Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Erebus Hazlewood - wip

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Erebus Hazlewood

avatar

PROFIELAantal berichten : 23
IC-berichten : 3
Registratiedatum : 25-02-17
Leeftijd : 21
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Soulgaze
Uiterlijke leeftijd: 20 Y/Y
Quote: May you be in heaven half an hour before the devil knows you're dead

BerichtOnderwerp: Erebus Hazlewood - wip   za feb 25, 2017 1:49 pm{ EREBUS HAZLEWOOD }

Character[ Name ] Erebus Hazlewood
[ Age ] 78
[ Gender ] Man
[ P.O.B. ] New York City

[ Eye color ] Lichtbruin
[ Hair color ] Donkerbruin
[ Height ] 1.87m
[ Extra ] Draagt een bril.
[ Faceclaim ] Hale Appleman

UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE


Erebus is iemand die de dag door komt met droge en sarcastische humor, een die niet altijd door iedereen wordt gewaardeerd. Hij heeft het niet altijd door wanneer hij iemand beledigd, omdat hij er ook niet meer op let. Je moet er volgens hem maar tegen kunnen dus een excuus moet je niet snel van hem verwachten.
De jongen lijkt op het eerste zicht een zorgeloos persoon die van het leven geniet, maar dat is niets meer als schijn. Waarom je zorgen maken om je leven als elke dag toch hetzelfde is? Het heeft Erebus zeer lui gemaakt. Wanneer er om hem heen wat gebeurd met iemand anders of iemand anders komt met problemen naar hem, zal je niet snel zijn interesse krijgen. Erebus geeft niet om problemen van een ander en het kan hem niets schelen. Het is niet duidelijk of dit komt door de loop op door zijn kracht. In heel zijn leven is hij al zo vaak in aanmerking gekomen met de grootste problemen en geheimen van andere, dat hij er wat immuun voor geworden is.
Vrienden wordt je ook niet zo maar met hem. Hij laat iemand niet snel binnen in zijn innerlijke cirkel. Meestal stoot hij mensen af met zijn sarcastische humor zodat hij zich geen zorgen moet maken om anderen. Het is eveneens ook moeilijk om iets van hem gedaan te krijgen. Als je hem iets vraagt zal je snel worden afgewezen. Erg behulpzaam maakt hem dat dus niet. Persoonlijke vragen over zijn eigen leven zal hij ook ontlopen omdat hij er niet over wilt spreken. Je zou hem introvert kunnen noemen, maar hij heeft er geen problemen mee om iemand aan te spreken of een conversatie te voeren. Erebus is niet snel verlegen en hij schaamt zich ook niet vaak. Wat andere van hem denken kan hem gestolen worden.


HistoryKomt geschiedenis.

PECULIARTY


Soulgaze
Wanneer Erebus oogcontact maakt met een ander levend wezen geraken ze beide voor even in een trance. Dit omdat herinneringen worden uitgewisseld en achteraf weten beide personen wat de andere heeft meegemaakt. De herinneringen ie beide te zien krijgen, zullen echter degene zijn die de sterkste invloed hebben gehad op zijn/haar leven. Deze herinneringen verzachten niet met de tijd, ze blijven even scherp als het eerste moment dat hij ze zag. Ze blijven voor altijd vers in zijn geheugen zitten.
In combat kan Erebus dit gebruiken om de andere van slag te krijgen. Als je uit de trance komt, zijn de meeste mensen er niet goed van. Het is een zwaar emotionele ervaring, maar doordat Erebus het al meerdere keren heeft meegemaakt, hersteld hij sneller. Dat zou hem dan bijvoorbeeld de kans geven om te vluchten indien nodig.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
avatar

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: Re: Erebus Hazlewood - wip   za feb 25, 2017 3:06 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Erebus Hazlewood - wip
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: