Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 releasing all the tension

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
avatar

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: releasing all the tension   wo feb 22, 2017 10:34 pm

Lyana hield een bepaald evenement strak in de gaten. Het was een evenement dat om de maand werd georganiseerd. Toch was het zeer moeilijk om daar ook maar voor uitnodigen te worden. Voor Ly was dat geen probleem, ze was haast vip daar. Met een enkele blik op de klok merkte ze dat het nog enkele minuten voor het 23 u was. Ongeduldig en enthousiast zat ze al de seconden en de minuten af te tellen. Dagenlang had Lyana moeten wachten tot vandaag. De kledij dat ze nodig had stak ze in een sporttas. Haar haren had ze vlug in een stevige paardenstaart gestoken, dit zodat ze het achteraf niet moet gaan doen. Achter dat het eindelijk 23 u was ging ze meteen de kamer uit. Met twee treden tegelijk ging ze de grote trap af om dan via de voordeur naar buiten te stappen. Vanaf dat ze dan ook uit zicht van het huis was begon ze stilletjes te gaan lopen.

Met een grote grijns stapte ze een donker steegje in om dar dan begroet te worden met twee bodybuilders. "Thought you wouldn't come today Rogue" Lichtjes haalde ze haar schouders op. "Couldn't resist it" De naam dat de man haar gaf, was blijven steken bij iedereen die Lyana kende. Niemand wist haar echte naam en omdat ze nooit iemand meenam vergeleken met de andere aanmelders, begon iedereen haar zo te noemen. Daar had ze geen probleem mee. Eenmaal binnen was het eerste te zien een boksring. Deze keer ging zij niet in die ring staan, deze keer ging ze alleen maar voor een uurtje kijken. Zien wie haar concurrenten gingen zijn en wat hun zwakheden waren. In stilte stapte ze tussen de menigte om zo naar een afgebakende plek te gaan. Het was de vip plek en aangezien Ly haar reputatie hier heeft was dit natuurlijk haar plekje geworden.

Achter een uur wist ze genoeg. het zag er naar uit dat ze niet veel moeite gaat moeten doen. Ze kon zo ieder hun zwakke plek opsommen. Achter het laatste beetje van haar drank achterover te slaan, stond ze op en verliet het luidruchtig gebouw met opgefokte mensen die zaten te roepen om het gevecht. Met een lichte tuk aan haar sporttas ging ze naar de uitgang. eenmaal buiten nam ze afscheid van de twee uitbaters voor ze richting het einde van eht donkere steegje kwam. Ze was dan ook maar juist om de hoek of ze liep bijna al tegen iemand op."Holly fuck, your giving me a damn heart attack" ze liet hem los om de persoon recht aan te kunnen kijken. Het feit dat ze zat te sluipen was een teken genoeg dat ze nou niet echt gezien had willen worden. Het liefst was Lyana ongezien terug in haar slaapkamer geraakt.

Kyson
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

avatar

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: releasing all the tension   do feb 23, 2017 10:35 pm


Sissend trok Kyson zich terug alvorens met een eenvoudige elleboogstoot de man naar achteren te werken. Zuchtend draaide de demon zich om en schopte tegen de buik van de man waardoor hij dubbel klapte. Met een laatste snelle beweging werkte hij de andere naar de grond om hem daar kreunend achter te laten terwijl hij grijnzend weg liep. Hij schoof zijn hoed naar voren waardoor een schaduw over zijn rode ogen viel en verdween in de schaduwen van de steeg. Het was iets voor twaalven en dit was al slachtoffer nummer twee. Geen van die dingen zou Elesis waarschijnlijk goed vinden, maar in zijn défense, de man was begonnen. Had hij maar geen perverse opmerking moeten maken tegen een demon. Sinds hij had geprobeerd de princess van de hel te beroven en uiteindelijk gedwongen was om voor hoogstwaarschijnlijk de rest van zijn leven een halsband te dragen was hij bijzonder snel geïrriteerd. Het bordeauxrode leren ding om zijn nek had al voor vele blikken gezorgd en af en toe waren mensen zoals Haythel dapper om echt commentaar te leveren. Het was niet alsof hij kon gaan uitleggen dat hij, Kyson Benett, een criminele verrader was van het rijk die geen regels kon volgen. Dus ging hij voor de makkelijkere optie.
De demon liep al sinds 22:00 over de straten zonder doel. Buiten de loop zijn was al een heel risico, ze waren nog steeds opzoek naar hem in een aantal cases, al hadden ze geen bewijs. Kyson verzekerde zichzelf er altijd van dat er geen bewijs was op zijn crime scenes of precies genoeg bewijs om ze verward achter te laten. Na tweehonderd jaar zich perfectioneren in de wereld van diefstal werd het steeds leuker. Stel je voor dat je als agent vingerafdrukken vond van iemand die al vijftig jaar dood moest zijn, yeah, precies dat. Maar Elesis had al zijn plezier verpest met de halsband en het belletje dat geluid maakte zodra hij iets uithaalde wat ze niet 'goedkeurde'. Toch had hij besloten dat hij liever buiten de loop was op deze avond dan in de loop. De demon trok zijn pak recht en knoopte zijn mouwen vast. Zijn interesse was gevallen op een oud reclamebord met vage tekst erop over een soort boxring. Het evenement was duidelijk niet voor de gemiddelde mens bedoeld, wat het des te leuker maakte. If only he could get inside. Een grijns verspreidde zich over zijn gezicht terwijl hij nadacht over de alias die hem het beste de club in ging krijgen.
Hij bleef staan in de schaduwen voor de club en bestudeerde de twee bodybuilders voor de deur. Ze zagen er uit alsof ze flink wat overtuiging nodig hadden om hem binnen te laten. De deur opende en een streep licht viel vanuit het gebouw over de donkere straat. Vanaf zijn plek kon Kyson precies naar binnen te kijken om te zien wat op een boxring leek en twee mensen die barbaars op elkaar in stonden te slaan, amateurs. De demon greens breder toen het licht geblokkeerd werd dat het figuur van een jonge vrouw. Haar gezicht had hij eerder gezien, op de lijst van peculiare kinderen om precies te zijn. Hij was er vrij zeker van dat ze geen toestemming had om hier te zijn. Met vlugge bewegingen was hij weg; verder het duister in, wachtend tot ze de hoek omkwam. "Holy fuck, you're giving me a damn heart attack." Kyson stapte terug nadat zijn hand haar kleren af was gegleden op zoek naar iets waardevols dat ze eventueel bij haar had. Het belletje aan zijn halsband rinkelde tot hij zijn hand weg had gestopt in zijn zak, een paar biljetten rijker. "Lyana isn't it?" De demon keek haar aan voorzover dat ging in het donker van het steegje. "I don't think you're allowed to be here." Neither was he, maar dat waren details. Grijnzend keek hij haar aan.
+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
avatar

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: Re: releasing all the tension   vr maa 10, 2017 6:22 pm

Het gevecht dat zich nu plaats vond, zag er nog al amateuristisch uit. Al kam dat grotendeels doordat het nog maar juist begonnen was. Al de nieuwelingen moesten eerst gaan. Pas degene die het al langer deden kwamen achteraf. het spannendste hield men voor het laatst. Het hield zo het publiek altijd in spanning. De hele tijd hield ze zich op de achtergrond. Wanneer Ly elf niet in de ring stond hield ze zich liever stil. Zo kon ze makkelijk iedereen gaan bestuderen. Het is niet dat Lyana liever niet gezien word. In tegendeel zelf, door haar sociaal ingesteldheid zal ze geen problemen hebben met op mensen af te stappen. De enige plaats waar ze dat niet deed, was waar ze nu stond. Een plek waar het uit de ring- het publiek- zelf nog eens op elkaar zouden kunnen in gaan slaan. Het gebeurde wel eens. Supporters die de tegensupporters uitlokken. Het zou Lyana al sinds niets doen verbazen.

Achter dat ze wat langer had blijven kijken besloot ze weer te vertrekken. Te lang wegblijven zou te gevaarlijk zijn. De kans is dan groter dat men zou beginnen te merken dat ze zo vaak verdwijnt. Eenmaal buiten werd ze meteen begroet door een koude wind in haar gezicht. Haar zintuigen versterkte ze allemaal weer een heel stuk waardoor ze van alles gewaar was. Moest ze niet zo geniepig gedragen had ze de hartslag van degene om de hoek gehoord. Wat deze keer niet gebeurde en ze recht tegen hem opbotst. Vanaf dat ze van haar schok bekomen was bekeek ze hem nu aandachtig aan. De halsband dat rond zijn nek hing was iets dat meteen opviel voor ze verder hem bestudeerde. Haar zintuigen die hoog stonden zorgde ervoor dat ze zijn hand in haar zak voelde gaan voor het geld.

Haar ogen kneep ze kort tot spleetjes. "And how do you know my name" haar heldere stem klonk sterk en beschuldigend. het feit dat hij haar naam al kende zorgde er al voor dat ze al haar spieren gespannen hield. "I don't think you're allowed to be here." Uitdagend trok ze spottend een wenkbrauw op. " First of all, that is none of your business. " Begon ze terwijl ze een vinger opstak om haar opsomming te beginnen. " Second, your not allowed here either, so don't be a hypocrit hot stuff" ging ze verder en stak een tweede vinger op. "And third. I want my money back that you took out of my pockets" Haar ijsblauwe ogen keken de zijne afwachtend en doordringend aan. "Don't think i haven't felt that" Haar hand stak ze naar hem uit, hierop duidelijk aan het maken dat ze het direct terug wou.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: releasing all the tension   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
releasing all the tension
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Outside of the loop
 :: o t h e r . p l a c e s
-
Ga naar: