grijnzend kwam hij overeind en liep naar het figuur dat niet ver van hem af was beland. De stortbui begon al te verminderen en hij hoefde zijn ogen niet meer samen te knijpen tegen de combinatie van wind en regen. Laxus leek erg stil, bijna dood in Connor's ogen. Met ingehouden adem knielde hij naast hem en prikte een keer in zijn zij. "Please tell me if you died," sprak hij met een twinkeling in zijn ogen. Laxus had geklaagd dat Connor niet vriendelijk genoeg was en te veel commandeerde maar zijn woorden waren vriendelijk en vragend geweest. Praktisch gezien kon de ander hem niks kwalijk nemen. "Because if not then it would be a real shock." Grijnzend vanwege zijn eigen grap keek hij naar de jongeman.

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 11:28 am

Laxus was op de klap voorbereid, maar desondanks dat vloog hij toch naar achteren. De immense hoeveelheid elektriciteit die plotseling zijn lichaam binnendrong, zorgde voor een impact. Zo groot dat Laxus in het zand belandde met een behoorlijke klap. Hij had zijn ogen pijnlijk dicht geknepen. De kracht die de elektriciteit met zich mee had genomen was dan ook behoorlijk groot geweest.

Plots voelde hij iets of iemand in zijn zij prikken. "Please tell me if you died," werd eraan toegevoegd. Laxus opende een oog nauw en richtte zijn blik op de jongeman die bij hem was gekomen. Connor. Een grijns begon spontaan rond zijn lippen te sieren. ”Hey Connor I was just thinking about you,” mompelde Laxus met wat moeite aangezien de pijn nog op zijn borst drukte. Normaal gezien zou Laxus het niet trekken als iemand zo tegen hem sprak, maar Connor had een grondige hekel aan hem dus Laxus had niet verwacht dat hij zorgen om hem zou maken zoals Blaine destijds had gedaan. "Because if not then it would be a real shock." voegde Connor er nog aan toe.

Laxus grinnikte zachtjes om de flauwe grap, waarna hij moeizaam rechtop ging zitten. ”Would be an awesome way out,” reageerde hij met een goedkeurende knik. Dood door zijn eigen krachten. De ironie was zo groot dat Laxus het misschien wel als een goede uitweg zag, mocht hij het opeens niet meer zien zitten. Voor een moment richtte hij zijn blik op Connor, maar al snel ging zijn blik naar zijn lichaam. De bliksem die op hem was ingeslagen had voor gescheurde kleren en wat brandwonden gezorgd. Laxus slaakte een lichte zucht waarna hij recht kwam. ”Keep your distance darling, unless you want to get hurt,” waarschuwde Laxus Connor met een knipoog, waarna hij zelf al een stap afstand nam.

Niet veel anderen mensen zouden het begrijpen, maar nieuwe elektriciteit in Laxus’ lichaam kon zorgen voor wat problemen. Immers was het nog ongetemd. Laxus moest het proberen onder controle te krijgen. Gelukkig wist hij precies hoe. Hij sloot vervolgens opnieuw zijn ogen en concentreerde zich op de elektriciteit in zijn lichaam. Nauwelijks te zien, nam hij een hap lucht, waarna hij deze zachtjes weer uit blies. Plots schoot de elektriciteit in hoge snelheid en in een grote hoeveelheid langs zijn lichaam heen. Normaal als hij zijn krachten erbij haalde, leek het wel hierop, maar niet in deze snelheid en in deze hoeveelheid. Laxus opende zijn ogen die opnieuw helder geel oplichten. Laxus nam opnieuw een hap lucht, waarna hij deze opnieuw zacht uit blies en met dat gebaar verdween de elektriciteit in zijn lichaam. Echter nu zodat Laxus het kon besturen.

Hij keek Connor aan en voelde zich spontaan weer beter. Kwam het doordat de elektriciteit nu minder energie nam of door Connor’s verschijning? Laxus hief kort een hand op en liet een bal van elektriciteit verschijnen. Even gooide hij het op en neer, waarna hij het weer liet verdwijnen. ”Fully charged,” sprak Laxus met een grijns als teken dat hij de elektriciteit van de bliksem had gebruikt om zichzelf op te laden.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 12:25 pm

Connor had zichzelf vroeg in de ochtend op het strand geplaatst en daar de hele dag gezeten. Hij had toch geen dagelijkse taak zoals sommige van hun dus kon hij het zich veroorloven om te zitten. Hij bewoog zo min mogelijk waardoor zijn spieren inmiddels pijnlijk verkrampt waren. Af en toe pikte een vlaag wind het zand op en blies de kleine snijdende korreltjes zijn gezicht in. Zijn handen hield hij bij zijn gezicht en blies hij constant zijn warme adem op uit. Al dat alleen om een jongeman te ontwijken zonder nut, opnieuw was Laxus voor hem verschenen. Het enige verschil was de manier waarop, deze keer was hij opgepikt door een elektrische flits en voor Connor neergesmeten. Iets wat Connor stiekem heel tevreden stelde. What goes around, comes around en al dat. Laxus verdiende het. Zich uitstrekkend met een pijnlijke kreun kwam hij overeind en strekte zich uit. Zijn verkrampte spieren protesteerde toen hij begon te lopen. Met een grimas knielde hij neer naast Laxus. Zijn capuchon schoof hij naar achter om zijn door de wind alle kanten op staand haar te onthullen. Regendruppels liepen langs zijn gezicht en zijn wangen waren rood van de kou. Het was een soort vreemde herhaling van hun ontmoeting in de club maar dit keer was hij niet dronken. Dit keer ging hij slimme keuzes maken. Grijnzend reikte hij uit naar Laxus zij en prikte er in. Hij zag al hoe Laxus -helaas- nog ademhaalde en maakte zich dan ook geen echte zorgen om hem. Moest hij maar niet zo idioot zijn om in de regen zijn elektrische gedoe te doen. Er stond een twinkeling in zijn ogen toen Laxus naar hem keek. ”Hey Connor I was just thinking about you,” sprak hij met een zekere moeite. Waarom zou de jongeman aan hem denken? Een nieuw plan om Connor te vermoorden zeker. De woorden negerend ging hij voor een geweldige grap.
”Would be an awesome way out,” antwoordde Laxus met een knikje en dat liet Connor op zijn beurt weer grinniken. Deze ontmoeting op het strand was tot nu toe uitzonderlijk vredig als je niet mee rekende dat de ander zojuist door de lucht vloog van de schok. Het lag voornamelijk aan de sfeer die voor een keer niet bedreigend was maar gewoon normaal. Het liet hem bijna betwijfelen of ze echt geen vrienden konden zijn maar toen schoten de moordlustige woorden over zijn geplande dood weer door zijn hoofd en was de gedachte vergeten. Toch was het idee van Laxus die echt stierf niet zo aantrekkelijk als hij had gedacht. Het zou een rare teleurstelling zijn bijna. Zijn blik gleed over het lichaam van de jongeman en nu pas zag hij echt de brandwonden en gescheurde kleding. Bezorgd beet hij neer op zijn tong bij het zicht van de open huid, dat moest zeker pijn doen. Wacht waarom maakte hij zich zorgen? Laxus was a straight up asshole. Toch zouden die wonden verzorgd moeten worden of ze zouden kunnen ontsteken met al het smerige zand in de buurt. Dan zou Laxus alsnog sterven maar niet in de heldhaftige manier die hij wenste. Toen de andere overeind kwam wou Connor hem al terugduwen maar zijn woorden weerhielden hem ervan. Verward kwam Connor ook overeind en zette een paar stappen naar achteren. Met zijn ogen tot spleetjes geknepen keek hij naar de enorme hoeveelheid elektriciteit die rond de man stroomde als een kolkende wervelstorm. Nu begreep hij waarom Laxus niet wou dat hij in de buurt stond. Zijn blik ontmoette de geel oplichtende ogen van de ander en even zag hij weer de blik van Laxus voor zich toen de ander het over marteling had gehad. Toen was het voorbij.
Zijn blik ging naar de bal van elektriciteit die op en neer stuiterde alvorens weer te verdwijnen. Connor trok zijn wenkbrauwen op terwijl hij weer een stap naar voren nam. ”Fully charged,” sprak de man met een grijns. Dus dat was zijn rare bliksemdans ritueel geweest? Een manier om op te laden. Connor rolde zijn ogen terwijl hij naar voren ging. "Congratulations." Zijn blik gleed over Laxus' lichaam om te bevestigen dat de brandwonden er nog steeds waren. Geen rare zelfhelende gave, dat was goed. Een hand naar zijn nek brengend in een teken van de lichte nervositeit die hij voelde sprak hij verder. "I still hate you but those burns look nasty. Might want to get off a dirty sand filled beach, but of course that's completely your choice. I'm not demanding anything of you." Er sijpelde licht sarcasme door zijn laatste woorden en er stond een halve grijns op zijn gelaat. Ondertussen was hij al verder naar voren gestapt, klaar om met zijn beperkte medische kennis Laxus uit de brand te helpen als hij het toeliet.

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 12:42 pm

Connor had vragend gekeken zodra Laxus hem zei afstand te nemen, maar de jongeman deed wel wat Laxus van hem vroeg zodra hij de hoeveelheid elektriciteit zag. Zodra zijn trucje klaar was, oefende hij even zijn krachten uit om zeker te weten dat alles goed was gegaan en dat was zo. Met een grijns lichtte hij Connor in dat hij weer helemaal opgeladen was. De jongeman rolde eens met zijn ogen, waarna hij dichterbij kwam. "Congratulations." feliciteerde Connor hem, ook al ging Laxus er vanuit dat hij het niet meende. ”Thank you,” bedankte Laxus hem ondanks met een grijns.

Vervolgens zag Laxus hoe Connor naar zijn lichaam gleed. Laxus trok lichtjes een wenkbrauw op. Waarom was hij daar plots in geïnteresseerd? Laxus liet zijn blik daarom ook nogmaals over zijn lichaam gaan en werd zo herinnert aan de brandwonden en de gescheurde kleding. Oh ja. Hij had de pijn al haast niet meer gevoeld door de adrenaline die hij kreeg van de elektriciteit. Hij keek Connor terug aan zodra hij een hand in zijn nek legde. Alsof hij nerveus was. "I still hate you but those burns look nasty. Might want to get off a dirty sand filled beach, but of course that's completely your choice. I'm not demanding anything of you." sprak Connor met wat sarcasme, waarna hij meer dichterbij kwam.

Laxus keek kort verbaasd op, waarna hij grinnikte. ”Really do you want to help me?” vroeg Laxus nu na. ”I wouldn’t mind playing doctor with you,” voegde hij eraan toe met een plagende knipoog. Hij deed het enkel om wat te stangen. Hij was nou eenmaal niet goed met dankbaarheid tonen en deed dat haast ook nooit. Meestal eindigde het in dit soort flauwe opmerkingen.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 1:22 pm

Zijn ontwijkende tripje naar het strand was veranderd in het toekijken hoe Laxus zichzelf omhulde met razende elektriciteit. Iets wat hij niet had verwacht van zijn dag en dat ondanks alles welkom was. Zijn doel mocht dan zijn om Laxus te ontwijken maar het was ongelofelijk saai geweest om stil op een strand te moeten zitten. Het enige wat er te zien was waren de constante golven en een paar meeuwen. Bovendien was het ook nog eens oncomfortabel, koud en nat. Nu kon hij eindelijk zijn pijnlijk verkrampte spieren uitstrekken en een beetje opwarmen. Het feit dat de jongeman moordzuchtig was bleef een nare bijkomst maar het leverde een zekere spanning op. Een spanning waarvan Connor nooit had geweten dat hij ervan kon genieten. Het was geweldig om Laxus te kunnen prikken en niet meteen vermoord te worden.
Connor was licht aan het trillen, niet van de angst maar vanwege de koude natte kleren die tegen zijn lichaam aangeplakt zaten. Een lichte warmte straalde van Laxus af toen hij zichzelf oplaadde die Connor dankbaar in zich opnam. Ieder beetje warmte was welkom nu. Na Laxus' uitleg gleed zijn blik over het lichaam van de jongeman. Het was bijna lachwekkend om zijn knappe lichaam nu beschroeid te zien met brandwonden en overdekt door een gescheurde laag kleren alsof hij voor een zwerver stond. Ze stonden nog steeds op het zand in de koude wind met de laatste restjes zachte regen. Geen situatie waar je je graag in bevond met gevoelige brandwonden, daar wees Connor hem dan ook op. Hij stapte naar voren om zijn hulp aan te bieden maar werd tegengehouden door Laxus' woorden. ”Really do you want to help me? I wouldn’t mind playing doctor with you.” Connor rolde opnieuw met zijn ogen. "You don't have to sound so surprised." Een trilling ging door hem heen en hij schudde zich uit als een natte hond waardoor het regenwater alle kanten opspatte. Met een lichte grijns keek hij terug naar Laxus en raakte voorzichtig zijn schouder aan met een hand. Vervolgens zette hij nog een stap dichterbij zodat hij bijna tegen Laxus aanstond.

"First we need those burns cleaned, and don't get any weird ideas." Waarschuwde Connor hem voor hij beide teleporteerde naar de badkamers. Ze landde op de koude stenen vloer van de badkamers, natuurlijk zoals gewoonlijk niet heel elegant maar hij bleef overeind staan. Zijn blik gleed even naar de spiegel om te bevestigen dat hij er slecht uitzag met zijn verwarde haren. Dat kwam straks wel, Laxus ging voor. Meteen ging Connor door in business mode. "Clothes off, please." De 'please' voegde hij er snel aan toe. Ondertussen bewoog hij zich al naar de deur om die te sluiten. Hier in de badkamers kon hij tenminste in alle rust zijn ding doen zonder de kans om verstoord te worden. Met iedere stap viel het natte zand van zijn kleren op de vloer en hij begon de neiging te krijgen om zijn kleren ook gewoon uit te trekken. Laxus zou echter het verkeerde idee krijgen dus gaf hij zich over aan het schurende zand. In alle privacy zou hij straks wel een douche nemen.

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 1:38 pm

Laxus was verbaasd over het feit dat Connor hem wou helpen. Laxus had dat niet verwacht naar hoe Connor hem had gezegd dat hij boos op hem was. Connor rolde opnieuw met zijn ogen. "You don't have to sound so surprised." reageerde hij. ”I’m genuinely surprised!” schoot Laxus in de verdediging en hield kort zijn handen op als een onschuldig gebaar. Laxus merkte op hoe Connor rilde. De kou en het water leek hem niks goeds te doen. Als Laxus een jas had, had hij hem aangeboden, maar zijn kleren waren op het moment weinig waard. Met een lichte grijns keek Connor hem aan, waarna hij plots een hand op Laxus’ schouder plaatste en dichterbij kwam. Laxus keek daardoor nog steeds verbaasd. "First we need those burns cleaned, and don't get any weird ideas." sprak Connor. Laxus opende zijn mond met een grijns en wou een passend antwoord geven, maar voordat hij ook maar kon beginnen met praten, stonden ze plots in de badkamer.

Laxus zette een korte stap naar voren om zijn balans te houden, waarna hij wat vragend om zich heen keek. Hij was in zijn levensjaren nog niet eerder geteleporteerd. Hij had eigenlijk meer verwacht. Dat ze door een soort tunnel zouden reizen met hemellichamen om hen heen of zo. Laxus liet zijn blik terug gaan naar Connor die even de spiegel in keek. "Clothes off, please." sprak Connor. Het zou een beveel zijn als Connor de ‘please’ niet had toegevoegd. Laxus grijnsde lichtjes zodra hij hoorde dat Connor het er nog snel aan had gevoegd. Hij leerde het nog wel. Terwijl Connor de deur sloot begon Laxus zichzelf te ontdoen van zijn kleren.

Hij trok zijn schoenen uit die nog het minst waren beschadigt, waarna zijn sokken en de flarden broek en shirt kwamen. Die kon hij waarschijnlijk meteen weggooien. In zijn onderbroek bleef hij staan. Hij nam aan dat Connor liever had dat hij die aan hield. Even ging Laxus’ blik naar zijn reflectie in de spiegel. Nu pas zag hij dat sommigen brandwonden best ernstig waren. Misschien moest hij de volgende keer twee keer nadenken voordat hij weer besloot om zichzelf zo op te laden. Hij richtte zijn blik terug op Connor. ”So why are you helping me again?” vroeg Laxus nu. Zijn verbaasde reactie was dan ook niks voor niks geweest.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 2:19 pm

Laxus was niet de enige die verrast was door zijn bereidwilligheid om te helpen. Terwijl hij naar voren stapte vroeg Connor zichzelf ook nog steeds af waarom precies hij dit aan het doen was. Ergens had hij het idee dat als hij nu hielp Laxus moordneigingen tegenover hem wel moesten afnemen. Nee, hij deed het in ieder geval niet uit de pure goedheid van zijn hart. Als hij een keuze had was het waarschijnlijker geweest dat hij het gelaten bij het simpel vermelden dat Laxus zo kon sterven. Maar de voordelen hadden hem een nieuw plan laten bedenken dat het zorgen voor sir Murder -zoals Connor hem vanbinnen al noemde- betekende. En ergens maakte hij zich ook wel zorgen over zijn enige bron van vermaak, hoe negatief het ook was. Vandaar dat hij naar voren leunde met zijn hand op Laxus' schouder. Een lichte grijns stond op zijn lippen terwijl hij zijn korte waarschuwing gaf. Teleporteren was nooit een erg bijzonder gebeurtenis geweest voor hem. Na de eerste dertig keer gaat de 'woah' ervaring er wel van af en inmiddels was het een dagelijks ding. Iets waar je niet eens over nadacht als ademen. Natuurlijk was het nog altijd leuk maar het maakte geen indruk. Er kwam ook niks spectaculairs bij kijken. Gewoon concentreren op de gewilde plek en hij was er, zonder limiet. Als hij echt aan de maan zou denken kon hij daar ook verschijnen maar voorlopig had hij geen behoefte om het eerste peculiare kind of de maan te zijn. Meerdere mensen tegelijk teleporteren vergde wat meer moeite omdat zijn aandacht op allebei was gericht maar ook dat verliep tegenwoordig meestal zonder problemen.
In de badkamer had hij al verwacht dat Laxus wel ideeën zou krijgen. Hij liep naar de deur om die te sluiten en draaide zich weer terug naar Laxus die begonnen was aan het uitrekken van zijn kleren. Met een grijns keek hij toe hoe Laxus zijn kleren een voor een uit trok tot hij in zijn onderbroek stond. Gelukkig was de badkamer aangenaam warm. Hij waardeerde van Laxus dat hij zijn onderbroek aan hield voor hem. ”So why are you helping me again?” Vroeg Laxus. "Because it'd be a shame if you just slowly rotted away." Antwoordde hij in een stijl gekopieerd van Laxus in plaats van de waarheid dat hij niet vermoord wou worden. Connor grijnsde alvorens weer te verdwijnen naar hun gedeelde kamer waar hij de eerste kleren die hij tegenkwam greep en kwam meteen weer terug. "This is for once we're done." Sprak hij terwijl hij de stapel omhoog hield. Toevallig was het een stapel van zijn kleren maar ze hadden toch ongeveer dezelfde bouw, het zou niet moeten uitmaken. Hij gooide de zwarte broek en shirt aan de kant en richtte zich weer op Laxus. "Please put your hands up and don't shock me when it hurts," sprak hij licht plagend met een grijns. Connor greep een handdoek die hij onder het lauwe kraanwater hield. Gebrekkige medische kennis 101 ging in actie. Zonder op antwoord van Laxus te wachte drukte hij de natte handdoek tegen de eerste brandwond.

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 2:34 pm

Nogmaals vroeg Laxus Connor waarom hij hem hielp. Het was duidelijk dat Connor hem niet mocht en dat was ook logisch na Laxus’ acties, maar toch hielp Connor hem nu en waarom? "Because it'd be a shame if you just slowly rotted away." beantwoordde Connor zijn vraag in stijl. Laxus moest erom grijnzen. Het deed hem ergens goed om zo’n antwoord te krijgen. Het idee schoot door zijn hoofd om Connor net zo’n psychopaat als hemzelf te maken. Nee dat was geen goed idee. Sowieso zou hij Connor niet zover kunnen krijgen. Voordat Laxus echt een antwoord kon geven, verdween Connor. Zo snel als hij verdween kwam hij ook weer terug, nu echter met een stapel kleren. Laxus liet zijn blik over de kleren heen gaan en herkende ze niet. Waren dit Connor’s kleren? Laxus grijnsde nog meer. Ja hij genoot hier wel van. Hoe lang was het geleden dat iemand hem verzorgde? Lang geleden.

"This is for once we're done." sprak Connor, waarna de kleren opzij werden gegooid. Laxus keek er kort naar. ”Roger,” reageerde hij. Hij richtte zijn blik vervolgens op Connor die nu een handdoek erbij pakte en deze onder de kraan hield. "Please put your hands up and don't shock me when it hurts," sprak Connor met een grijns. Laxus grijnsde lichtjes. ”You’re just gonna enjoy hu-,” Hij onderbrak zijn woorden zodra Connor de handdoek tegen een brandwond aan hield en een scheut van pijn door hem heen ging. ”God darnnit Connor,” vervloekte Laxus terwijl hij zijn kaken op elkaar klemde op de pijn te verbijten. ”Couldn’t you warn me?” mompelde hij nu ook geïrriteerd door de pijn.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 5:43 pm

Het was nog steeds niet helemaal duidelijk waarom hij dit aan het doen was maar hij was nu al bezig, het zou nog raarder zijn om nu te stoppen. Het besef dat hij zijn 'probleem' aan het helpen was moest maar even pech hebben. Vandaar dat hij zelfs kleren greep voor de jongeman, niet de goede kleren dat wel, maar het waren kleren. Nadat hij de situatie duidelijk had gemaakt aan Laxus met de kleren die hij had gegrepen begon hij zijn eigen jas uit te trekken. Eerst had hij nagedacht over wat Laxus ervan vond maar de mening van de ander kon hem steeds minder schelen. Hij mocht zijn perverse gedachten houden over met zijn tweeën in een gesloten badkamer zitten. Hij gooide zijn natte jas op de vloer en zijn vest en shirt volgde. Zijn broek bleef aan waardoor hij nu topless voor Laxus stond. Het was niks wat de ander niet eerder had gezien. Met vlugge bewegingen ging hij door zonder Laxus het uitzicht te gunnen. Connor greens naar Laxus, hij wist uit ervaring hoeveel pijn het kon gaan doen. Hij mocht hem dan helpen maar dat betekende niet dat Laxus het niet verdiende om de pijn te voelen. In feite was dat misschien wel de belangrijkste reden waarom hij hem hielp.
”You’re just gonna enjoy hu-” Voordat Laxus verder kon spreken brak Connor hem af door de handdoek op de eerste brandwond te duwen. Hij duwde Laxus arm aan de kant zodat hij makkelijk bij de wond op diens zij kon. Laxus' vloeken liet hem alleen maar meer grijnzen. ”Couldn’t you warn me?” Licht spottend snoof Connor en haalde zijn schouders op. "I don't know Laxus, but last time we spoke you said, and I quote, 'I’ll probably torture you, pull out some organs, drink your blood, until your corpse won’t be recognizable again'. I think it's only fair it hurts while I'm helping you," sprak hij terwijl hij de handdoek met net wat meer kracht dan nodig was tegen de brandwond aanduwde. "'Sides I warned you not to shock me." Er lag een bittere toon in zijn stem die meer dan justified was. Met een zucht liep hij terug naar de kraan en begon de handdoek uit te spoelen. Zijn blik was strak gericht op het water dat de afvoer in stroomde en het zand met zich meenam. Misschien moest hij eens echt gaan nadenken over wat hij met de situatie Murder Roommate ging doen in plaats van het ontwijken, dat bleek namelijk toch onmogelijk. Hij draaide zich terug naar Laxus met de schone handdoek en keek hem afwachtend aan. In zijn ogen lag de vraag of hij door mocht gaan of Laxus een pussy wou zijn en besloot gewoon te sterven aan ontstoken wonden.

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 8:31 pm

Laxus wou weer één van zijn typische opmerkingen plaatsen, maar hij kon het niet afmaken door de pijn die door zijn zenuwstelsel heen schoot. Hij vervloekte de situatie, waarna hij Connor vroeg of hij hem niet had kunnen waarschuwen. Natuurlijk kon Laxus weten dat het pijn ging doen, maar Connor kon toch wel een ‘here I go’ geven. Het was als kloppen voordat je een kamer binnenstapte van een vreemde.

Connor leek de situatie enkel ironisch op te vatten. Licht spottend snoof hij en haalde hij zijn schouders op. "I don't know Laxus, but last time we spoke you said, and I quote, 'I’ll probably torture you, pull out some organs, drink your blood, until your corpse won’t be recognizable again'. I think it's only fair it hurts while I'm helping you," gaf Connor als argument. Laxus snoof eens verontwaardigd. ”I’d still warn you before I’d do all that,” mompelde Laxus als reactie, voordat Connor nog extra op de wond duwde en een lichte grom van pijn Laxus’ keel verliet. ”Really? Motherfucker,” vervloekte hij Connor nu met een blik die kon doden. Echter was het enkel door frustratie en zou hij Connor op het moment niks aan doen. Dan kon hij zijn hulp wel gedag kussen.

"'Sides I warned you not to shock me." voegde Connor er nog aan toe met een bittere toon in zijn stem. ”Well if you’re gonna push like that, you ask to get a shock therapy,” reageerde Laxus enkel. Voor een moment gleed Laxus’ blik naar de brandwond waar Connor net had gedept met de handdoek. Het zag er niet al te goed uit. Laxus slaakte eens geïrriteerde zucht. Hij moest echt beter nadenken over dat soort beslissingen. Laxus’ blik ging terug naar Connor zodra hij bezig ging met het schoonmaken van de handdoek. Zodra deze schoon was richtte Connor zich weer op hem. Laxus zag de vragende blik in zijn ogen. ”Just do it, hot stud,” gaf Laxus de toestemming. Zijn laatste woorden kwamen er zachter, maar ook flirterige uit en een knipoog kon hij dan ook niet laten. Even plagen kon geen kwaad, toch?

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 9:22 pm

Waarom moest Laxus het ook zo lastig maken? Als hij geen sarcastische opmerkingen wou had hij in de eerste plaats niet door bliksem geraakt moeten worden. Dat het wel zo was was zijn eigen probleem en Connor ging zijn best doen om de consequenties op te lossen tegen al het beter weten in. Hij ging het niet doen met liefde maar met pure vaardigheid. Als Laxus iemand wou die het voorzichtig aandeed moest hij maar naar Bluebonnet rennen, iets was de situatie erg ironisch zou maken. ”I’d still warn you before I’d do all that,” sprak Laxus. Met een grimas drukte hij de handdoek hard tegen de brandwond aan. "Just like you warned me before almost choking me of course." Het feit dat hij hier Laxus aan het verzorgen was gaf een zeker gevoel van macht dat hem liet grijnzen. Eindelijk was hij eens niet de persoon die pijn moest doorstaan door de ander. ”Really? Motherfucker,” gromde Laxus uit. Connor greens naar hem, nauwelijks inkrimpend onder zijn moordende blik. Hij wist dat Laxus nog steeds gevaarlijk was maar zo zag hij eruit als een kind dat weigerde om medicijnen te nemen. Voor het eerst vond hij de jongeman honest to god best wel schattig.
Dat verborg hij onder zijn bittere woorden over het waarschuwen. ”Well if you’re gonna push like that, you ask to get a shock therapy." Schouderophalend draaide hij zich om, om de handdoek uit te spoelen. "You're a little late with that," mompelde hij met een bittere grimas terwijl zijn blik strak gericht stond op de handdoek. "Been there, done that." Zijn homofobische vader had nou eenmaal bedacht dat conversion therapy de oplossing was geweest, clearly not. De gedachte wegduwend draaide hij zich naar Laxus met een vragend blik. Zijn grimas veranderde hij naar een grijns en de bittere blik in zijn ogen veranderde na vragend. Connor knikte toen hij toestemming kreeg en stapte weer naar voren, Laxus' flirten negerend. Hij drukte de natte handdoek opnieuw tegen Laxus' zij waar verreweg de ergste wond zat voor zover Connor had gezien. Zijn ogen gleden omhoog om die van Laxus te ontmoeten terwijl hij met zijn hand de doek aandrukte. Als hij ooit nog een normaal leven wou moest hij het echt gaan bijleggen met hem. Zuchtend trok hij de handdoek terug en keek naar de wond die een misselijk gevoel omhoog bracht in hem. Misschien was dit een kleine stap in de goede richting, al zou het vertrouwen nooit helemaal terug kunnen komen.
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 9:43 pm

"You're a little late with that," reageerde Connor over Laxus’ woorden over zijn schok therapie. Laxus blik werd daardoor wat vragend. "Been there, done that." voegde Connor er nog aan toe. Zwijgend keek Laxus hem voor een moment aan. Aan de ene kant was hij nieuwsgierig en wou hij meer weten over Connor’s verleden, maar Laxus wist al geen ander hoe erg het voelde als iemand naar je verleden begon te graven. Om die reden had hij Connor in eerste instantie tegen de muur aan gewerkt. Daarbij was Laxus waarschijnlijk de laatste persoon waar Connor zijn verhaal bij wou vertellen. Om die reden bleef Laxus maar stil. Hij knikte enkel zodra Connor hem vragend aankeek of hij door mocht gaan of niet.

Laxus volgde zijn handeling met zijn ogen. Nu was hij voorbereid op de pijn, maar desondanks deed het nog vreselijk zeer. Zodra Connor er even na keek zag Laxus hoe hij ervan walgde. Laxus slaakte een lichte zucht en liep naar de handdoeken toe. Hij pakte er zelf in en hield deze ook even onder de lauwe kraan. Vervolgens begon hij de brandwonden op zijn armen schoon te deppen. Hij richtte zijn blik ondertussen op Connor. ”You really don’t have to do this. Just go back to our room or somewhere else. I know that I’m the last person you want to be with right now,” verzuchtte Laxus, maar meende zijn woorden. Er leek zelfs een beetje emotie in zijn woorden te spelen, maar hij probeerde dat te verbergen.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 10:10 pm

Laxus had een gevoelige snaar geraakt die hem bitter weg liet kijken. Nu begrijp hij eindelijk waarom Laxus hem zo tegen de muur aangesmeten had. Was het niet Laxus geweest die voor hem stond had hij waarschijnlijk precies hetzelfde gedaan. Al was het maar om de haat die hij voelde tegenover zijn 'vader' uit te leven. De naam van vader verdiende de man niet eens. Hij deed niet eens echt moeite om het te verbergen, daarover was hij toch al te ver gezonken in de buurt van Laxus. Als je het afging had Laxus hem in minder dan een week op al zijn slechte momenten gezien, that was some talent. Eerst horny, toen vol angst, dronken, woedend, weer angstig en nu dus bitter.
Connor stapte naar achteren toen Laxus een eigen handdoek greep. Hij ontmoette Laxus ogen met een vragende blik. Ondanks het smerige zicht kon hij echt wel doorgaan maar de jongeman leek te denken van niet. ”You really don’t have to do this. Just go back to our room or somewhere else. I know that I’m the last person you want to be with right now,” zuchtte hij uit. Connor keek hem even nadenkend aan voor hij weer naar voren stapte. De emotie die hij had gehoord schreef hij af als iets van zijn verbeelding. "I've already started, no point stopping," sprak hij schouderophalend. Hij zette de natte handdoek tegen Laxus onderbuik aan, blij dat de ander nog een onderbroek aan had. Nadenkend bekeek hij de ander. "Who are you really?" mompelde hij zacht zuchtend. Zijn blik gleed naar Laxus' ogen. "You don't have to tell me but well... if you wanted to share stuff now is the moment. It's not like I'll tell anyone." Ondanks alles wat Laxus had gedaan wilde hij meer weten over de jongeman. Gewoon om te kunnen voorspellen wanneer Laxus weer eens boos zou worden, hield hij zichzelf voor
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   do feb 09, 2017 10:25 pm

Connor had laten merken, met een blik vol walging, dat hij niet echt op zat te wachten. Daarbij wist Laxus ook dat Connor liever ver van hem weg bleef dan dat hij bij hem bleef. Connor keek hem enkel nadenkend aan na zijn woorden. Laxus keek hem zwijgend aan terwijl hij zijn arm verder depte. "I've already started, no point stopping," gaf Connor als argument, waarna hij zijn schouders ophaalde en verder ging met een het schoonmaken. Dit keer bij Laxus’ buik. Opnieuw slaakte Laxus een zucht. ”Alright then,” mompelde hij.

Hij richtte zijn blik kort op Connor, maar besloot zich te concentreren op zijn eigen werk. "Who are you really?" klonk het mompelend en zuchtend. Laxus trok lichtjes een wenkbrauw op en richtte zijn blik terug op Connor die hem op het moment ook aankeek. "You don't have to tell me but well... if you wanted to share stuff now is the moment. It's not like I'll tell anyone." sprak Connor. Laxus keek hem voor een moment zwijgend aan, waarna hij zijn blik terug op de brandwonden op zijn arm richtte. Hij had naar zijn mate al genoeg over hem verteld. Het waren allemaal feiten geweest, maar hij had nooit de motivatie voor die dingen gezegd. Hij had nooit gezegd waarom hij echt weg liep voor Jeremy of waarom hij zo hield van moorden en martelen.

”I am just a broken man with a past,” mompelde Laxus als antwoord. Ergens kreeg hij de neiging om meer te zeggen. Om te vertellen hoe het echt allemaal in zijn leven was gegaan, maar dat zou tegen zijn natuur in gaan. Laxus was niet ingesteld om het over zijn problemen over verleden te hebben. Hij had niemand nodig en wou niemand nodig hebben. Over zijn verleden praten zou dat kunnen bemoeilijken. Laxus slaakte een lichte zucht en richtte zijn blik op Connor. "Why are you even intrested or are there things you need to tell me?" vroeg Laxus.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Lightning bolt [MC]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lightning bolt [MC]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: