Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 A never ending story

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: A never ending story   di feb 28, 2017 12:38 am


nothing comes easy
as long as we're breathing
WE’LL GO ALL THE WAY OR GO HOME
16:24. Zijn hoofd was niet meer zo helder. Als ze niet beter had geweten, had ze misschien gedacht dat hij gedronken had. Maar nee, zijn hele wereld lag gewoon door elkaar. Hij werd heen en weer gegooid tussen de aantrekking die ze op hem had en de angst voor wat ze hem nog zou kunnen aandoen. Hij moest zichzelf niet in een nog een destructieve relatie gooien. Haar woorden van eerder hadden hem ook weer onzeker gemaakt. Hij had haar gekwetst, het laatste wat hij had willen doen. Hij snapte de situatie niet meer, en zichzelf ook niet. Waarom wilde hij ook zo graag dat dit nog goed kwam? Ze had hem de kans gegeven om afstand te nemen, maar hij kon het niet.

In plaats daarvan wilde hij zo wanhopig graag bewijzen dat hij het oprecht met haar meende. De actie die hij daarvoor ondernam, was misschien weer niet de ideale. Niet de standaard. Maar hij was niet standaard, bewees hij maar weer. Dat zou ze er ook moeten bij nemen. Na zijn woorden bleef het stil. Gelukkig had hij de muur nog vast, anders was hij waarschijnlijk ineen gezakt. ”I like you too Oskar. But I don’t think you can like me if you don’t accept me,” Zei ze uiteindelijk op zijn poging een goeie reden te geven.

Oskar haalde zijn hand van haar kaak af, zocht toen voorzichtig weer contact door zachtjes haar hand in de zijne te nemen. ”I don’t know what was going through my mind”, Zei hij, hij richtte zijn blik op hun handen, te emotioneel om haar aan te blijven kijken. ”I’m just really confused”, Bekende hij, maar dat moest hij haar eigenlijk niet eens meer vertellen. ”I don’t want to fuck this up”, Vervolgde hij, waarna hij zachtjes op zijn tong beet. ”Please don’t give up on me yet”, Fluisterde hij, bijna zo stil dat hij niet eens zeker was of hij het werkelijk had uitgesproken.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: A never ending story   di feb 28, 2017 10:09 am
Haythel zou liegen als ze zei dat zijn woorden en zijn actie niks met haar deden. Natuurlijk deed het wat met haar. Het wakkerde gevoelens aan. Gevoelens waar ze eerder zich overgave door zou laten leiden, maar nu werd ze tegengehouden. Ze wou er niet aan toegeven als Oskar haar niet zou accepteren zoals ze was. Ze zei dit tegen hem en weerhield zichzelf er zo van om hem te kussen. Hoe graag ze het ook wou. Ze mocht het niet doen.

Oskar haalde zijn hand van haar kaak af. Haythel keek op en liet haar hand eveneens zakken. Haar blik gleed naar haar hand zodra Oskar deze vast pakte. Ze voelde haar huid tintelen. ”I don’t know what was going through my mind”, begon Oskar. Haythel richtte haar blik terug op hem, maar zijn blik was gevestigd op hun handen. Dus hij zou het nog steeds niet toegeven en accepteren? Het deed haar slikken. ”I’m just really confused”, gaf hij nu toe. ”I don’t want to fuck this up”, vervolgde hij. Zwijgend keek Haythel hem aan. ”Please don’t give up on me yet”, eindigde hij zijn woorden fluisterend.

Haythel zweeg. Totdat ze uiteindelijk haar hand uit de zijne haalde en een arm om hem heen legde. ”Let’s get you back to bed. You need your rest,” sprak ze enkel en begon hem terug te begeleidde naar zijn kamer. De woorden hadden genoeg met haar gedaan, maar hadden haar niet de woorden gegeven waar ze op had gehoopt. Ze was het met één ding eens: het mocht niet zo eindigen. Ze zou hem niet in de steek laten.
Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: A never ending story   di feb 28, 2017 1:20 pm


nothing comes easy
as long as we're breathing
WE’LL GO ALL THE WAY OR GO HOME
16:25. Veel meer kon hij niet meer doen. Hij had zijn gevoelens tegenover haar duidelijk gemaakt, zijn trots ook even aan de kant geschoven en vlakaf toegegeven dat hij niet wilde dat ze hem in de steek liet. Hij was nog niet in staat om haar te vertellen wat ze wilde horen. Hij moest eerst zijn gedachten op orde krijgen, maar hoe hard hij ook zijn best deed, het lukte hem niet. Alsof hij aan het hallucineren was, hij kreeg geen vat op de beelden in zijn hoofd, dus moest hij ze gewoon ondergaan. Op haar beurt moest Haythel ook naar zijn woorden luisteren, die haar uiteindelijk wel gekwetst hadden. Hoe hard hij ook probeerde, veel beter zou er niet meer uit komen vandaag.

Dat leek ze ook te beseffen. Ze reageerde niet op zijn woorden, wat misschien maar beter was. Hij was niet in staat om ze goed te interpreteren. ”Let’s get you back to bed. You need your rest,” Zei ze, waarna ze hem terug mee nam naar zijn kamer. De wolf verscheen aan zijn andere kant, en hij legde zijn arm weer over zijn nek heen, zodat Haythel niet al zijn gewicht hoefde te dragen. Hij voelde zich opnieuw zo zwak, misschien was hij toch zieker dan hij in eerste instantie gedacht had.

Eenmaal terug op zijn kamer, liep de wolf naar het uiteinde van zijn bed en ging daar liggen. Het stelde hem ook gerust dat het schaduwdier geen bedreiging zag in de situatie, anders zou hij er niet zo rustig onder blijven. Oskar ging op de rand van het bed zitten, maar weigerde nog om te gaan liggen. ”Can you stay for a while?” Vroeg hij wat onzeker. ”Only if you want to tho”, Vervolgde hij zacht. Hij wilde niet dat ze het tegen haar zin deed, maar hij zou zich beter voelen als ze nog even bij hem bleef.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: A never ending story   di feb 28, 2017 5:39 pm
Haythel had Oskar’s woorden en actie niet verwacht. Ze wist ook niet goed hoe ze erop moest reageren, maar ze wist wel dat ze het hier niet bij wou laten. Ze wou hem niet achterlaten. Niet op deze manier. Ze besloot uiteindelijk niet te reageren op zijn woorden en stelde voor om hem naar zijn bed te brengen. Hij had zijn rust nodig. Later, wanneer hij zich beter voelde, zouden ze er beter over kunnen praten. De schaduw wolf gaf Oskar eveneens steun en samen brachten ze Oskar terug naar zijn kamer.

Eenmaal in zijn kamer nam Oskar plaats op het bed, maar ging hij niet liggen. De schaduw wolf ging liggen op het voeteneinde van het bed. ”Can you stay for a while?” vroeg Oskar wat onzeker. Haythel keek op van de vraag. Ze had het niet verwacht, maar ging er niet op tegen. ”Only if you want to tho”, voegde hij er zachter aan toe. Zachtjes zette Haythel haar handen op zijn schouders. ”I’ll stay. Just take your rest alright?” antwoordde ze. Haar duim gleed over de huid van zijn nek heen terwijl ze het zei. Ze merkte op hoe warm zijn huid aanvoelde. Met een lichte grijns legde ze een hand op zijn voorhoofd.

Ze hoefde geen dokter te zijn om te weten dat hij koorts had. Bezorgdheid overspoelde haar opnieuw. ”You have a fever, lay down,” beval ze, ook al klonk haar stem vooral bezorgd. ”I will get you some water,” sprak ze, waarna ze opstond en de kamer verliet om het te pakken. Na een korte vijf minuten kwam ze terug met een kan water, glas en een koude natte doek. Ze zette de kan met water en het glas op zijn nachtkastje en boog naar hem toe om de natte doek op zijn voorhoofd te plaatsen. ”Looks like I’ll be playing nurse again,” grapte ze.
Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: A never ending story   di feb 28, 2017 6:57 pm


nothing comes easy
as long as we're breathing
WE’LL GO ALL THE WAY OR GO HOME
16:28. Ondanks alles gaf ze hem nog een kans. Oskar was haar dankbaar, maar hij maakte er geen opmerking meer over. Hopelijk voelde ze het aan, zoals hij diep vanbinnen aanvoelde dat hij haar nodig had. Hoewel er in de korte tijd dat ze elkaar kenden al heel wat dingen waren gebeurd die niet altijd even positief waren, wilde hij niks liever dan bij haar blijven. Ze had misschien niet de beste invloed op hem, maar hij kon zich niet eens meer inbeelden wat hij ooit zonder haar had gedaan. Alleen maar de negatieve gebeurtenissen stonden in zijn geheugen gegrift, en daar wilde hij absoluut niet naar terug.

Ze was het enige lichtpuntje in zijn bestaan momenteel, ook al kende hij haar nog niet zo lang. Ze had hem leven in geblazen, zonder dat ze het zelf door had. Toen ze hem dan ook naar zijn kamer had gebracht, wilde hij niet dat ze weer weg ging. Hij wilde niks liever dan bij haar blijven, maar hij voelde zich echt uitgeput. Toch wou hij niet dat ze hem opnieuw alleen liet. Iets wat hij op een onzekere manier duidelijk maakte. Zachtjes plaatste ze haar handen op zijn schouders, waardoor hij voorzichtig op keek. ”I’ll stay. Just take your rest alright?” Beloofde ze hem, en hij voelde zich al meteen een stuk beter.

Niet fysiek tho. Dat leek ze ook door te hebben. Ze legde haar hand tegen zijn voorhoofd aan, ze voelde een stuk koeler dan hem. ”You have a fever, lay down,” Zei ze hem plots. Huh wat? Koorts? ”I will get you some water,” Zei ze, en ze verdween gelijk de kamer uit. Een beetje overdonderd ging hij liggen, voorzichtig op zijn rug, om zichzelf niet nog meer pijn te doen. Koorts. Zou dat de verwarring in zijn hoofd verklaren? Had hij al die dingen gezegd omdat hij aan het ijlen was? Hij wist het niet. Momenteel wist hij niet eens wat werkelijkheid was en wat niet.

16:33. Haythel kwam terug binnen met een kan water, een glas en een doek. Ze zette de kan en het glas weg, waarna ze de doek op zijn hoofd legde. Opnieuw merkte hij hoe koel het ding had. Was zijn koorts dan zo heftig? ”Looks like I’ll be playing nurse again,” Grapte ze. Oskar glimlachte flauw. ”I’m causing you so much trouble”, Lachte hij zachtjes. Hij keek haar even in stilte aan. ”I don’t want to go to sleep, I’ll miss you too much”, Grinnikte hij toen. Was de koorts hem weer aan het overnemen? Misschien. Of misschien sprak hij wel de waarheid, who knows.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: A never ending story   di feb 28, 2017 8:37 pm
Tot haar schrik had Oskar ook nog koorts gekregen. Natuurlijk, dat kon er ook nog wel bij. Ze stond er niet bij stil dat dit misschien zijn gedrag ook wel kon verklaren. Voor nu was ze te druk met bezorgd zijn en voor hem zorgen om daarover te denken. Ze legde de vochtige doek op zijn hoofd in de hoop dat dit zijn temperatuur naar beneden zou brengen. Ook al zou een goede rust de goede medicijnen zijn. Ze kwam weer recht en pakte een stoel om die naast het bed te zetten. Ze ging erop zitten en richtte haar blik terug op Oskar.

”I’m causing you so much trouble”, lachte hij zachtjes. Haythel grinnikte lichtjes en schudde haar hoofd. ”It’s alright,” reageerde ze met een kleine glimlach. Voor een moment was Oskar stil. ”I don’t want to go to sleep, I’ll miss you too much”, grinnikte hij toen. Haythel keek wat verrast op, waarna ze glimlachend weg keek. Het was vast de koorts die hem zo deed praten. Ze richtte haar blik terug op Oskar en stak een hand naar hem uit. ”Don’t worry. I’ll stay here while you sleep. Go take your rest,” sprak Haythel met een glimlachje en streek voor een moment met haar vingers door zijn haren heen. ”Go to sleep. I’ll stay,” zei ze nogmaals, haar woorden menend.
Outfit

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: A never ending story   di feb 28, 2017 9:53 pm


nothing comes easy
as long as we're breathing
WE’LL GO ALL THE WAY OR GO HOME
16:31. De moeite die ze voor hem deed. Het verbaasde hem dat ze het nog steeds vrijwillig aanbood, om hem te helpen. Hij had wel gevraagd of ze wou blijven, maar hij had helemaal niet door gehad dat hij koorts had. Dat had ze zelf vastgesteld. Ze had evengoed kunnen zeggen dat ze terug naar de bibliotheek wilde om verder te lezen. Maar nee, ze stemde in om te blijven en nam de verantwoordelijkheid op om zijn koorts een beetje te doen zakken. De koele doek voelde fijn, maar het hielp hem nog meer dat ze naast zijn bed kwam zitten.

Toch was hij bang dat ze alsnog zou vertrekken eenmaal hij sliep. Het was niet zo heel interessant om te kijken hoe iemand lag te slapen, kon hij zich wel inbeelden. Misschien kon ze zelf een dutje doen, maar hij wist niet of ze dat zomaar kon. Op een stoel slapen was ook niet zo handig, dat wist hij uit ervaring. Hij wilde niet slapen omdat hij bang was om alleen wakker te worden. ”Don’t worry. I’ll stay here while you sleep. Go take your rest,” Stelde ze hem gerust, waarbij ze zachtjes door zijn haren wreef. ”Go to sleep. I’ll stay,” Beloofde ze hem nog een keer. Oskar nam haar hand vast en drukte die tegen zich aan. ”Just making sure”, Zei hij onschuldig. Vervolgens sloot hij zijn ogen, benieuwd of hij snel in slaap zou vallen of niet.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: A never ending story   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A never ending story
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» My story Corner
» Samuël Ferdinandus // Unbelieveable Story's
» Same name, different story. [&CROWCALL]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: f i r s t . f l o o r :: l i b r a r y
-
Ga naar: