Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Rajaion Kovic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Rajaion Kovic   wo maa 08, 2017 1:38 am


What is left when your heart weighs a ton with sorrow? When strategy turns to chaos. When stone shatters. When walls tremble. When creeds crumble. What is left when it rains fire and iron? When smoke is so dense that screams echo. When friends fall one by one around you. When the soil is drenched with blood. What is left when all seems lost? When reality shifts and there is nothing left but despair. When everything you know falls apart. When hell seems one step closer than heaven. When peace is a memory long forgotten.

BASIC INFO
Name: Rajaion Kovic
Nickname: Raj
Age: 19
Actual age: 128
Gender: Man
Sexuality: Bisexual

LOOKS
Faceclaim: Thomas Davenport
Hair color: Blond
Hair lenght: Halflang, gestyled
Eye color: Groen
Body: 1m85, breed, gespierd
Extra: Tattoos op armen, borst en benen

PERSONALITY
Good traits: beschermend - bemoeit zich vooral met zijn eigen zaken - doorzetter - komt op voor zichzelf - eerlijk
Bad traits: soms te eerlijk - heeft een kort lontje - trots
In depth: Deze jongen is tegenover zijn vrienden en familie heel beschermend. Pech voor alles en iedereen die daar aan komt, want eenmaal hij zijn zinnen heeft gezet op wraak, laat hij niet los. Dit kan eigenlijk ook over het gewone dagdagelijkse leven gezegd worden. Als hij iets wil, zal hij doorgaan tot hij het krijgt. Daarbij heeft hij niet echt veel geduld met mensen die hem in de weg staan. Hij heeft zeker een soort van ambitie, maar naar wat, is moeilijk in te schatten.

Verder is Raj ook een soort sociale chameleon. Zijn gedrag past zich aan aan de persoon waar hij mee om gaat. Zijn karakter blijft gewoon hetzelfde, maar hij kan heel makkelijk tussen bepaalde soorten gedrag switchen. Zo kan hij iedereen makkelijk manipuleren in de zin van dat hij er voor kan zorgen dat veel mensen hem aardig vinden. Op zich heeft hij geen 'standaard' gedrag, al zou hij zelf beweren dat het gedrag dat hij bij Killa vertoont zijn ware zelf is. Hij kent haar namelijk al heel zijn leven, waardoor zijn gedrag bij haar het natuurlijkst aan voelt.

RELATIONSHIPS
Parents Iosif x Liliana
Siblings Bogdan, Cristi, Miron, Victor
Wife Killa
   
PECULIARITY
Definition of Chi: De ‘life force’ of ‘energy flow’ die in elke persoon, de wereld rondom ons en zelfs in de ruimte zit. Andere benamingen zijn Ki, Aura, Chakra. Chi is dus energie in zijn puurste vorm.
Chi Manipulation: Raj bundelt de chi die door zijn eigen lichaam vloeit om dat vervolgens te gebruiken in bijvoorbeeld een fysiek gevecht. Zijn aanvallen komen harder aan, en hij kan ook makkelijker een aanval afblokken. Verder kan hij de chi die hij bezit ook bundelen in een krachtige straal van energie. De kleur hangt tussen geel en blauw. Hoe meer chi er rondom hem is, hoe krachtiger de uitwerking van de straal. Als het iets of iemand raakt, veroorzaakt het een explosie, die heel wat schade kan aanrichten als hij goed gemikt is en voldoende energie bevat. Hij kan ook de chi in mensen hun lichaam blokkeren, zodat ze bijvoorbeeld hun arm niet meer kunnen bewegen. Dit doet hij door gericht een harde klap te geven op bepaalde chi-points in het lichaam van zijn tegenstander.
Chi Consumption: Om zijn eigen chi voorraden bij te vullen, ‘steelt’ hij als het ware chi van andere mensen. Die zijn zich daar licht bewust van in de zin van dat ze zich achteraf een stuk meer vermoeid voelen dan eerst. Verder zijn er geen nadelige bijwerkingen. De meest effectieve manier om zijn chi op te laden, is echter de vrijkomende energie bij een sterfgeval opnemen. Er komen namelijk grote hoeveelheden overgebleven chi vrij als iemand sterft.

HISTORY
147 jaar geleden, op 8 maart, werd het vijfde kind van Iosif en Liliana geboren. De jongste van de bende werd Rajaion genoemd. Het leven voor de jongen was niet makkelijk. Zijn ouders waren namelijk zigeuners, een volk dat door veel mensen ronduit gehaat werd. Rondtrekken was een onderdeel van vrijwel heel zijn kindertijd en jeugd. Hij ging bijgevolg ook nooit naar school. De enige mensen waar hij mee om ging, waren de mensen uit hun groep. Een ‘bende’, zoals veel buitenstaanders het noemden.

Voor zijn ontwikkeling was dit niet bevorderend. Hij kreeg stilaan evenveel haat voor de stadsmensen als zij voor hun hadden. Naar zijn familie en vrienden toe was hij de perfecte zoon, broer en vriend. Naar vreemdelingen was dit een heel ander verhaal. Raj werd uitermate agressief tegenover iedereen die niet bij de groep hoorde. Toen hij eenmaal zijn peculiarity ontdekte en leerde gebruiken, werd dit alleen maar erger. Vaak genoeg werden er na het vertrek van de groep zwaar mishandelde mensen teruggevonden. Man, vrouw of kind, voor Raj maakte het geen verschil.

Zijn kracht bleef zich ontwikkelen, het was ook geen geheim voor de groep. Er waren wel meer peculiars onder de zigeuners, deels ook omdat iedereen die nuttig was, gewoon welkom was. Toen Rajaion 18 werd, werd hij naar traditie uitgehuwelijkt met een meisje uit de groep. Het was niet dat hij haar niet mocht, hij had gewoon niet echt interesse in een relatie en trouwen en alles wat daar bij kwam kijken. Hij woonde vanaf dan met haar samen in één van de caravans, waar hij haar ook beter leerde kennen.

Toen hij 19 werd, gebeurde iets wat er eigenlijk al lang zat aan te komen. De groep werd opgepakt, velen vlogen de gevangenis in en de minderjarigen werden in gesloten instellingen opgenomen. Dankzij zijn peculiarity, en deels ook omdat Killa hem bij had gestaan, waren ze er in geslaagd om uit de handen van het gerecht te blijven. Ze vonden hun toevlucht in een loop in Roemenië, waar ze zo’n 10 jaar bleven. Verder verhuisden ze een paar keer, naar Tsjechië, Letland, Finland, om nu uiteindelijk in Noorwegen aan te komen.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?Laatst aangepast door Rajaion Kovic op za maa 11, 2017 5:07 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Rajaion Kovic   wo maa 08, 2017 11:28 am


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
 
Rajaion Kovic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: