Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 I thought I could fly, so why did I fall?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Saragon

avatar

PROFIELAantal berichten : 92
IC-berichten : 2
Registratiedatum : 20-11-16
Leeftijd : 16
Accounts : Saragon | Ruby Red | Stiles Stilinski
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: ✗ Metamorphmagus+ talking
Uiterlijke leeftijd: ✗ 6 jaar
Quote:

BerichtOnderwerp: I thought I could fly, so why did I fall?   zo feb 26, 2017 1:05 am


Huppelend dansde de Peculiar animal achter een mooi gekleurde vlinder aan. Saragon zijn vachtkleur veranderde door zijn peculiarity van bont naar zwart en alle andere mogelijke vachtkleuren. Doordat hij zich hier eigenlijk altijd op moest concentreren veranderde dit telkens zonder dat het veulen het door had. "Vlinder! Wacht nou!" Hinnikte hij hoog. Zijn lange benen schoten overal heen en hij galoppeerde sneller, maar nog steeds in de schaduw van de vlinder. Zonder dat hij het door had kwam hij dichter en dichter bij de cliffs. De golven sloegen tegen de rotsen en schoot omhoog, keer op keer alsof het het eiland weg wou hebben. Nog onwetend ging hij terug naar draf toen het vliegende beestje op zijn neus belande en hij scheel moest kijken deze te kunnen zien. "Hallo!" Brieste hij gelukkig en zijn snot vloog in het rond. Blijkbaar hadden vlinders een fobie voor snot, want zo snel als hij kwam zitten vloog hij ook weer weg en vervolgde Saragon zijn achtervolging dus weer. "Daar draafde de dappere wilde hengst..." Vertelde hij aan niemand in het bijzonder en galoppeerde weer aan.  

Het veulen was overal op voorbereid, behalve modder. En dat was nou net wat hij tegenkwam na de regenbui van eerder die dag. Hij schoot vol in de ankers, wat er voor zorgde dat zijn achterbenen onder zijn lichaam weggleden en hij op zijn zij terecht kwam. Eerst zijn billen en als laatste zijn hoofd, wat een pijnlijke kreun uit zijn keel liet ontsnappen. Maar Saragon wist niet wat hem nog meer te wachten stond die dag. Hij zetten zijn benen weer op de grond en kwam overeind zonder breuken of iets dergelijks. Langzaam plaatste hij zijn hoeven op de natte en gladde bodem toen hij zag hoe dicht hij eigenlijk bij de rand lag. Zenuwachtig zwiepte hij met zijn staart en nog steeds veranderde hij telkens van kleur. Helaas moest het kleine veulentje één van zijn angsten onder ogen komen vandaag, kikkers. Hij gilde en viel achterover, nogmaals op zijn billen deze keer. Voor de helft balanceerde Saragon op niks meer dan droge lucht en toen de kikker dichterbij sprong viel hij achterover van de cliff. Tijdens zijn val hoorde hij verschillende dingen kraken en immense pijnen schoten door zijn lichaam, nog voordat hij met een harde klap op de grond belande. Jammerend van de pijn probeerde hij zijn rechtervoorbeen te bewegen, maar deze lag in een vreemde hoek en hij gilde het uit. "HELP!" Blèrde hij vanaf waar hij gevallen was. Om hem heen lagen grote rotsen en hoorde hij het water beuken. Het veulen was op een redelijk gelijk stuk beland waar vooral zand lag.

En daar kwam het, het diertje wat hij had achtervolgd, wat was weggevlogen voor zijn snot, zat nu op zijn neus. Saragon kneep zijn ogen samen en hapte woest naar het onschuldige beestje.

[OPEN]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

avatar

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: I thought I could fly, so why did I fall?   ma feb 27, 2017 10:12 pm


De demon was niet bijzonder druk op het moment en had daarom besloten om de kust te bezoeken. Hij had geen specifieke reden om er te komen behalve het feit dat al zijn andere bronnen van vermaak waren afgenomen. Kyson spendeerde over het algemeen het grootste deel van zijn tijd aan diefstal, forgery en alles wat bij dat vakgebied hoorde. Sinds hij Elesis had geërgerd en ze had gekozen om hem een halsband om te doen had hij een stuk minder om te doen. Dat kwam ervan als je stal van iemand met een bijzonder hoge rang in het rijk waar je uit was verbannen. Nu droeg hij een bordeaux leren halsband met een belletje eraan dat rinkelde zodra hij iets deed wat niet toegestaan was in Elesis regels. Dat hield al zijn oude hobby's en het pijn doen van wezens in. Nu had hij niet veel over om te doen in zijn tijd anders dan wandelen en nadenken over zijn leven tot nu toe. Zelfs de demon moest toegeven dat tweehonderd jaar aan crime misschien niet de beste manier was om zijn tijd op aarde te spenderen. Hij leunde naar achteren tegen de natte stam van een boom terwijl zijn blik ging over de kliffen. Zijn rode ogen vielen op een veulen dat van kleuren verschietend achter een vlinder aan galoppeerde. Dat was ook niet iets wat je iedere dag zag. Het veulen ging nogal onhandig om met de modder die op de grond lag en gleed zonder problemen door van de cliff af. Wow, dat zag er niet goed uit. De demon had weinig met mensen en hun idiote ideeën maar een veulen dat van een hoge cliff af stortte kon hij moeilijk negeren. Kyson duwde zichzelf van de boom af en begon te lopen in de richting waar het blèrende geluid vandaan kwam. Veel nut kon hij niet zijn voor een gewond veulen maar hij kon in ieder geval helpen door te checken wat er aan de hand was. De demon had veel gehad met dieren sinds hij zijn eigen hellhound was verloren op de dag dat hij uit het demonenrijk was verbannen.
Op het strand kwam hij uit bij het verkleurde veulen en bleef op een afstand staan. Vanaf hier kon hij al duidelijk zijn dat er iets mis was met zijn rechtervoorbeen. Het veulen leek bezig met een vlinder die vrolijk om hem heen fladderde. Even bleef de demon nog staan voor hij langzaam naar het dier af liep. Het was duidelijk dat het peculiar was maar hij wist niet tot hoeverre het dier kon begrijpen dat hij geen kwaad in zin had. Zijn lichtblauwe ogen bleven gericht op de ogen van het veulen. Dit zou het moment zijn om een peculiar kind tegen te komen met een helende gave. "Hey." Kyson zakte door zijn knieën op een nog steeds redelijke afstand. Het voordeel aan paarden was dat het dier hem niet kon judgen voor zijn halsband en dat was een belangrijk punt in zijn beoordeling van wezens tegenwoordig. "You okay?" Duidelijk niet maar de demon had geen idee wat hij anders kon zeggen.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I thought I could fly, so why did I fall?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c l i f f s
-
Ga naar: