Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Moonrise kingdom

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Kyson Benett

avatar

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 4:46 pm


Van een gezelschap van twee waren ze naar dubbel zo veel gegaan doordat twee vrouwen zich bij de groep hadden gevoegd. De eerste, Haythel, kende hij alleen van naam. Maar van wat hij kon zien was ze vrij knap en leek aardig maar ook in een ...relatie... met Oskar? Ze ging in iedergeval zonder schaamte op zijn schoot zitten. De tweede kende hij helaas maar al te goed. Haar stem had door de kalme sfeer heen gesneden met zijn echte naam, daar ging zijn cover dan ook weer. Vervolgens kreeg hij de vraag over wat hij aan het doen was waar hij alleen maar de waarheid op kon antwoorden. Zijn enige back-up was het feit dat sommige feiten achterlaten niet liegen was. Het feit dat hij vanmiddag bijvoorbeeld met een scherp jachtmes de halsband te lijf was gegaan zonder resultaat hield hij achterwege. ”Oh really?” Kyson volgde met zijn ogen hoe ze langs hen liep naar een andere steen om daar te zitten. De rots begon krap te worden nu Haythel erbij was gekomen. "Really." Naast zich hoorde hij gelach en zijn blik schoot naar de blonde jongedame. Zijn ogen brandde fel rood terwijl ze bleef doorlachen na een blik op zijn halsband.”What’s that? Some kind of kink you have?” Kyson klemde zijn kaken stijf samen in frustratie over haar opmerking. "It's not a kink," siste hij uit. Ze was de eerste die er een opmerking over had gemaakt maar hij wist dat meer mensen het hadden moeten denken terwijl hij langsliep. Een halsband om aan te geven dat hij hier de submissive was... het was wat hij ook zou denken als hij iemand zag rondlopen met een halsband. ”I thought it was some kind of a fashion statement” gaf Oskar toe. Natuurlijk, geweldige uitleg.
”Why won’t you tell them the reason why you need to wear it?” Oh yeah de reason, dat was ook zo eenvoudig. Zuchtend reikte hij op naar zijn halsband terwijl hij nadacht over zijn antwoord. Iedereen had er nu toch al een blik op kunnen werpen en kunnen lachen dus waarom de moeite doen om te verbergen dat hij een hekel aan het ding had? Friemelend met het belletje begon hij te praten. "Because I stole something, a lot of things." Zijn blik gleed naar Elesis en een rebels grijns flitste over zijn gezicht. "And I'm proud of it." Basically beschreef dat wel kort samengevat wat er was gebeurd, achterlatend dat hij de hel had verraden en niet terug wou.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 5:31 pm
Haythel Devonshire
Haythel wist niet in wat voor verhouding Kyson en de dame zaten, maar het leek wel een behoorlijke twist te hebben. Zodra Hayhtel de halsband opmerkte, kon ze niet anders dan erom lachen en een opmerking erover maken. Ze zag de moordende blik van Kyson, maar negeerde het. Ze kon zichzelf beschermen, mocht meneer snel op zijn tenen zijn getrapt. "It's not a kink,"  siste Kyson haar toe. Haythel grinnikte zachtjes. Ze hoorde hoe Oskar lachte om haar woorden. Haythel keek hem met een amuserende grijns aan. ”I thought it was some kind of a fashion statement”, bekende Oskar nu. Haythel grinnikte opnieuw. ”Weird taste of fashion,” gaf Haythel haar mening met een grijns. De roodharige dame besloot ook plaats te nemen. ”Why won’t you tell them the reason why you need to wear it?” stelde de dame voor. Haythel knikte instemmend. Ze kreeg het vermoeden dat ze het verhaal achter de halsband maar al te graag wou horen. Kyson slaakte een zucht en zweeg voor een moment. Hij friemelde wat aan het belletje die eraan zat. Haythel keek hem enkel afwachtend aan. "Because I stole something, a lot of things." antwoordde Kyson. Haythel trok een wenkbrauw op. Dat was het? Een halsband omdat hij dingen had gestolen? Kyson richtte zich op de roodharige dame. "And I'm proud of it." voegde hij eraan toe. Hij leek de dame uit te willen lokken. Haythel begreep altijd nog maar weinig van de situatie. ”Well if someone gets a color because they stole something, then I think I would’ve had a color aswell,” zei Haythel met een grijns. Waarschijnlijk zou wel meer dan een halsband krijgen als iets stelen al zou zwaar werd bestraft. Immers was zij een wezen die dagelijks levens nam.

Elesis
De aandacht werd gevestigd op de halsband die Kyson droeg dankzij Elesis. Elesis besloot de aandacht daar te houden en vroeg Kyson of hij een uitleg kon geven. De twee leken immers niet te weten waarom hij de halsband vroeg en daarbij was een beetje leedvermaak wel leuk op zijn tijd. Kyson nam de tijd om zijn woorden uit te zoeken. Als hij slim was loog hij niet en sprak hij de waarheid. Hij zou toch niet zo dom zijn? "Because I stole something, a lot of things." beantwoordde Kyson de vraag. Elesis kreeg de neiging om te zuchten. Hij hield de belangrijkste reden achterwege. Natuurlijk. Haar blik verstrakte zodra Kyson zich op haar richtte en ze de rebelse grijns opmerkte. "And I'm proud of it." voegde Kyson eraan toe. Met een onmenselijke kracht sloeg Elesis Kyson in het gezicht. ”I dare you to say that again and I will bring you to the hellhounds,” waarschuwde Elesis hem.  ”Well if someone gets a color because they stole something, then I think I would’ve had a color aswell,” hoorde Elesis Haythel zeggen. Elesis hervond haar kalmte en richtte zich op Haythel. ”I doubt it that you stole the crown-jewels of the demon empire. If you did, you better disappear, but if you didn’t then you don’t have to be afraid,” sprak Elesis kalm. Ze kon begrijpen dat haar verhaal nogal raar kon klinken, ook aangezien het verband tussen haar en Kyson niet duidelijk was. ”My name is Crimson Avenger, I’m the demon princes. Kyson here has violated multiple laws of the demon empire and so I will bring him back to hell once I’m done here. Until then he will keep wearing this color so he can’t create anymore chaos,” legde Elesis de situatie rustig uit.

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 5:59 pm


how long
till the stars realign
TILL THE MOON COMES OUT
21:52. Het werd wel heel snel heel druk hier, maar het gaf niet. Hij vond het hele gedoe best wel grappig. Hij was zich dan ook nog niet echt bewust van het feit dat hij omringd werd door niet-wereldse wezens. Maar was hij dat ook niet een beetje? Hij was wel een peculiar.. Al was de basis van zijn bestaan wel nog steeds menselijk. Hij wilde niet eens weten hoe de ouders van een demon er uit zagen. De irritatie van Kyson speelde duidelijk weer op. Jammer, hij had hem net semi-rustig gekregen. "It's not a kink," Siste hij op Haythels woorden. Ook hij deed een poging om te gokken waar het dan wel voor diende. Mode? Maar dat was het blijkbaar ook niet.

De uitleg volgde al snel, al snapte hij niet waarom de jongen daarvoor een halsband rond zijn nek moest dragen. Voor hij echter iets kon zeggen, was de redhead recht gesprongen en sloeg Kyson recht in het gezicht. Bij het geluid kromp hij een beetje in elkaar. Jezus, dat klonk niet gezond. ”I dare you to say that again and I will bring you to the hellhounds,” Waarschuwde ze, en ze meende het ook. Hé, hellhounds, dat kende hij ondertussen ook. Waren er nog meer dan? Misschien was het eens tijd om zich tot het Christendom te bekeren en elke avond naar onze lieve Vader te bidden, met al die demonen en hellhounds en wat nog meer in het dorp.

Oskar kon het hele ding amper nog volgen, het ging ineens over iemand’s kroonjuwelen, en dan niet de dubbelzinnige versie, en een demon empire. Dit was precies een slechte film. ”My name is Crimson Avenger, I’m the demon princes. Kyson here has violated multiple laws of the demon empire and so I will bring him back to hell once I’m done here. Until then he will keep wearing this collar so he can’t create anymore chaos,” Ging de redhead verder, nadat ze op de opmerking van Haythel had gereageerd.

”Okay, time out, demon princess? Demon empire?” Herhaalde hij de woorden. Hij keek de zogenaamde demon princess schaamteloos aan. ”If you’re pranking me you can all stop now, I’m not falling for it”, Zei hij, waarbij hij zijn mondhoek triomfantelijk op trok. Dat moest het zijn. Dit was gewoon een practical joke waar ze alle drie in betrokken waren. Die klap van Crimson Avenger was waarschijnlijk gewoon goed geacteerd, Oscar waardig. Hij was best trots op zijn conclusie, die hij wel helemaal zelf had getrokken.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

avatar

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 6:27 pm


Door een simpele opmerking circuleerde alles plotseling om de bordeaux leren halsband om zijn nek en de betekenis ervan. Verschillende dingen werden geraden die allebei even dom waren. Nee, het was geen kink van hem en nee, het was ook geen fashion statement. Het raden stopte toen hij door Elesis werd gedwongen om de betekenis te vertellen. Natuurlijk kon hij alles gaan vertellen maar dan zaten ze hier na de dagwisseling nog steeds. Als hij echt de reden moest vermelde zou hij moeten uitleggen hoe hij ooit beste vrienden was geweest met de ouders van zijn 'eigenaar' - de naam die hij gebruikte bij gebrek aan betere term-. Dan zou ook meteen boven water komen dat hij een verrader was met de neiging om te liegen. Hoe had die ene therapist waarbij hij zich naar binnen geklets het ook al weer genoemd? Dwangmatig liegen, yes.
Uiteindelijk gaf hij zijn trotse uitdagende antwoord met een blik op Elesis. Met een luide klap raakte haar hand zijn gezicht waardoor hij bijna van de rots afviel. Een kreun van pijn had zijn mond verlaten voordat hij het door had. ”I dare you to say that again and I will bring you to the hellhounds,” sprak Elesis dreigend door. Kyson liet zijn blik naar de grond gaan terwijl zijn gezicht langzaam warm begon aan te voelen in naslag van de klap. ”I doubt it that you stole the crown-jewels of the demon empire. If you did, you better disappear, but if you didn’t then you don’t have to be afraid." Reageerde ze op Haythel waarmee ze ook gelijk duidelijk maakte wat hij precies had gedaan. Ondanks alles was het het nog steeds waard geweest. De juwelen waren prachtig geweest en de paar minuten dat hij ze in zijn bezet had gehad voor bewakers naar binnen waren gestormd bleven een goede herinnering. Elesis ging door met de uitleg over de toekomstige plannen van zijn leven. Hij was tenminste nooit tegen zijn ouders ingegaan, niet dat hij die had, maar alright... dat verpeste zijn punt redelijk. Zwijgen wachtte hij tot Elesis was uitgepraat.
”Okay, time out, demon princess? Demon empire?” Natuurlijk begreep de jongen niet wat er gebeurde. Er was al genoeg informatie om over te gaan met een demon maar nu krijg hij ook nog het hele verhaal. "Yes, a demon empire were demons enjoy their everyday lives and do their demonic things." Kyson rolde zijn ogen. "There's a king and a queen, who I might or might not have betrayed, and they had actual demonic children like Elesis, I mean, 'Crimson Avenger'... They kicked me out and now I'm about to be dragged back, and believe me, it's all very real." Zijn hele uitleg was doordrenkt met sarcasme en lichte nonchalantie over feiten als het verbannen zijn.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 7:35 pm
Haythel Devonshire
Haythel snapte, net zoals Oskar, vrij weinig van de situatie. Ze dacht dat er een duidelijke verklaring zou komen, maar het antwoord van Kyson maakte de situatie enkel verwarde. Het antwoord van Kyson leek de roodharige dame echter niet aan te staan, want zij sloeg hem vervolgens met een behoorlijke klap in het gezicht. Haythel keek er verbaasd van op. Ja nu verdween de grijns wel rond haar lippen. Wie waren zij in hemelsnaam? Haythel voegde nog een flauwe opmerking aan de situatie toe, hopend dat ze meer uitleg kreeg en gelukkig was dat ook zo. De roodharige richtte zich nu op haar. ”I doubt it that you stole the crown-jewels of the demon empire. If you did, you better disappear, but if you didn’t then you don’t have to be afraid,” sprak de dame. Haythel trok een wenkbrauw op. Demonen rijk? Haar blik ging kort naar Kyson dus hij had de kroon juwelen gestolen van dat ‘demonen rijk’? Wat voor drugs hadden ze genomen? Het verhaal bleef daar niet bij. ”My name is Crimson Avenger, I’m the demon princes. Kyson here has violated multiple laws of the demon empire and so I will bring him back to hell once I’m done here. Until then he will keep wearing this color so he can’t create anymore chaos,” vertelde Crimson dus, verder. Haythel keek haar nog altijd verbaasd en bedenkelijk aan. What the actual fuck. En Haythel was niet de enige die verward was. ”Okay, time out, demon princess? Demon empire?” herhaalde Oskar. ”If you’re pranking me you can all stop now, I’m not falling for it”, maakte hij duidelijk. Haythel knikte. ”Me neither. How high are you?” vroeg Haythel nu dan ook. Voordat Crimson de kans kreeg om het uit te leggen, besloot Kyson zich er ook mee te bemoeien. "Yes, a demon empire were demons enjoy their everyday lives and do their demonic things." begon hij met zijn uitleg. "There's a king and a queen, who I might or might not have betrayed, and they had actual demonic children like Elesis, I mean, 'Crimson Avenger'... They kicked me out and now I'm about to be dragged back, and believe me, it's all very real." vertelde de jongeman vol sarcasme en nonchalantheid. Haythel keek hem niet begrijpend aan. De situatie werd met de seconde vreemder, maar voordat ze nog meer vragen kon stellen, besloot Crimson -of Elesis?- het woord te nemen.

Elesis
Elesis besloot de situatie uit te leggen. Ze kon begrijpen dat er veel vragen waren en hoopte dat ze die kon beantwoorden met haar uitleg. Ze had niet in de gaten dat de informatie averechts werkte en juist enkel meer vragen opriep. ”Okay, time out, demon princess? Demon empire?” herhaalde Oskar. Elesis knikte eens. ”If you’re pranking me you can all stop now, I’m not falling for it”, vervolgde hij die kennelijk dacht dat het allemaal één grote grap was. ”Me neither. How high are you?” vroeg Haythel nu. Elesis’ blik verstrakte. Ze kreeg de neiging om met de harde hand duidelijk te maken dat ze zeker geen grapje maakte. Ze was dan ook geen persoon die snel een grapje maakte. Vroeger, voordat getraind was, was dat wel anders geweest, maar inmiddels had ze dat eigenschap verloren. "Yes, a demon empire were demons enjoy their everyday lives and do their demonic things." sprak Kyson plots die kennelijk ook zijn deel wou toevoegen aan het verhaal. Elesis’ blik schoot naar hem. Hij kon maar beter zijn vieze mond houden. "There's a king and a queen, who I might or might not have betrayed, and they had actual demonic children like Elesis, I mean, 'Crimson Avenger'... They kicked me out and now I'm about to be dragged back, and believe me, it's all very real." sprak Kyson. Het sarcasme leek er vanaf te dropen. Elesis gaf hem opnieuw een mep, ditmaal een corrigerende mep. ”Talk with a bit more respect about me,” siste ze hem toe. Ze slaakte vervolgens een zucht richtte zich op Haythel en Oskar. Kyson kon maar beter zijn mond houden. ”I’m not lying nor am I joking. I could show you some of my tricks that I can do, but I can assure you that I am speaking the truth,” verzekerde Elesis hen.

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 8:19 pm


how long
till the stars realign
TILL THE MOON COMES OUT
21:55. De hele uitleg die hem beloofd werd, bracht hem enkel maar meer in de war. Zowel Crimson Avenger als Kyson deden pogingen om het beter uit te leggen, maar het klonk gewoon zo ongeloofwaardig. Ook Haythel leek er wat problemen mee te hebben. Hij vond het sowieso al niet cool dat de redhead Kyson zo liep te vernederen. Demon princess of niet, niemand verdiende het om zo behandeld te worden. Maar was het wel zijn plek om daar op te spreken? Waarschijnlijk niet. Maar.. Hij was gewoon te impulsief.

Toen Crimson Avenger opnieuw een klap uitdeelde, stond hij op en zette Haythel op de grond. Hij zette zichzelf tussen Kyson en Haythel en de redhead in. ”I don’t think I want to see any of your tricks. I believe you’re speaking the truth”, Begon hij neutraal. Hij toonde geen angst, maar zijn hart klopte wel feller. De adrenaline gierde door zijn lichaam. ”Only a demon princess would humiliate a guy like that. And I would like you to stop. He didn’t do anything wrong now, so he didn’t break your rules, did he?” Vervolgde hij. Als het echt uit de hand liep, kon hij simpel weg teleporteren. Hij wist niet of hij twee mensen tegelijk kon meenemen doorheen de schaduwen, maar hij zou het toch proberen. Om Haythel hier weg te krijgen en Kyson toch ook de kans te geven om te ontsnappen voor ze al haar woede op hem zou koelen.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

avatar

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 8:44 pm


Kyson begon door te hebben dan hun informatie niet heel samenhangend was en ze vooral meer verwarring opleverde. ”Me neither. How high are you?” vroeg hij Haythel in een logische reactie op het rare verhaal. Het was duidelijker als je het zelf had meegemaakt. Hij deed zijn best om een beter uitleg te geven over het het demonenrijk waar zowel hij als Elesis vandaan kwamen. Het ging niet heel goed en hij eindigde met een sarcastische nonchalante woorden die hij het alleen maar vager maakten. Nu hadden ze er ook nog verwarring bij over Elesis' naam en wat hij wel niet allemaal gedaan had anders dan het stelen van de kroonjuwelen. Zijn sarcasme werd ook niet gewaardeerd en hij ontving een nieuwe klap op corrigerende wijze. Fijn, het was al duidelijk dat hij niets meer hoefde te zeggen. ”Talk with a bit more respect about me,” sprak ze sissend. Kyson beet een nieuwe opmerking terug. "Yes ma'am." Hij richtte zijn blik op de ondergaande zon die lange schaduwen wierp, het zou niet heel lang meer duren tot hij volledig verdwenen was.
”I’m not lying nor am I joking. I could show you some of my tricks that I can do, but I can assure you that I am speaking the truth." Kyson schudde zijn hoofd even bij die opmerking, het leek er niet op dat ze ooit geloofd zouden worden. Zijn ogen werden wijder toen Oskar overeind kwam en zich tussen hun in plaatste na de de tweede klap. ”Only a demon princess would humiliate a guy like that. And I would like you to stop. He didn’t do anything wrong now, so he didn’t break your rules, did he?” Het duurde even voordat Kyson door had dat Oskar het voor hem op nam, dat was een zeldzame gebeurtenis. Gevoelens waren niet zijn ding en hij had geen idee wat hij hier bij moest bedenken behalve dat die idioot heel snel weer moest gaan zitten. Hij was een demon en kon er wel tegen maar de jongen was slechts een mens. Elesis zou hem zo kunnen vermoorden en daarna alsnog haar woede op hem uitleven. "Sit back" histe hij zacht. "I can handle this on my own." Kyson kwam zelf ook overeind om Oskar terug te duwen. "I deserved that," ging hij door met een zucht. Ongelofelijk wat hij wel niet deed om iemand te redden van een zekere boze princess of hell.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 9:29 pm
Haythel Devonshire
Elesis leek de uitleg van Kyson niet op prijs te stellen. Een nieuwe klap werd uitgedeeld. ”Talk with a bit more respect about me,” beval Elesis nu. Haythel trok een wenkbrauw op. Dit begon toch wel heel erg op mishandeling te lijken. "Yes ma'am." reageerde Kyson enkel en ging er niet verder op in. Haythel keek wat bedenkelijk naar de twee. Haar aandacht begon naar het gedrag van Elesis te gaan en niet naar de uitleg van hun bestaan. Ze leek niet de enige te zijn die het was opgemerkt. ”I’m not lying nor am I joking. I could show you some of my tricks that I can do, but I can assure you that I am speaking the truth,” verzekerde Elesis hen. Haythel kon nog niet goed naar de woorden luisteren of Oskar tilde haar van zijn schoot af. Verbaasd keek Haythel op en volgde ze Oskar met haar ogen die zich prompt tussen de demonen neerzette. Haar ogen verwijde zich. ”I don’t think I want to see any of your tricks. I believe you’re speaking the truth”, begon Oskar neutraal. Wat was hij in hemelsnaam van plan?! ”Only a demon princess would humiliate a guy like that. And I would like you to stop. He didn’t do anything wrong now, so he didn’t break your rules, did he?” sprak Oskar. Haythel voelde de paniek oplaaien. Sprak hij nu serieus de prinses van de demonen tegen?! Was hij helemaal gek geworden?! Haythel wou overeind schieten en zich er tussen mengen om Oskar te redden van de woede de elk moment los kon barsten, maar gelukkig leek zij niet de enige te zijn die Oskar wou helpen. "Sit back" histe Kyson zacht. Een vragende blik gleed over Haythel’s gelaat heen. Dus hij was niet blij met het feit dat Oskar voor hem op kwam? Hield hij er van om zo behandelt te worden door Elesis? Misschien was het dan toch een kink. "I can handle this on my own." sprak Kyson en duwde Oskar met die woorden weg. Haythel nam haar kans om Oscar bij zijn hand vast te grijpen en terug op zijn kont te duwen. ”Sit down and stay down you idiot,” siste ze in zijn oor. Je kon horen dat ze enigszins boos was, maar ook opnieuw bezorgd. "I deserved that," gaf Kyson nu toe, maar Haythel betwijfelde het ten zeerste of Kyson het daadwerkelijk had verdient. Haythel kuchte eens. ”Let’s talk about something else and just forget about everything what just happened,” stelde Haythel voor met een licht nerveus glimlachje, ook al had ze geen flauw idee waarover ze het moesten hebben.

Elesis
Er was sprake van verwarring. Iets wat Elesis wou voorkomen en Kyson maakte het er niet beter op met zijn sarcastische en nonchalante woorden. Zo gingen ze hen toch nooit geloven? Opnieuw had Elesis hem daarom een corrigerende tik gegeven, deze minder hard dan de vorige. Vervolgens richtte ze zich terug op de andere twee en verzekerde ze hen dat ze de waarheid sprak. Mochten ze bewijs willen, had genoeg Elesis genoeg trucjes achter de hand. Maar kennelijk leek dit niet nodig te zijn. Oskar stond op en kwam op haar af. ”I don’t think I want to see any of your tricks. I believe you’re speaking the truth”, begon hij. Elesis knikte eens goedkeurend. Mooi. Hij geloofde haar. Als Ivar het ook zo snel kon begrijpen zou alles een stuk makkelijker worden. ”Only a demon princess would humiliate a guy like that. And I would like you to stop. He didn’t do anything wrong now, so he didn’t break your rules, did he?” vervolgde Oskar en sloeg een totaal andere weg in dan Elesis had verwacht. ”Excuse me?” reageerde ze verontwaardigd. Sprak hij haar tegen? Wie dacht hij wel niet dat hij was om haar tegen te spreken?! Haar ogen laaide op. Haar haar sloeg naar achteren zodra de sterke wind opstak die aangaf dat haar krachten aangewakkerd werden. Voordat ze echter iets kon doen, besloot Kyson er tussen te komen. "Sit back" siste hij. Elesis’ blik schoot naar Kyson zodra ook hij recht kwam. "I can handle this on my own." gaf Kyson aan en gaf Oskar een korte duw. Haythel zag eveneens de ernst in van de situatie en probeerde Oskar in toom te houden. "I deserved that," gaf Kyson toe. Elesis’ blik bleef by Kyson hangen. De wind zakte weer af en haar ogen kregen hun normale diep rode kleur weer. Het deed haar enigszins goed om Kyson zo erover te horen. Het hielp haar om haar hoop in hem enigszins weer te herzien. Wellicht zou het ooit nog goedkomen met hem. ”Let’s talk about something else and just forget about everything what just happened,” stelde Haythel voor. Elesis blik ging naar de jongedame. Voor een moment ging haar blik naar Oskar. Ze neigde ernaar om hem nog een waarschuwing te geven, maar ze hield zich in. Als de jongen echt te ver zou gaan zou hij het wel merken. Voor nu had hij geluk dat Kyson voor hem op was gekomen. ”Yes let’s talk about something else,” ging Elesis akkoord. ”Are you two a couple?” vroeg Elesis kalm. Het leek er wel op. De manier waarop Haythel ongegeneerd plaats had genomen op zijn schoot en nu Oskar in bescherming nam.

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 10:01 pm


how long
till the stars realign
TILL THE MOON COMES OUT
21:57. Het liep uit de hand en hoe. Hij was impulsief tussen Kyson en zijn slavendrijver gaan staan om haar even de les te beginnen spellen. Voor hij echter zijn hele preek kon beëindigen werd er hem toe gesist dat hij moest gaan zitten. De langere gestalte van de jongen kwam nu weer tussen hem en Elesis in te staan. Maakte deze knul weer een grap? Want de lol was er voor hem al lang af. Hij werd terug neer geduwd op het rotsblok, waar Haythel hem vast greep om hem neer te houden. ”Sit down and stay down you idiot,” Zei ze in zijn oor. Verontwaardigd keek hij opzij. "You just called me what?" Vroeg hij, zijn stem schoot een beetje omhoog.

Dit was echt niet te geloven. ”Let’s talk about something else and just forget about everything what just happened,” Stelde Haythel voor, alsof het er allemaal niet toe deed. Alsof mishandeling zomaar toegestaan was. ”Yes let’s talk about something else,” Ging de demon princess akkoord. ”Are you two a couple?” Vroeg ze uit het niks. Oskar sloeg zijn hand tegen zijn voorhoofd, liet zichzelf vervolgens achterover vallen, achterwaarts van het rotsblok af. Hij had hier geen zin in. "She just didn't ask that, she just didn't ask that, she shouldn't have asked that", Mompelde hij ongelovig. Hij had echt veel zin om haar opnieuw een preek te geven, maar daar was niemand hem dankbaar voor. Eigenlijk zou hij, nu hij toch in de schaduw van het rotsblok lag, lekker moeten weg flitsen en het hen allemaal lekker zelf laten uitzoeken.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

avatar

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 10:22 pm


Alright, hij was geslagen, no big deal. Maar blijkbaar zag hun gezelschap het als een ernstige zaak van huishoudelijk abuse. Het werd gewaardeerd dat de jongen dapper genoeg was om voor hem op te staan maar Kyson kon niet hebben dat Elesis nog bozer werd en Oskar zichzelf in de vuurlinie ging gooien. Hij was hierin beland en hij het zelf weer oplossen. De wind was opgewaaid en begrijpelijk, was er iemand in de hel die het lef had om de koninklijke familie tegen te spreken? Behalve hij was er niemand geweest die hij ervoor kende. Misschien kende hij ze niet omdat ze allemaal al dood waren of weggestopt in de de diepste diepte om daar gemarteld te worden. Misschien was dat ook zijn lot als Elesis hier klaar was, dan was dit slaan al helemaal niks in vergelijking met zijn toekomst. Kyson was overeind gekomen om toe te geven dat hij het verdiende; iets wat hij duidelijk niet deed. Het was echter genoeg om de princess te kalmeren en Oskar was niet meer overeind gekomen. Kyson bleef staan tussen de twee, ze beide scherp in de gaten houdend.
”Let’s talk about something else and just forget about everything what just happened,” stelde Haythel voor. Kyson keek haar aan met opgeheven wenkbrauwen. Dat was wat ze wou doen? Ergens anders over praten? Oh yeah natuurlijk gingen ze van het feit dat hij zojuist was geslagen naar koppels. De aandacht was tenminste niet meer op hem gericht maar ging nu naar Oskar en Haythel. Een blik van zorgen trok over zijn gezicht toen Oskar naar achteren viel. Met een blik op Elesis liep hij om de rots heen en knielde bij hem neer. "She just didn't ask that, she just didn't ask that, she shouldn't have asked that." "No shit Sherlock." Kyson verlaagde zijn stem flink wat voor zijn volgende gefluisterde woorden. "Don't worry about me, it will get you hurt, I'm handling this myself, now are you two a couple?" Voor de laatste woorden bracht hij zijn stem weer naar normaal volume met een nieuwsgierige ondertoon. Kyson greens licht naar hem. Zo moest de boodschap dat hij niet tegen Elesis in moest gaan wel duidelijk zijn.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 10:46 pm
Haythel Devonshire
Met hulp van Kyson kreeg Haythel het voor elkaar om Oskar terug op de rots te plaatsen. Ze zei hem vervolgens om te blijven zitten. Het liefst snauwde ze hem nog toe om zijn mond te houden, maar ze voelde zich nog altijd licht nerveus. Hoe ging Elesis hier echter op reageren? "You just called me what?" reageerde Oskar alsof Haythel hem zojuist ernstig had beledigd. Haythel rold eens met haar ogen. Ze ging er verder niet op in. Als Oskar wist hoeveel een demon kon doen, jammerde hij wel anders. Voor nu hoopte Haythel dat Elesis zichzelf inhield. De woorden van Kyson leken de prinses gerust te stellen. Een opgelucht gevoel bekroop Haythel zodra Elesis akkoord ging om het onderwerp te wijzigen. Haythel wou net gaan brainstormen over wat ze dan moesten praten, maar toen kwam Elesis met een vraag die Haythel niet had zien aankomen. ”Couple?” herhaalde ze verbaasd. Haar aandacht werd echter al snel getrokken door Oskar. De jongen sloeg zichzelf tegen zijn voorhoofd en liet zich vervolgens achterover van het rotsblok vallen. Haythel keek er verbaasd en verward van op. "She just didn't ask that, she just didn't ask that, she shouldn't have asked that", mompelde Oskar ongelovig. Haast verontwaardigd trok Haythel een wenkbrauw op. Was het werkelijk zo’n straf om een koppel met haar te zijn? Haythel snoof eens. Zij wist dus waar ze stond. Ze sloeg haar armen over elkaar en week haar blik af. Via haar ooghoeken merkte ze op hoe Kyson zich bij Oskar neer knielde. "No shit Sherlock." reageerde hij op de reeks woorden. "Don't worry about me, it will get you hurt, I'm handling this myself, now are you two a couple?" hoorde ze Kyson fluisteren en vervolgens de vraag stellen. Haythel had haar blik op de zee gericht. ”No,” antwoordde ze kortaf. ”Not even in the slightest. Seems like it would be a real pain in the ass,” vervolgde ze. Ze richtte haar scherpe blik kort op Oskar. Ze moest moeite doen om haar woorden er niet snauwend uit te laten komen. De manier waarop Oskar op de vraag had gereageerd deed meer met haar dan ze door had. ”I’m so done here,” snauwde ze nog, waarna ze opstond en zich een weg terug begon te banen naar de villa.

Elesis
”Couple?” herhaalde Haythel vragend. Elesis knikte eens ter bevestiging. Een rare vraag was het toch niet? De manier waarop ze op elkaar reageerde leken ze als een oud getrouwd stel en aangezien alles in de lus mogelijk was, kon het best zou zijn dat ze inderdaad een oud getrouwd stel waren. Elesis zag het als een onschuldige vraag, maar kennelijk deed het nogal veel met de twee. Oskar sloeg zichzelf voor het hoofd om zich vervolgens van de steen af te laten vallen. Elesis trok vragend een wenkbrauw op door de handeling. Haar blik schoot naar Kyson zodra hij in beweging kwam, maar zo besloot het te laten. Kyson knielde bij de jongen neer. "She just didn't ask that, she just didn't ask that, she shouldn't have asked that", hoorde Elesis Oskar zeggen. Elesis zweeg. Ze vond het nogal raar hoe de situatie uitpakte, maar ze zou wel afwachten hoe het zou eindigen. Vervolgens hoorde ze Kyson iets fluisteren. Ze wist dat het geen belediging was, anders was het belletje wel gaan rinkelen. Geduldig wachtte ze af op enig antwoord. Uiteindelijk herhaalde Kyson de vraag. Elesis’ blik gleed naar Haythel toe die totaal van stemming leek te zijn verwisselt. ”No,” antwoordde ze kortaf. Elesis knikte eens. Duidelijk genoeg. Maar kennelijk had Haythel de neiging om nog meer woorden aan haar antwoord toe te voegen. ”Not even in the slightest. Seems like it would be a real pain in the ass,” vervolgde de jongedame. Elesis trok een wenkbrauw op. Dit klonk meer als een belediging dan als een verkeerde vooroordeel van Elesis. ”I’m so done here,” snauwde Haythel nadat ze een blik op Oskar had gericht en vervolgens weg liep. Elesis keek haar voor een moment wat verbaasd en verrast na. ”Alright then,” sprak ze met een zucht. Over duidelijk snapte ze niks van de mens.

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 11:10 pm


how long
till the stars realign
TILL THE MOON COMES OUT
22:00. Zeker, lekker gezellig kletsen over hun relatie status zou de hele situatie oplossen. Niet voor hem alleszins. Hij wist niet eens wat hij en Haythel waren. Ze kenden elkaar een paar uur for fuck’s sake, wist hij veel. Het confronteerde hem. Hij wilde er niet over nadenken. Niet dat hij haar niet leuk vond, maar hij zou haar niet leuk mogen vinden. Niet na.. Nee. Hij kon deze situatie niet meer aan, dus liet hij zichzelf van het rotsblok af vallen, de schaduw in. Waar hij veilig was. Of niet?

Kyson knielde al gauw naast hem neer. "Don't worry about me, it will get you hurt, I'm handling this myself", Stelde Kyson hem gerust. Sure. Dat kon hij goed zien. Hij bracht het er prima van af. "Now are you two a couple?" Vroeg hij nog een keer. Voor hij echter kon antwoorden, was Haythel hem voor. ”No,” Zei ze kortaf. ”Not even in the slightest. Seems like it would be a real pain in the ass,” Ze schonk hem een giftige blik. Tot zo ver het ontdekken van haar ware aard.

”I’m so done here,” Snauwde ze nog, waarna hij haar hoorde weg lopen. Hij zuchtte even duidelijk hoorbaar. De zon was ondertussen helemaal onder, het zachte licht van de maan was amper genoeg om de plek goed te verlichten. Hij voelde zijn krachten door zijn lichaam stromen. Een wolk van kronkelende duisternis sloot zich om hem heen en tilde hem overeind. Zijn pupillen werden zwart, evenals zijn oogwit. ”Don’t treat me like a child”, Sprak hij, zich duidelijk richtend tot Kyson. ”I’d say burn in hell, but that wouldn’t make an impact on you two, would it?” Vervolgde hij spottend. Vervolgens verzwolg de wolk hem helemaal, waarna hij zichzelf midden in zijn kamer bevond. Zonder zelfs de moeite te nemen zich om te kleden, liet hij zichzelf op bed vallen.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

avatar

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   wo feb 22, 2017 11:33 pm


Op een of andere manier was Elesis eraan geslaagd om ze beiden weg te jagen waardoor de twee demonen nu overbleven op het inmiddels verlaten strand. Kyson moest toegeven dat de vraag een inbreuk van privacy geweest maar de reacties van de twee waren wel heel dramatisch geweest. Een couple zijn zo slecht toch niet zijn? Misschien ook wel, het was een van de weinige menselijke dingen waar hij geen ervaring mee had, tenminste niet voor een serieuze relatie. Genoeg mensen had hij gedate om verder te komen met een plan, maar liefde was lastig als je een demon was, meestal verloor je mensen zodra je ogen rood werden. ”Why are humans so darn complicated?” mompelde Elesis naast hem en benoemde daarmee precies zijn gedachten. Mensen waren ingewikkeld, punt uit. Door de rare verandering van gespreksonderwerp waren ze nu met zijn tweeën over en bij gebrek aan betere woorden besloot hij daarover te beginnen en ging weer zitten op de rots. Hij steunde zijn kin of zijn handpalm en leunde naar voren met een zucht. ”Say Kyson, how did you learn to act so human?” Kyson keek weg van de zee naar Elesis. De vraag was onverwachts en liet hem even twijfelend zwijgen. Een greens verspreidde over zijn gezicht terwijl hij op het perfecte antwoord kwam. "After all these years I learned one thing; humans like you when you're hot and nice." Hij zweeg even voor het dramatische effect dat hij wou hebben. "So they'll never like you." Nu mocht ze hem slaan hoe hard ze wou, ze hadden toch geen publiek en het was het zo waard. Grijnzend wachtte hij af op de reactie die hij ongetwijfeld had uitgelokt. Dat kwam ervan als je een halsband bij hem om deed; hij werd er niet aardiger op.

ooc: future me this is past me's fault dont be confused
+

_________________
--


Laatst aangepast door Kyson Benett op do feb 23, 2017 3:19 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crimson Avenger
Demon Princess
Demon Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 68
IC-berichten : 48
Registratiedatum : 03-01-17
Accounts : ~Elesis, Tissa, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Jake
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon Princes
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Won't you come out? We can paint the town red. Kill a little time. You can sleep when your dead.

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   do feb 23, 2017 9:39 am
Elesis
Kennelijk had Elesis iets verkeerds gevraagd, want nu lag één op de grond en de ander ging er woedend vandoor. Elesis slaakte een lichte zucht. Zou ze mensen ooit begrijpen? Ze keek op zodra ze Oskar een zucht hoorde slaken. Het volgende moment kwam Oskar recht. Dit echter wel op een bijzondere manier. Duisternis pakte zich samen en leek één te worden met hem. Zijn ogen waren pikzwart. Het had wel iets. ”Don’t treat me like a child”, sneerde Oskar tegen Kyson. Elesis richtte haar blik kort op Kyson, maar die leek zich niet aangevallen te voelen. Elesis richtte haar blik terug op Oskar. ”I’d say burn in hell, but that wouldn’t make an impact on you two, would it?” vervolgde Oskar. Elesis trok een wenkbrauw op terwijl ze Kyson hoorde lachen. Voordat er een verdere reactie kon worden gegeven verdween ook Oskar uit het zicht. Opnieuw slaakte Elesis een zucht. ”Why are humans so darn complicated?” mompelde ze. Ze vroeg zich werkelijk af wat ze verkeerd had gedaan. Wellicht voelde ze zich zelf wat schuldig. Immers leken de twee plezier samen te hebben totdat Elesis de vraag had gesteld. Elesis keek op van haar gedachten toen Kyson zijn keel schraapte. "Well," begon Kyson. "We're all alone," vervolgde hij. Elesis knikte eens. Haar blik ging naar de zee die nu enkel nog werd verlicht door de maan en de sterren. Via haar ooghoeken zag ze hoe Kyson weer terug plaats nam op de rots. ”Say Kyson, how did you learn to act so human?” vroeg Elesis terwijl haar blik nog altijd op de zee was gericht. Wellicht werd het tijd om zich toch dieper in de mens te verdiepen en wellicht zou Kyson haar hier mee kunnen helpen.

_________________

X NEW THEME XThanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t194-crimson-avenger
Kyson Benett

avatar

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   do feb 23, 2017 3:05 pm


Op een of andere manier was Elesis eraan geslaagd om ze beiden weg te jagen waardoor de twee demonen nu overbleven op het inmiddels verlaten strand. Kyson moest toegeven dat de vraag een inbreuk van privacy geweest maar de reacties van de twee waren wel heel dramatisch geweest. Een couple zijn zo slecht toch niet zijn? Misschien ook wel, het was een van de weinige menselijke dingen waar hij geen ervaring mee had, tenminste niet voor een serieuze relatie. Genoeg mensen had hij gedate om verder te komen met een plan, maar liefde was lastig als je een demon was, meestal verloor je mensen zodra je ogen rood werden. ”Why are humans so darn complicated?” mompelde Elesis naast hem en benoemde daarmee precies zijn gedachten. Mensen waren ingewikkeld, punt uit. Door de rare verandering van gespreksonderwerp waren ze nu met zijn tweeën over en bij gebrek aan betere woorden besloot hij daarover te beginnen en ging weer zitten op de rots. Hij steunde zijn kin of zijn handpalm en leunde naar voren met een zucht. ”Say Kyson, how did you learn to act so human?” Kyson keek weg van de zee naar Elesis. De vraag was onverwachts en liet hem even twijfelend zwijgen. Een greens verspreidde over zijn gezicht terwijl hij op het perfecte antwoord kwam. "After all these years I learned one thing; humans like you when you're hot and nice." Hij zweeg even voor het dramatische effect dat hij wou hebben. "So they'll never like you." Nu mocht ze hem slaan hoe hard ze wou, ze hadden toch geen publiek en het was het zo waard. Grijnzend wachtte hij af op de reactie die hij ongetwijfeld had uitgelokt. Dat kwam ervan als je een halsband bij hem om deed; hij werd er niet aardiger op.
+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Moonrise kingdom   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Moonrise kingdom
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: