Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Shadow Moses

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Shadow Moses   di feb 21, 2017 10:06 am


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:01. Snel maakte hij een sommetje in zijn hoofd, besloot toen dat hij best nog wel even naar buiten kon voor de regenbui zou losbarsten. Daar in buiten staan, stond niet echt op zijn programma. Vooral niet omdat het af en toe nog eens onweerde ook, en dan waren er bliksemflitsen. Oskar voelde een rilling over zijn rug lopen bij de gedachte alleen al. Snel schudde hij het gevoel van zich af. Hij had nog tijd. Met zijn handen in zijn zakken slenterde hij richting de tuinen. Er waren nog andere mensen buiten, maar hij had niet veel zin in sociaal contact vandaag. Besides, de meesten hier waren een stuk jonger dan hij, kinderen die nog echt aan het buiten spelen waren in plaats van een wandelingetje doen zoals hij.

Maar hij wilde ook niet helemaal alleen zijn. Oskar keek om zich heen, zorgde er voor dat er niemand te dicht in de buurt was. Van uit de schaduw van een grote boom stapte een grote, zwarte hond tevoorschijn. De randen leken te pulseren, zijn bewegingen waren soepel en een beetje onnatuurlijk. Hij kon dit dier perfect in de hand houden, maar dat kostte dan ook weer moeite, dus liet hij hen meestal gewoon hun eigen gangetje gaan.

› Haythel

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 11:51 am
Met een lichte kreun deed Haythel haar ogen open. Haar hoofd bonkte als een gek. Haar blik gleed naar de wekker die op haar nachtkastje stond. 13:30. Really? Ze had het ontbijt gemist. Great. Op zich was het geen probleem, aangezien ze mensen voedsel toch niet at om te overleven, maar ze zou hier vast van horen van Bluebonnet en ze zat al diep in de problemen. Ze had al straf en moest eigenlijk de boel schoonmaken en de tafel afruimen na de maaltijden. Dit doordat ze Bluebonnet ten eerste had aangevallen tijdens het avondeten en ten tweede had Haythel ook nog een meid haar prooi gemaakt, waar Bluebonnet ook niet blij mee leek te zijn. Al met al moest Haythel op haar tellen letten en leek het niet echt te helpen dat ze het ontbijt had gemist.

Haar blik gleed naar het best naast haar die leeg was. Had Thomas echt niet de moeite kunnen nemen om haar wakker te maken? Met een zucht kwam Haythel langzaam overeind. In de hoop dat de hoofdpijn niet al te erg was. Echter legde ze al snel een hand op haar voorhoofd zodra haar hoofd enkel harder begon te bonken. Het feestje van gisteren was dan ook te gek geworden. De drank was naar binnen gegaan als ranja -of bloed naar haar smaak-. Ze kon zich niet eens meer duidelijk herinneren wat er was gebeurt, maar wel dat ze veels te veel had gedronken. Haythel slingerde haar benen buiten het bed en deed een greep naar haar flask die naast haar wekker op het nachtkastje zat. Gulzig nam ze een paar slokken van het bloed. Ze slaakte een verheerlijkte zucht zodra ze de scherpe honger in haar keel voelde verminderen.

Ze stapte uit bed en kwam met een kreun overeind. Ze trok de eerste kleren aan die ze zag en probeerde haar haar enigszins in de plooi te krijgen. Ze pakte haar flask en liep de kamer uit. Ze besloot naar de tuin te gaan. Haar blik gleed naar de klok die in de woonkamer hing. Twee uur. Het zou zo gaan regenen en met een beetje geluk was de tuin al aan het leeglopen. Zodra Haythel de tuin binnen liep zag ze echter tot haar ongenoegen dat het nog behoorlijk vol zat met Peculiars. Een lage, haast onhoorbare, grom verliet haar keel terwijl ze verder de tuin in liep. Ze liep in een rechte lijn richting de plek waar ze meestal zat en waar meestal niemand zat. Maar kennelijk dacht het universum leuk te zijn en wou hij juist vandaag Haythel even flink tegenzitten. Haythel’s blik werd droog zodra hij een jongen bij de boom zag zitten. Natuurlijk, waarom niet. Haythel wou een zucht slaken om vervolgens verder te lopen, maar toen zag ze wat hij deed. Een grote zwarte hond werd gevormd in de schaduws. ”Well I’ve never seen that before,” gaf Haythel op een droge toon toe, waarna ze een nieuwe slok nam uit haar flask.
Outfit
© Sykes

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 2:08 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:07. Rustig liet de jongen zich tegen de boom aan zakken, probeerde een positie te vinden zodat hij toch iets aangenaam zat tegen de harde stam aan. Hij keek toe hoe de hond de buurt begon te verkennen, zijn neus tegen de grond. Het was gek hoe normaal hij reageerde op alles. De gedragingen kreeg hij helemaal mee van uit Oskar’s herinneringen aan honden. Ineens keek het dier met een felle beweging op, zijn hoofd richting het huis gekeerd. De jongen volgde zijn blik, zag toen een meisje staan. ”Well I’ve never seen that before,” Sprak ze. Hij trok zijn mondhoek op in een scheef grijnsje, al lag er ook iets onheilspellends in.

”Well then today is your lucky day”, Zei hij, gespeeld opgewekt. ”Or unlucky, depends on whether he likes you or not”, Grinnikte hij. De hond had tot op dat moment nog niet bewogen, maar bij zijn woorden begon hij langzaam op de blondine af te stappen. Zijn staart zwiepte heen en weer, zijn houding was nu niet bepaald verwelkomend. Een zachte grom was te horen, waardoor Oskar kort lachte. ”Yeah I don’t think your first impression pleased him”, Merkte hij op. Hij werd wel een stukje alerter, het was nu ook niet de bedoeling dat de schaduwhond haar schaduw aan zou vallen.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 4:07 pm
Het hondachtige wezen -schaduw?- richtte zich op Haythel. Ze hief haar kin iets. Haar hellhound instinct wakkerde aan. Ze kreeg de neiging om zichzelf dominant op te stellen, maar wist ook dat dit er super raar uit zou zien voor de jongen en daarbij was Haythel totaal niet in de mood hiervoor. De kater irriteerde haar rot. Haar blik ging naar de jongen. Een grijnsje lag rond zijn lippen. In eerste instantie leek het onschuldig, maar het leek een scherp randje te hebben. Iets wat Haythel wel aansprak en nieuwsgierig maakte, ook al was dit misschien niet slim. ”Well then today is your lucky day”, sprak de jongen opgewekt, ook al kon Haythel horen dat hij dat niet meende. Gelukkig maar. Ze had geen zin in een opgewekt kind aan haar oren. Haythel grinnikte lichtjes er door en zette een stap in zijn richting.

”Or unlucky, depends on whether he likes you or not” grinnikte de jongen. ”I see,” reageerde Haythel en richtte haar blik terug op hond, wachtend op een reactie. Lang hoefde ze daar niet op te wachten. Het wezen kwam op haar af, maar zijn houding zei al genoeg. Haythel snoof eens zodra het wezen gromde. De jongen lachte kort. Voor een moment gleed Haythel’s blik daarom terug naar de jongen, voordat ze haar blik weer strak op die van hond richtte. ”Yeah I don’t think your first impression pleased him” merkte de jongen op. Haythel zette een stap in de richting van de hond. Of het een goede zet, was een tweede, maar ze wou laten zien dat ze zeker niet bang was. Ook al kon de schaduw meer dan Haythel dacht. ”And here I was, thinking he’d like me ‘cause I’m a hound myself,” sprak Haythel met een grijns en liet daarbij haar hoektanden kort scherper worden terwijl haar rode ogen oplaaien. Haar blik hield ze strak op de hond gericht. Ieder ander mens had hoogstwaarschijnlijk willen spelen met het wezen of het willen aaien. Haythel daarentegen wou enkel ervoor zorgen dat het wezen zich onderdanig ging opstellen.
Outfit
© Sykes

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 4:50 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:09. De schaduwhond had het initiatief genomen om dichter bij de nieuwkomer te gaan staan. Hij was nieuwsgierig, maar ook achterdochtig. Er was iets dat niet klopte. Niet in de zin van dat ze speciaal was, want dat waren ze hier allemaal. Maar er was iets anders aan haar. Het was ook niet hoe ze zich gedroeg. Oskar voelde ergens aan dat er iets gevaarlijks was aan haar. En dat gevoel bracht hij dan weer over op zijn creatie, die aan hem gelinkt was door zijn gave. Toch probeerde hij het luchtig te houden, want hoewel de situatie hem niet echt helemaal gerust stelde, was hij ook te nieuwsgierig om te kijken wat er nog zou gebeuren. Zo lang hij maar op tijd binnen was voor de regen.

”And here I was, thinking he’d like me ‘cause I’m a hound myself,” Reageerde de blondine, waarbij ze kort haar gave prijs gaf. De grote hond gromde harder, dook een beetje in elkaar. ”A hound you say?” Klonk het geamuseerd. ”Then maybe you’re a threat to him”, Constateerde hij. Oskar drukte zichzelf op tegen de boom en liep op de hond af. Daarbij stond hij nu ook dichter bij haar. Hij legde zijn hand op de nek van het beest en keek haar toen vragend aan, zijn hoofd een beetje opzij gekanteld en opnieuw het halve grijnsje om zijn lippen. ”So, are you?”

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 5:10 pm
De hond moest zijn plaats weten. Die gedachte was te sterk aanwezig in haar hoofd. Haar instincten laaide op. Wellicht had ze ook wat moeten eten voordat ze zich naar buiten had begeven. Nu liep ze hier rond op een lege maag met enkel een flask bloed om de sterke honger te verminderen. Op een moment zou dat verkeerd gaan, maar op dit moment was haar aandacht te sterk bij het wezen om zich op haar andere probleem te focussen. Ze sprak wellicht luchtig over de situatie. Ze had dan ook niet door tot wat de schaduw in staat was. Immers waren haar woorden geen leugen geweest en had ze deze krachten nog niet eerder in haar leven gezien. De jongeman leek eveneens op zijn hoede te zijn, maar hij hoefde zich geen zorgen te maken -nog niet-. Het wezen nam te veel van haar aandacht in beslag om haar blik op hem te richten. Ze beantwoordde zijn waarneming met een korte demonstratie van haar kracht. Wellicht herkende hij de kenmerken en wist hij wat ze was. Veel kon het haar niet schelen. Misschien was het beter als hij zou vertrekken. Maar voor nu wou ze enkel van de afleiding genieten zodat ze haar hoofdpijn kon negeren.

Tot haar genoegen dook de hond ineen en liet een grom horen. Een grijns begon rond haar lippen te sieren. Ietwat triomfantelijk misschien. ”A hound you say?” herhaalde de jongen. Haythel knikte enkel eens. ”Then maybe you’re a threat to him”, constateerde de jongen. Haythel behield haar blik de hond. ”Well that would explain it. Canines do act weird around me,” antwoordde Haythel. Ze keek op zodra ze beweging opmerkte. De jongeman was in de benen gekomen en liep naar de hond toe. Hij legde een hand in de nek van het beest en keek haar aan. Haythel keek hem enkel zwijgend terug aan. De jongen kantelde zijn hoofd, een vragende blik belandde in zijn ogen, terwijl de scheve grijns terug kwam. ”So, are you?” vroeg de jongen ter bevestiging.

Haythel grinnikte kort. Haar blik ging terug naar het schaduw beest. ”Well the dog has nothing to worry about. I don’t eat shadows,” antwoordde ze met een droge ondertoon. Haar blik ging terug naar de jongen. ”You however, seems more like my taste,” vervolgde ze met een knipoog die flirterig opgevat kon worden. Ze slaakte een lichte zucht en besloot zich uiteindelijk in het gras neer te zetten. ”However, thanks to Miss Bluebonnet-Boobpunch, I can’t kill anyone anymore,” mompelde ze teleurgesteld. Haar blik ging terug naar de jongen. ”She wants me to survive on animal meat!” zei ze op een verontwaardigde toon. ”Animal meat!” benadrukte ze nogmaals. Ze slaakte een diepe zucht en sloeg de flask achterover om het laatste beetje bloed eruit te krijgen. Fijn, nu was deze ook weer leeg oh en natuurlijk was het bijna tijd voor de dagelijkse bui terwijl ze nu juist een prooi moest zoeken. ”For fucks sake,” vervloekte ze de situatie en gooide de flask weg, wellicht kwam deze in de buurt van de jongen terecht.
Outfit
© Sykes

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 5:24 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:10. De situatie draaide toch wel anders uit dan hij had voorspeld. Eerlijk gezegd had hij het niet zien aankomen. Natuurlijk had hij het gerucht wel gehoord over de hellhound die blijkbaar iemand had opgegeten. Of hij het geloofde, was een tweede. Maar blijkbaar stond hij nu oog in oog met de schuldige. Bang was hij niet. Hij kon zichzelf wel verdedigen, als het nodig was. Of eerder, vluchten. Het was onmogelijk iemand aan te vallen die er niet was, namelijk. Daarom lette hij er op dat hij, toen hij dichterbij ging, toch nog in de schaduw van de boom stond. Hij had die schaduw nodig om te teleporteren, in het zonlicht kon hij zijn gave niet gebruiken.

Nu maar eens uitzoeken hoe gevaarlijk ze echt was. ”Well the dog has nothing to worry about. I don’t eat shadows,” Zei ze droogjes. ”You however, seems more like my taste,” Knipoogde ze. Oskar liet zich niet intimideren. ”I’ll take that as a compliment”, Reageerde hij nonchalant. Zijn houding bleef relax terwijl de blondine zichzelf in het gras liet vallen en begon te klagen over de regels die miss Bluebonnet haar had opgelegd. Daarna nam ze een slok van wist hij veel wat, wat helaas leeg bleek te zijn. Ze gooide het flesje weg, waarbij het vlak naast de hond terecht kwam.

”Ah don’t complain, everybody likes a good steak from time to time”, Zei hij, het medelijden in zijn stem was fake, hij vond het eigenlijk allemaal wel redelijk grappig. ”Besides, killing people is not nice”, Vervolgde hij. Hij geloofde nog altijd niet dat ze het echt had gedaan, anders had miss Bluebonnet haar toch wel uit de loop gegooid? Oskar ging ook zitten, liet de schaduw los. Die begon terug rond te lopen, richting de boom. Hij keek hem even na, maar richtte zijn blik toen terug op de blondine. "I'm Oskar by the way", Stelde hij zichzelf voor, in de hoop dat zij ook haar naam zou prijsgeven.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 5:44 pm
”I’ll take that as a compliment”, reageerde de jongen erop. Haythel knikte eens goedkeurend. ”You should,” voegde ze eraan toe. Niet iedereen verdween immers in haar buikje. Een prooi zocht ze zorgvuldig uit en om deze reden kon het nogal lang duren voordat ze eindelijk een prooi te pakken had. Alleen al voor Alice had Haythel twee weken onderzoek gedaan en alsnog had Bluebonnet het verpest door op te komen dagen. Een half karkas was overgebleven en in de container gegooid. Zonde! Vervolgens begon ze tegen hem aan te klagen. Ze moest het gewoon even gezegd te hebben. Thomas was zo stom om niet op haar te reageren wanneer ze klaagde -aangezien ze het er zelf naar had gemaakt- en om die reden was de jongen haar slachtoffer geworden. Wellicht was de alcohol ook nog sterk aanwezig in haar bloed waardoor ze nog een vlotte prater was. Normaal zou ze immers niet al te veel informatie prijsgeven en bleef ze liever zo onbekend mogelijk tegenover een vreemde. Nu leek ze er geen remmen op te kunnen zetten. Het enige wat haar het zwijgen oplegde was de lege flask die ze vervolgens boos weg smeet.

”Ah don’t complain, everybody likes a good steak from time to time”, sprak de jongen. ”Exactly!”beamende Haythel. Ze deed niet de moeite om na te denken of de jongen zijn woorden meende of niet, hoogstwaarschijnlijk niet. Het kon haar niks schelen. Hij gaf de antwoord die ze wou hebben, dus ze was blij. ”Besides, killing people is not nice”, bestrafte de jongen haar nu. Haythel richtte haar blik op hem en grinnikte kort. ”Well I’m not here to make any friends,” veegde ze zijn argument van tafel. Als ze echt aardig had willen zijn, had ze wel twee keer nagedacht voordat ze Bluebonnet had aangevallen tijdens het avondeten een paar weken geleden. Haythel hield zijn blik op de jongen zodra hij in beweging kwam. Hij nam eveneens plaats op de grond en liet het beest los. De schaduw nam afstand van de twee. Enigszins voelde Haythel zich opgelucht daarover, maar dat liet ze natuurlijk niet blijken. "I'm Oskar by the way", stelde de jongen zichzelf voor. Ah namen! ”Haythel Devonshire,” besloot Haythel te antwoorden.

Haar blik gleed naar de flask toe. Ze zal toch echt binnen nu en een paar minuten op moeten staan om op jacht te gaan. Maar hoofd wou zo niet mee werken. Haythel’s blik ging terug naar Oskar. ”So, you don’t like killing people?” vroeg ze na. Natuurlijk hield de alledaagse persoon niet van moorden, maar er zaten altijd uitzonderingen bij. Wellicht hield Oskar er veel van en wou hij juist graag meer willen moorden. Who knows. ”Cause I could use some help finding a good prey,” vervolgde Haythel met een lichte grijns.
Outfit
© Sykes


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 6:30 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:14. Het was een vreemde ervaring om zo luchtig te praten over een onderwerp dat eigenlijk niet eens luchtig was. Het ging hier wel om moord, mensen opeten. En ze vertelde hem doodleuk dat ze hem wel zou willen opeten. Eigenlijk zou hij nu heel hard moeten wegrennen, of ten minste, weg teleporteren. Hoewel hij wel hield van rennen, dacht hij niet dat het genoeg was om te ontspannen aan een hongerige hellhound. Toen hij opmerkte dat iemand vermoorden niet echt etiquette was, sprak ze hem al gauw tegen. ”Well I’m not here to make any friends,” Zei ze. Ah, jammer, dat veranderde de zaak wel.

”And I’m not here to be someone’s dinner”, Reageerde hij, op dezelfde toon als hij het hele gesprek al aan hield. Alsof het niet doodeng was. Daarom ging hij gewoon verder alsof er niks aan de hand was. Namen uitwisselen, zoals alle normale mensen deden. ”Haythel Devonshire,” Reageerde ze met haar naam. ”So, you don’t like killing people?” Vroeg ze vervolgens. Aah, daar ging ze weer. Hij zou bijna denken dat ze een obsessie had. ”Cause I could use some help finding a good prey,” Verduidelijkte ze zichzelf.

Oskar keek haar even in stilte aan, opnieuw het vriendelijke grijnsje waar meer achter schuilging dan ze kon weten. ”I find it hard to get rid of blood stains”, Zei hij, geheel onschuldig. ”Speaking of, you have a drip like.. Left corner”, Vervolgde hij, wijzend naar zijn eigen mondhoek. Hij hoefde niet meer te gokken naar wat er in de flask had gezeten, de rode druppel aan haar lippen zei genoeg. Gelukkig was hij er om het haar te vertellen, voor ze zo naar binnen liep straks. Wat was hij toch weer attent.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 8:09 pm
”And I’m not here to be someone’s dinner”, maakte Oskar haar duidelijk. Hij leek de mogelijke dreiging in te zien, maar straalde geen angst uit. Iets wat wellicht beter was aangezien Haythel de geur van angst heerlijk vond en dat zou haar honger enkel meer aanwakkeren. En in dat geval zou Oskar wel in haar buik belandde. Nu grijnsde ze enkel. ”No worry boy, you’re way to special to end up in my belly,” sprak Haythel met een grijns. Als de jongeman haar nou niet wist te vermaken waren haar woorden wellicht anders geweest. Op het moment was het wel eens leuk om een nieuw iemand te ontmoeten en gewoon even te praten. Ze had het wel nodig sinds de depressieve gedachten van een week geleden. God wat was ze blij dat ze uit dat gat was gekropen.

Een korte stilte ontstond na haar vragen. Verwachtte ze een positief antwoord? Nee. Het was meer om te kijken in hoeverre Oskar bereid was om nog bij haar te blijven. Ieder ander had de tuin al verlaten bij de informatie over haar ‘bijzonderheid’. De vriendelijke grijns bleef rond zijn lippen sieren. Haythel keek hem enkel grijnzend aan, geduldig wachtend op een antwoord. ”I find it hard to get rid of blood stains”, antwoordde hij onschuldig. Voor een moment keek Haythel met een kleine grijns weg. ”Of course,” mompelde ze. ”Speaking of, you have a drip like.. Left corner”, Ze hief haar hoofd weer en volgde Oskar’s bewegingen. Ze volgde zijn voorbeeld en liet haar vinger langs haar linker mondhoek gaan. ”Oh thank you. Would be a waste to let it just.. drip,” bedankte ze hem en likte de druppel bloed van haar vinger.

Met een laatste zucht kwam Haythel weer recht. Ze strekte zich eens uit en kreunde zodra de kater weer begon te bonken in haar hoofd. Haar lichaam protesteerde bij de bewegingen. Toch zou ze iets naar binnen moeten werken, wou ze zich niet weer op een andere Peculiar storten. Ze keek voor een moment nog naar het beest van de schaduw, waarna haar blik naar Oskar ging. ”Well, you don’t have to kill anyone, just find a prey that’s easy to kill without any notice,” probeerde Haythel hem nogmaals over te halen. ”Theoretically you wouldn’t do any killing,” voegde ze er schouderophalend aan toe. Ze pakte de flask op van de grond en stopte deze in haar zak. ”Last chance,” zei Haythel en stak een hand naar hem uit.
Outfit
© Sykes

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 8:28 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:16. Waarom was hij niet eerder weg gegaan. Waarom was hij zo verdomd nieuwsgierig, zodat hij was blijven zitten? Hij had zichzelf echt wel in een moeilijke positie gewerkt nu. Het slechtste was dan nog eens dat hij zichzelf niet kon stoppen. Hij vond het ergens gewoon spannend, een kleine rush adrenaline, een kick. Rondhangen in haar buurt, met haar praten, terwijl ze op elk moment kon veranderen in een wezen dat hem kon vermoorden, just like that. Al moest hij zich blijkbaar geen zorgen maken. ”No worry boy, you’re way too special to end up in my belly,” Stelde ze hem met een grijnsje gerust.

Op zijn eigen manier antwoordde hij op haar vraag. Kon ze weer lekker raden hoeveel hij er eigenlijk wel van meende. Ze keek grijzend weg. ”Of course,” Zei ze zachtjes. Behulpzaam als hij was, duidde hij haar vervolgens op een druppeltje bloed in haar mondhoek. Het was hem wel al eerder opgevallen, maar hij had nog niks gezegd. ”Oh thank you. Would be a waste to let it just.. drip,” Zei ze, waarbij ze het bloed weg veegde en het vervolgens gewoon op likte. Hij glimlachte enkel maar geamuseerd op haar actie.

Vervolgens kwam Haythel overeind, rekte zich met een kreun uit en keek toen weer naar hem. ”Well, you don’t have to kill anyone, just find a prey that’s easy to kill without any notice,” Begon ze weer. Hij begon zich af te vragen waarom ze zo graag had dat hij haar hielp. ”Theoretically you wouldn’t do any killing,” Merkte ze op. Daar had ze wel een punt. ”Last chance,” Zei ze, waarbij ze haar hand naar hem uit stak. "If you put it that way.." Zei hij, nam vervolgens haar hand vast en liet zich overeind helpen. "You owe me one", Grijnsde hij toen. Hij keek naar de hond, liet hem verdwijnen in de schaduw. Het leek een beetje alsof hij op loste in het donker. "I hope you're not picky, but what makes a prey a worthy one?" Informeerde hij. God, ging hij dit echt for real doen?

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 8:50 pm
Eerlijk was eerlijk. De jongen had haar aandacht weten te pakken met zijn trucje, maar naarmate het gesprek zich vorderde kreeg ze vooral erg honger. Het zou zonde zijn om dit gesprek en de jongen te moeten verlaten om een prooi te zoeken. Zijn eerste reactie op haar voorstel had hij min of meer afgewezen. Zijn argument was dat bloed moeilijk uit te wassen was. Was ook zeker zou. Haythel had al meerdere outfits moeten weg gooien door haar aard. Echter moest dat niet de reden zijn voor de jongen om de uitnodiging af te slaan. Ze stond op en legde haar voorstel verder uit. Hij hoefde geen mensen te vermoorden. Hij hoefde niet eens toe te kijken als hij het echt zo walgelijk vond. Hij moest enkel met haar het centrum in gaan om te zoeken naar een geschikte prooi. Verder niks. Ze stak een hand naar hem uit en zei hem dat het zijn laatste kans was. Als Oskar het voorstel zou afslaan, zou Haythel hem helaas moeten verlaten, want nee hij zou nog steeds niet in haar buik belandden.

"If you put it that way.." begon Oskar. Een brede grijns begon Haythel’s lippen te sieren. Natuurlijk was ze blij met zijn antwoord. Ze trok hem meteen overeind zodra hij haar hand vast pakte. "You owe me one", voegde Oskar er aan toe. Meteen knikte Haythel. ”Of course! Anything you want, my dear,” ging Haythel meteen akkoord met een knipoog. Ja nu voelde ze het enthousiasme brandde in haar aderen. Ze hoopte maar dat hij geen zwakke maag had en toch tegen wat bloed kon. Voor een moment gleed haar blik naar de hond zodra Oskar deze liet verdwijnen. Een bijzondere weergave wellicht. . "I hope you're not picky, but what makes a prey a worthy one?" vroeg Oskar nu.

Met een grijns legde Haythel een arm om hem heen en begon ze te lopen richting het centrum. ”Well I don’t care if it’s a boy or a girl, so that’s a plus. I want someone around my age, not real age of course, but someone around 19 or in their twenties. Furthermore I would prefer a handsome one, but I can dig into an ugly one as well,” gaf Haythel de omschrijving van haar prooi. Ze begonnen het centrum te naderen. Ze liet haar arm zakken en richtte haar blik op hem. ”Say, what can you do with your powers?” vroeg Haythel nu, zich afvragend of die nog van pas konden komen.
Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 9:44 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:19. Moest hij altijd zo’n roekeloze beslissingen nemen? Hij had net ingestemd met een moord for crying out loud. Nu goed, er was geen weg terug. En hoe twisted het ook was, haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Niet dat hij oprecht enthousiast werd over het vermoorden van iemand, het was meer dat hij blij was nog even tijd te mogen spenderen met haar. Want al bij al was ze wel een interessante persoon. Of ze had toch zijn interesse gewekt, wat op zich al een hele prestatie was. Hij was dan wel nieuwsgierig, maar meestal doofde dat snel genoeg weer uit. Niet iedereen hield zijn aandacht vast.

”Of course! Anything you want, my dear,” Hoorde hij haar reageren op zijn opmerking, terwijl hij de hond deed verdwijnen. Hij wilde niet dat er een rondliep zonder zijn toezicht. Hij wist goed genoeg hoe snel het uit de hand kon lopen met die dingen. Goed, in ieder geval, hij had ingestemd dus nu zou hij er mee doorgaan ook. Hij vroeg haar wat voor soort persoon ze dan wel niet nodig had als prooi. Ze legde haar arm rond hem heen en nam hem zo mee, richting het centrum. Een beetje bezorgd keek hij naar de tijd. 14:20. Voor de stortbui zouden ze niet terug zijn, of wel?

Aandachtig luisterde hij naar de beschrijving van haar prooi. Dus ze was ongeveer 20 jaar oud, dat was ook een interessant gegeven. Daar stond hij dan naast, met zijn 16 levensjaren. ”Now you’re making it easy”, Zei hij plagend. Het moest vast wel lukken om zo iemand te vinden in het centrum, right? ”Say, what can you do with your powers?” Vroeg ze toen. ”I summon creatures out of the shadows, like you saw earlier”, Begon hij. Al zijn krachten prijs geven? Dat niet. ”And I can teleport, only when I’m standing in the shadow of an inanimate object”, Vervolgde hij. Voor de rest was hij niet van plan haar te vertellen wat hij nog meer kon. Cause where's the fun in that?

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 10:20 pm
Haythel had zeker niet verwacht dat Oskar er uiteindelijk toch in mee zou gaan, maar het deed haar zeker goed. Ze voelde het enthousiasme op borrelen. Ze was zelfs zo enthousiast ze haar arm om hem heen legde en mee trok richting het centrum. Het leek erop dat hij ook nog oprecht zijn best wou doen voor haar, want hij begon naar de details te vragen. Een belangrijke vraag en Haythel probeerde deze zo precies mogelijk te beantwoorden. ”Now you’re making it easy”, reageerde Oskar er plagend op. Haythel grinnikte lichtjes. ”Well I never said it was hard. It’s just more fun to do it with the two of us. See it as a romantic bloody date,” reageerde Haythel met een knipoog en een grijns. Hoogstwaarschijnlijk zag zijn ideale date er niet zo uit, maar Haythel kon hier zeker wel aan wennen. Ze gokte er enkel op dat Oskar dit niet snel weer zal doen nadat hij haar manier van eten had gezien. Tenzij hij eigenlijk een psychopaat was en er juist op kickte.

Terwijl ze het centrum naderde, liet Haythel haar arm van zijn schouders af glijden en vroeg ze hem naar zijn krachten. Voor een moment had ze haar blik op hem gericht, maar ze keek al snel weer rond, zoekend naar een prooi. ”I summon creatures out of the shadows, like you saw earlier”, begon de jongeman. Haythel knikte eens als teken dat ze het begreep en luisterde naar zijn antwoord. ”And I can teleport, only when I’m standing in the shadow of an inanimate object”, vervolgde hij. Haythel’s blik ging terug naar Oskar. ”Oh really? So you can spy on people without getting noticed?” ging ze na met een brede grijns. Het was duidelijk dat ze iets van plan was. ”What about that group over there, can you see if there’s a candidate between one of them?” vroeg Haythel en knikte in de richting van een groep mensen die bij de ingang van een café stonden. Hoogstwaarschijnlijk stonden ze te wachten op het moment dat er een tafel vrij zou komen. Naast het café was een steegje. De perfect plek om een moord te plegen.

{OOC: flutje sorry qq
Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   di feb 21, 2017 10:40 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:23. Haar bestelling was dan toch niet zo lastig als hij gedacht had. Hoewel het hier wel ging om een mensenleven. Het was allemaal zo vreemd. Ze liet het allemaal zo normaal klinken. Dit was voor haar waarschijnlijk zo. Als ze dit dagelijks deed.. Hij had eigenlijk geen idee. Nu zou hij het van dichtbij mogen meemaken, en hoewel dat een heel luguber idee was, vond hij het nog steeds spannend. Hij snapte ook wel dat hij hier beter niemand over vertelde. Maar het was iets nieuws, en hij kon het gewoon niet laten. ”Well I never said it was hard. It’s just more fun to do it with the two of us. See it as a romantic bloody date,” Knipoogde Haythel. Hij lachte geamuseerd. ”I should’ve brought some candles”, Merkte hij op.

Deed hij zo luchtig om zijn eigen zenuwen te bedwingen? Waarschijnlijk. Kans was groot. Ze vroeg hem naar zijn gave, en aan haar reactie te zien had ze meteen al een opdracht voor hem. ”Oh really? So you can spy on people without getting noticed?” Vroeg ze, waarop hij knikte. ”What about that group over there, can you see if there’s a candidate between one of them?” Zei ze toen, knikkend naar een groepje jongere bij de ingang van het café. Hij stapte met hetzelfde glimlachje als eerder van haar weg, in de schaduw van een huis. ”Be right back”, Knipoogde hij, waarna hij weg flitste.

Oskar kwam in het steegje terecht. Hij gebruikte zijn gave om een schaduw over hem heen te werpen, als een deken die hem onzichtbaar maakte. Zolang hij in de schaduw bleef staan, zou niemand hem kunnen zien. Hij keek om het hoekje, inspecteerde de potentiële slachtoffers. Er zat wel een knappe jongen tussen, om eerlijk te zijn. Jammer dat hij moest sterven.. Met eenzelfde flits stond hij terug in de schaduw van het huis waar hij eerder had gestaan. Hij wenkte Haythel dichterbij.

”You’re getting lucky again”, Grijnsde hij. ”The tallest one of the group, I think he’s 18-something years old”, Beschreef hij. ”Dark hair, blue eyes, pale skin, as far as I could see”, Ging hij verder. Hij stopte met praten, stapte dichter naar haar toe en sloeg zijn armen om haar heupen, alsof hij haar tegen zich aan wou trekken. ”But maybe you should see for yourself”, Zei hij zachtjes, de pretlichtjes stonden in zijn ogen. Iemand die het teleporteren niet gewend was, zou dat wel voelen. Lichte duizeligheid, alsof ze op een achtbaan zat. Hij hield haar daarom nog even vast toen ze in het steegje terecht waren gekomen, zodat ze niet om zou vallen. Hij trok dezelfde camouflage op als eerder, die nu hen beide aan het oog onttrok. ”They won’t see you now”, Deelde hij mee, liet haar vervolgens los, zodat ze een kijkje kon gaan nemen.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shadow Moses
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: