Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Still falling for you || JR

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Adriel Eligor

avatar

PROFIELAantal berichten : 104
IC-berichten : 15
Registratiedatum : 19-02-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Guardian Angel
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: The most dangerous man has nothing to lose, and one last thing to save

BerichtOnderwerp: Still falling for you || JR   zo feb 19, 2017 6:58 pm

Een felle lichtflits trok vanuit de vuurtoren richting het strand. Het gebeurde snel. Waarschijnlijk te snel voor het blote oog. Op het strand bevond zich een klein hoopje aan menselijk vlees en een stel kleren. Een hoopje dat al vrij snel in beweging kwam. Adriel kwam recht, met enig protest van zijn ruggenwervels en beenspieren, die overigens een beste klap hadden moeten opvangen. Hoe vaak had hij dit wel niet moeten doen? En nog altijd raakte hij er niet aan gewend. Moeizaam bracht hij zijn handen richting zijn onderrug, waarna hij eens uitgebreid uitrekte. Daarbij klonk het ongenoegen gekraak van zijn botten. Een opoffering die hij wederom moest opbrengen. Het gaf niet, het was immers voor een goed doel. Immers kwam Adriel niet zonder reden op aarde. Of in dit geval; in een lus. Er waren signalementen van demonen geweest. Meerdere keren en ook steeds vaker. Het had een tijdje geduurd voordat er actie werd ondernomen. Zijn heerser had moeite gehad met het nemen van een besluit, want er was geen directe bedreiging geweest. Uiteindelijk was het resultaat dat hij, Adriel, gestuurd was om polshoogte te nemen in hoeverre de mensheid gevaar liep.
Stukje bij beetje klopte de jongeman het zand van zijn jas en broekspijpen. Vervolgens streek hij zijn witte lokken strak naar achteren. Natuurlijk had de beschermengel zijn mening over het lange duren van een besluitnemen. Naar zijn gevoel had hij veel eerder heen gemoeten. In tijden van mogelijke bedreiging moest er direct actie ondernomen worden. Maar ja, wie was hij om daarover te oordelen? Wie was hij om zijn heerser in twijfel te trekken? Tenslotte was de jongeman er nu. Het beste was om geen tijd te verspillen. Stroefjes werden zijn eerste passen in het zand gezet; wankelig, net als een pasgeboren veulen. Dat duurde echter maar voor kort. Zijn voetstappen werden steeds steviger, en het was maar even toen de engel z'n draai in deze wereld hervonden had. Intussen schoten zijn ogen in het rond. Hier en daar zag hij het; aura's. Van bomen, van bladeren, van dieren. Hij zag van alles gebeuren terwijl zovelen zouden denken dat er niets aan de hand was. Adriel was gerust; tot hij een geheel andere kleur aura vond. Een kleur die hij niet zo snel verwacht had te vinden. Afwachtend hield Adriel stil, gedachtes leeg. Wie of wat het ook mocht wezen, hij zou geen overhaaste beslissingen nemen.

_________________
>Theme<

The moment you get rid of your demons, you also lose your angel
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
JR
Satan's Kid
Satan's Kid
avatar

PROFIELAantal berichten : 97
IC-berichten : 68
Registratiedatum : 18-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~JR Tissa, Elesis, Haythel, Jinn, Zeal, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Satan's daughter - Grim Reaper
Uiterlijke leeftijd: 18 years
Quote: I am a GOOD girl.

BerichtOnderwerp: Re: Still falling for you || JR   zo feb 19, 2017 7:20 pm

Nog altijd neuriënd liep JR het gebouw uit. Hij had zijn eerste paar uur in het verblijf besteed. Hij had zijn spullen moeten uitpakken en natuurlijk wou hij de andere bewoners ontmoeten. Hij had een paar Peculiars ontmoet die al zijn interesse wisten te krijgen. Jammer genoeg zaten zijn kamergenoten daar niet bij. Zij zouden vast niet blij zijn met de jongeman en zijn elektrische gitaar die hij zonder twijfel op vol volume zette en keihard een liedje mee speelde. Je kon het hem niet kwalijk nemen. Als de zoon van Satan had hij nooit geleerd om rekening te houden met andermans gevoelens. Nu probeerde hij het soms en wist hij inmiddels wanneer hij zich moest voorstellen, maar het kwam nog vaak voor dat hij woorden negeerde of dat hij onbeschoft werd gezien door zijn acties. Hij had het zelf niet door. Hij probeerde nog wel zo zijn best om vriendelijk te zijn en vrienden te maken. JR had dan ook zeker geen hekel aan mensen. In tegendeel, van wat hij had gezien waren ze erg behulpzaam en leuk om dingen mee te doen. Daarbij kon JR ook wel veel hebben. Hij was niet snel op zijn teentjes getrapt.

JR was het strand opgelopen. Hij was eigenlijk op zoek naar het centrum, maar zijn gevoel voor richting liet hem in de steek. Daarbij was de zee ook niet verkeerd. Iets wat hij ook voor het eerst. Nou ja, voor het eerst een zee van water en niet van vuur. Nieuwsgierig kwam JR wat dichterbij het water. Hij ging door zijn hurken en liet een hand door het water heen gaan. Waarom dronken mensen dit water niet? Dan hoefde ze geen drinken meer te kopen. Op het moment dat JR zijn vinger in zijn mond stak kwam hij erachter waarom niet. Bah dat was zout. Zijn gezicht vertrok van walging en hij moest kort hoestte door het zoute water dat hij doorslikte. Hij klopte kort op zijn borst, waarna hij zijn hoofd schudde. Met die beweging merkte hij plots nog een persoon op. JR bleef meteen staan. Zijn vader had hem een menselijk lichaam gegeven en menselijke instincten, maar zelfs met dit lichaam kon JR nog een engel spotten. Hij had genoeg training gehad om te weten hoe hij hierop moest reageren. Echter deed hij nog niks. Hij haalde niet zijn scythe erbij en schoot nog niet naar hem toe. Ook omdat hij wist dat hij een menselijk lichaam had. Hij was sterfelijk. Als hij hier dood zou gaan, zou hij terug belandde bij zijn vader en zat zijn vakantie erop. JR zette een paar stappen richting de engel, waarna hij eens zijn hand op stak. ”Hello,” begroette hij hem licht ongemakkelijk.

_________________

I'm very carefull. My target is only you.
I'll count the seconds and bam bam bam.
Perfect, Reload.

X THEME X

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t254-jr
Adriel Eligor

avatar

PROFIELAantal berichten : 104
IC-berichten : 15
Registratiedatum : 19-02-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Guardian Angel
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: The most dangerous man has nothing to lose, and one last thing to save

BerichtOnderwerp: Re: Still falling for you || JR   zo feb 19, 2017 7:56 pm

Adriel zou zichzelf voorliegen als hij beweerde niet enigszins verrast te zijn. Een vleug van deze emotie trok dan ook over zijn gelaat heen, terwijl zijn ogen op de opgestoken hand gericht waren. Daarbij hoorde een simpele; "Hello." Een menselijke begroeting, die iedere idioot zou kunnen. Er was geen haat te bekennen. Geen valse grijns. Geen kwaad. Hoewel Adriel geen vooroordelen over wezens had, ging dit nog net even een stapje verder. De jongen tegenover hem was toch echt overduidelijk een demon; aura's logen niet. Adriel stapte dichterbij, zonder enige aarzeling. Hij vond het wonderbaarlijk, gezien de relatie tussen de twee soorten. Van deze gelegenheid wou hij uitermate gebruik maken. ,,Hey," begroette de engel hem. Hij glimlachte zacht, wellicht wat voorzichtig. Er leek geen directe vijandigheden aanwezig te zijn. Maar uit ervaring bleef de engel op zijn hoede. Demonen waren onvoorspelbaar, en het zou nog wel eventjes duren voordat hij zich volledig ontspannen kon.
,,So it's pretty clear what we are, isn't it?" Besloot Adriel direct met de deur in huis te vallen. Hoe eerder dit allemaal uitgesloten was, hoe eerder ze elkaar normaal behandelen konden. Of juist niet. Dat lag compleet in de handen van de demon. Hij was hier niet gekomen om enkel demonen uit te roeien. ,,The question is; what are we going to do with it? Or not."
Om zijn punt duidelijk te maken, hief hij kort zijn beide handen op, op buik hoogte. ,,I'm not here to fight you, unless you attack me." Hij liet zijn handen weer zakken, de ander aankijkend. Het besef was maar al te duidelijk dat hij behoorlijk hak op de tak was momenteel. De drang om te weten waar hij aan toe was, was groter dan achterdochtig en wantrouwend te wezen. ,,May I ask who you are?"


_________________
>Theme<

The moment you get rid of your demons, you also lose your angel
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
JR
Satan's Kid
Satan's Kid
avatar

PROFIELAantal berichten : 97
IC-berichten : 68
Registratiedatum : 18-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~JR Tissa, Elesis, Haythel, Jinn, Zeal, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Satan's daughter - Grim Reaper
Uiterlijke leeftijd: 18 years
Quote: I am a GOOD girl.

BerichtOnderwerp: Re: Still falling for you || JR   zo feb 19, 2017 8:24 pm

JR was er van op de hoogte dat hij allerlei soorten mensen en wezens hier kon ontmoeten. Mevrouw Bluebonnet had hem ingelicht over het feit dat de diversiteit aan bijzonderheden groot was. Toch had JR niet verwacht dat hij een engel tegen zou komen. Als hij dat van te voren had geweten, had hij deze plek waarschijnlijk ook vermeden. Uit instinct wou hij zijn scythe grijpen en naar de engel toe schieten, maar zijn menselijk verstand hield hem op zijn plek. Hij mocht niet dood gaan in deze wereld. Dan zou hij weer terug aan het werk moeten. En hij was nog maar net begonnen met zijn vakantie. Licht ongemakkelijk begroette hij de engel. Hij wist niet waarom de engel hier was, maar hij kon er wel vanuit gaan dat de engel wist dat hij een demon was.

,,Hey," begroette de engel hem. Ook hij klonk wat voorzichtig. JR wist moeilijk wat hij met de situatie aan moest. Moest hij nu gaan rennen voor zijn leven of was hij -nog- niet in gevaar? ,,So it's pretty clear what we are, isn't it?" viel de engel meteen met de deur in huis. JR keek ervan op, maar knikte uiteindelijk, nog altijd wat ongemakkelijk. ,,The question is; what are we going to do with it? Or not." vervolgde de engel. JR opende zijn mond, wou meteen zeggen dat hij hier niet was om zielen mee te nemen of dorpen uit te moorden, maar de engel hief zijn handen op wat JR zwijgend hield. ,,I'm not here to fight you, unless you attack me." maakte de engel duidelijk. JR haalde meteen opgelucht adem. Dan had hij niks te vrezen. Hij moest op zijn tellen letten, dat was duidelijk, maar hij was hier niet om mensen te doden, dus als hij zich daaraan vast hield, zou hij veilig moeten zijn. Als de engel zich aan zijn woorden hield.

De engel liet zijn handen weer zakken. ,,May I ask who you are?" vroeg de engel. Ah het voorstellen. JR knikte eens. ”JR,” stelde hij zichzelf snel voor. Echter besefte hij zich dat de engel misschien meer wou dan enkel een naam. JR boog wat naar voren. ”Satan’s son,” voegde JR er wat zachter aan toe met een knipoog, waarna hij weer recht kwam. Hij zette een stap in de engel zijn richting. Nu de engel had aangegeven dat hij niks zou doen, durfde JR dichterbij te komen. ”So if you’re not here for me, then why are you here? Or is that classified information?” vroeg JR nu terwijl hij de nieuwsgierigheid voelde opborrelen en ook niet meer kon inhouden in zijn stem. ”Oh and what’s your name?” voegde JR er nog snel aan toe. Was hij toch bijna weer de fout in gegaan als het ging om mensen gewoontes. Voorstellen en daarna interesse tonen in de ander. Iets waar JR nogal moeite voor moest doen, maar hij probeerde het.

_________________

I'm very carefull. My target is only you.
I'll count the seconds and bam bam bam.
Perfect, Reload.

X THEME X

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t254-jr
Adriel Eligor

avatar

PROFIELAantal berichten : 104
IC-berichten : 15
Registratiedatum : 19-02-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Guardian Angel
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: The most dangerous man has nothing to lose, and one last thing to save

BerichtOnderwerp: Re: Still falling for you || JR   di feb 21, 2017 12:49 pm

Het doel van de missie ging helemaal niet om het uitmoorden van de demonen. Hij was gestuurd om slechts te observeren. Observeren en rapporteren. In uitzonderlijke gevallen mocht de engel actie ondernemen. En hij zou geen twijfel hebben in zo'n situatie. Immers was Adriel meer dan een beschermengel. Vernietiging. Dat was ook zijn taak. Wanneer het uitroeien van de demonen op de planning stond, moest hij het uitvoeren. Soms alleen, soms met meerderen. Verdwijningen van vele demonen stonden op zijn naam. Gruwelheden waarvan men het niet van hem verwachtte. Adriel was er neutraal onder. Hij wist niet beter. Wat gedaan moest worden, werd uitgevoerd. Alles om de mensheid veilig te houden. Alles om het kwaad te verdrijven.
Ondanks dat de engel gefocust was op zijn doelen en taken, besefte hij ook dat wat hij deed, weinig heiligs had. Het besef was er. Keer op keer stond hij erbij stil, nam hij de tijd om het geen gewoonte te laten worden. Elk verlies was en bleef een verlies. Vijand of bondgenoot. Maar in opstand komen tegen zijn eigen schepper? Nee. Engelen en demonen bleven tegenpolen van elkaar. En een gevecht zonder daadwerkelijk geweld leek onmogelijk.
”JR." Een naam, herkenbaar uit duizenden. Adriel gaf zichzelf geen tijd om na te denken over het feit wie deze demon was. Oh nee. Hij hief zijn blik kort op naar de hemel. Waarom? Waarom had zijn schepper in hemelsnaam zo lang gedaan over het heen sturen van een engel? Dat was wat door zijn gedachten schoot, tot degene voor hem lichtelijk in beweging kwam. Direct richtten zijn blauwe zich op deze. ”Satan’s son.” Daar was de bevestiging. Adriel knikte. ,,Yes, I recognized the name," reageerde hij wat kalmpjes. JR was geen standaard demon die hij nou voor zich had. Deze had wel wat... Meer. Ineens waren er zoveel meer kanten om op te gaan. Zoveel richtingen met zoveel verschillende gevolgen. Want was dit nog altijd een kwestie van observeren en rapporteren? JR was bekend. Zijn acties waren bekend. Maar hier, op dit moment, was daar niks van te vinden. Integendeel, ergens kwam deze jongeman... Aardig over. Wat nu?
”So if you’re not here for me, then why are you here? Or is that classified information?” Bedenkelijk keek hij JR aan, intussen wat afwezig draaiend aan één van de vele ringen om zijn vingers. Ging hij deze informatie vrijgeven? Hield hij het voor zich? Wat was nou wijsheid. Ah well, de wijsheid was duidelijk. Beter dat de zoon van satan het niet te weten zou komen. Maar wat als hij dat nou wel deed? Wat als ze het zo op deze manier, pratend, op konden lossen. ”Oh and what’s your name?” Adriel glimlachte scheef, ondertussen een beslissing makend.
,,My name is Adriel," antwoordde hij. Hij volgde JR's voorbeeld door lichtelijk naar de demon toe te buigen. ,,Angel of destruction and human protection." Meteen kwam hij weer recht. De knipoog liet hij echter achterwege. ,,I'm here to investigate you demons. To observe and to report. Maybe exterminate if the situation lets it." Hoewel alle zintuigen tegen hem schreeuwden het niet te doen; stapte Adriel naar voren. Hij hief zijn wijsvinger op, deze tegen de borstkas van JR aanleggend. Intens keken zijn kijkers de andere aan. ,,So don't let bad things happen here, son of Satan. Or you'll face the consequences."


_________________
>Theme<

The moment you get rid of your demons, you also lose your angel
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
JR
Satan's Kid
Satan's Kid
avatar

PROFIELAantal berichten : 97
IC-berichten : 68
Registratiedatum : 18-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~JR Tissa, Elesis, Haythel, Jinn, Zeal, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Satan's daughter - Grim Reaper
Uiterlijke leeftijd: 18 years
Quote: I am a GOOD girl.

BerichtOnderwerp: Re: Still falling for you || JR   di feb 21, 2017 2:06 pm

De nieuwsgierigheid was al meteen aangewakkerd. Eerst was JR nog op zijn hoede geweest en wist hij niet goed wat hij moest verwachten van de engel, maar nu de engel aangaf dat hij niks zou doen als JR niks zou doen, kon hij zich ontspannen. JR had weliswaar de neiging om zijn instinct te volgen en de engel te doden, hij wou zijn leven op aarde nog niet laten stoppen en dus kon JR niks doen. JR besloot om die reden maar vragen te stellen. Echter had hij, in zijn korte tijd op aarde, geleerd dat je eerste jezelf moest voorstellen voordat je een gesprek kon beginnen. Om die reden gaf JR zijn naam prijs. Aangezien hij niet zeker wist of de engel zijn naam herkende, voegde hij eraan toe dat hij de zoon van Satan was. ,,Yes, I recognized the name," reageerde de engel kalm. JR glimlachte breed. ”Awesome!” reageerde hij, blij met het feit dat de engel van hem af wist.

JR besloot vervolgens zijn nieuwsgierigheid zijn weg te laten gaan. De eerste vraag werd gesteld. Waarom was de engel hier? Waren er problemen waar JR niks vanaf wist of was JR juist het probleem? Was er ergens een regel die zei dat de zoon van Satan de aarde niet had mogen betreden? JR hoopte maar dat dat niet het geval was. Hij had het net naar zijn zin. JR probeerde de engel ervan te overtuigen dat hij hem niks hoefde te zeggen als het hem niet slim leek. JR kon zich voorstellen dat de engel niet al zijn informatie mocht kwijtspelen aan een demon. Ook al was JR niet echt gevaarlijk nu in zijn menselijke lichaam. Voordat de engel echter zijn antwoord kon geven vroeg JR al verder. Wat was zijn naam? Een vraag die hij had moeten stellen voor de andere vragen. Hij had nog veel te leren.

,,My name is Adriel," stelde de engel zichzelf voor. ”Nice to meet you!” sprak JR met een glimlach, blij om het feit dat hij het zinnetje op het goede moment uit sprak. JR keek licht vragend op zodra de engel dichter naar hem toe boog. ,,Angel of destruction and human protection." sprak de engel en kwam meteen weer recht. Voor een moment keek JR nog wat verbaasd, waarna hij begrijpend knikte en opnieuw glimlachte. JR wist niet zeker of er een antwoord zou komen op zijn voorgaande vragen, maar hij verwachtte wel een reactie erop, dus zweeg hij. ,,I'm here to investigate you demons. To observe and to report. Maybe exterminate if the situation lets it." beantwoordde Adriel JR’s vragen.
JR keek ervan op. Dus hij was hier vanwege de demonen. ”Wait, there are more demons here?” vroeg JR met enthousiasme in zijn stem. Hij kreeg de neiging om meer vragen te stellen. Te vragen aan de engel of hij wist waar ze zaten, maar hij hield zijn mond dicht toen de engel een stap in zijn richting zette. Voor een moment keek JR omlaag naar zijn borst zodra Adriel zijn wijsvinger er tegenaan plantte. JR’s blik ging vervolgens naar Adriel die hem intens aankeek. JR keek hem licht vragend aan. ,,So don't let bad things happen here, son of Satan. Or you'll face the consequences." waarschuwde de engel hem.

JR keek hem aan. Hij wist wat hij moest doen. Hij gisteren er nog een boek over gelezen. Nou ja.. stukje van het boek, vooral de achterkant. Hij had het gelezen op het moment dat hij wat meer informatie over gevoelens en mensen wou leren. Veel had hij er niet van opgestoken -aangezien hij snel was afgeleid en er geen motivatie voor had-, maar hij had wel één ding geleerd. Iets wat je moest doen. JR wist niet zeker of hij het wel wou doen, maar hij wist wel zeker dat dit het moment was om het te doen. Dicht bij elkaar, nog maar een paar centimeter afstand, elkaar intens in de ogen kijken, alles zorgde voor de conclusie dat hij niks anders kon doen. Met een lichte zucht boog hij naar Adriel toe en plantte hij zijn lippen zachtjes op de zijne om hem een kus te geven. Voor een paar seconde hield hij de kus vast, waarna hij een stap afstand nam. ”I won’t harm any humans. I’m just here to enjoy my break. I don’t know about the other demons though,” antwoordde JR de voorgaande bedreiging, alsof hij zojuist niks had gedaan.

_________________

I'm very carefull. My target is only you.
I'll count the seconds and bam bam bam.
Perfect, Reload.

X THEME X

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t254-jr
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Still falling for you || JR   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Still falling for you || JR
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» First reactions after falling through the ice

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c l i f f s
-
Ga naar: