Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Beautiful

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Amber Liu

avatar

PROFIELAantal berichten : 36
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 01-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Amber, Tissa, Elesis, Jinn, Laxus, Haythel, JR, Killa
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Sound Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Married to the music.

BerichtOnderwerp: Beautiful   ma feb 27, 2017 9:54 am
Beautiful


Song
Zwijgend keek ze naar voren. De zee leek onrustig te zijn. Ze had gehoord van andere Peculiars dat er binnen een uur een bui zou beginnen. De zee begon al onrustig te worden. Zelfs een mens die zich niet in de lus bevond zou kunnen nagaan dat er een storm aan zat te komen. Toch had Amber nog geen aanstalten gedaan om terug te gaan. Met haar benen opgetrokken, haar armen zachtjes leunend op haar knieën, zat ze op het strand en keek ze uit over de zee.

”고갤 숙인 채” begon ze zachtjes te zingen. Haar stem klonk helder, maar zacht. Ze stak haar hand lichtjes op, haast niet opmerkbaar. Het geruis van de zee maakte ze zachter. ”하늘을 피해 숨지” vervolgde ze. Ze sloot haar ogen. Genoot van het moment waarop ze zonder zorgen kon zingen. De meeste Peculiars zouden nu toch al binnen zitten of op hun weg terug zijn. Niemand zou nu nog naar het strand gaan, toch? Daarbij zouden de dorpsbewoners zich waarschijnlijk ook niet bij het strand begeven omdat het nou niet echt een fijne dag was om op het strand te zijn. Het was koud en de wind gierde langs je heen.

”어두운 마음 속 밤은 한없지” Dankzij haar vele reizen had ze genoeg Koreaans geleerd om de woorden zonder accent of fout uit te spreken. Amber beschikte ook over de Mandarin Chinese taal. Een taal die anders was dan de Koreaanse, maar die ze toch met hulp had kunnen leren. Gevoel kwam nu ook bij haar gezang. De gedachten aan haar vele reizen brachten haar uiteindelijk terug naar haar familie. ”Yeah yeah 날개를 펼 수 없었어” vervolgde ze en sloot haar ogen.

Outfit


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Beautiful
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: