Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Runaway

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Runaway   za maa 04, 2017 4:43 pmYou’re so delusional.


De bibliotheek. De plek waar Jinn nog niet was geweest, maar het was de laatste plek waar hij misschien alleen kon zijn voor langer dan een uur. Voorgaande dagen had hij zijn tijd gespendeerd in de tuin, torenkamer, zijn eigen kamer, woonkamer en uiteindelijk de spelkamer, maar in alle gevallen was hij al na een half uur gestoord door een andere Peculiar. Ze waren nieuwsgierig naar hem. Vooral doordat hij zo weinig zei en er wellicht interessant uit zag met zijn dozijn slangen om hem heen. Jinn maakte echter al snel duidelijk dat hij geen behoefte had aan anderen. Zodra ze door hadden dat hij eigenlijk behoorlijk emotieloos, en soms zelfs kill, was, lieten ze hem meestal met rust. Jinn had geen behoefte aan gezelschap. Hij had genoeg gezelschap. De twaalf slangen die rond zijn bovenlichaam en hals lagen, waren dan ook niet de enige slangen die bij hem waren. Meestal zaten er nog slangen verstopt in de kamer. Ze zochten naar mogelijke gevaren voor Jinn. De slangen waren zijn ogen en oren. Jinn vertrouwde op hen. Het waren de enige wezens waarop Jinn vertrouwde. Mensen waren achterlijke wezens. Gebruikten elkaar voor hun eigen nut. Deden zich lief voor, maar lieten elkaar vervolgens keihard vallen. Jinn was daar achter gekomen dankzij zijn vader.

Jinn was in de lus terecht gekomen doordat hij op vlucht was van zijn vader. Zijn vader die een rijk leidde en een meester was in het manipuleren van anderen om alles te draaien naar zijn hand. Zelfs Jinn’s eigen broer had zijn vader naar zijn hand kunnen zetten. Ace was toch één van de weinige waar Jinn nog vertrouwen in had gestoken. Ace was samen met Seyd de enige échte familie die hij nog over had. Zijn vader had hem immers enkel geadopteerd. Geplukt van straat om hem voor zijn rijk te gebruiken. Echter was er iets wat Jeremy niet in toom kon houden en dat waren Jinn’s krachten geweest. Jinn had niet geweten dat hij krachten bezat. Pas op zijn vijftiende had hij deze ontdekt. En toen was het snel gegaan. In een avond was zijn bruine haar naar blond gegaan, zijn zwarte ogen naar gifgroen en was zijn huid verandert in dat van een slang. Zijn vader had het niet getolereerd en wou zijn krachten weg nemen. Jinn was het hier niet mee eens. Zijn slangen waren de enige die hem begrepen. Dus liet hij alles achter om op zichzelf te leven. Zijn vader zou hem echter niet laten gaan. Koste wat het kost zou hij hem terug krijgen. En nu zat Jinn hier, denkend over hoe hij de situatie het beste kon aanpakken.

Ace had hem gevonden. Jinn had het kunnen weten. Op de avond dat een jongen zijn volledige naam wist had er al een belletje moeten rinkelen, maar hij was koppig geweest. Hij was naïef geweest. Ace had hem de volgende dag gevonden. Vader had hem gestuurd. Natuurlijk. Het was een onnodige vraag geweest, maar zodra Ace zijn vermoedens bevestigde, deed het genoeg met Jinn. Hij wou niet dat er een kloof tussen hem en Ace kwam, maar wellicht was deze er al. De twee hadden altijd al een beetje gebotst, maar waren er altijd voor elkaar geweest. Ace probeerde hem ervan te verzekeren dat hij dit ook deed omdat hij om Jinn gaf, maar Jinn vond dat moeilijk te geloven. Waarom was hij dan niet eerder gekomen? En als hij echt om Jinn gaf, waarom begreep hij dan niet waarom Jinn was weggegaan? Jinn had de moed opgegeven. Hij zou geen moeite meer doen om zijn broer nog te overtuigen. Het enige probleem was, was dat Ace hem nu bijna 24/7 in de gaten hield. Ace wist ook hoe graag en snel Jinn hier weg wou. Weg van hem. Maar Jinn zou niet weggaan voordat hij een plek had waar hij terecht kon. Een plek waar hij voor een tijdje veilig was en waar Ace hem moeilijk kon vinden. Jammer genoeg had Jinn nog niks gevonden, dus zat hij voor nu vast hier.

Hopend wat meer informatie te vinden, was ook een reden geweest waarom Jinn zich naar de bibliotheek had geplaatst. Met de hulp van zijn slangen kon hij makkelijk alle boeken door. Hij stak een hand op. Voor een moment lichtte zijn gifgroene ogen op, waarna een leger aan slangen tevoorschijn kwam vanuit de schaduwen. Ze kropen tussen de boeken en begonnen alle informatie te bekijken. Informatie de eventueel handig voor hem was werd doorgegeven. Hij bewoog zich tussen de slangen door -de grond lag inmiddels vol met slangen- richting een stoel die bij het raam stond. Hij nam er op plaats. Zijn blik ging naar een boek dat nog op tafel lag. Hellhounds. Hij trok een lichte wenkbrauw op. Als hij het zich goed kon herinneren, bevond zich een hellhound in dit gebouw. Jeremy zou daar vast in geïnteresseerd zijn als hij daar ooit achter zou komen. Het zou nooit kwaad kunnen om wat meer informatie op te doen over een wezen dat onder hetzelfde dak leeft. Met lichte nieuwsgierigheid sloeg hij het boek open begon hij te lezen.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   za maa 04, 2017 9:20 pm


ready or not
here i come
YOU CAN'T HIDE
16:20. Speels sprong de grote zwarte wolf in de lucht toen Oskar een soort balletje gemaakt uit schaduwen naar hem toe gooide. De wolf was nu al enkele weken zijn vaste gezelschap, en hij had het gevoel dat het hem wel hielp. Langs de andere kant had het ook z’n nadelen. Zijn ogen werden soms om onbekende reden pikzwart. Iets wat hij af en toe wel had, maar nooit zo vaak na elkaar. Eigenlijk maakte hij zich een beetje zorgen. Hij had wel een idee dat het met zijn peculiarity te maken had, maar hij wilde Svart niet zomaar wegsturen. Hij zou het beestje te hard missen, besefte hij. Of het zwak van hem was om te rekenen op het gezelschap van een dier dat eigenlijk technisch gezien niet echt was? Waarschijnlijk wel.

Maar hij moest het echt zeker weten, dat het Svart zijn schuld was. Daarom had hij na het spelletje de bal laten verdwijnen en de wolf mee geroepen richting de bibliotheek. Op zijn dooie gemak liep hij er binnen, om ineens te verstijven. Letterlijk overal waar hij keek, lagen er slangen op de grond. Hij hoefde niet eens op te kijken om te weten wiens schuld dat was. Toch zocht hij al snel oogcontact, blij dat zijn ogen voor nu weer zijn normale kleur hadden. ”Ehm, hi, can you.. Can you ask them to move a bit?” Vroeg hij de jongen vriendelijk. Hoewel hij hem de vorige keer nogal bruut en onbeleefd had behandeld, was hij nu wel oprecht vriendelijk. Hij was namelijk absoluut het type niet om lang boos te blijven om iets onbenulligs.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   za maa 04, 2017 10:33 pmYou’re so delusional.


In al zijn kalmte las hij het boek. De informatie die erin stond was wellicht van belang. Als zijn voorgaande informatie, bevond zich een hellhound in het gebouw. Een meid. Zover was hij. Veel meer had hij niet gevonden. Conversatie met mensen vermeed hij immers dus moest hij het doen met de informatie die hij kon krijgen via zijn slangen. Jammer genoeg was dat beperkt. Het was enkel bekend dat de dame geen volbloed was. Anders had ze er meer als een hellhound uit moeten zien en waarschijnlijk een paar keer per maand in een volledige hellhound moeten veranderen. Zover als Jinn wist, was dit niet gebeurt, dus ging hij er voor nu uit dat ze geen volbloed was. Dit boek ging over volbloed hellhounden. Het leek hem niet íets toevallig dat dit boek hier lag. Hij besloot maar zoveel mogelijk informatie op te slaan in het geval dat ze toch een volbloed te zijn. Met wat geluk zou hij de informatie kunnen vergelijken met de documenten van zijn vader om zo meer achter haar bestaan te komen.

De bibliotheek werd benadert. Zijn slangen gaven de informatie door. Het was een jongeman. Dezelfde die zijn kamer had geïnfiltreerd samen met de jongedame. Jinn had zich op het moment zorgen gemaakt over de documenten van zijn vader. Maar zodra hij zeker wist dat ze niet zijn kamer in waren gekomen, was zijn woede en zijn zorgen verdwenen. Zijn slangen hadden de twee nog voor een moment gevolgd, maar ze leken zijn kamer echt per ongeluk in gelopen te zijn. Jinn liet het los. De deur werd geopend. Rustig keek hij op naar de jongen. De jongen kwam meteen tot een halt bij het zien van de vele slangen. Zijn ogen vonden de zijne. Emotieloos keek Jinn de jongen aan. ”Ehm, hi, can you.. Can you ask them to move a bit?” vroeg de jongen hem vriendelijk. Jinn knikte enkel eens, stak een hand op en een pad werd vrij gemaakt voor de jongen. De slangen negeerde de jongen voornamelijk. Sommigen hielden hem in de gaten, maar ze siste niet agressief tegen hem en maakte ook geen aanstalte om hem te stoppen. ”What brings you here?”


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   za maa 04, 2017 11:20 pm


ready or not
here i come
YOU CAN'T HIDE
16:23. Oké eerlijk, hij voelde niet echt veel voor slangen. Maar zolang ze niet agressief gingen doen, was hij er ook wel chill mee. Het werkte beide kanten op. Als hij toonde dat hij zenuwachtig was, zou hij een makkelijk slachtoffer zijn. Maar hij kon zich nog goed inhouden, als ze maar niet te snel bewogen of naar hem uithaalden. Het was ook zo onverwacht. Hij had zich misschien weer vergist van kamer, om weer in slaapkamer van de slangenjongen te zijn binnen gelopen? Maar nee, het was wel degelijk de bibliotheek. Een openbare ruimte. Hij zou zich dus niet laten intimideren. Hij had evenveel recht hier te zijn.

Daarom vroeg hij vriendelijk om de slangen te doen moven, iets waar de jongen verbazingwekkend genoeg mee in stemde. De slangen gingen opzij, alsof ze de zee waren en de jongen Mozes. Hij liep verder de bibliotheek in, zijn eigen ‘huisdier’ op zijn hielen. Nog voor hij echter kon doen waarvoor hij hierheen was gekomen, stelde de blonde jongen hem een vraag. ”What brings you here?” Vroeg hij. Oskar verbaasde zich er over dat hij nog werd aangesproken. ”Research”, Zei hij. ”I think my peculiarity is making me sick”, Grinnikte hij toen. Niet echt omdat het grappig was, maar omdat hij zo makkelijk antwoord gaf. Daar zou Laxus vast jaloers op zijn.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   zo maa 05, 2017 10:33 amYou’re so delusional.


De jongen was de bibliotheek binnen gekomen. Dezelfde jongen die zijn kamer had gevonden. Jinn voelde geen woede of haat jegens de jongen. Het was gebleken dat de jongen zijn kamer immers inderdaad per ongeluk had gevonden. Zijn slangen hadden hem waarschijnlijk bang genoeg gemaakt om die fout niet nogmaals te maken. Anderzijds zouden de slangen niet twijfelen om de jongen te vermoorden, mocht hij toch iets te nieuwsgierig zijn. Jinn legde het boek weg terwijl hij de slangen uit liet wijken voor de jongen. Zijn aandacht ging naar de jongen. Hij vroeg hem waarom hij hier was. Achter de jongen liep een dier. Een wolf. Jinn liet zijn blik er wat langer op hangen. Hij had zoiets nog niet eerder gezien. Zijn blik ging terug naar de jongen zodra hij antwoord gaf. ”Research”, gaf de jongen bondig aan. Jinn knikte eens. ”I think my peculiarity is making me sick”, vervolgde de jongen grinnikend.

Jinn keek hem voor een moment enkel aan. Hij begreep niet waarom de jongen moest grinniken. Voor zover hij wist was er niks grappigs gezegd. Dan weer. Jinn bracht te weinig tijd door met andere mensen om grappen snel te snappen. Meestal nam hij alles aan als serieus. Jinn besloot zich hierdoor ook niet op het ‘grapje’ te concentreren, maar op de woorden. Hij kwam recht en stond op. Hij zette een paar stappen richting de jongen. ”Your peculiarity, you say,” herhaalde Jinn. Zijn blik ging over de jongen heen. In eerste instantie zag hij niks bijzonders aan de jongen. De wolf daarentegen was een ander verhaal. Misschien had het iets met zijn bijzonderheid te maken. ”What is your peculiarity and why do you think it’s making you sick?” vroeg Jinn na. Hij was in staat de jongen te helpen. Dankzij de gekopieerde documenten van zijn vader bezat hij genoeg informatie over alle experimenten die waren uitgevoerd in het lab. De krachten die deze experimenten bezaten waren allen verschillend. Het zou kunnen zijn dat de kracht die de jongen had, overeen kwam met een kracht die een experiment bezat. In dat geval zou Jinn de bijwerkingen, gevolgen en volgende fases kunnen opzoeken. Door de documenten had Jinn ook genoeg informatie om met simpel redeneren na te gaan wat er met de jongen aan de hand was. ”Jinn,” stelde hij zichzelf nog kort voor. Waarschijnlijk was dit niet het volgorde van een gesprek waarin het normaal ging, maar voor hem deed het er niet toe.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   ma maa 06, 2017 9:48 am


ready or not
here i come
YOU CAN'T HIDE
16:26. Als hij zijn gezond verstand had gebruikt, had hij zich omgedraaid en was hij terug weg gegaan. Hij kon altijd later vandaag nog een keer terugkomen. Maar nee, hij wilde persé nu de bibliotheek binnen. Misschien omdat hij ook een tikkeltje nieuwsgierig was naar de slangenjongen. Die leek al evenveel interesse te hebben naar Svart, hij zag zijn gifgroene ogen naar de schaduw glijden, waar die een tijdje op bleef focussen. Oskar liep in eerste instantie naar de slangenjongen toe, omdat dat ook het pad was wat vrijgekomen was. Blijkbaar zou hij eerst nog ondervraagd worden voor hij zich vrijelijk in de bibliotheek mocht bewegen. Daarom gaf hij ook eerlijk antwoord, hij zag het nut van liegen niet. Al zou hij wel opletten met wat hij precies vertelde, hij wilde niet nog een keer een situatie uitlokken als met Laxus op het strand.

”Your peculiarity, you say,” Herhaalde de jongen zijn woorden. Daar kwam het hoor. ”What is your peculiarity and why do you think it’s making you sick?” Vroeg hij. Hij onderdrukte een zucht. Was dit weer pure nieuwsgierigheid of zou er nog iets nuttigs uit de slangenjongen komen eenmaal hij zijn uitleg had gedaan? Hij besloot om het maar gewoon af te wachten, alweer. Een sprong in het diepe. ”I summon creatures out of the shadows, like my wolf”, Begon hij, wijzend naar Svart. ”Normally I send them back to their world after a few hours, but I really enjoy this one’s company”, Ging hij verder. ”I have to keep him alive, even when I’m sleeping. So now, when I use my powers while he’s nearby, my eyes turn pitch black and I get dizzy”, Beëindigde hij zijn uitleg.

Nu maar zien wat de jongen met deze informatie ging doen. At least kreeg hij er een beetje informatie voor terug, namelijk zijn naam. De slangenjongen bleek Jinn te heten. ”Well, hi Jinn, I’m Oskar”, Glimlachte hij. Hij bekeek even de slangen die rond de nek van Jinn hingen. Hij had zijn ‘huisdier’ ook een naam gegeven, hij vroeg zich af of Jinn hetzelfde deed. Er waren zoveel slangen, die konden toch niet allemaal een aparte naam hebben? ”Do your snakes have names too?” Vroeg hij toen spontaan, alweer gewoon zijn gedachten luidop sprekend zonder echt na te denken.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   ma maa 06, 2017 10:58 amYou’re so delusional.


Jinn had de jongen gevraagd waarvoor hij hier was. De jongen had een korte uitleg gegeven. Jinn begreep dat hij hem misschien kon helpen. Zonder er echt over na te denken ging Jinn er verder op in. Wellicht zat de jongen hier niet op te wachten. Dan moest hij dat aangeven. Jinn snapte ergens zelf niet waarom hij nog moeite deed voor de jongen. Het was niet dat hij een hekel had aan de jongen, zeker niet, maar Jinn was ook geen sociaal persoon die iedereen wou hebben. Dus waarom nu wel? Was het omdat de jongen zijn Peculiarity zijn aandacht trok? Jinn had het nog nooit gezien of gehoord. Hij moest zoveel informatie over zijn medebewoners hebben als hij kon vinden. Aangezien hij anders nooit met anderen praten, was dit een goede manier om meer te weten over de jongen. Wellicht kon Jinn door hem meer informatie van anderen krijgen. Voor een moment was het stil. Net op het moment dat Jinn dacht dat hij een fout had begaan, begon de jongen te praten. ”I summon creatures out of the shadows, like my wolf”, begon de jongen te vertellen en wees kort naar de wolf. Jinn’s blik gleed terug naar de wolf. Hij dacht al iets anders te zien aan de wolf. Maar dat verklaarde het. Hij richtte zijn blik terug op de jongen zodra hij verder sprak. [b]”Normally I send them back to their world after a few hours, but I really enjoy this one’s company”, [/color]vervolgde de jongen. Jinn trok lichtjes een wenkbrauw op. Hij begreep niet hoe je om iets kon geven wat technisch gezien niet leefde, maar hij besloot er geen commentaar over te geven. ”I have to keep him alive, even when I’m sleeping. So now, when I use my powers while he’s nearby, my eyes turn pitch black and I get dizzy”, eindigde de jongen zijn uitleg

Jinn knikte eens en bleef voor een moment stil. ”Seems like your powers are exhausting your body,” concludeerde Jinn. ”If you really insist on keeping that summon, then you might want to train your body so it won’t get as exhausted as it is now,” sprak Jinn. ”If you do not train your body and keep that summon, than your power will probably take over your body. I’ve heard it before and seen it before. A power that just made the whole body collapse. It begins with something as simple as your eyes, but eventually you’ve gone too far and can’t go back,” vertelde Jinn. Hij had verhalen gehoord van zijn vader die vroeger er zelf last van had gehad. Het had hem bijna zijn leven gekost. Het was begonnen met zijn handen die zwart werden, uiteindelijk kleurde zelfs zijn ogen zwart en uiteindelijk werd zijn hele lichaam opgeslokt door de duisternis die veroorzaakt werd door zijn krachten. Jinn had het ook vaak genoeg gezien bij experimenten als hun lichamen de kracht niet aan konden. ”So I suggest you use your power more, train your body and mind. Otherwise it will be the end,” maakte Jinn door met de deur in huis te vallen. Als hij het zo hoorde zou het zo eindigen. Hij het vaak genoeg gehoord en gezien om te weten waar dit heen kon gaan. Het zou het lichaam dood martelen.

Jinn stelde zichzelf voor. Iets wat hij behoorlijk plots deed. Hij had zich beseft dat hij zijn naam moest weten. Daarbij hoorde dit soort dingen aan het begin van een gesprek plaats te vinden. Jinn deerde zich er weinig aan en stelde zichzelf bondig voor. ”Well, hi Jinn, I’m Oskar”, stelde de jongen zichzelf glimlachend voor. Jinn knikte eens. Oskar dus. Een paar slangen liet hij ongezien de gang op gaan om op zoek te gaan naar nieuwe informatie over Oskar. Nu hij een naam had kon hij waarschijnlijk meer vinden. Jinn merkte op hoe Oskar’s aandacht naar zijn slangen ging. Ze waren dan ook moeilijk te negeren. Jinn was het gewend om blikken over zich heen te krijgen. Als hij door Inndyr heen liep weken mensen voor hem uit en keken hem aan of noemde hem namen. Jinn gaf er niks om. Hij was blij dat ze niet dichtbij durfde te komen. Hij wou geen contact hebben met de dorpsbewoners. De naïeve mensen die niks door hadden van de lus. Jinn vond ze maar dom en hij hoefde niks te weten van domme naïeve mensen. ”Do your snakes have names too?” vroeg Oskar plots. Jinn keek op van de vraag. Dus hij had verdere interesse in zijn slangen? Jinn wist niet goed wat hij ervan moest vinden, maar besloot de vraag te beantwoorden. Hij knikte. ”Each snake has a name, but I only know the name of this snake,” sprak Jinn. Hij hield een zwarte met gifgroene markering op. ”His name is Beast. He’s the first snake that found me and helped me with my powers,” legde Jinn uit. Zijn blik ging de ruimte rond. Nog altijd wemelde het van de slangen. ”The other snakes come and go each day. You could say they switch position every 24 hours. So I don’t know the name of those,” legde Jinn uit. Zijn blik ging terug naar Oskar. ”Why are you interested?” vroeg Jinn nu.
_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   ma maa 06, 2017 1:38 pm


ready or not
here i come
YOU CAN'T HIDE
16:28. Daar stond hij dan weer, zijn peculiarity uit te leggen aan een gast die zich eerder al vijandig had gedragen tegenover hem. Nu, het was wel terecht geweest want ze waren wel bijna zijn kamer in gelopen. Zelf zou hij het ook niet fijn vinden als iemand zijn kamer in ging zonder dat hij er aanwezig was. Tenzij hij er zelf was, dan vond hij het meestal niet zo erg. Hoe dan ook, hij probeerde zijn probleem zo goed mogelijk uit te leggen zonder teveel van zijn krachten prijs te geven. Uiteindelijk had hem dat ook gered bij Laxus, dus hij vertelde nu niks over het teleporteren of dat de schaduwen een aanval konden plegen zonder dat ze makkelijk tegen konden gehouden worden.

En de jongen kwam zowaar met echt nuttig advies. Hij kreeg de raad om te gaan trainen, niet alleen fysieke training maar ook mentale. Misschien was het een beetje overdreven dat hij dood zou gaan als hij dat niet deed, maar hij vond de lichamelijke effecten van zijn krachten nu ook niet bepaald aangenaam. Als hij die kon weg krijgen, en daarbij Svart bij zich houden, dan zou hij dat misschien wel gaan doen. Dan kon hij zichzelf ook afleiden van de andere problemen waar hij mee moest dealen momenteel. Hij ging al wat vaker hardlopen, maar misschien kon hij er nu ook krachttraining in betrekken ook.

”Thank you for your advice, I appreciate it”, Bedankte hij de jongen, die zichzelf voorstelde als Jinn. Hij gaf op zijn beurt zijn naam, waarna hij nadacht over de slangen. Hij gaf zijn schaduwdieren soms wel een naam, zeker als hij er gehecht aan raakte. Daarom stelde hij impulsief zijn vraag. ”Each snake has a name, but I only know the name of this snake,” Klonk het antwoord, waarbij hij een grote, zwarte slang met groene strepen omhoog hield. ”His name is Beast. He’s the first snake that found me and helped me with my powers,” Vervolgde hij. ”The other snakes come and go each day. You could say they switch position every 24 hours. So I don’t know the name of those,” Zei hij nog over de overige slangen.

”Why are you interested?” Vroeg hij toen. Oskar haalde zijn schouders lichtjes op. ”I was wondering if you have a close relationship with them or not”, Zei hij. Hij besloot om ondertussen maar te gaan zitten. ”So you can communicate with them? And they pick their own names?” Vroeg hij verder, vond het wel een amusant gegeven. Hij gaf zijn schaduwdieren meestal zelf een naam, al had hij hen nog nooit horen klagen over de dingen die hij verzonnen had.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   ma maa 06, 2017 4:28 pmYou’re so delusional.


Oskar bedankte hem voor zijn advies. Jinn knikte enkel eens. Hij begreep nog niet geheel waarom hij zoveel tijd en energie spendeerde aan de jongen. Voor nu leek hij enkel nog een Peculiar te zijn die moeite had met zijn kracht. Een beginnersfout. Nu had Jinn ook wel wat meer begeleiding gekregen in het ontwikkelen van zijn krachten en had hij ook training gehad waardoor hij zichzelf kon verbeten. Hij wist dat het zonder begeleiding moeilijk kon zijn. Hij kon zich nog het moment herinneren dat zijn huid zwart begon te kleuren en niemand wist waardoor het was gekomen. Tot op de dag van vandaag was het nog steeds niet duidelijk wat het was. Enkel dat de zwarte schubben weer terug kwamen als hij in paniek was. Het was een defensiemechanisme. Het leek veel op het defensiemechanisme van zijn jongere broer Seyd. Het verschil was dat zijn broertje de kracht omzetten in pijn en dat Jinn iedereen om zich heen kon vermoorden met een simpele damp dat zijn lichaam verliet in zo’n moment van paniek. Aangezien het dus levensbedreigend is, heeft Jinn zijn gevoelens zo ver mogelijk weg geduwd zodat hij niet in die staat zou raken. Er zou veel voor nodig zijn om hem zover te krijgen.

Dat de jongen interesse in hem tonen, vond Jinn enigszins niet erg. Hij vond het ergens fijn dat hij erover kon praten. Het was immers zijn passie en het voelde vertrouwd om het er met iemand over te hebben. Echter wist Jinn ook dat hij gezocht werd en dat hij moest voorkomen dat zo weinig mensen hem kende en hem wisten te vinden. Het zou niet lang duren voordat Jeremy erachter zou komen dat Ace hem had gevonden. Tot die tijd moest Jinn zo snel mogelijk een plek vinden waar hij naar toe kon gaan. Om te voorkomen dat hij te veel op ging in het praten over zijn slangen, vroeg hij Oskar waar het interesse vandaan kwam. De jongen hief zijn schouders op. ”I was wondering if you have a close relationship with them or not”, verklaarde de jongen. Jinn keek hem lichte bedenkelijk aan. ”Well yes of course. They are the only ones I can trust,” reageerde Jinn op zijn woorden. In zijn ogen was het zo logisch om anderen niet te vertrouwen. Om elk mens te zien als een achterbaks wezen. Hij snapte niet hoe anderen dat konden negeren. Oskar nam plaats op een stoel. Jinn besloot ook maar weer te gaan zitten. ”So you can communicate with them? And they pick their own names?” vroeg Oskar verder. Jinn trok lichtjes een wenkbrauw op. ”Well yes of course,” reageerde hij. ”It’s not like I made them or something. I didn’t summon them. They just feel attracted to me. So of course they have their own name,” vervolgde hij. Hij keek kort de ruimte rond. Kijkend naar alle slangen die tussen alle boeken en op de grond krioelde. ”They’re like family. No. Better than family. They won’t betray me. They’ll do whatever I need and will always be there for me. Therefore they’re way better than family. It’s a shame that no one else seems to experience it in the same way,” sprak Jinn. Hij liet het niet zien, maar het irriteerde hem behoorlijk dat hij opnieuw sprak over zijn familie._________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   di maa 07, 2017 7:08 pm


ready or not
here i come
YOU CAN'T HIDE
16:30. De omgang met Jinn was zo puur zakelijk dat hij even dacht dat hij op doktersbezoekje was. Eerst vertellen waar het pijn deed, vervolgens het advies krijgen er een pleistertje op te doen. Zoiets. Maar dan over zijn peculiarity, wat het toch wel weer heel anders maakte. Hoe dan ook was hij wel blij dat de jongen zoveel kennis bleek te hebben. Anders moest hij waarschijnlijk uren in de bibliotheek blijven, en nu was het op vijf minuten al soort van opgelost. Hij vroeg zich ook wel af hoe de slangenjongen zoveel wist over dit soort dingen. Misschien was hij een stuk ouder dan Oskar, of misschien had hij er gewoon ervaring mee. Hoe dan ook zou hij proberen te doen wat hij had voorgesteld, kijken of het werkte. Anders had hij een probleem, en mocht hij alsnog uren in de bibliotheek gaan zitten lezen.

Hoewel hij dus ook best nieuwsgierig was naar de kennis van Jinn, was hij ook geïnteresseerd naar zijn slangen. Hij besloot maar op dat tweede in te gaan, in de hoop dat hij daar makkelijker over praatte. Zijn gok bleek een goeie te zijn. Hoewel het enthousiasme nu niet meteen van zijn gezicht af te lezen was, werd hij wel een stuk spraakzamer. Oskar luisterde naar zijn woorden, knikte hier en daar. Hij ging er wel mee akkoord. ”I’m trying to understand your love for them. It’s different with me and my summons, they act like how I want them to act, they do what I want them to do. They don’t have their own personalities”, Probeerde hij uit te leggen. ”But I do get attached to them, I gave this one a name”, Grinnikte hij toen. Misschien was hij gewoon eenzaam, of net zoals Jinn niet zo happig op menselijk contact momenteel.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   di maa 07, 2017 8:11 pmYou’re so delusional.


Jinn vertelde meer over zijn slangen dan hij door had. Natuurlijk had hij door hoeveel hij vrij gaf, maar hij had niet door hoeveel emotie er bij kwam kijken. Praten over zijn familie deed hem vooralsnog veel pijn, ook al kon hij dit perfect verbergen. Hij vertelde over zijn slangen. Over hoe deze dieren vele maler belangrijker waren dan zijn familie en al helemaal dan andere mensen. Hij ging er niet vanuit dat Oskar dit begreep. Niemand leek het te kunnen begrijpen. De arme mensen zaten vast aan hun menselijke behoeftes aan sociale contacten en andere behoeften. Jinn was blij dat hij afhankelijk kon zijn. Ironisch dat hij zich bevond in het verblijf van mevrouw Bluebonnet. Het was gemakzucht geweest. Daarbij had hij moeten herstellen van een gevecht en had hij gehoopt een permanente plek gevonden te hebben om te verblijven. Jammer genoeg had zijn broer hem alsnog gevonden.

De jongen leek naar zijn woorden te luisteren. Ook een manier waarop Jinn door bleef praten. Zodra hij over zijn familie begon, besloot hij zijn woorden te eindigen voordat emotie begon te klinken in zijn stem. ] ”I’m trying to understand your love for them. It’s different with me and my summons, they act like how I want them to act, they do what I want them to do. They don’t have their own personalities”, sprak Oskar. Jinn keek hem licht bedenkelijk aan. Als je een wezen naar je hand kon zetten dan was het makkelijk om gehecht eraan te worden. Het reageerde immers precies zoals jij het wou. ”But I do get attached to them, I gave this one a name”, gaf Oskar nu toe met een grinnik. Jinn knikte eens. ”I see. So you get attached to something that doesn’t really exist, yet you made it yourself,” concludeerde Jinn. ”With enough training you can summon enough to be indepent aswell,” voegde Jinn er mompelend aan toe.

Zijn aandacht werd door de slangen getrokken. Een kroop via de tafel naar hem toe en begon tegen hem te praten. Jinn slaakte een zucht zodra er weinig informatie bleek te zijn over een ander oord in de buurt. Hij beval de slangen verder te zoeken. Wat moest hij nu? Hij kon hier niet blijven. Als hij niet snel iets nieuws kon vinden, dan zou Ace hem ofwel terug naar huis brengen ofwel zou hij vader hierheen halen. Hij richtte zijn blik op Oskar. ”Do you know a place, like this, where I can go? Something nearby but hidden?” vroeg Jinn hem.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   wo maa 08, 2017 12:10 am


ready or not
here i come
YOU CAN'T HIDE
16:34. Voor een keer was het eens een andere die over zijn krachten sprak. Het was een vreemde kracht, vond hij dan. Om echt iets levends aan te trekken en in je buurt te hebben. Langs de andere kant moest het ook wel chill zijn. Hij kon met zijn schaduwdieren niet echt conversaties hebben. Ze hadden immers geen eigen mening. Geen diepgang, geen karakter. Hij vroeg zich af of ze dat na verloop van tijd zouden ontwikkelen. Ze gingen soms wel alleen op verkenning uit, maar ze gingen nooit ver uit de buurt. Eigenlijk wist hij niet zo heel veel over de summons, besefte hij. Maar zoals Jinn al had aangehaald, zou hij eerst zichzelf moeten trainen. Wilde hij Svart lang genoeg in de echte wereld houden om hem te onderzoeken, dan moest hij dat wel kunnen zonder er ziek van te worden.

”I see. So you get attached to something that doesn’t really exist, yet you made it yourself,” Reageerde Jinn op zijn woorden. Hij mompelde nog iets, maar dat had hij niet verstaan. "I just enjoy his presence. He doesn't judge as well, which is nice", Glimlachte hij. Jinn keek vervolgens naar beneden, waar een slang richting de tafel kwam geglibberd. Svart bekeek het dier met enige interesse, die hij over kreeg van Oskar. Hij richtte zijn blik terug op Jinn toen die begon te spreken. ”Do you know a place, like this, where I can go? Something nearby but hidden?” Vroeg hij, redelijk onverwacht. ”Ehh, you mean another loop?” Vroeg hij voor de zekerheid. ”I wouldn’t know, this is my first and only one. But maybe someone who moved from another loop could tell you?” Dacht hij luidop na.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   wo maa 08, 2017 9:36 amYou’re so delusional.


Het onderwerp werd gewijzigd. Van hun krachten ging Jinn terug naar de reden waarom hij hier in eerste instantie was: een plek vinden waar hij heen kon gaan om te ontsnappen aan zijn vader en broer. Hij kon begrijpen dat de vraag nogal onverwacht aan kwam, maar hij hoopte desondanks dat dat Oskar toch een antwoord voor hem had. Zijn slangen gingen verder met zoeken, maar Jinn was erop ingesteld dat ze niks zouden vinden. Misschien zou zich buiten de lus een betere bibliotheek vinden waar hij even heen kon gaan om meer informatie te zoeken. ”Ehh, you mean another loop?” vroeg Oskar na. Jinn knikte eens. ”Yes. Or something else where I can stay and survive,” voegde Jinn er aan toe. . ”I wouldn’t know, this is my first and only one. But maybe someone who moved from another loop could tell you?” sprak Oskar.

”Hmm,” mompelde Jinn. Hij slaakte een zucht en kwam weer recht. ”I feel too little to waste my energy on other people. Perhaps I could send a few snakes to follow some Peculiars to find out if they have any information,” sprak Jinn tegen zichzelf. Hij keek kort de ruimte rond. Hij stak zijn hand op waarbij zijn ogen kort oplichten. Een tiental slangen kropen naar hem toe, maar voordat ze hem konden bereiken gaf hij al het bevel dat ze verschillende Peculiars moesten achtervolgen en verdwenen de slangen in het duister van de schaduw. Zijn blik ging terug naar Oskar. ”You’re first and only loop, you say?” herhaalde Jinn. Hij zette een stap in Oskar’s richting. ”And what are you running from?” vroeg hij.
_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Oskar Skygge
Captain One Eye
Captain One Eye
avatar

PROFIELAantal berichten : 872
IC-berichten : 172
Registratiedatum : 20-02-17
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: shadow manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: the memories haunt me, I know that they haunt you too

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   wo maa 08, 2017 6:16 pm


ready or not
here i come
YOU CAN'T HIDE
16:36. De vraag die hem gesteld werd, kon hij helaas niet beter beantwoorden dan hij nu deed. Hij had echt geen verstand van andere loops. Hij vond deze wel fijn. Misschien iets minder momenteel, maar dat zou ook wel weer overgaan. Hij zag zichzelf gewoon echt niet buiten Noorwegen gaan. Niet omdat hij niet nieuwsgierig was naar wat er nog zoal bestond. Hij hield gewoon van Noorwegen. Hij stelde wel voor dat hij het misschien aan iemand anders kon vragen. ”Hmm,” Mompelde Jinn met een zucht. ”I feel too little to waste my energy on other people. Perhaps I could send a few snakes to follow some Peculiars to find out if they have any information,” Vervolgde hij. Meteen voegde hij daad bij woord en glipten er een hoop slangen door de deur naar buiten.

Zolang ze maar niet hem gingen stalken tbh. Hij keek de slangen na. ”You’re first and only loop, you say?” Zei Jinn, waardoor hij terug op keek naar de slangenjongen. Die zette net een stap dichterbij. Redelijk intimiderend, vooral omdat hij een volgende vraag stelde. ”And what are you running from?” Klonk die vraag. Oskar voelde hoe hij zijn adem net iets te lang had ingehouden. Zijn gezichtsuitdrukking zag er waarschijnlijk nogal geschokt uit en hij voelde zich koud en warm tegelijk. Hij was iets achterover gaan zitten op zijn stoel, om de ruimte tussen hem en de jongen weer wat groter te maken.

Het duurde ongemakkelijk lang voor hij antwoord kon geven. ”I’m sorry but I don’t feel like talking about that”, Zei hij, waarna hij even slikte. ”With anyone, I mean, it’s not that I don’t want to share it with you, I don’t want anyone to know”, Vervolgde hij. Wauw, hij maakte het eigenlijk gewoon nog een stuk erger dan het gewoon al was. Misschien moest hij gewoon zijn mond houden vanaf nu.

_________________

If you're lost, you can scream, let my heart scream back
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   wo maa 08, 2017 7:38 pmYou’re so delusional.


Jinn’s theorie was dat iedereen die zich hier bevond ergens van weg liep. Waarom zou je immers van je thuisbasis weg gaan als daar alles goed was? Jinn was niet anders. Ook hij was overduidelijk aan het weglopen van problemen. De vraag die hij stelde leek echter net iets te hard aan te komen. Zijn blik stond geschokt. Alsof Jinn zojuist zijn diepste geheim had ontrafelt. Jinn reageerde er niet op. Hij bleef de jongen enkel emotieloos aan kijken, wachtend op een antwoord of een andere reactie. Oskar nam afstand door naar achter te leunen in zijn stoel. Jinn wachtte af. Hij voelde de sfeer veranderen, maar kreeg geen neiging om zijn vraag terug nemen. Hij deerde niet om anderen hun gevoelens. Oskar was daarin geen uitzondering.

Een stilte viel. Enkel het gesis van slangen was soms te horen. ”I’m sorry but I don’t feel like talking about that”, begon Oskar uiteindelijk. Jinn keek op. Dus hij wou geen antwoord geven. Oskar slikte. ”With anyone, I mean, it’s not that I don’t want to share it with you, I don’t want anyone to know”, legde Oskar verder uit. Jinn knikte eens. ”It’s alright. It’s good to keep things to yourself,” reageerde Jinn erop. Zijn blik drong voor een moment wat dieper door in Oskar’s ogen. ”But if you really want to keep it a secret, you could work on keeping your emotions under control. It’s good to have secrets, as long as it doesn’t hurt anyone else,” sprak Jinn. Hij ging achter in zijn stoel zitten. Een kleinere slang kroop langs zijn vingers. ”You’re like an open book, do you know that?” vroeg Jinn nu na terwijl zijn blik bij de slang lag.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Runaway   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Runaway
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: f i r s t . f l o o r :: l i b r a r y
-
Ga naar: