Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Shadow Moses

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 11:20 am
”I should’ve brought some candles”, Wat een romanticus was de jongeman toch en dat nog wel voor zijn leeftijd. Het meisje die voor hem zou vallen, heeft veel geluk. Totdat ze erachter kwam dat hij een hellhound mee heeft geholpen met een moord. Een grijns sierde rond Haythel’s lippen. Wat was ze toch een slechte invloed. Ach ja, het was nog altijd zijn eigen keuze geweest. Soms was de nieuwsgierigheid van een mens groter dan het verstand. Je kon Haythel niet helemaal de schuld geven. Natuurlijk had ze hem tegen kunnen houden en alleen kunnen gaan, maar dan liep ze deze mooie date mis. Ze wou dit voor geen goud missen.

Haar blik ging naar Oskar. De antwoorden die hij haar gaf op haar vragen deed Haythel enkel breder grijnzen. Dus zijn krachten waren ook nog nuttig. Dit maakte het prooi besnuffelen zeker een stuk makkelijker. Haythel vroeg hem of hij op een groepje kon bespioneren die Haythel’s aandacht had getrokken. De groep leek van verschillende leeftijden te zijn, maar Haythel kon haar geschikte prooi er niet tussen uit vissen. Oskar nam een stap afstand van haar. Haythel keek hem licht afwachtend en vragend aan. ”Be right back”, sprak Oskar en met een knipoog verdween hij. Haythel keek kort verbaasd naar de plek waar hij was verdwenen, waarna ze haar blik terug richtte op de groep. Haar kijkers gleden kort over de omgeving heen, maar nergens was Oskar te bevinden. Voor een moment betwijfelde Haythel aan het vertrouwen dat ze had gestoken in de jongen. Hij zou nu toch niet alsnog vluchten? Het zou een laffe zet zijn, maar de meeste mensen waren nou eenmaal niet zo moedig. Haythel zou het wel in haar eentje kunnen, maar ze zou er zeker niet blij mee zijn als Oskar hem zou smeren. Hij zou een hellhound als zijn vijand maken.

Haythel keek op zodra ze beweging via haar ooghoeken opmerkte. Haar blik ging naar Oskar die weer was verschenen. Kennelijk had hij zich aan zijn woord gehouden. Een lichte grijns begon rond haar lippen te sieren. Ze voelde opluchting over het feit dat haar vermoedens niet klopte. Het zou zonde zijn om Oskar toch te moeten missen. Haythel deed een paar passen in zijn richting zodra Oskar haar wenkte. ”You’re getting lucky again”, deelde Oskar mee. Haythel’s ogen begonnen te vonkelen. ”Really? It seems like my lucky day!” reageerde Haythel met een grijns die haar enthousiasme liet zien. ”The tallest one of the group, I think he’s 18-something years old”, begon Oskar met de beschrijving. ”Dark hair, blue eyes, pale skin, as far as I could see”, vervolgde Oskar. Haythel knikte een paar goedkeurend. ”Sounds just perfect,” sprak ze goedkeurend. Plots legde Oskar zijn handen om haar heupen heen. Haythel keek wat verbaasd op. ”But maybe you should see for yourself”,

Nog net kon Haythel de pretlichtjes in zijn ogen ontdekken voordat ze plots ergens anders stonden. Ze voelde hoe de wereld kort om haar heen tolde. Ze kreeg de neiging om houvast te zoeken bij de dichtstbijzijnde muur, maar Oskar zorgde al voor de benodigde steun door haar nog even vast te houden. Zodra de wereld stopte met draaien, keek Haythel kort om haar heen om erachter te komen waar ze waren. Haar blik ging vervolgens naar Oskar. ”You got some nice firm hands, I like it” sprak Haythel met een flirterige knipoog. ”They won’t see you now”, deelde Oskar haar mee en liet haar vervolgens los. Een korte vlaag van teleurstelling ging door haar heen voordat ze zich besloot te richtten op haar volgende prooi. Nieuwsgierig keek ze het hoekje om. Ze stonden een stuk dichterbij het groepje. Met een lichte grijns kwam Haythel zo voorzichtig mogelijk dichterbij. Haar blik ging over de verschillende mensen heen. Uiteindelijk bleef haar blik haken bij de jongeman die Oskar had omschreven.

Hij was te niet te missen. Hij was zeker de mooiste van de groep. Hoogstwaarschijnlijk zou hij een vriendin of vriend hebben, maar die zouden hem moeten missen, want Haythel had geen zin om nog meer tijd hieraan te verspillen. Als Haythel’s vermoedde klopte, zouden Oskar’s krachten enkel werken in de schaduw. Als ze dus uit de schaduw stopte, zou ze weer zichtbaar worden. Voor een moment keek Haythel omlaag naar de schaduw waarin ze zich bevond, waarna ze toch het besluit nam om eruit te stappen. Ze zette een vriendelijk glimlach op en stapte recht op de groep af. Ze keken verbaasd op, maar Haythel had enkel oog voor de jongeman -die overigens heel goed leek te beseffen dat hij er goed uit zag-. ”Good day, my name is Aveline Grossworth, I’m from the local scouting agency. I couldn’t help but look at you. You’re very handsome! Are you interested in becoming a model? With our help you can became internationally famous. You have the looks,” sprak Haythel met een vriendelijke glimlach. De jongeman keek verbaasd op van de plotselinge vraag, maar knikte uiteindelijk. Haythel sprak al voordat de jongeman verdere vragen kon stellen. De honger nam toe. Ze kon geen tijd verliezen aan onnodige praatjes. ”Good! Quick come with me. We have to hurry,” sprak Haythel nog haastig, waarna hij de jongen bij zijn hand vast greep en met haar mee trok.

Ze trok hem het steegje in en voordat de jongeman nog commentaar kon geven, brak Haythel met een simpele beweging zijn nek. Voor een moment gluurde Haythel weer langs de hoek heen, maar haar tactiek had enigszins gewerkt. Het groepje had raar opgekeken en maar zette de achtervolging niet in. Haythel slaakte een opgelucht zucht, waarna haar blik ging naar het levenloze lichaam dit in haar armen hing. Haar blik ging naar Oskar. ”Well thank you. I don’t think you want to see how I digest my prey, so you can go. I’ll come to you once I’m done,” stelde Haythel voor.
Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 11:44 am


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:30. Zijn verkenningstocht was succesvol geweest, en hij bracht haar het goeie nieuws. ”Really? It seems like my lucky day!” Reageerde ze enthousiast. Alsof hij verteld had dat alle snoepjes in de snoepwinkel vandaag gratis waren. Het was ergens.. Adorable, maar nog steeds redelijk luguber hoor. Vervolgens had hij weer een goed idee bedacht. Hij zou haar gewoon meenemen, door de schaduwen heen. Want ja, dat kon zomaar. Al zou zij waarschijnlijk het gevoel niet gewend zijn. Vandaar dat hij wel zo aardig was om haar niet meteen los te laten toen ze op de plek gearriveerd waren. ”You got some nice firm hands, I like it” Knipoogde ze. Hij lachte geamuseerd. Hij trok nu ook een camouflage over haar heen, waarna hij haar -spijtig genoeg- los liet.

Haythel liep naar de hoek, hij leunde ondertussen tegen de muur van het steegje. Hij volgde haar toen ze de hoek om ging, het zonlicht in. Zijn camouflage werkte vanaf daar niet meer, maar dat bleek niet nodig zijn. Binnen de 3 minuten stond ze terug in het steegje, met de jongen. Nog maar net waren ze in de schaduw gestapt, of hij hoorde het onaangename kraken van een nek die brak. ”Well thank you. I don’t think you want to see how I digest my prey, so you can go. I’ll come to you once I’m done,” Sprak ze hem aan. Hij scheurde zijn blik los van de jongen en keek haar aan. Hij knikte op haar woorden. ”Enjoy your meal”,  Zei hij, waarna hij het steegje uit liep. Hij kon een wandelingetje wel gebruiken nu, dus hij teleporteerde deze keer niet.

Toen hij het dorp uit was, ging hij op een laag muurtje zitten, dat langs de weg stond. Ze moest sowieso langs hier komen om terug naar het huis te gaan. Hij vroeg zich af hoe lang het zou duren. Met een beetje geluk waren ze nog voor de regenbui los barstte binnen.

21:46. Hij hoorde ze nog voor hij ze zag. Van achter de bocht kwam een groepje jongeren.. Hij herkende ze meteen. Ze zagen er verwilderd uit. Uh oh. Die hadden door dat hun vriend verdwenen was. Ze kwamen in groep op hem af gelopen, iets wat hem licht intimideerde, maar hij liet dat niet blijken. "Hey, you, have you seen our friend? Tall guy, dark hair, blue eyes, pretty handsome and he knows it. His name is Adam", Vroeg het blonde meisje hem. Hij deed alsof hij er even over na dacht. ”Hmm, nope, I don’t recall seeing a guy like that”, Loog hij soepel. Ineens stapte een van de jongens naar voren. "You're lying", Zei hij na een moment intens gestaard te hebben. "What? No! Why should I be lying?" Vroeg hij verbaasd. Damn, was dit een lopende leugendetector?

"I'm pretty sure I saw you walk out of the alley earlier!" Snauwde de jongen toen. Oh. Oh.. Daar had hij nu niet bepaald een antwoord op. ”You’ve got the wrong guy, I haven’t been in the village today”, Loog hij opnieuw. De jongen verloor zijn geduld en greep hem bij zijn schouders. Ruw trok hij hem van het muurtje af. ”Stop! I didn’t do anything wrong!” Riep hij. Technisch gezien toch. Maar de jongen luisterde niet. "Adam is missing and it's your fault", Grauwde die. Vervolgens plantte hij, compleet verwacht maar toch, zijn vuist in zijn gezicht. Hij voelde meteen hoe zijn neus begon te bloeden. De ijzeren smaak liep eerst zijn keel in.

"Kaj, stop, this doesn't bring Adam back. We have to keep looking", Zei de andere jongen, die zijn hand op de arm van zijn aanvaller had gelegd. Die leek iets te bedaren. Hij liet hem los, Oskar viel op de grond, zijn hand tegen zijn gezicht aan gedrukt. Fuck, was zijn neus gebroken? De groep liep weg, verder de weg op. Hij ging tegen het muurtje zitten. Bloedvlekken zaten op zijn shirt. Verdomme, bloedvlekken gingen zo moeilijk uit..

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back


Laatst aangepast door Oskar Skygge op wo feb 22, 2017 1:58 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 12:18 pm
Het breken van een nek zou waarschijnlijk ook niet aangenaam klinken, maar het was snel en niet bloederig. Voordat het echt bloederig zou worden, richtte Haythel zich op Oskar. Ze zei hem dat hij maar beter kon gaan. Natuurlijk was hij meer dan welkom om te blijven, maar Haythel kon zich voorstellen dat Oskar hier niet op zat te wachten. Oskar richtte zijn blik op haar. ”Enjoy your meal”, sprak de jongeman, waarna hij het steegje uit liep. Haythel volgde hem voor een moment met haar ogen. Ze hoopte maar dat haar vermoedens niet hadden gelogen en de vriendengroep inderdaad niet op zoek gingen naar hun vriend. Anderzijds hoopte ze dat ze dan het steegje in zouden lopen. Met wat moeite zou Haythel hen ook wel neer kunnen halen. Er zorgen over maken had geen zin. Voor nu besloot ze inderdaad van haar maaltijd te genieten.

[MC]
Haythel nam het lijk verder het steegje in. Gelukkig stond er in elk steegje haast wel een grote afvalcontainer die later nog van pas zou komen. Voor nu ging ze uit het zicht zitten. Zorgvuldig legde ze het lijk voor haar op de grond neer. Haar blik ging kort naar de wijd opengesperde ogen. Hij had mooie ogen. Ze waren diep blauw. Jammer genoeg hadden ze de doffe glans van de dood over hen heen gekregen. Haythel liet haar vingers over zijn oogleden heen glijden en sloot zo zijn ogen. Nogmaals gleed zijn blik over zijn lichaam heen. Maar ze hoefde er niet lang over na te denken. De honger nam de overhand. Haar nagels groeide. Haar ogen begonnen te gloeien. Haar tanden werden scherper en groter. Met een haal van haar nagels reet ze de maag open. De taaie organen haalde ze eruit en gooide ze meteen met een elegante worp de container op. Bloed gutste de wond uit. Haar handen en kleren zagen inmiddels rood van het blood. De tegels begonnen eveneens rood te zien, maar het bloed sijpelde recht in de put waar het lijk vlakbij lag. De regenbui over een klein kwartiertje zou het bloed weg vegen. Haar klauwen sneden stukken vlees af. Het lichaam werd verminkt. Zelfs zijn pretty face moest er onder leiden. Ze schrokte het vlees naar binnen. In minder dan tien minuten had ze de helft van zijn lichaam opgegeten. Zijn armen en benen tot op het bot. Het romp was altijd zo’n peuter werk. Vlees tussen de ribben vandaan halen etc. De handen en voeten waren met een ruk los getrokken om eveneens in de vuilnisbak te belandde. Ze slaakte uiteindelijk een voldane zucht zodra haar maag was gevolgd. Een romp, los hoofd en losse ledematen bleven over. Veel vlees zat er niet mee aan. Enkel wat organen en vooral veel bloed. Haythel kwam recht en smeet de overige stukken van het lijk eveneens in de container. Met een tevreden grijns likte ze haar bebloede lippen af, waarna ze ongegeneerd het steegje weer uit liep. Men schrok door haar bloederige verschijning, maar het kon haar weinig schelen. Zolang Bluebonnet er maar geen lucht van kreeg.

Haythel vervolgde haar weg terug naar de villa van Bluebonnet. Onderweg zou ze Oskar wel tegen komen en anderzijds zou ze hem opzoeken als ze eenmaal terug bij het verblijf was. Misschien was dat de slimmere aanpak, aangezien ze dan nog een mogelijkheid om haar kleding te verwisselen en zichzelf op te frissen. Ze hoopte maar dat Oskar niet heel erg schrok zodra hij haar zou zien. Misschien belandde hij wel in een shock. Dat vast niet. De jongeman leek wel iets gewend te zijn. Anders was hij vast niet meegegaan met de moord. Haythel liep net de bocht om zodra ze stemmen hoorde. Haar blik verstrakte meteen zodra ze een groep net weg zag lopen. Het slechte voorgevoel van voorheen begon weer aan haar te knagen. Haar blik schoot naar de persoon die op de grond zat. ”Oskar!” riep Haythel uit. Tot haar verbazing werd ze overspoeld met bezorgdheid. Ze snelde naar de jongen toe en knielde bij hem neer. Haar blik ging vluchtig over zijn gezicht heen. Ze kreeg de neiging om hem vast te pakken, maar haar bloederige handen zouden de situatie er niet beter opmaken. Haythel’s blik schoot terug naar de groep die ze in de verte nog zag lopen. ”They will pay for this,” mompelde Hayhtel met een bedreigende grom in haar stem. Ze schudde lichtjes haar hoofd. Hoe graag ze ook wraak wou nemen en hen wou vermoorden, moest ze nu eerst voor Oskar zorgen. Normaal zou Haythel een gewond persoon niet helpen, aangezien ze een hellhound was en 8 van de 10 keer eindigde het dus zo dat Haythel een hapje nam van degene die ze juist probeerde te helpen. Gelukkig had Haythel haar maag vol gegeten en voelde ze nu geen honger. Een moment dat zeldzaam was en waar ze nu gebruik van moesten maken. Of Oskar het nou wou of niet, Haythel hielp hem overeind. ”Let’s go back and take care of that wound. With a bit of luck we can fix it without needing to see a real doctor,” stelde Haythel voor en begon te lopen richting de villa terwijl ze Oskar zo goed mogelijk probeerde te ondersteunen op de momenten dat hij het nodig had.
Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 1:51 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14.48. Misschien was hij beter toch weg geflitst daarnet. Dan hadden ze hem niet uit het steegje zien wandelen en was hij wel weg gekomen met zijn leugentje. Nu goed, gewoon pech gehad. Het deed wel flink wat pijn, maar pijn was ook maar tijdelijk. Hij was meer boos om zijn verpeste shirt dan om zijn gebroken neus, gek genoeg. Was hij wel gebroken? Hij was geen dokter, al bij al. Het deed gewoon pijn en het bloedde, punt. Het zag er vast erger uit dan het was. Al waren de bloedvlekjes op zijn shirt niks vergeleken met de toestand waarin Haythel uiteindelijk terug kwam. ”Oskar!” Hoorde hij zijn naam. Hij keek op en glimlachte, probeerde absoluut geen scène te maken om iets wat niet eens heel erg was.

Zij daarentegen leek helemaal bezorgd te zijn. Ze knielde bij hem neer en inspecteerde zijn gezicht. Hij bleef zo rustig mogelijk, er was geen reden tot paniek. De blondine keek vervolgens naar waar het groepje jongeren zonet in de bocht was verdwenen. ”They will pay for this,” Zei ze dreigend. Zij zouden het niet horen, maar hij hoorde het natuurlijk wel. Zachtjes schudde hij zijn hoofd. ”It’s okay, really, it was just a punch in the face, no big deal”, Glimlachte hij. Eerlijk, hij had wel al vaker te maken gehad met acties als deze, het was niet dat het de eerste keer was. Hij kon het wel hebben. Daar was Haythel echter niet van overtuigd. Ze hielp hem overeind, ondersteunde hem alsof hij een been had gebroken.

”Let’s go back and take care of that wound. With a bit of luck we can fix it without needing to see a real doctor,” Zei ze. Ze begon hem in de richting van het huis te begeleiden. ”Honestly I’m fine”, Protesteerde hij zachtjes. Hij keek ietwat teleurgesteld naar zijn shirt. ”It was my favourite shirt tho”, Zei hij sip. Hij stopte even en trok het over zijn hoofd. Van uit de schaduw kwam de hond opnieuw tevoorschijn. Hij wierp het shirt naar de hond toe, die het uit de lucht plukte en er mee begon te spelen. Daar stond hij dan, zonder shirt, zich niet bewust van zijn eigen acties. Die konden wel eens vreemd overkomen namelijk, maar daar dacht hij simpelweg niet aan.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 2:29 pm
Tot haar ontzet vond Haythel Oskar zittend tegen een muurtje. Een groep jongeren liep net van hem weg en Haythel hoefde geen uitleg om te weten wat er was gebeurd. Woede laaide in haar op. Hoe durfde iemand dit bij hem te doen? Haythel gromde al snel dat de groep hiervoor zou boeten. Oskar leek het daar echter niet mee eens te zijn. Hij schudde zijn hoofd. ”It’s okay, really, it was just a punch in the face, no big deal”, sprak Oskar. Haythel negeerde de woorden. Ze zou hen nog wel krijgen. Misschien was het meer omdat ze er zelf niet tegen kon dat iemand de tijd had gehad om Oskar aan te vallen dan om het feit dat Oskar echt gewond was geraakt. Hoe dan ook zouden ze ervoor boeten. Niemand kwam aan een vriend van haar. Kon ze hem al als een vriend bestempelen? Geen idee. Ze wisten nog zo weinig voor elkaar. Toch betekende Oskar al meer dan een vreemde voor Haythel. Dat bleek uit de bezorgdheid die ze uitstraalde. Normaal zou ze zich nooit zo gedragen.

Ze hielp hem recht en zei hem dat ze snel terug moesten gaan zodat ze de wond konden verzorgen. ”Honestly I’m fine”, pruttelde Oskar tegen, maar Haythel begon hem toch te begeleiden richting de villa. ”It was my favourite shirt tho”, sprak Oskar sip. Haythel keek licht verbaasd van Oskar naar zijn shirt. Nu moest ze toch zachtjes grinniken zodra de jongen zijn shirt uit deed en deze in de richting van een schaduw gooide waar de hond weer tevoorschijn kwam. Haythel keek kort naar de hand, waarna haar blik terug ging naar Oskar. ”Great. now you will catch a cold as well if we don’t get back before the rain starts,” sprak Haythel met een zucht, maar grijnsde al snel. Ze liet haar blik over zijn bovenlichaam gaan. ”It doesn’t look bad though,” complimenteerde ze hem met een knipoog. Ze besloot haar overbezorgde modus te laten vallen en pakte de jongen nog enkel bij zijn hand vast. ”Now c’mon. Let’s clean your face and then we’ll buy you a new shirt. An even better one,” sprak Haythel met een grijns en begon Oskar mee te trekken.
Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 4:11 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:50. De bezorgdheid van Haythel was compleet onverwachts. Had ze eigenlijk wel al eens naar zichzelf gekeken? Het was dat hij wist dat het niet haar bloed was, anders was had hem waarschijnlijk compleet geflipt. Hopelijk had ze haar garderobe aangepast met de kennis dat ze die kleren hoe dan ook wel mocht verbranden. To be honest wilde hij haar daar gerust een handje mee helpen. Ghehe. Nee oké focus, hij moest haar toch op de een of andere manier kunnen overtuigen dat het niet zo erg was als zij het maakte. Vandaar de opmerking over zijn eigen shirt, dat hij vervolgens over zijn hoofd trok en richting de schaduwhond gooide, die hij net tevoorschijn had laten komen.

”Great. now you will catch a cold as well if we don’t get back before the rain starts,” Sprak ze hem toe. ”I don’t think you would mind playing doctor if I got sick”, Plaagde hij haar. Nu goed, ze had wel een punt. En hij vond regen sowieso al niet zo leuk. ”It doesn’t look bad though,” Zei ze toen. Hé, was ze nu aan het flirten? Hij moest er wel om lachen. Het had wel gewerkt. Ze besloot hem gewoon bij zijn hand vast te houden, iets wat hij zonder protest toe liet. ”Now c’mon. Let’s clean your face and then we’ll buy you a new shirt. An even better one,” Zei ze. Hij knikte. ”I could teleport us to the house, if you want to avoid the rain?” Stelde hij voor. Het maakte hem niet veel uit. Tenzij ze, vanaf ze bij het huis waren, hem alleen zou laten. Dan had hij het er wel voor over om door een regenbui te moeten lopen, al was het maar om de tijd dat hij bij haar was te verlengen. Waar dat ineens vandaan kwam, wist hij niet. Zijn nieuwsgierigheid naar haar was gewoon nog niet weg gegaan, dus hij had nog het een en ander over haar uit te vissen voor ze besloot dat ze genoeg van hem had.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 5:10 pm
Haythel probeerde haar bezorgdheid weg te schuiven. Misschien was het minder erg dan het leek. Oskar deed er zelf behoorlijk luchtig over en gooide zijn shirt richting het schaduw wezen. Haythel moest erom grinniken en zei dat hij nu ook nog verkouden zou worden. ”I don’t think you would mind playing doctor if I got sick”, plaagde hij haar. Haythel grinnikte opnieuw. ”It would be my pleasure,” reageerde Haythel met een knipoog, waarna ze nog op subtiele wijze er een compliment aan toe voegde. Oskar lachte enkel om haar woorden. Haythel keek hem voor een moment grijnzend aan, waarna ze hem bij zijn hand vast pakte en weer mee begon te trekken. Ze moesten nu wel vaart gaan maken, wouden ze terug zijn voordat de bui begon los te breken.

”I could teleport us to the house, if you want to avoid the rain?” stelde Oskar voor. Haythel keek om naar hem en bleef staan. ”Oh right,” reageerde in eerste instantie en glimlachte wat flauwtjes om het feit dat ze zijn krachten was vergeten. ”Well then. Teleport us!” beval Haythel heldhaftig alsof ze de commandant was van een leger. Natuurlijk deed ze het enkel voor de grap en keek ze Oskar dan ook wat plagend aan.

{OOC: kort sorry qq, hoop dat je er toch wat mee kan.
Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 5:38 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:51. Ziek worden. Door een regenbui. Zal wel. Hij had een prima weerstand, dank u zeer. Hij had gewoon een excuus gevonden om zijn shirt uit te trekken. Toch wel jammer dat hij het kwijt was. De hond had het sowieso in honderd stukjes gescheurd. Ach, dan had hij ook nog iets aan de dag vandaag. Hoe dan ook, hij had niet veel zin in een onvrijwillige douche. Trouwens, de kans dat het nog ging bliksemen ook, bestond altijd. En daar had hij nog minder zin in. Hij vond het niet bepaald het goeie moment om haar te vertellen dat hij bang was van licht. Hoe stom zou hij dan niet klinken?

Dus stelde hij voor om te teleporteren. Ze ging er mee akkoord. Hij besloot om rechtstreeks naar de badkamer op de bovenste verdieping te teleporteren. Dan was de kans ook klein dat ze miss Bluebonnet tegen het lijf liepen. ”Allow me”, Zei hij, maakte er zelfs een buiging bij. Hij sloeg zijn armen weer om haar middel, trok haar deze keer toch wel een stukje dichterbij, om haar te plagen. Hij had immers geen shirt aan. Dat er nu bloed op zijn bovenlichaam kwam, gaf niet echt. Dat waste hij straks wel af.

Via de schaduw van de bomen was hij terecht gekomen in de duistere badkamer. Gelukkig brandde er geen lamp, want er was natuurlijk niemand, anders was het hem waarschijnlijk niet gelukt. Opnieuw hield hij Haythel even vast, zodat ze kon wennen aan het gevoel. ”I think it would be best if you go to your room to change your clothes”, Merkte hij op. Hij liet haar weer los en keek toen naar de dichtstbijzijnde spiegel. ”At least it’s not swollen, so I don’t think it’s broken”, Zei hij toen opgelucht. Hij zette de kraan open en liet wat water in zijn handen lopen, om het vervolgens in zijn gezicht te gooien.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 6:04 pm
Haythel wou zo snel mogelijk terug in de villa zijn. Ten eerste, omdat ze de wond van Oskar snel moesten verzorgen. -Ze kon het niet helpen dat de bezorgdheid als nog in haar lichaam aanwezig was.- En ten tweede ging het binnen nu en een paar minuten regenen en had Haythel weinig zin om nat te worden. Haythel was echter door de haast en bezorgdheid vergeten dat Oskar kon teleporteren. Haythel had niet geweten in hoeverre het teleporteren kon, maar kennelijk kon het ook tot in de villa. Haythel ging akkoord.

”Allow me”, zei Oskar met een buiging. Haythel grinnikte zachtjes. Ze protesteerde niet zodra Oskar zijn armen opnieuw rond haar heupen legde en opnieuw naar zich toe trok. Nu echter dichterbij. Haythel keek voor een moment wat verrast, maar grijnsde al snel en liet een vinger speels over zijn borst heen gaan. Ze liet een streep bloed achter. Vervolgens begon de wereld weer te duizelen en duurde het opnieuw even voordat ze doorhad waar ze was. Dankzij haar nachtvisie kon ze prima in het donker zien. Ze was dankbaar om het feit dat Oskar haar nog even vasthield. Ditmaal duurde het wat langer voordat ze haar evenwicht had hervonden. Wellicht had dit te maken met de afstand die ze aflegde, of was Haythel gewoon gevoel voor de teleportatie. ”I think it would be best if you go to your room to change your clothes”, stelde Oskar voor en liet haar vervolgens los.

Haythel slaakte een teleurgestelde zucht. En waarom? Omdat ze eventjes van Oskar’s zijde af moest wijken om nieuwe kleren aan te doen? Met een frons op haar gelaat knipte ze het licht in de badkamer aan. ”At least it’s not swollen, so I don’t think it’s broken”, hoorde ze Oskar zeggen. Haythel richtte zich op hem en bekeek zijn neus via de spiegel. ”Alright. I’ll get myself some new clothes, maybe I can find a temporary shirt for you, and then I’ll get back here to help you with that wound,” sprak Haythel, waarna ze al vrij snel de badkamer weer verliet. Ze liep in een rechte lijn naar haar kamer toe en merkte op dat Thomas er niet was. Gelukkig maar. Haythel trok haar vieze kleren uit en deed ze in haar onderste la waar de rest van haar met bloed besmeurde kleren lagen. Ze trok schone kleren aan en liep vervolgens haar kamer weer uit. Haythel had een shirt van Thomas kunnen meenemen, maar besloot dat te laten. De jongeman had een eigen smaak en zou het vast en zeker opmerken als een shirt plots niet meer in zijn kast lag.

Haythel liep om die reden de hal weer in. Ze keek kort om zich heen. Niemand. Ze liep vluchtig een andere kamer in, greep een shirt uit een kast, en verliet de kamer weer. Ze hield het shirt kort voor zich op. Zo goed als ze Oskar’s bovenlichaam had gezien, ging ze er vanuit dat dit shirt hem wel zou passen. Misschien was het wel zijn shirt. Immers had Haythel niet eens gekeken uit welke kamer ze het shirt had gejat. Vervolgens liep ze de trappen af. Ze liep de keuken in en haalde de EHBO doos tevoorschijn. Gelukkig wist ze waar deze standaard stond en gelukkig was er geen Bluebonnet in de buurt. Die had haar er vast over aangesproken. Was het niet om de EHBO doos, dan was het wel om het opgedroogde bloed dat nog in haar haren plakte. Ze rende de trappen weer op en liep naar de badkamer toe. Ze liep naar binnen, zette de EHBO doos naast de gootsteen, gaf het shirt aan Oskar en deed de deur achter haar op slot. Ze slaakte eens een diepe zucht. Nu pas merkte ze hoeveel ze had gehaast. Ze glimlachte lichtjes naar Oskar, waarna ze naar de EHBO doos toe liep en deze opende. ”Let’s see,” mompelde ze terwijl ze de benodigdheden eruit pakte. Ze richtte zich vervolgens op Oskar. ”Am I allowed to play your nurse?” vroeg Haythel nu met een flauwe grijns.
New Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 6:24 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:53. Van uit de badkamer kon hij door het raam zien hoe de regenwolken zich begonnen samen te pakken. Net op tijd waren ze dus binnen, en maar beter ook. Hij hield Haythel nog steeds vast, misschien iets steviger dan echt nodig was. Ze leek zich iets minder snel te herstellen als eerder. Het zou wel een eindje duren voor ze echt gewend was aan het gevoel. Hij kon al zonder problemen zo vaak teleporteren als hij wou zonder er last van te krijgen. Toen hij merkte dat ze wel weer zelf kon staan, liet hij haar weer los. Haar kleren hadden een afdruk nagelaten op zijn borst, evenals de streep die ze er daarnet op had getrokken. Het herinnerde hem er aan dat ze misschien beter ook andere kleren aan ging trekken.

Een voorstel dat met een zucht werd onthaald. Geamuseerd trok hij zijn mondhoek op. Vervolgens draaide hij zichzelf naar de spiegel, terwijl Haythel behulpzaam het licht aan deed. Hij constateerde dat zijn neus niet gebroken was. ”Alright. I’ll get myself some new clothes, maybe I can find a temporary shirt for you, and then I’ll get back here to help you with that wound,” Stemde ze toen in met zijn voorstel. ”Sounds like a plan”, Reageerde hij. Terwijl ze weg liep, maakte hij de rest van zijn gezicht schoon. Er zat een snee in zijn neus, een beetje onder zijn ogen. De jongen die hem gemept had, had waarschijnlijk een ring of iets aan gehad, waarmee hij zijn neus had open gehaald.

Dat zou ook wel de pijn kunnen verklaren, sinds hij niet gebroken was. Hoe dan ook, hij liet de rest maar voor wat het was en begon het bloed van zijn bovenlichaam te halen. De regen tikte ondertussen tegen het raam aan. Uiteindelijk kwam Haythel weer binnen. Ze gaf hem een shirt, dat hij herkende als het zijne. Zwart met de opdruk 'cute but psycho' in witte letters op de borst gedrukt. ”Oh nice, how did you know which room I’m staying in?” Vroeg hij, semi-verbaasd, maar dan ook weer niet. Hij trok zijn shirt aan en leunde toen tegen de kast met handdoeken aan. ”Let’s see,” Mompelde ze nadat ze een EHBO doos op de wastafel had gezet en die open had gedaan. ”Am I allowed to play your nurse?” Vroeg ze. De jongen lachte om haar woorden. ”Permission granted”, Grinnikte hij toen. Ze nam dit allemaal echt veel te serieus.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 7:13 pm
Vluchtig had Haythel een shirt gepakt uit een willekeurige kamer. Tenminste dat dacht ze. Ze had niet in de gaten hoe veel haar instincten haar al beïnvloedde. Eenmaal met een shirt en de EHBO doos, liep ze terug naar de badkamer. Ze gaf het shirt aan Oskar en wou zich vervolgens op de EHBO doos richtten. ”Oh nice, how did you know which room I’m staying in?” vroeg Oskar en liet Haythel zo verbaasd opkijken. ”I didn’t,” gaf ze toe. ”I just grabbed a shirt out of a random room,” legde Haythel uit naar de waarheid. Nu begon ze toch bij haarzelf na te denken of zijn geur er misschien voor had gezorgd dat ze zijn kamer had gevonden en zijn shirt had gepakt. Misschien was het wel helemaal niet willekeurig geweest. Haythel wou er niet verder op in gaan. Oskar zou haar vast voor gek verklaren als ze het zou proberen uit te leggen.

Ze richtte zich op de EHBO doos die ze opende. Ze pakte al het benodigdheden eruit en vroeg Oskar vervolgens of ze zijn zuster mog spelen. Een grijns sierde rond haar lippen terwijl Oskar om haar woorden moest lachen. ”Permission granted”, gaf hij uiteindelijk grinnikend toestemming. ”Good boy,” sprak Haythel met een lichte grijns, waarna ze naar hem toe boog en de wond op zijn neus begon schoon te maken met een klein watje met daarop jodium. Het zou vast wat steken, maar Oskar zou het moeten verbijten. Zorgvuldig maakte ze de wond schoon. Haar blik was op zijn neus gericht, waardoor ze wellicht scheel keek. Zodra de wond schoon was, pakte ze een blauwe pleister en plakte deze over de wond. ”There you go,” sprak Haythel triomfantelijk met een glimlach rond haar lippen. Ze ruimde de EHBO spullen weer op en nam een stap afstand. ”So what do I owe you?” vroeg ze nu met een grijns. Ze zou zich aan haar woord houden.
New Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 7:39 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
14:59. Zijn verbazing was redelijk groot toen ze hem een shirt gaf uit zijn eigen kleerkast. Nu goed, des te beter, hij zou zich niet zo comfortabel voelen in een shirt dat niet van hem was. Plus, nu wist hij ook dat het zijn style was. Straks was ze terug gekomen met iets dat niet zwart was, dat zou wel even een ramp geweest zijn. Maar goed, die was vermeden. Al vroeg hij zich af hoe ze zijn kamer had gevonden. En hij zou Oskar niet zijn als hij dat niet even luidop vermeldde. ”I didn’t,” Bekende ze. ”I just grabbed a shirt out of a random room,” Vervolgde ze. Oh well. Goed gegokt dan.

Nu kwam het vervelende klusje van stil staan terwijl iemand van dat irritant bijtend spul in een open wonde gooide. Lekker. Gelukkig waren ze zo ongeveer even groot, dus kon hij gewoon blijven staan zonder al te veel problemen. Het ergste prikken was al snel over, waarna ze een belachelijk grote pleister nam -naar zijn mening dan- en die midden op zijn gezicht plakte. ”There you go,” Zei ze. Hij bekeek zichzelf even in de spiegel. ”Well now I look handsome”, Lachte hij. ”Thank you”, Zei hij vervolgens, redelijk opgewekt gezien het feit dat er een blauwe pleister op zijn neus hing.

”So what do I owe you?” Vroeg ze nadat ze de spullen had opgeruimd. Hmm. Heel goeie vraag. Hij had er nog niet echt over nagedacht. Hij had het dan ook niet echt 100% gemeend. Het avontuur op zich was al genoeg geweest. Bijna had hij dan ook gezegd dat hij helemaal niks van haar wilde. Maar dan zou hij liegen. Een cheeky grijnsje kwam op zijn gezicht. ”Well since it’s a date, technically speaking-”, Begon hij, maar maakte zijn zin niet af. Hij wilde haar namelijk ook tot niks dwingen. Als ze zijn hint snapte en er op in ging, dan was het haar eigen keuze, dus dan zou hij zich er ook beter bij voelen.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 8:22 pm
Zo voorzichtig mogelijk behandelde Haythel Oskar’s wond, maar ze kon er niks aan doen dat de jodium toch brandde in de wond. Ze probeerde het zo snel mogelijk schoon te maken en plakte er uiteindelijk een mooie blauwe pleister overheen. Haythel nam een stap afstand zodra ze klaar was en Oskar nam de tijd om zichzelf even in de spiegel te bekijken. ”Well now I look handsome”, lachte Oskar. Haythel grinnikte lichtjes. ”Of course, even more handsome if you ask me,” plaagde Haythel hem met een grijns en een knipoog. . ”Thank you”, bedankte Oskar haar vervolgens. Haythel moest licht glimlachen door de opgewekte toon in zijn stem. ”You’re most welcome,” reageerde ze op zijn woorden terwijl ze de spullen weer op borg.

Terwijl ze de EHBO spullen terug in de doos deed, kwamen Oskar’s eerdere woorden naar boven. Ze richtte zich op hem en vroeg hem wat hij wou hebben. Straight out of the blue misschien, maar ze was de woorden niet vergeten en zou zich aan haar woorden houden. Ze was bereid om best veel te doen, aangezien hij haar goed had geholpen en er een verwonding aan over had gehouden. Een stilte viel na haar vraag. Kennelijk moest er nog even over nagedacht worden. Haythel grijnsde lichtjes terwijl ze haar armen over elkaar heen sloeg. Geduldig wachtte ze af. Ze keek op zodra een grijns zijn lippen begon te sieren. ”Well since it’s a date, technically speaking-”, begon Oskar maar maakte zijn zin niet af. Haythel keek hem voor een moment verrast aan. Ze moest bekennen dat ze niet had verwacht dat Oskar hiermee zou komen. Maar vond ze het erg? Zeker niet. Ze grinnikte lichtjes, waarna ze met een paar stappen voor hem stond. Ze legde haar hand in haar hals. Voor een moment keek ze hem met een speelse blik aan, waarna ze de laatste afstand overbrugde en hem zachtjes kuste op zijn lippen. Ergens kreeg Haythel de neiging om nog meer intensiteit aan de kus toe te voegen door haar tong er aan toe te voegen, maar de roestige smaak van bloed lag nog in haar mond en ze kon zich zo voorstellen dat Oskar daar niet op zat te wachten. Zowel, dan moest hij het maar aangeven. Uiteindelijk loste ze haar lippen van de zijne. ”Anything else?” vroeg ze met een lichte grijns terwijl hun gezichten nog altijd dicht bij elkaar waren.
New Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 8:38 pm


rise from the dead you say?
secrets don't sleep
TILL THEY'RE TOOK TO THE GRAVE
15:03. Nu zag hij er uit als een indiaan op oorlogspad. Met van die mooie blauwe oorlogsverf over zijn neus. Het was iets wat zijn moeder hem vroeger zou gezegd hebben om er voor te zorgen dat hij het er niet terug af trok vanaf ze haar rug naar hem toe draaide. Maar goed, dat was ook alweer een ver verleden en nu was hij wel groot en slim genoeg om hem er netjes op te laten. De opmerking die hij maakte, kon hij echter niet laten. ”Of course, even more handsome if you ask me,” Zei ze plagend. Een bedankje was wel op zijn plek. ”You’re most welcome,” Reageerde ze er op, waarna ze de spullen begon weg te steken.

De vraag die ze stelde, overviel hem wel. Hij was het al lang weer vergeten, zijn opmerking. Misschien vergat hij een beetje te snel dingen. Hij had er niet eens meer over nagedacht, daarom moest hij nu even nadenken over een antwoord. Al ging er al snel een figuurlijk lampje branden. Een schaduwlampje of zoiets, aangezien hij het niet zo had op gewone lampen. Hoe donkerder hoe beter. Anyways, hij hintte en ze keek hem verrast aan. Ah, had ze nu nog altijd niet door dat hij een wandelende plottwist was?

Maar ze ging er op in, tot zijn grote plezier. Haar hand op zijn nek bezorgde hem een kleine aangename rilling. Hij legde zijn ene hand in respons op haar onderrug, op haar huid, gezien haar shirt het bloot liet. Haar lippen waren zacht, verkennend. Voorzichtig, maar wel intens. Hij genoot er van, naar het einde toe liet hij nog kort plagend zijn tong over haar onderlip gaan, maar trok zich toen weg. Hij moest haar ook niet te veel geven nu. Hij had liever dat ze nog een keer terug kwam. ”Anything else?” Vroeg ze met een grijnsje. Hij gaf haar zijn typerende glimlachje weer. ”Promise me a second date”, Zei hij, zijn hoofd een tikje schuin, afwachtend op haar antwoord.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   wo feb 22, 2017 8:58 pm
De vraag die ze stelde leek niet verwacht te zijn, maar het antwoord dat hij gaf had Haythel ook niet zien aankomen. Ze moest bekennen dat ze Oskar in eerste instantie best.. onschuldig had ingeschat. Nu -opnieuw- bewees hij haar dat haar vermoedens niet klopte. Gelukkig maar. Haythel had geen zin in een schijnheilig hondje. Ze kwam meteen in actie. Haar hand legde ze in zijn hals. Als reactie voelde ze hoe hij een hand op haar onderrug plaatste. Een aangename rilling gleed door haar lichaam heen bij het voelen van zijn warme hand op haar huid. Het maakte het moeilijker om haar lippen van de zijne te verlossen. Al helemaal zodra Oskar ook nog met zijn tong over haar onderlip heen ging. Haythel kreeg de neiging om erop in te te gaan, om haar mond te openen en hem plat op de bek te pakken, maar ze hield zich in. De roestige smaak van bloed hield haar tegen. Ze nam afstand, maar bleef dicht bij hem staan. Met een kleine grijns vroeg ze hem of hij nog meer wou.

Hij schonk haar een typerend glimlachje terug. Iets waardoor Haythel haast automatisch breder ging grijnzen. ”Promise me a second date”, sprak Oskar. Haythel grijnsde breed. Voor een moment kwam ze met haar lippen terug bij de zijne. Net op het moment dat hun lippen elkaar aanraakte, begon ze te praten. ”Fine, but now you need to take me somewhere fun,” fluisterde Haythel tussen hun lippen door. Voor een moment bleef ze nog zo staan. De verleiding was groot om hem opnieuw te kussen, maar ze hield zich in. Met een grijns nam ze een stap afstand en liet ze hem los. ”I’m looking forward to it,” sprak Haythel met een grijns, waarna ze de badkamerdeur van het slot af deed en de kamer verliet.

{-Topic uit, tenzij Oskar haar nog weer naar binnen sleurt Razz
New Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Shadow Moses   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shadow Moses
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: