Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Sound of silence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Amber Liu

Amber Liu

PROFIELAantal berichten : 36
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 01-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Amber, Tissa, Elesis, Jinn, Laxus, Haythel, JR, Killa
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Sound Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Married to the music.

BerichtOnderwerp: Sound of silence   wo maa 01, 2017 10:54 am
Sound of silence


Song (2:00)
”I know I’m gonna heal and I’m always looking up,” klonk haar stem. Rappend liep ze door de woonkamer heen. In haar hand had ze een flesje water. Ze gebruikte het flesje alsof het een microfoon was. Het was maar goed dat er niemand in de woonkamer was nog zo laat. De gebaren die ze met haar handen en armen maakte, zouden het zicht waarschijnlijk enkel raarder eruit laten zien. Terwijl ze er juist zoveel plezier mee had. Het was al middernacht, maar Amber had niet kunnen slapen. Het was haar eerste nacht in het verblijf en haar zenuwen hadden haar slaap weggenomen. Normaal had ze geen moeite met in slaap vallen, wetend dat er anderen in hetzelfde gebouw lagen, nu wel. Nu zou ze hier ook langer blijven dan een dag. De volgende ochtende zou ze hier nog steeds zingend en rappend rond lopen. Het voelde gewoon nog niet aan als een thuis. Natuurlijk ging dat ook moeilijk na één dag. Dus deed ze het gene wat haar altijd rustig maakte: zingen.

”I’m a fighter 절대 포기하지 않아 난 계속해서 날아,” rapte ze verder. Haar stemgeluid was fijn om naar te luisteren. Al moest ze zeggen dat ze daar ook een trucje voor had. Amber had de kracht om geluid te manipuleren. Ze kon geluiden dus versterken, verzwakken of, zoals nu, haar stem net een pitch verlagen zodat haar woorden er beter uitkwamen. Eerder vandaag had ze zelfs nog de muziek hoorbaar gesteld voor anderen die ze op het moment in haar hoofd had. Nu besloot ze dat maar niet te doen. Ze wou de anderen niet lastig vallen en eigenlijk voorkomen dat iemand naar beneden zou komen door het geluid dat ze maakte. ”Fly 또 날아, 내 꿈은 먼 훗 날의, 내 모습을 되감아,” vervolgde ze. Desondanks het feit dat ze in Amerika is opgegroeid, klonk haar Koreaans vloeiend en zonder accent. Naast Koreaans had ze ook Mandarin geleerd. Talen boeide haar. Een manier om met anderen te communiceren. Het intrigeerde haar hoe woorden mensen konden veranderen. Hoe woorden in een liedje mensen konden aanspreken. ”I’m a just be me, yeah only me. I’m a just be me yeah.”

Haar stemgeluid veranderde. Haar pitch werd hoger en met een zuivere stem begon ze nu te zingen. ”두려움 없이 더 높이 날 수가 있어. 어둠 속에 갇혀도, 그 어떤. 상처마저도 내겐 아름다워,” zong ze. Haar ogen sloot ze. Genietend van het geluid dat de lege ruimte vulde. Ze had niet in de gaten dat ze zojuist misschien iets té hard was gaan zingen en dat de ruimte binnen nu en een paar minuten niet meer zo leeg kon zijn._________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

Kyson Benett

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   wo maa 01, 2017 12:11 pm


Kyson keek op zijn horloge dat al de hele dag zelfverzekerd aanhield dat het negen uur s'avonds was. Dat sinds ongeveer drie uur deze ochtend. Misschien was dat wat gebeurde als je horloge over honderd jaar oud was. Either way was het tijd om een nieuwe te zoeken dat het net zo goed deed en net zo stijlvol was. Zijn currente stukke horloge had goud verwerkt in het klokje dat het zelfs nu het stuk was nog steeds waardevol maakte. Als hij een goede fence kon vinden had hij het zo verkocht maar hij betwijfelde of hij vanuit de loop iemand kon bereiken die zijn horloge voor hem kon verkopen. Inndyr stond nou niet echt bekend als crimineel gemeenschap. De loop uitgaan was ook geen optie met zijn nieuwe accessoire, dus voorlopig moest hij het doen met een waardevol maar stuk horloge. Het was nou niet alsof tijd hem veel deed, onsterfelijk voor het grootste deel en all, maar toch hield hij graag bij hoe laat het was. Als het goed was was het nu rond middernacht, afgeleid van het feit dat de meeste al op hun kamer zaten. De demon nam aan dat hij de enige was die op dit moment beneden rond liep. Zijn ogen stonden op rood om dat hij op die manier beter door het donker heen kon kijken. Vage schimmen van meubilair ontwijkend in het donker liep hij door de gangen. Er lag geen doel in zijn journey door het huis, het ging om de wandeling zelf. Wanneer je alle tijd in de wereld had ging je vanzelf wel iets hebben voor wandelen en hij had niet bepaald vertrouwen in door mensen gemaakte vervoersmiddelen als autos. Als ze nodig waren voor een diefstal maakte hij er gebruik van maar verder ging Kyson's voorkeur uit naar wandelen. De dag van zijn aankomst had hij alles al onderzocht en de blueprint uit zijn hoofd geleerd dus daarvoor was zijn wandeling ook niet nodig. Hij wou puur van de verveling af die hem voortdurend overviel sinds hij een halsband droeg. Het rode lederen ding met het irritante belletje had zijn vrije bewegingen bijzonder gelimiteerd met de belofte dat hij het ging dragen tot de dag dat hij terug ging naar de hel. Geen toekomst waar hij met plezier naar uitkeek.  
Bij een raam op de eerste floor bleef hij staan om in het maanlicht zijn horloge te kunnen bekijken. Nog steeds stond er dat het precies vier minuten en vijf seconden over negen was. Inmiddels was de dagwisseling al voorbij. Hij had in iedergeval zekerheid dat het horloge twee keer per dag wel de juiste tijd aangaf, die gedachte liet hem grijnzen. Toch wou Kyson liever een nieuwe hebben, maar hoe ging hij aan net zo'n duur model komen binnen in de loop, vooral met zijn halsband? Nadenkend met zijn tong klakkend liep hij de lange trap af naar de ground floors. Zijn afwezige gedachten werden verstoord door een zuivere stem die door de stilte heen ging. Er was dus toch iemand anders wakker. Het was een tekst die hij niet herkende maar na twee honderd jaar op aarde kon hij wel inschatten dat het Koreaans was. Nieuwsgierigheid aangewakkerd liep hij verder naar de living room. "Morning" sprak hij met een grijns terwijl hij naar binnen stapte. Zijn blik gleed over de jonge vrouw... man?... en hij liet zijn ogen naar blauw overgaan. Ze had niet op de lijst van bewoners gestaan, nieuw? Met een gebaar gaf hij aan dat ze vooral door moest zingen als ze wilde terwijl hij in de hoek van de kamer bleef stilstaan.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amber Liu

Amber Liu

PROFIELAantal berichten : 36
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 01-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Amber, Tissa, Elesis, Jinn, Laxus, Haythel, JR, Killa
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Sound Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Married to the music.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   wo maa 01, 2017 1:19 pm
Sound of silence


Song (2:00)
Ze had nog zo tegen zichzelf gezegd om niet opnieuw verloren te raken in de muziek. Maar opnieuw nam haar kracht haar mee in de muziek. Ze had geluk dat ze de echte muziek er nog niet bij had gehaald. Voor nu vulde enkel haar heldere stem de ruimte. "Morning" klonk het plots. Geschrokken sloeg haar stem open door het plotselinge geluid. Haar kracht werd voor een moment onderbroken wat ervoor zorgde dat haar laatste woorden die ze zong wat raar eruit kwamen. Alsof een gespierde man de woorden hadden uitgebracht met een zware stem. Ze schraapte haar keel en herpakte de controle over haar kracht voordat ze zich omdraaide. Daar stond een jongeman. Kennelijk was ze niet de enige die niet kon slapen. Hij maakte met een gebaar duidelijk dat ze verder mocht zingen.

Voor een moment keek Amber hem naar verbaasd aan, waarna ze lichtjes grinnikte en kort met haar hoofd schudde. ”Good morning,” besloot ze hem te begroeten. Ze zette een paar stappen in zijn richting. ”You can’t sleep either?” vroeg ze hem maar de vraag die als eerste in haar opkwam. In de dag dat ze hier was, had ze nog maar met weinig andere gesproken. Ze was spontaan, maar ook voorzichtig. Ze wou geen mensen lastig vallen. Plots bedacht ze zich iets, waardoor ze voor een moment weer geschokt keek. ”I didn’t wake you, did I?!” vroeg ze nu. Een wanhopig klank weerklonk in haar stem. Ze hoopte maar dat dat niet het geval was. Het was niet haar bedoeling geweest. Nu bedacht ze zich ook dat ze zich had laten gaan.. alweer.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

Kyson Benett

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   wo maa 01, 2017 2:08 pm


Zijn gedachten, gericht op het horloge, waren afgebroken door het geluid van een stem dat hem nieuwsgierig genoeg maakte om naar de living room te lopen. De demon was nonchalant naar binnen gegaan met zijn handen in zijn broekzakken gestoken en zijn ogen in hun blauwe vorm. Blijkbaar was zijn aanwezigheid onverwacht genoeg om haar stem van schrik te laten overslaan. Of well, overslaan was niet helemaal het woord. In een keer zakte haar stem een aantal octaven. Naar zijn kennis van muziek en stemmen was het onmogelijk voor iemand om hun stem zo te verlagen in een matter of second, peculiarity? De andere draaide om en Kyson gebaarde met een grijns dat ze hem moest negeren. Ze koos er echter voor om hem te beleefd te begroetten. ”You can’t sleep either?” Onbewust gleed zijn hand naar zijn halsband, iets wat hij had ontwikkeld in zijn dagen met het damned thing. Met het belletje spelend schudde hij zijn hoofd. Slaapgebrek was zeker niet het probleem voor de demon, het gaf hem alleen maar meer tijd voor alles. Helaas was alles tegenwoordig bijzonder weinig. Kyson had nog geen antwoord gegeven toen ze al door sprak. ”I didn’t wake you, did I?!” Om haar van haar paniek af te helpen schudde hij opnieuw zijn hoofd.
Met een grijns stapte hij het licht in terwijl zijn ogen weer naar rood gingen. Hij had misschien voor een leugen kunnen gaan maar ze verbleven toch in hetzelfde huis, er zat weinig nut in. En de laatste keer had Elesis zijn leugen verpest waar hij nog steeds lowkey een trauma aan had. "I don't sleep." Als verklaring wees hij naar zijn rode ogen. Kyson nam aan dat de gave van de ander echter met geluid te maken had en niet met niet hoeven slapen. "So, why can't you sleep?" vroeg hij om een decent human gesprek aan te gaan. Hij had zijn handen weer laten zakken en dit keer was hij bezig met friemelen met zijn horloge. De kans dat de ander een crimineel was was bijzonder klein maar hij kon in ieder geval hopen, right? "Any chance you know how to sell a six thousand dollar watch?" Hij had veel menselijke skills maar net niet genoeg om te beseffen dat zo'n vraag vragen opriep bij anderen.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amber Liu

Amber Liu

PROFIELAantal berichten : 36
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 01-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Amber, Tissa, Elesis, Jinn, Laxus, Haythel, JR, Killa
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Sound Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Married to the music.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   wo maa 01, 2017 2:48 pm
Sound of silence


Song (2:00)
Voor een moment gleed haar aandacht naar iets rond zijn hals. Een halsband? Zijn vingers friemelde met het belletje dat er aan hing. Amber kreeg de neiging om te fronsen, maar hield zichzelf tegen. Ieder had zo zijn ding. Misschien hoorde het wel bij zijn Peculiarity. Amber vroeg hem of hij ook niet kon slapen. Het leek haar van niet, aangezien hij zo vroeg -of laat- wakker was, maar tot haar verbazing schudde hij zijn hoofd. Was dat een nee als in, hij had besloten om vroeg wakker te worden of sliep hij niet? Een nieuwe vraag schoot door haar hoofd heen die meteen wanhoop op deed borrelen. Vluchtig vroeg ze hem of zij hem wakker had gemaakt. Ze mocht hopen van niet. Ze hield er niet van om anderen lastig te vallen.

Opnieuw schudde de jongeman zijn hoofd. Nu kon Amber het niet laten om te fronsen. De jongeman zette een stap naar voren, stapte het licht in. Amber volgde de jongeman zwijgend met haar ogen, maar haar ogen verwijde zich zodra ze opmerkte hoe zijn ogen rood kleurde. "I don't sleep." gaf de jongen het antwoord en wees kort naar zijn ogen. Alsof dat alles zou moeten verklaren. Amber had dit nog nooit gezien en was dan ook behoorlijk verward. Waar had hij het in hemelsnaam over? Ze gokte dat het met zijn Peculiarity te maken had, maar hoe moest zij dan meteen weten wat het was? Rode ogen had ze nog nooit bij iemand gezien. Was het wel gezond? Het gaf haar een rilling.

"So, why can't you sleep?" ging de jongeman verder. ”Erh..,” begon Amber. Ze moest zichzelf nog even herpakken van de warrige situatie. ”I’m nervous,” mompelde ze haar antwoord. Overduidelijk was ze er nog niet bij met haar gedachten. Ze snapte dan ook zo weinig van de jongen. De jongen liet zijn handen zaken. De halsband werd beter zichtbaar. Nog altijd verward en bedenkelijk liet Amber haar blik erover heen gaan. "Any chance you know how to sell a six thousand dollar watch?" vroeg de jongen plots.

”What?” reageerde Amber verontwaardigd. Hij dacht dat.. Hij zo maar van onderwerp kon veranderen en bovenal: dat zij wist hoe je het snelste een horloge kon verkopen. ”Are you crazy?” vroeg Amber met een frons. Ze schudde haar hoofd. ”I’m sorry,” verontschuldigde zich al snel voor haar woorden. Ze nam een slokje van het water. ”Just, what are you to wear that collar and to have those red eyes?” vroeg Amber. ”And no, no I don’t know how to sell a six thousand dollar watch,” antwoordde ze, iets rustiger.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

Kyson Benett

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   do maa 02, 2017 12:26 am


Het was niet zijn originele plan geweest -niet dat hij daarvoor wel een plan had- om een gesprek te starten om twaalf uur s'nachts met iemand in de living room maar het ging tot nu toe prima. Ze leek zich echter schuldig te voelen over zijn slaapgebrek en zijn poging om duidelijk te maken dat hij sowieso niet sliep verliep niet heel goed. Mensen leken er over het algemeen moeite mee te hebben om te beseffen dat hij een levensechte demon op aarde was. De reacties liepen vaak uiteen van meteen de psychiater bellen tot proberen hem neer te schieten. Haythel had zelfs beweerd dat hij high was geweest, alsof menselijke drugs effect hadden op zijn systeem. Weinig door mensen gemaakte dingen hadden effect op hem en dat was maar goed ook, er waren genoeg manieren om dood te gaan voor mensen; alles wat ze maakte had wel een zwak punt. Demon zijn beschermde hem van de meeste van deze dingen, zelfs een pistoolschot veroorzaakte weinig meer dan een korte steek van pijn. Het was pas wanneer er iets demonisch in zat verwerkt dat het effect ging nemen, zoals in het geval van zijn halsband. Zijn rode ogen die fel oplichtte in het schijnsel van de lamp leken niet duidelijk te maken waarom hij nog wakker was. Dan maar de aandacht weghalen van hem naar haar en het feit dat ze ook nog op was. ”I’m nervous,” mompelde ze in antwoord. Dat bracht niet veel verduidelijking maar fair enough, zijn antwoord was ook niet geweldig geweest. Afwezig was hij bezig met zijn dure kapotte horloge toen een idee hem overviel.
”What?” Alright, dat viel te verwachten. ”Are you crazy?” ging ze fronsend door. Kyson moest toegeven dat ze niet leek op iemand die wist hoe je zo snel mogelijk van een horloge afkwam. Abort mission. Nu ging hij en vragen krijgen over zijn demonself en ook nog moeten uitleggen waarom precies hij een horloge wou verkopen voor zesduizend dollar. ”Just, what are you to wear that collar and to have those red eyes?” Kyson rolde met zijn inmiddels weer blauwe ogen bij die vraag. Natuurlijk nam ze aan dat de halsband een onderdeel en ergens had ze ook wel gelijk. Als hij geen demon was geweest had hij ook nooit de heersers verraden en was hij Elesis ook nooit tegengekomen. ”And no, no I don’t know how to sell a six thousand dollar watch,” antwoorde ze kalmer. Het was ook niet waarschijnlijk geweest. Zuchtend liet hij het horloge los om te beginnen aan een uitleg.
"I'm not crazy, I'm a demon. I allegedly stole the crown jewels from the king and queen of the demon kingdom and got banned. I have red eyes, am hard to kill and good at stealing things because I'm a demon but that's about as far as my powers go. Oh and the collar is because the demon princess made me her slave after I tried to steal her money. Does that explain it well enough?" Het uitleggen was verbazingwekkend makkelijk wanneer Elesis er niet was om zijn verhaal te verpesten. Tijdens zijn hele verhaal klonk zijn stem nonchalant en was hij weer begonnen met zitten aan het belletje aan zijn halsband. "This stupid bell rings whenever I try to do anything that could harm a human or plan to do things like rob a store, it sucks." Het was verbazingwekkend makkelijk om een rant te houden tegen een onbekende om middernacht. Dit moest hij absoluut vaker gaan doen. Eindelijk gingen zijn ogen weer naar de jonge vrouw in afwachting van haar reactie.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amber Liu

Amber Liu

PROFIELAantal berichten : 36
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 01-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Amber, Tissa, Elesis, Jinn, Laxus, Haythel, JR, Killa
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Sound Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Married to the music.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   do maa 02, 2017 10:26 am
Sound of silence


Song (2:00)
De jongen leek niet geheel gesteld te zijn op de vragen die ze vroeg. Hij kon het haar niet kwalijk nemen. Ze was nog maar kort in deze lus en had nog nooit zoiets gezien. Ze had wel sommigen mensen gezien met bepaalde krachten, maar die waren meestal net zo onschuldig als haar bijzonderheid. Het ergste wat zij kon doen was iemand weg schrikken met een te hard geluid of iets dergelijks. Daarbij was zijn volgende vraag ook vanuit het niets. Alsof hij bij een bende hoorde. Amber begreep er niks van. In eerste instantie reageerde ze verontwaardigd, maar al snel kwam ze tot de conclusie dat ze geen vooroordelen moest trekken en vroeg ze hem naar uitleg. De jongen zuchtte, maar leek wel een uitleg te willen geven.

"I'm not crazy, I'm a demon. I allegedly stole the crown jewels from the king and queen of the demon kingdom and got banned. I have red eyes, am hard to kill and good at stealing things because I'm a demon but that's about as far as my powers go. Oh and the collar is because the demon princess made me her slave after I tried to steal her money. Does that explain it well enough?" legde de jongen uit. Zijn stem klonk nonchalant. Ietwat overdonderd door de uitleg knikte Amber langzaam met haar hoofd. Een demon. Daar had ze nog nooit van gehoord. Maar voor alles was een eerste keer. De jongen had zijn hand weer terug gebracht naar de halsband. "This stupid bell rings whenever I try to do anything that could harm a human or plan to do things like rob a store, it sucks." vervolgde de jongen.

Amber grinnikte lichtjes. ”Yeah seems like a real pain in the ass,” sprak ze met een plagende grijns. Wellicht zouden anderen mensen bang worden van iemand die een demon was, maar Amber ging er vanuit dat hij haar niks zou doen. Anders had hij het al wel gedaan. ”So that’s what you do for a living? In how far living goes,” vroeg ze hem en grinnikte lichtjes door haar laatste woorden. Ze stak een hand naar hem uit. ”My name is Amber,” stelde ze zichzelf voor.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

Kyson Benett

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   do maa 02, 2017 3:16 pm


Kyson had zijn best gedaan om een uitleg te geven die het hele gebeuren verduidelijkte zonder dat hij zijn levensverhaal meteen vertelde. Als hij alle details moest gaan beschrijven over zijn duizendjarige leven sinds zijn geboorte zaten ze hier nog wel even. Dat komt ervan als je onsterfelijk bent, verhalen over je leven worden lastig. Hij wist zelf niet eens hoe hij precies ontstaan was, anders dan dat hij een van de eerste demonen was geweest. Er was een reden dat de crimineel nog geen autobiografie had geschreven in zijn vrije tijd. Meerdere redenen eigenlijk; hij wou ook zijn leven niet delen vanwege het gevaar om de gevangenis te belanden. Als die risico's niet bestonden had hij echt wel een autobiografie geschreven om al zijn geweldige trucs en daden te beschrijven, zoals iedere crimineel wou hij ook ergens gewoon aandacht, waardering voor zijn acties en plannen. Helaas was de enige waardering die hij op dit moment kreeg verdiend door juist geen slechte dingen te doen in de ogen van Elesis en dan nog was 'waardering' niet het juiste woord, het voorkwam enkel dat hij geslagen werd. Yeah, Kyson's demonische leven was niet geweldig. Hij had nu in iedergeval iemand gevonden die bereid was om te luisteren naar zijn rant over dat belletje. Natuurlijk kreeg zelfs deze jongedame niet alle details en al helemaal niet die hem vulnerable maakte maar ze kreeg meer te horen dan de meesten.
”Yeah seems like a real pain in the ass,” sprak ze met een plagende grijns. Kyson greens terug maar zijn ogen bleven serieus staan. ”So that’s what you do for a living? In how far living goes,” ging ze door. Hij had nog geen antwoord gegeven toen ze haar hand uitstak. De demon schudde haar hand met een grijns. "Kyson," stelde hij zichzelf voor. Nu kon hij ook antwoord geven op de volgende vraag. "Believe it or not but I actually do live." Qua dat was hij meer een vampier, je kon ze niet echt dood noemen maar erg veel leven zat er ook niet in. Kyson ademde tenminste nog wel, meer uit gewoonte dan de behoefte, en zijn hart klopte ook nog regelmatig. "And yes, that's what I do, or so they say. It's more fun than getting an actual job and you get nice things out of it, I have heard." Het was een gewoonte om er zinnen aan te voegen die het lieten lijken alsof het niet allang duidelijk was dat hij al die dingen wist uit ervaring. Al vroeg in zijn carrière had de demon geleerd dat met een simpele 'allegedly' of 'so they say' je nog steeds uitgebreid kon opscheppen maar ze je niks konden aanrekenen. Daar hadden ze hard bewijs voor nodig.
Om bewijs te leveren aan Amber dat het criminele leven inderdaad wat opleverde reikte hij in zijn zak in een snelle bewegingen en trok zijn portemonnee eruit. Natuurlijk was het geen standaard model, achter de basis met een paar tientjes erin zat een extra verborgen vak waar het om ging. Met een grijns trok hij er extra geld uit dat hij met een grijns aan haar toonde. Zolang hij er niks bij zei was er ook geen bewijs dat het geld van diefstal afkomstig was. Misschien had hij het wel eerlijk verdiend, who knows. "So what about you and your singing?" vroeg Kyson als afleiding terwijl hij het geld terug schoof. Ergens was hij ook wel echt nieuwsgierig naar haar peculiarity maar het grootste deel was afleiding. De demon wist dat mensen vaak omkoopbaar waren en voor zover hij wist ging dat ook werken op Amber. Met een glimlach schoof hij het geld naar haar toe over een tafel. "Nobody hears of this conversation," zijn stem was informerend zonder dreiging, voor zover de demon wist werkte dit toch altijd.


+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amber Liu

Amber Liu

PROFIELAantal berichten : 36
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 01-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Amber, Tissa, Elesis, Jinn, Laxus, Haythel, JR, Killa
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Sound Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Married to the music.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   do maa 02, 2017 5:15 pm
Sound of silence


Song (2:00)
Amber was in eerste instantie verbaasd geweest over de jongen zijn..bijzonderheid? Een moment van verwarring ging voorbij, maar zodra de demon het enigszins uitlegde, kon Amber er toch ook wel om grinniken. Er bevonden zich nou eenmaal bovennatuurlijke wezens in de wereld. Het was waarschijnlijk enkel een kwestie van tijd voordat ze een demon had ontmoet als ze deze niet was tegengekomen. Daarbij was de uitleg die hij gaf best..ironisch grappen. Een demon die gestraft werd omdat hij misdaden pleegde. Wat zouden andere demonen dan doen? Zouden zij zich netjes aan de regels houden? Vragen werden gesteld, maar voordat ze een antwoord verwachtte, stelde ze zichzelf voor en stak ze haar hand naar hem uit.

"Kyson," stelde de demon zichzelf voor en schudde haar hand met een grijns. Ze knikte eens. ”Nice to meet you,” reageerde ze erop, waarna ze zweeg, wachtend op antwoorden. "Believe it or not but I actually do live." beantwoordde Kyson. Amber grijnsde. ”Wow that is a surprise,” reageerde ze erop. Ze sloeg haar armen over elkaar. "And yes, that's what I do, or so they say. It's more fun than getting an actual job and you get nice things out of it, I have heard." sprak de demon. Amber keek hem met een grijns aan. So you’ve heard, hm?” herhaalde ze met een grijns. Hij wist waar hij mee bezig was. Ze liet het maar. Ze was niet geïnteresseerd in diefstal of iets dergelijks. Ze liet anderen hun ding doen en zei er niks over, maar ze moesten haar er niet bij gaan betrekken.

Ze keek op zodra Kyson zijn portemonnee erbij pakte. Er werden geen woorden gesproken. Enkel een kleine demonstratie werd gegeven. Geld werd uit de portemonnee gehaald. Uit een geheim vakje leek het. Amber stond niet dichtbij genoeg om het duidelijk te zien. Wel werd duidelijk dat het behoorlijk wat geld was. Je hoefde geen professor te zijn om de puzzelstukjes bij elkaar te leggen. Het was duidelijk hoe hij aan dat geld was gekomen. Amber richtte haar blik terug op de demon. Ze zei er verder niks over. Probeerde ook zo te laten blijken dat het haar niks boeide. In haar ogen was geld meer waard als je er zelf voor had gewerkt.

"So what about you and your singing?" vroeg Kyson. Amber keek op van de vraag. Een plotselinge verandering van onderwerp. Ze ging er in mee. Ze had weinig zin om in te gaan in Kyson’s hobby waar hij klaarblijkelijk erg trots op was, ook al had het hem min of meer in problemen gebracht. ”I like singing and rapping. My peculiarity is sound manipulation. So with a little help I can reach any pitch and thus is singing a lot of fun to me,” antwoordde Amber met een glimlach.

Haar blik gleed naar de tafel zodra Kyson geld naar haar toe schoof. Amber trok een wenkbrauw op. Haar blik ging terug naar Kyson. Wat was betekenis hierachter? "Nobody hears of this conversation," sprak Kyson bij zijn actie. Aha. Dus dit was zijn manier van omkopen? Om een smooth criminal te blijven. Eerst erover opscheppen en vervolgens de ander omkopen om te voorkomen dat er een woord buiten het gesprek viel. Kennelijk had hij weinig vertrouwen in anderen. Amber keek nogmaals naar het geld, maar nam het niet aan. Haar blik ging weer naar de demon. ”I’m not gonna take that. You can keep that for yourself. By yourself a new accessoire. Maybe something that goes with your collar?” sprak Amber met een lichte grijns. Ze schudde eens haar hoofd. Ze grapte enkel, hoopte dat Kyson tegen wat humor kon. ”You don’t need to pay me to make sure I won’t say anything about our conversation to others. You just had to ask,” gaf Amber nu aan.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

Kyson Benett

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   do maa 02, 2017 6:03 pm


Nu had hij een naam om toe te voegen aan haar gezicht. Dan hadden ze ook gelijk alle onderdelen van een gesprek gehad, al was een deel in de verkeerde volgorde gegaan. Namen kwamen meestal eerst en pas de levensverhalen maar aangezien ze een gesprek hadden om twaalf uur s'nachts in de living room van een huis voor peculiare kinderen deed de gespreksvolgorde er weinig toe. Kyson had mensen lang genoeg bestudeerd om te weten dat het sowieso niet gebruikelijk was om rond deze tijd levensfilosofie te bespreken met anderen. Daarin was de demon al verder gevorderd dan zijn soortgenoten; hij kon met mensen omgaan. Zijn skills werden voornamelijk gebruikt voor cons en om in plaatsen binnen te komen waardoor hij gedwongen was ze al vanaf zijn eerste dag op vakantie te leren. Deze keer was hij echter niet bezig met een con en alles wat hij nu toe had verteld was de -aangepaste met wat details achtergelaten- waarheid. Zo informeerde hij Amber ook dat hij ondanks alles echt wel leefde. Hij haalde adem, had een kloppend hart en kon zelfs bloeden, dat het daar ongeveer stopte deed er niet toe. Over het algemeen was dat alles wat nodig was om leven te zijn; bijna onsterfelijk zijn was gewoon een demonisch side-effect. Hetzelfde gold voor zijn gebrek aan behoefte naar eten en of course slaap, de reden dat ze dit gesprek in de eerste plaats hadden. ”Wow that is a surprise,” reageerde ze grijnsend. Kyson greens terug terwijl hij verder ging over zijn beroep. Natuurlijk was alles maar speculatie en had niemand bewijs dat hij aan een van die dingen deed. ”So you’ve heard, hm?” "Exactly, I've heard," antwoorde hij met een onschuldige grijns. Het belangrijkste voor de demon was het bewijs dat hij met trots kon leveren in de vorm van zijn goed gevulde portemonnee. Natuurlijk was het geen standaard model, daarvoor vertrouwde hij mensen niet genoeg.
”I like singing and rapping. My peculiarity is sound manipulation. So with a little help I can reach any pitch and thus is singing a lot of fun to me,” antwoordde Amber glimlachend. Kyson greens naar haar terwijl hij bezig was met het doorzoeken van zijn portemonnee naar gepast betaalmiddel om zwijgen te verzekeren. Bij binnenkomst had hij al gehoord dat Amber goed kon zingen en met gemak van toonhoogte kon veranderen. Sound manipulation klonk niet heel indrukwekkend tot hij bedacht dat het de manier was om alarmen stil te houden. "So you can sing anything, even heavy metal? And completely turn off noises?" vroeg de conman nieuwsgierig. Helaas leek de jongedame tot nu toe geen interesse te tonen in zijn criminele kant. Anders zouden ze best een goed team vormen, ze was zeker iemand van zijn smaak - qua criminaliteit dan, Kyson deed niet aan romantiek. Het nadeel was dat hij haar nog steeds niet kon vertrouwen, dat kon met helemaal niemand. Gelukkig kon stilzwijgen vaak gekocht worden, vandaar dat hij geld over de tafel heen schoof in haar richting. Hij volgde Amber's blik naar het flinke bedrag dat nu tussen hun lag.
”I’m not gonna take that. You can keep that for yourself. By yourself a new accessoire. Maybe something that goes with your collar?” Even was zijn blik een van pure verbazing maar hij herstelde zichzelf naar de grijns die hij eerst droeg. ”You don’t need to pay me to make sure I won’t say anything about our conversation to others. You just had to ask." Dat was een hele nieuwe kant van mensen waar hij een stuk minder ervaring mee had. "Please take the money?" vroeg hij licht onzeker. Hij had het gevoel dat het niet was wat ze bedoelde maar hij kon het niet geloven dat ze echt niet het bedrag wou aannemen. Waarom zou ze niet met simpel stilzwijgen geld willen verdienen? Yeah, het besef van vriendschap en vertrouwen was niet bepaald zijn ding.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amber Liu

Amber Liu

PROFIELAantal berichten : 36
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 01-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Amber, Tissa, Elesis, Jinn, Laxus, Haythel, JR, Killa
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Sound Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Married to the music.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   do maa 02, 2017 8:03 pm
Sound of silence


Song (2:00)
Tussen neus en lippen door werd er kort over haar Peculiarity gepraat. Ze had er geen moeite mee om over te praten. Ze deelde het graag met anderen. Je kon er ook gemakkelijk achter komen als je haar vaker had horen zingen. Ze maakte er dagelijks gebruik van. Op een of andere manier leek haar antwoord de demon te triggeren. "So you can sing anything, even heavy metal? And completely turn off noises?" vroeg de demon nieuwsgierig. Amber keek hem voor een moment aan. Waarom kreeg ze het gevoel dat er een achterliggende gedachte achter zijn vragen zat? Ze schoof haar wantrouwen weg. Een antwoord geven zou geen kwaad moeten kunnen. ”Yes I can sing anything, from scream to opera. And yes I can mute sound, but I can also summon sounds,” antwoordde Amber naar de waarheid. Een lichte sluwe grijns hing rond haar lippen bij haar laatste woorden. Ze had vaak genoeg een grap met iemand uit gehaald door iemand te laten schrikken met een plotseling geluid van een kettingzaag of een pistool.

De aandacht ging van haar krachten, naar het geld dat over de tafel haar kant op werd geschoven. Amber had genoeg misdaad films gezien om te weten waar dit heen ging. Zijn woorden bevestigde dit. Amber nam het echter niet aan. Een verbaasde blik gleed over Kyson’s gezicht heen, maar al snel kwam de grijns ervoor in de plaats. Amber probeerde hem duidelijk te maken dat ze zijn geld niet hoefde. Natuurlijk was het moeilijk aan een vreemde uit te leggen dat ze niks zou zeggen en dat ze hiervoor niet betaalde hoefde te worden, maar ze zou echt geen woord tegen een ander zeggen. Geheimen hield ze, zelfs die van een crimineel. "Please take the money?" vroeg hij licht onzeker. Iets wat Amber niet had verwacht. Ze keek voor een moment wat verrast, waarna ze lachte en haar hoofd schudde. ”I’m not gonna take it. But you don’t have to worry. I won’t tell a soul about you if you don’t want me to,” probeerde Amber duidelijk te maken.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

Kyson Benett

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   do maa 02, 2017 9:16 pm


Ze hadden het over zijn demonische criminele achtergrond -die er dus echt niet was- gehad en vervolgens waren ze van onderwerp veranderd naar haar krachten. Het was hem al opgevallen dat ze haar stem tijdens het zingen vloeiend had laten veranderen maar eerst had hij het toegeschreven aan talent. Net zoals dingen stelen zijn talent was en niet doodgaan tijdens het stelen van de dingen zijn peculiarity. In dat aspect leken ze nog best wel op elkaar, beide gebruikte hun krachten voor iets wat ze leuk vonden. Dat hij plezier vond in diefstal en zij in zingen was maar een klein aspect dat er niet toe deed in zijn vergelijking. Kyson kwam niet graag met mensen overeen, ze waren maar zwak, maar hij vond Amber prima gezelschap dus stond hij zijn hersenen toe om dat soort vergelijkingen te maken. Ze was slim en luisterde tenminste naar zijn rant over de halsband die hij gedwongen droeg. ”Yes I can sing anything, from scream to opera. And yes I can mute sound, but I can also summon sounds." Hij haalde een hand door zijn zwarte haren terwijl Amber meer in detail ging over haar gave. Een lichte sluwe grijns stond rond haar lippen en de demon kon zich voorstellen hoe ze een geluid oproepte en iemand daarmee een hartaanval bezorgde. Het feit dat ze ook geluid kon stoppen interesseerde hem een stuk meer. "So... never thought of using your talent to do things like silence alarms?" vroeg hij voorzichtig. Een onschuldige grijns stond op zijn gezicht en voor de zekerheid richtte hij zijn lichtblauwe ogen op de hare. Het toonbeeld van onschuld alsof hij haar niet zojuist had gevraagd of ze ergens medeplichtig bij wou zijn.
Medeplichtig of niet vond hij het gesprek dat ze hier in de stilte van de living room hielden aangenaam, misschien iets te. Hij had al meer informatie over zijn leven verteld dan hij gemiddeld aan iemand in een jaar deed. Leugens vertelde hij graag maar de waarheid was een zeldzaam iets. Hij was zich maar bewust van een manier om iemand stil te houden -eigenlijk twee maar hij had geen plannen om Amber neer te schieten- en dat was geld. Het concept van vriendschap en vertrouwen was iets menselijks waar hij zich niet aan waagde. Amber koos er tot zijn verbazing voor dat ze het niet wou aannemen. Onzeker deed hij een nieuwe poging maar ze weigerde nog steeds met een lach. Verslagen greep Kyson het geld weer van de tafel en schoof het terug in zijn eigen zak. ”I’m not gonna take it. But you don’t have to worry. I won’t tell a soul about you if you don’t want me to,” probeerde Amber het uit te leggen. "Okay." Hij kantelde zijn hoofd iets opzij terwijl hij haar bestudeerde om achter de ware mening van haar woorden te komen. Ze leken gemeend. "Why wouldn't you tell them?" mompelde hij zijn vraag. Het was alleen maar logisch in zijn demon mind. Hij leek meer op een verloren puppy dan hij had gewenst met zijn gezichtsuitdrukking en halsband.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amber Liu

Amber Liu

PROFIELAantal berichten : 36
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 01-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Amber, Tissa, Elesis, Jinn, Laxus, Haythel, JR, Killa
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Sound Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Married to the music.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   do maa 02, 2017 10:29 pm
Sound of silence


Song (2:00)
Voor een moment spraken ze over haar bijzonderheid. De demon leek er geinteresseerd in te zijn en Amber vroeg zich af of ze de echte mening achter die nieuwsgierigheid nog te weten zou komen. Het kwam eerder boven water dan ze had verwacht. "So... never thought of using your talent to do things like silence alarms?" vroeg de demon met een onschuldige grijns. Amber keek kort verrast. Maar waarom nog eigenlijk? Dit had ze kunnen zien aankomen. Ze grinnikte zachtjes en schudde met haar hoofd. ”I never thought about it, but now that I have, I don’t think it would be something I’d like to do,” antwoordde Amber naar de waarheid. Kyson leek er geen moeite mee te hebben om anderen te beroven en zo hun vertrouwen te schende. Amber kon begrijpen dat als je er eenmaal mee begon, je de waarde in vertrouwen ook minder werd. Amber was niet weggelegd om mensen voor te liegen en te bedriegen. Het zat in haar aard om eerlijk te zijn en anderen te helpen. Ze zou het wellicht kunnen waar maken om iets te stelen, maar ze zou dit enkel doen als er echt geen andere optie meer op zat.

Het geld weigerde ze. Zonder moeite. Het bedrag was veel en van het geld kon ze genoeg kopen, maar ze wist dat ze zich altijd schuldig zou voelen. Het geld was niet eerlijk verdient en ze weigerde om aan witwassen deel te nemen. Kyson leek niet te begrijpen waarom. Nogmaals maakte ze hem duidelijk dat hij haar geen geld hoefde te geven om er zeker van te zijn dat ze niks zei. Hij leek het te accepteren en stopte het geld weg. "Okay." sprak hij naar haar woorden. Hij kantelde zijn hoofd en keek haar bestuderend aan. Amber glimlachte flauwtjes. Hij leek haar woorden niet te begrijpen. Had hij dan zo weinig vertrouwen in de mens? "Why wouldn't you tell them?" vroeg Kyson mompelend. Met zijn bedenkelijke blik en halsband leek hij eerder op een puppy dan op een demon. Amber grinnikte zachtjes. ”Because the information is value to you. If you don’t want me to tell others, I won’t. The information belongs to you. It isn’t me who should tell others, thus I won’t,” probeerde Amber duidelijk te maken.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyson Benett

Kyson Benett

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   do maa 02, 2017 11:19 pm


Amber vertelde over haar bijzonderheid met geluid en Kyson was geïnteresseerd, niet om de reden die je zou denken. Zoals altijd was een deel van zijn hersenen bezig met hoe het feit hem ging helpen in de toekomst. Misschien was dat waarom hij geen persoonlijke relaties kon ontwikkelen, zijn hersenen werkte gewoon niet zo. Bij het verlaten van de hel was hij honderd procent demon geweest zonder menselijke instincten en na twee eeuwen had hij zijn eigen instincten ontwikkeld. Met niks was hij op de aarde gekomen en inmiddels had hij zijn eigen private rijkdom dat hij niet kwijt wou raken; iets wat wel ging gebeuren als Elesis hem mee terug nam. De demon had menselijke gevoelens uitgevonden met zijn eigen demonische twist. Iedere ontmoeting ging gepaard met wantrouwen terwijl zijn hersenen op zoek gingen naar het nut van de ander. Amber's bijzonderheid had hij allang in zijn plan geplaatsts. Waarom zou hij zich nog zorgen maken om alarmen als er iemand bestond die het geluid zo kon doven? Helaas had hij al ingezien dat Amber niet het type was om zomaar in te breken en waardevolle dingen van iemand af te nemen, unlike him had zo nog wel moraal. "I never thought about it, but now that I have, I don’t think it would be something I’d like to do,” antwoordde ze eerlijk. Kyson's ogen lichten op en hij greens breder. Dat was geen definitieve nee geweest. "It isn't something yet." Zijn ogen gleden automatisch naar zijn horloge om de tijd te checken toen hij besefte dat het ding nog steeds stuk was. Natuurlijk, dat was hoe ze überhaupt bij het criminele aspect van zijn leven waren gekomen. Zijn ogen flitste naar rood zodat hij met gemak naar de klok aan de andere kant van de kamer kon kijken. Ze waren al een tijd in gesprek met zijn tweeën in de living room, het zou jammer zijn als de ochtend aanbrak en een derde persoon zich erin zou mengen. "Just consider it, you can always put the blame on me if you feel guilty." Het was niet zijn doel om haar slecht te maken maar zo'n optie kon hij niet voorbij laten gaan. "Just tell them the demon on your shoulder made you do it," sprak hij grijnzend.
Helaas werd zijn andere aanbod wel met een definitieve nee beantwoord waardoor hij nu achterbleef met geld en geen enkele zekerheid of ze inderdaad stil zou blijven. Volgens Amber zou ze ook zonder geld stil blijven uit vertrouwen maar het concept drong niet tot hem door. Met een verwarde nadenkende onschuldige demon-puppy blik keek hij haar aan. Amber grinnikte zachtjes voor ze een nieuwe poging tot uitleggen deed. ”Because the information is value to you. If you don’t want me to tell others, I won’t. The information belongs to you. It isn’t me who should tell others, thus I won’t." Het klonk nog steeds niet heel overtuigend in mengeling met zijn kennis van mensen en hun neigingen om beloftes te vergeten wanneer het hun uitkwam. "Okay," antwoordde hij opnieuw. Hij wantrouwde het nog steed maar hij had weinig keuzes over. "You make a better partner than 99 percent of the people I have met," sprak hij uiteindelijk met een tevreden grijns. In zijn ogen lag nog steeds de lichte verloren blik maar hij zichzelf aardig herpakt van de verwarring. Kyson was er zeker van de ze een goed team zouden vormen, tot dat een van hun de ander zou verraden; een moment dat ongetwijfeld zou komen. Tenslotte ging het altijd zo, de geschiedenis was bewijs genoeg; Caesar en Brutus, Hamilton en Burr en of course hijzelf en de heerser van de hel. Om dat te voorkomen moest hij duidelijk zijn afstand gaan bewaren, hij had al genoeg informatie prijsgegeven.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amber Liu

Amber Liu

PROFIELAantal berichten : 36
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 01-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Amber, Tissa, Elesis, Jinn, Laxus, Haythel, JR, Killa
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Sound Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Married to the music.

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   vr maa 03, 2017 9:07 am
Sound of silence


Song (2:00)
De ogen van de demon lichte op, waarna zijn grijns breder werd. "It isn't something yet." merkte Kyson op. Amber grinnikte zachtjes en schudde met haar hoofd. Kyson leek te denken dat Amber hoe dan ook overgehaald kon worden om mee te delen aan een criminele activiteit. Ze zou het nooit doen. Haar gevoel van rechtvaardigheid hield haar tegen. Haar moeder had haar vaak genoeg gezegd dat je geen dingen van anderen mocht aannemen zonder er iets voor terug gegeven. Het was in haar hoofd gestampt en makkelijk zou dat er niet meer uit komen.

Kyson richtte zijn blik op zijn horloge. Al snel bleek echter dat hij daar niks op kon zien in het donker en keek hij weer op. Zijn ogen gloeide rood op terwijl hij zich richtte op de plek waar de klok hoorde te hangen. Amber keek hem zwijgend aan. Kon ze hieruit concluderen dat hij met zijn demonische ogen beter kon zien? Zijn blik werd terug op haar gericht waardoor ze zichzelf inhield om ernaar te vragen. "Just consider it, you can always put the blame on me if you feel guilty." sprak Kyson. Amber schudde opnieuw met haar hoofd. Ze onderdrukte een zucht. "Just tell them the demon on your shoulder made you do it," vervolgde Kyson. Oké dat liet haar toch wel weer grinniken. Ze richtte haar blik terug op hem. ”I won’t do it,” verzekerde ze hem met een grijns.

Met dezelfde koppigheid die de demon bezat, probeerde Amber hem uit te leggen dat ze geen geld hoefde om te zwijgen. Hij leek weinig vertrouwen te hebben in woorden, maar hij bedreigde haar niet. Hoefde ook niet. Ze sprak de waarheid. Ze zou anderen niet over hem vertellen als hij dat niet wou hebben. Het waren niet haar geheimen dus zij moest niet degene zijn die het vertelde. "Okay," antwoordde Kyson opnieuw, ook al was de verwarring nog steeds af te lezen in zijn ogen. Hij zou het, hopelijk, wel beter begrijpen als ze elkaar een tijdje kende. Dan zou hij erachter komen dat Amber te vertrouwen was. "You make a better partner than 99 percent of the people I have met," sprak Kyson vervolgens met een tevreden grijns.

Amber keek verbaasd op. Voor een moment dacht ze dat hij een andere partner bedoelde, maar al snel kwam ze tot de conclusie dat het opnieuw ging over misdaden begaan. Amber grijnsde. ”Well I feel flattered,” begon ze. ”But I don’t think I will be your partner,” antwoordde ze met een lichte grijns. Haar blik ging voor een moment eveneens naar de klok, maar in tegenstelling tot Kyson had zij geen demonische ogen om de tijd te kunnen zien. Echter hoefde ze geen tijd te zien om te weten dat ze al een tijdje stonden te praten. Ze slaakte een lichte zucht. ”Perhaps I should go back to bed. I need my sleep,” sprak Amber.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Sound of silence   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sound of silence
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: l i v i n g r o o m
-
Ga naar: