Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Amaze and astonish

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kyson Benett

avatar

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Amaze and astonish   za feb 25, 2017 11:13 pm


De demon trok zichzelf omhoog aan de tak en sloeg zijn been eromheen om zichzelf de boom in te hijsen. Zijn stijl was minder Edward Cullen en meer 'the fuck are you doing'. Hij trok zichzelf verder op zodat hij op de tak kwam te zitten met benen verspreid naar beide kanten. Snel verschoof hij zich naar een comfortabelere positie met zijn benen naar rechts en leunend tegen een andere handig geplaatste tak. Hij klopte zijn handen af aan zijn pak en pakte zijn hoed die hij eerder met een aantal benodigde pogingen de boom in had gegooid van de tak boven hem af. Hij plaatste de zwarte hoed op zijn hoofd en greens licht. Er was een reden dat hij deze hele stunt had uitgevoerd in de tuin van Bluebonnet's huis. De boom was perfect met het grote aantal stevige takken en dichte bladerlaag waar hij doorheen kon kijken maar waardoor je hem niet op het eerste gezicht zag. Hij moest in de buurt van het huis blijven maar bevond zich niet graag binnen. Al sinds aankomst was binnen niet zijn favoriete plek geweest; teveel mensen en te weinig ruimte, maar nu al helemaal niet. Met een bittere grimas verschoof hij zijn halsband zodat het belletje weer naar voren hing bij zijn keel. Natuurlijk was het stil, het rinkelde alleen maar wanneer hij iets van plan was. Dat kwam ervan als je demon prinsessen probeerde te beroven. In de stad was zijn blik gevallen op Elesis en haar fel rode haar en ogen en bij het zijn van de dochter van zijn ex-beste vriend had hij een idee gekregen. Het begin was goed gegaan en hij had haar geld zo uit haar zak kunnen pakken tot ze doorhad dat het kostbare spul weg was. Vervolgens was hij in de hel beland, bijna letterlijk. Kyson was niet zo onschuldig als zijn blauwe ogen velen lieten denken, de demon had gestolen van de koning van de hel en zijn dochter was daar niet erg blij mee geweest. Nu droeg hij een halsband gesmeed in hel met een simpele reden; het was onmogelijk om iets uit te voeren met het bordeauxrode leren ding. Iedere keer dat hij zo goed als dacht aan een illegale actie begon het belletje dat eraan vast zat al te waarschuwend te rinkelen. Elesis had hem tegen zijn wil in volledig onder controle met het ding. Kyson had nog geluk dat ze hem niet 24/7 in haar buurt wou hebben.
Geïrriteerd schoof hij zijn hoed verder naar voren zodat de zon die vandaag fel scheen zijn ogen niet kon bereiken. Het was vroeg in de middag en de zon stond boven aan de hemel. Het viel te verwachtten dat meerdere mensen in de tuin zaten maar voor zover hij wist had niemand zijn stunt doorgehad. Anders hadden ze een mooi uitzicht gekregen van zijn te laag hangende broek en ontblote buik. Met een zucht probeerde hij zo goed en kwaad als het ging in een boom zijn broek weer omhoog te trekken zodat hij er tenminste elegant uitzag in de boom. De schors zou vast groene plekken achterlaten en dit pak zou zeker in de was moeten. Hij ontknoopte de bovenkant en legde het vest over een andere tak. Zo kon hij het zich nog best gemakkelijk maken in deze boom. Hij droeg nu enkel een broek en een wit shirt. Kyson had ook de tas die om zijn schouders had gehangen afgenomen en aan een andere stevige tak gehangen. De boom was in de tijd van tien minuten -waarvan acht minuten uitgingen naar het omhoog klimmen- een perfecte plek geworden voor de demon. Tenminste, voor zover perfect ging met ruw schors dat door zijn shirt heen prikte. Het was beter dan binnen en daar ging het om. Bovendien kreeg hij zo ook nog wat van het zonlicht mee. Hij reikte uit naar zijn tas om het boek te pakken maar had niet ingepland dat zijn gewicht daardoor zou verplaatsen. De normaal zo elegante demon moest zich nu wanhopig vastklemmen aan de tak om te blijven hangen; en niet op de indrukwekkende manier. Zijn knieën waren nog gevouwen om de tak waardoor hij nu als een vleermuis op de kop hing. Best cool maar niet comfortable. Zijn shirt was naar beneden gezakt en hing nu half over zijn gezicht en zijn hoed lag onder hem op de grond. "Well." All or nothing now. De demon liet zich verder vallen en met een -best awesome- flip kwam hij uiteindelijk op handen en voeten uit. Met een grijns greep hij zijn hoed en blies het imaginary stof eraf. Tijd voor poging twee om in de boom te klemmen, dat zouden nog acht verspilde minuten van zijn eeuwige leven worden.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam Ashton
Smashton
Smashton
avatar

PROFIELAantal berichten : 257
IC-berichten : 33
Registratiedatum : 05-12-16
Leeftijd : 17
Accounts : » Josie Mills
» Sam Ashton
» Finn Prowler
» Yara Perdio
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: » moodswinger
Uiterlijke leeftijd: » 19
Quote: "Don't get lost"

BerichtOnderwerp: Re: Amaze and astonish   zo feb 26, 2017 3:17 pm

Het zonnetje scheen buiten; het was een mooie dag. Nu was het weer hier iedere dag hetzelfde, maar op dit tijdstip vond de jongen het altijd het lekkerst. Het was ook wel weer handig, want nu wist hij precies hoe hij de grote bui in de middag moest ontwijken. Nu had hij nog ongeveer een uur voor deze zou losbreken; genoeg tijd om nog even te genieten van de zon. Gewapend met in zijn ene hand zijn boek en in zijn andere een felrode appel stapte hij de grote tuinen die bij het huis hoorden in. Even keek hij rond, opzoek naar een geschikte plek, tot zijn blik viel op een grote boom die als goed rugsteuntje zou dienen en tevens schaduw zou bieden. Ontspannen liep hij naar de boom, en eenmaal daar spreidde hij zijn vest zo uit dat hij tegen de houten stam kon leunen. Hij ging zitten, nam een hap van de appel, en positioneerde zich zo dat hij gemakkelijk kon lezen. Ja, dit was fijn. Even wat rust. Hij wilde net beginnen met het boek toen zijn aandacht plotseling werd getrokken door wilde geluiden die uit de boom kwamen. Het klonk alsof 7 vogels elkaar van de takken probeerden te duwen. Verbaasd draaide hij zijn hoofd naar de geluidsbron. Daar spotte hij een jongeman die op zijn kop aan een tak hing. Wat? Soepeltjes sprong hij uit de boom. Hij leek hem niet op te merken. Hij kuchte even om zijn aanwezigheid kenbaar te maken. "Gaat alles goed?" vroeg hij kalmpjes.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

avatar

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Amaze and astonish   zo feb 26, 2017 10:35 pmIn een boom klimmen was nooit een slim idee wanneer je niet oplette. Dat werd wel bewezen toen Kyson achterover gleed in een poging zijn tas te grijpen en nog net niet naar de grond stortte. Als een vleermuis klemde hij zich met zijn knieën vast aan de stevige tak. Dat was nog een hele gave met het schurende schors en zijn shirt dat naar beneden over zijn gezicht zakte. Vervolgens ging hij met een badass flip door en kwam op handen en voeten terecht. De kracht waarmee hij door zijn knieën zakte zou schadelijk geweest zijn voor een gemiddelde mens maar het deed de demon nauwelijks wat. Dat was het beste deel van zijn krachten, storten uit een gebouw van tien verdiepingen voelde hij nauwelijks. Het was pas wanneer andere wezens uit de hel hem kwaad deden dat hij het voelde. De demon kwam eenvoudig overeind en klopte zijn hoed af voor hij die op zijn hoofd plaatste. Zijn blauwe ogen werden gericht op de bron van een kuchje. Niet ver van hem af stond een blonde jongeman met een appel in zijn hand naar hem te kijken. Oh geweldig, publiek van zijn kunsten. "Gaat alles goed?" Kyson keek hem nog even inschattend aan voor hij kort knikte. "Everything's magnificent." Zijn voorkeur was geweest om meteen weer de boom in te klimmen maar nu zat hij al in een gesprek met deze jongen. De demon trok zijn shirt recht en vervolgens voor de vorm ook maar zijn halsband.
Hij kon het gesprek net zo goed vervolgen terwijl hij weer in de boom probeerde te komen. Met een zucht greep hij de tak boven zich en zette zijn voeten op de stam om zichzelf half omhoog te zwaaien. Een stuk handiger dan vorige keer trok hij zichzelf omhoog aan de tak. Uiteindelijk was zijn bomenklimrecord tijd in een keer van acht minuten naar dertig seconden gegaan. Tevreden leunde Kyson naar achteren en drukte zijn hoed weer aan. De demon leunde naar voren om de jongeman weer te kunnen bekijken. "Kyson." Grijnzend liet hij zichzelf weer hangen zodat hij hem aan kon kijken vanuit de boom, al was zijn beeld ondersteboven. Het was veel leuker om rond te klimmen -hoe onhandig het ook ging- dan saaie dikke boeken lezen. Dit was definitely de reden dat hij nooit meer terug wilde naar de hell. "And you're Sam right?" De demon had goed opgelet tijdens zijn research naar deze loop en wist bijna alle bewoners uit zijn hoofd op te noemen. Alles in voorbereiding naar mogelijke verraders van zijn illegale daden.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam Ashton
Smashton
Smashton
avatar

PROFIELAantal berichten : 257
IC-berichten : 33
Registratiedatum : 05-12-16
Leeftijd : 17
Accounts : » Josie Mills
» Sam Ashton
» Finn Prowler
» Yara Perdio
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: » moodswinger
Uiterlijke leeftijd: » 19
Quote: "Don't get lost"

BerichtOnderwerp: Re: Amaze and astonish   zo feb 26, 2017 10:52 pm

De intenties van de jongeman en zijn antwoord kon Sam niet helemaal vinden - iets wat hem niet vaak overkwam, en hem dus verwarde. Hij voelde niet bepaald geïrriteerd aan, maar scheen ook niet helemaal blij te zijn met zijn bemoeienis. Zijn bijzonderheid zette hij echter niet in. Vaak vonden mensen het niet heel erg fijn als er met hun emoties werd gerotzooid. Zwijgend keek hij toe terwijl de jongen weer probeerde de boom in te klimmen. Dit ging nog best wel soepel, en voor hij het wist zat hij in de boom. Nu hing hij weer aan te tak, zo leunend dat hij hem kon aankijken. "Kyson," stelde hij zich voor. "And you're Sam right?" Sam grijnsde even. "De enige echte," antwoorde hij. Even aarzelde hij, maar vervolgens legde hij het boek neer, beet hij de appel vast in zijn mond, en stond hij op. Met één hand pakte hij de tak naast die waarop de jongen zat, en met zijn andere een wat lager hangende tak vast. Soepeltjes trok hij zichzelf omhoog, en ging tegenover de ander zitten. Hij nam nog een hap van de appel. "Gezellig hier," sprak hij grijnzend, afwachtend voor de reactie van de jongeman.
Thanks Sarah!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

avatar

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Amaze and astonish   ma feb 27, 2017 5:08 pmDat was het probleem met samenwonen met anderen, je kwam ze vaak tegen, gewild of niet. Kyson had graag nog van zijn klimpogingen genoten in alle eenzame rust maar nu zat hij vast aan het gesprek. Hij wou niet overkomen als een asshole en op zijn minst een poging doen tot gesprek. Praten met een jongen vanuit een boom was echter lastiger dan je zou denken. De demon had zichzelf weer op de kop gehangen om hem te bekijken. Soepeler dan eerst hing hij achterover met zijn shirt weggestoken in zijn broek zodat het niet over zijn gezicht zakte. De demon wist genoeg over mensen dat uit een boom hangen niet overkwam als statusvol of elegant for that matter. Er stond een grijns op zijn gezicht terwijl hij de jongeman naar zijn naam vroeg en zichzelf voorstelde. Even had hij overwogen om een valse naam te kiezen maar Kyson was prima voor nu. De andere kon toch onmogelijk weten dat hij hier was omdat hij op de vlucht was van de politie. Nu hij eraan dacht... de demon controleerde zijn zaken vlug om er zeker van te zijn dat het geld dat hij mee had er niet uit kon vallen. "De enige echte." Kyson keek toe hoe de andere ook de boom in klom, een stuk soepeler dan zijn eerste poging. De demon trok zichzelf ook weer omhoog en verschoof zodat hij naar Sam kon kijken. Hij zat overeind op handen en voeten om evenwicht te houden in de boom. Eruit vallen zou niet schadelijk zijn behalve dan voor zijn reputatie. "Gezellig hier," sprak de andere met een grijns. Kyson greens terug. "It sure is." Het kon hem niet eens schelen dat hij als een soort hond-aap combinatie in de boom zat, hij droeg toch al een halsband. Als dit zo doorging zou hij binnenkort blaffend achter katten aan gaan. "Never knew trees could be this comfortable." De boom had alles; schaduw, beschutting, stevige takken en nu iemand om mee te praten. Definitief een reden om vaker bomen in te klimmen.
Hij reikte opnieuw naar zijn tas en dit keer zonder te vallen. Met een grijns trok hij er een fles drank uit, een van de weinige menselijke dingen dat naar iets smaakte. "Want some?" Voor zover hij wist was dat de manier om mensen aan je kant te krijgen. Iedereen hield wel van het spul ook al zag Kyson er niet veel in. Het had nou eenmaal niet het effect op de demon als het had op mensen. Ergens was het hele ding veranderd in een romantische picknick in een boom zonder de romantiek.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Amaze and astonish   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Amaze and astonish
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: