Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Oskar Skygge

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Oskar Skygge   di feb 21, 2017 12:29 am


still got your name on my lips
but there’s no talk of come backs
OH NO I KNOW
• GENERAL
› Name Oskar Skygge
› Age 16 years
› DOB 21/12
› POB Foldvik, Norway
› Gender Man
› Sexual Orientation Fluid
› Blood Type O-

• LOOKS
› Faceclaim Manu Rios
› Hair Color Bruin
› Hair Lenght Halflang, warrig
› Eye Color Bruin
› Body Mager, licht gespierd, 1m77
› Fashion Skate, comfortabel, casual

• PERSONALITY
› Daring Oskar is best roekeloos. Hij is iemand die graag zijn eigen grenzen en die van andere breekt om uit te zoeken wat de gevolgen zijn. Het is niet dat hij nooit bang is, hij zal gewoon proberen om zichzelf er over te zetten en kijken wat hij met zijn nieuwe ervaringen kan doen.
› Reckless Van nature durft hij snel iets doen waar hij niet goed over nadenkt. Spontaan zich in iets storten zit in zijn bloed, waardoor hij zichzelf snel in de problemen werkt.
› Soft Hoewel hij onbereikbaar kan overkomen, heeft hij eigenlijk wel een zacht karakter. Hij is een heel kalme persoon met een heleboel levenservaring. Hij is niet makkelijk te verrassen of boos te krijgen, aangezien hij al genoeg heeft gezien.
› Curious Toch blijft hij eeuwig nieuwsgierig, vooral naar andere mensen en vooral peculiars toe. Hij zoekt graag uit wat ze kunnen, wat ze meer kunnen dan hem.
› Likes Sneeuw, harde muziek, fysieke activiteiten
› Dislikes Bliksem, eenzaam zijn, gras, lezen

• RELATIONSHIPS
› Parents Rúnar x Idda
› Siblings Fenrir
› Crush No one
› Ex-girlfriend Ellín

• PECULIARTY
› Shadow Manipulation
Oskar kan ‘duisternis’ creëren en manipuleren. Dit in de vorm van ‘schaduwen’. Met creëren wordt het maken van schaduwen bedoelt, deze kan hij eigen vormen geven, die ook aan hem gehoorzamen. Zo kan hij bijvoorbeeld een schaduwwolf maken.
Schaduwdieren zijn ontzettend gevaarlijk en moeilijk om vast te houden, hoewel deze dieren geen schade kunnen toebrengen aan het lichamelijke kunnen ze makkelijk je schaduw aan flarden scheuren, wat mentale pijn veroorzaakt.

Teleporteren door schaduwen kan hij ook, zo kan hij van de ene schaduwen over springen naar de andere. Deze schaduwen moeten van niet-levende objecten komen. Een schaduw van een mens werkt dus niet. Zelfs andere mensen meenemen door schaduwen gaat, al is dit meestal een ontzettend onplezierig ritje voor hen die dat niet gewend zijn.

Weakness
Licht. De tegenhanger van schaduw is licht, iets waar de jongen heel gevoelig voor is. Natuurlijk niet een gewone gloeilamp, maar een felle led lamp zou hem wel al ongemakkelijk maken. Zeer fel licht of lichtflitsen zijn zijn zwakte, wanneer er dan ook ergens een onweer aan de gang is, zul je Oskar waarschijnlijk ergens onder zijn bed vinden. Je zou zelfs bijna kunnen zeggen dat hij een angst voor licht heeft ontwikkeld.

• HISTORY
Geboren als oudste zoon in het gezin van Rúnar, de jongste van de vijf in zijn generatie, werd hij op de wereld gezet in een hele grote familie. Een hechte bende wel, iedereen kon goed met elkaar opschieten. Hij had vele neefjes en nichtjes, en een jonger broertje, waar hij vaak mee speelde. In principe was zijn kindertijd heel normaal, zijn peculiarty was nog niet echt tot expressie gekomen en hij leefde een normaal leven.

Dat veranderde echter toen hij op een dag per ongeluk zijn peculiarty gebruikte en er absoluut geen controle over had. Zijn jongere broertje werd het slachtoffer van een aanval van een beest dat niemand ooit had gezien. Het was pikzwart, niet vast aan de randen en het leek zich al zwevend voort te bewegen. Dat Oskar dit beest had gemaakt, werd duidelijk omdat het hem straal negeerde en zich op zijn broertje stortte.

De fysieke schade was miniem, maar iedereen was in shock. Er was geen kennis over een DNA-gen dat peculiarty veroorzaakte in de familie. Kleine Oskar werd jarenlang thuis opgesloten, hij mocht niet meer naar school en hij mocht al zeker zijn krachten niet meer gebruiken. Toen hij eenmaal 16 was, en zijn ouders hem oud genoeg achtten om voor zichzelf te zorgen, stuurden ze hem weg. Hij had geen idee waar hij heen moest, tot iemand hem kwam vertellen over de loop van miss Bluebonnet. Aangezien hij geen andere plek had om heen te gaan, besloot hij maar om het een kans te geven. Ondertussen woont Oskar al 39 jaar in de loop. Hij veranderde zijn naam naar Skygge, wat schaduw betekent, naar zijn gave.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
avatar

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: Re: Oskar Skygge   di feb 21, 2017 5:19 am

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oskar Skygge
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: