Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Let the fun begin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Killa Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 08-03-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Killa, Haythel, Jinn, Elesis, Tissa, Laxus, Amber, JR, Seji
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: The Death
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Humanism?

BerichtOnderwerp: Let the fun begin   do maa 09, 2017 7:37 pmHumanism?


Een paar dagen verbleven ze nu in het verblijf en eindelijk had Killa al het zand uit haar kleren en schoenen gekregen. Ze was er nog dagen geïrriteerd om geweest, maar nu had ze het eindelijk kunnen laten rusten. Een ding was zeker: ze zou nooit meer vrijwillig terug naar dat strand gaan. Vandaag stond er iets anders op de planning. Ze zouden eindelijk het dorp gaan verkennen. Killa was benieuwd naar de mensen die er zoal rond liepen. Ze had soms rond gekeken bij het avondeten en ontbijt naar enige Peculiars die haar aandacht trokken, maar ze had zich nog in gehouden. Ze moesten eerst verzekerd zijn van een plek in het verblijf voordat Killa plezier kon maken met de anderen. Tot die tijd besloot ze zichzelf koest te houden. Oftewel: ze verveelde zich dood. Ze had de afgelopen tijd lopen zeuren, klagen en nog meer zeuren. Alsof Raj de situatie er beter op kon maken. Maar nu was het eindelijk dan zover: ze liepen de richting in van de stad.

Voor een moment keek Killa om haar heen. Veel mensen had ze nog niet gezien. Ze waren dan ook nog niet echt in het centrum. Hoogstens in de buitenste ring -als een dorp die al had-. Killa hoopte maar dat ze iets hadden wat haar van haar verveling af kon helpen. Anderzijds zou ze maar moeten beginnen met rond spoken tussen de mensen. Levens uit lichamen halen of zo. Dit zou wel met overleg met Rajaion moeten gaan, aangezien het niet altijd even makkelijk ging. Haar blik ging vervolgens naar de lucht. Grauw. Alweer. Scheen de zon dan nooit hier? Fijn een lus zonder lekker weer. Ze had het kunnen verwachten, maar ze had toch stille hoop gekregen. Ook had ze al vernomen dat het rond drie uur ging regenen. Het was begin de middag dus ze zouden of voor de regenbui terug moeten zijn of dan in een café moeten zijn -als er een café bevond in het dorp-

Killa keek op toen er plots een of andere idioot tegen haar aan botste. Haar groene kijkers schoten naar de persoon in kwestie. Een jongeman. Haar ogen vernauwden zich. Ze kon twee dingen doen. Door lopen en doen alsof er niks was gebeurd of haar fun laten beginnen bij de onschuldige jongeman. Hij was immers wel tegen haar aangelopen. Wellicht verdiende hij het. Ze liet haar keuze afhangen van Rajaion. Ze zou haar keuze uit zijn reactie erop besluiten.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   vr maa 10, 2017 2:03 pm

Hij nam nog een laatste slok en plaatste het glas weer terug op de tafel. Hij wou meer van de drank hebben maar hij ging het risico van dronken worden niet nemen, die keer met Laxus had het verpest voor hem. Drank was niet het enige wat de man had verpest voor hem; de supermarkt, zijn eigen kamer, de badkamer, het strand, de lijst was eindeloos. Connor was ook niet snel om zijn haat te vergeten en het zou nog wel even duren voor hij Laxus überhaupt weer als iets anders zou zijn dan ultimate shitty asshole, hetzelfde gold voor zijn nieuwe girlfriend. Het hielp ook niet dat de ander nog steeds uit was op zijn dood. Zo'n beetje het hele huis moest inmiddels wel weten van hun haat voor elkaar, aangezien Connor geen moeite deed om het te verbergen als hij iemand niet mocht. Al helemaal niet wanneer hij zo woedend was als nu, Laxus mocht nog steeds dood vallen en het liefst was Connor degene die er een einde aan maakte. Een man liep te dicht langs zijn tafel in het café en kreeg een boze blik toegeworpen waarna hij snel doorliep. De laatste tijd had Connor het op geen enkel menselijk gezelschap, al helemaal niet na zijn traumatische ervaring met de zoon van Satan die blijkbaar deed aan kannibalisme en nu mieren als elanden zag. Hij schoof het glas weg van hem met een zucht. In het dorp werd hij tenminste met rust gelaten over het algemeen.
De drank was prima geweest maar niet waardig genoeg om voor te betalen. Zodra niemand zijn richting opkeek was hij verdwenen om de eigenaar van het cafe verward achter te laten. Hij had zichzelf geteleporteerd naar de buitenste ring van het dorp waar hij waarschijnlijk compleet alleen zou zijn. Het was pas vroeg in de middag maar Connor was de dag nu al zat. Alles irriteerde hem en nu stond hij ook nog in de koude wind, het regende tenminste nog niet. Hij stak zijn handen diep in de zakken van zijn jas en begon te lopen. Hij had geen specifiek doel - het ging hem om het feit dat hij niet in de buurt van het huis kwam. Zijn bruine ogen waren gericht op de grond en hij had geen idee van tegenliggers. Een kreun verliet zijn mond toen iemand tegen hem aanbotste en hij nam een vlugge stap naar achteren voor zijn evenwicht. "Watch where you're walking idiot," snauwde hij naar de vrouw. Connor dacht er verder niks van en was klaar om door te lopen. De straat waarin ze stonden was bijna verlaten anders dan de twee mensen waarvan een de vrouw waar hij zojuist tegen aan gelopen was. Niks interessant voor hem dus. Met een laatste boze blik begon hij door te lopen.
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   vr maa 10, 2017 2:17 pm


When hell seems one step closer than heaven.
De eerste weken waren altijd een beetje afwachten. Rustig blijven. Kijken hoe het allemaal in elkaar zat. Voor Killa een grotere opgave dan voor hem, maar hij begon zich ook wel te vervelen. Maar voor hun eigen veiligheid moesten ze zich eerst een tijdje gedeisd houden. Het was pas na een paar dagen dat hij het besluit had genomen om de villa te verlaten. Hij had zo het gevoel dat ze af en toe in de gaten werden gehouden, en het zinde hem niet. Maar een uitstapje zou een welkome afwisseling zijn. Het was een redelijk frisse dag, maar hij had geen moeite gedaan om extra kleding aan te trekken. In een simpel wit shirt en een zwarte jeans gekleed was hij naar buiten gegaan. Samen met Killa liep hij dus richting het centrum van het dorp, of dat was toch de bedoeling.

Het duo liep momenteel nog langs de rand van het dorp, het was meer een verkennend uitstapje dan wat anders. Toch het begin. Momenteel was er nog niet veel noemenswaardig te zien. Meer nog, het was redelijk doods. En toch, uit het niets, verscheen er een jongeman. Die tegen Killa aan botste en haar vervolgens uit schold. "Watch where you're walking idiot," Snauwde die. Kijk, dat was een hele slechte move. De jongen wilde al doorlopen, maar hij blokkeerde hem met zijn lichaam, een fysieke barrière. Zijn 1m85 zorgde voor een duidelijk verschil in lengte. Met een uiterst vriendelijke maar ook uiterst fake glimlach sprak hij hem aan. ”I would apologize, if I was you”, Zei hij rustig. Een teken voor Killa dat ze voor zijn part los mocht gaan, moest deze pummel zijn raad negeren.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Killa Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 08-03-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Killa, Haythel, Jinn, Elesis, Tissa, Laxus, Amber, JR, Seji
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: The Death
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Humanism?

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   vr maa 10, 2017 2:51 pmHumanism?


"Watch where you're walking idiot," snauwde de jongeman naar haar, waarna hij door wou lopen. Killa bleef staan. Met haar blik volgde ze de jongeman. Ze voelde geen woede opkomen. Wellicht een klein beetje. Maar vooral zag ze nu een kans. Een kans om haar plezier eindelijk weer te hebben. Om de angst te proeven en iemand een trauma te bezorgen. Killa deed echter geen poging om de jongen tegen te houden. Ze wist niet of ze zich al mocht laten gaan. Ze waren weliswaar eindelijk buiten, maar betekende dat ook meteen dat ze konden doen waar ze het beste in waren? Haar beslissing zou worden gemaakt door Rajaion.

Hij ging prompt voor de jongen staan. Hem zo tot een halt dwingen. Een kleine grijns begon haar lippen te sieren. Langzaam begon ze zich in hun richting te draaien. ”I would apologize, if I was you”, sprak Rajaion rustig. Een niet zo gemeend glimlachje sierde rond zijn lippen. Killa zette een stap naar hen toe zodat ze achter de jongen stond. Haar hoofd kantelde zich iets. Haar zwarte lokken haar gleden voor haar gezicht, maar de glinstering in haar gifgroene ogen was nog steeds te zien. Haar ogen leken zelfs even op te lichten. De grijns rond haar lippen werd breder. Ze likte haar lippen eens af. Ze kon al niet wachten.

Met nog een stap stond ze vlak achter de jongen. Een hand legde ze in zijn hals. Haar scherpe nagels zette zich in zijn huid. Niet diep genoeg om een wond te maken, maar diep genoeg om een onaangename rilling te veroorzaken. Haar mond kwam bij zijn oor. ”You don’t have to apologize of course. We can have fun,” fluisterde ze in zijn oor met een stem dat klonk als kraaien gezang. Misschien, met wat geluk en hulp van Raj, zou ze het leven uit hem kunnen halen op een pijnlijke manier. Het was lang geleden sinds ze een kreet van pijn had gehoord. Veel te lang geleden.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   vr maa 10, 2017 4:25 pm

Connor was al geïrriteerd vanaf de eerste seconde maar nu was hij ook nog tegen een of andere idioot aangelopen. Hij moest toegeven dat hij niet had gekeken maar de ander had minstens uit de weg kunnen gegaan. Zonder zin in tegenspraak snauwde hij slechts kort dat ze moest uitkijken naar haar. Meteen liep hij door met zijn handen nog steeds in zijn zakken, hij had geen behoefte aan een gesprek. Het was verbazingwekkend hoe snel hij zichzelf in de nesten kon werken zonder dat hij er enige wetenschap van had; als hij meer over de twee had geweten was zijn reactie vast anders geweest - of misschien ook niet, hij was pissed after all. Op dit moment voelde hij zich alsof hij met iedereen een gevecht op kon starten, no matter the circumstances. Bluebonnet mocht hem uit de loop gooien en het zou een eenvoudige herhaling zijn van zijn ex-loops. Waarom kon hij nooit eens rustig op een plek blijven? Nu was hij hier ongeveer twee maanden, dat was niets een zijn record. Maar voorlopig zat hij nog in de loop met zijn nieuwe aartsvijand en een paar gestoorde anderen, well. Met een laatste arrogante blik op de vrouw liep hij door om vervolgens bijna tegen de jongeman op te botsen. Meteen kreeg de man een geïrriteerde blik toegeworpen. De ander vormde een duidelijke barrière met zijn lengte maar Connor bleef kalm staan, de irritatie stralend in zijn ogen.
”I would apologize, if I was you,” sprak de man rustig. Ha fuck that. Connor gaf hem dezelfde duidelijk ongemeende glimlach terug. Hij voelde de ander bewegen tot ze achter hem stond maar zijn aandacht bleef gericht op de man voor hem. Ergens deed hij hem denken aan Laxus - waarschijnlijk de tattoos- en dat gaf hem des te meer redenen om de man nu al te haten. "Can you please get out of my fucking way," sprak hij met het bijna druipende sarcasme. Het was verwonderlijk hoe weinig je om de dood en gevaar ging geven na genoeg bedreigingen en near death experiences. Ondanks zijn woede en irritatie kromp hij toch in elkaar bij de nare aanraking bij zijn hals, een rilling liep langs hem. Dit was iets te dicht bij zijn ervaring met Laxus en die was niet goed afgelopen. ”You don’t have to apologize of course. We can have fun." Fun klonk niet als zijn definitie van fun, eerder als die van Laxus. Honestly hoe vaak konden mensen in een week dreigen om je te vermoorden voordat je een record brak? Wat deed hij verkeerd? "Can you not." Oke, dat was wat hij verkeerd deed. Was dit de manier waarop hij naar de hel die JR had beschreven ging? Exciting.
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   vr maa 10, 2017 4:37 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Over het algemeen was hij met alles en iedereen cool. Tenzij je aan zijn familie of vrienden kwam. Als gypsy was het al moeilijk genoeg geweest om ergens te integreren. Hoe vaak waren ze niet weggejaagd? Het was ontelbaar. Hij had de harde les geleerd om alleen maar te geven om de mensen die voor altijd bij hem zouden blijven. In dit geval dus alleen maar om Killa. Niet dat zijn familie hem verraden had. Ze waren gewoon.. Verdwenen. Opgepakt en vervolgens nooit meer terug gezien. De enige die over was gebleven, was zijn vrouw. En die werd nu uitgescholden. Dat kon hij echt niet zomaar laten gebeuren. Hij blokkeerde de vluchtroute voor de jongeman, die duidelijk irritatie uit straalde maar verder niet al te veel uit stak.

Een verontschuldiging kwam er niet. "Can you please get out of my fucking way," Was het enige wat uit de mond van de jongeman kwam. Nu pas kreeg hij door hoe erg hij naar drank rook. Die was behoorlijk ver van het padje. Nog steeds geen excuus om zo rude te zijn tho. Daarom hield hij Killa ook niet tegen toen hij zag hoe ze haar bekende toneeltje begon. ”You don’t have to apologize of course. We can have fun." Zei ze met een grijnsje dat zelfs hem na al die tijd nog kriebels gaf. "Can you not." Reageerde de jongeman op de actie. Raj voelde zijn chi stromen, een beetje verstoord door zijn dronkenschap, maar toch. Zijn handen kriebelden om het van hem af te tappen. Maar hij hield zich in. Op deze plek kon Killa veilig haar pleziertjes hebben. ”I warned you”, Zei hij, met nog steeds dezelfde glimlach op zijn gezicht. ”He’s all yours”, Vervolgde hij met een knipoogje naar Killa.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Killa Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 08-03-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Killa, Haythel, Jinn, Elesis, Tissa, Laxus, Amber, JR, Seji
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: The Death
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Humanism?

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   vr maa 10, 2017 5:12 pmHumanism?


"Can you please get out of my fucking way," klonk de reactie van de jongeman. Dat klonk niet echt als een verontschuldiging. Killa zette haar spelletje in gang. Achter de jongen nam ze plaats. In eerste instantie keek hij niet op, maar zodra ze haar nagels in zijn hals zette, voelde ze toch zeker een rilling over zijn huid glijden. Ze genoot ervan. Angst was zo makkelijk op te wekken. Het zou haast kinderspel worden. "Can you not." was de reactie die Killa naar haar toegeworpen kreeg. Nog steeds geen verontschuldiging. Vanachter haar zwarte haren ging haar blik naar Rajaion. ”I warned you”, sprak Raj nog tegen de jongen, waarna zijn blik naar haar ging. ”He’s all yours”, maakte Raj duidelijk met een knipoog.

Een brede glimlach schoof de grijns van haar gezicht. ”Thank you!” bedankte ze haar echtgenoot met enthousiasme en een blije twinkeling haar ogen. Terwijl ze het zei had ze haar voet tussen de voeten geplaatst van de jongen. Met een haal vloerde ze de jongen. Voordat hij weer recht zou kunnen komen, hield Killa hem al tegen door op hem te zitten en haar nagels in zijn schouders te zetten. Met een vrolijke grijns keek ze de jongen aan. ”So! Now that you’re so stupid to against us. You’re gonna die!” informeerde ze de jongen nog even vrolijk, waarna ze begon te lachen op haar psychopatische manier dat al net zo schel klonk als nagels op een krijtbord. Een hand gleed van zijn schouder af. Met een enthousiaste grijns haalde ze haar zakmes tevoorschijn. Eén die zelf eens in elkaar had geknutseld om haar spelletje nog leuker te maken. Haar blik ging kort omhoog naar Raj. ”What should I carve into his chest?” vroeg ze hem met een vrolijke grijns terwijl ze het mes gebruikt om de jongeman zijn borst en buik zichtbaar te maken. Het mes stak door de stof van zijn bovenkleding heen, maar stopte net op het moment dat het zijn huid raakte. Met een paar halen was de kleding aan gort en lag zijn bovenlijf bloot onder haar.
Knive_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   vr maa 10, 2017 5:41 pm

Waarom moest hij altijd dit soort mensen tegenkomen? Inmiddels begon hij een vaag vermoeden te krijgen dat ze misschien niet zo menselijk waren als de gemiddelde mens - oh geweldige gedachte. Zijn punt was dat ze best wel eens Bluebonnet's nieuwste aanwinst konden zijn. In dit geval was het misschien niet geniaal om zo tegen de man te spreken maar het was nu al te laat. Bovendien was hij nog steeds pissed and ready to fight. Sinds zijn incident met Laxus in de living room was hij voortdurend klaar om iedereen die te dicht in de buurt kwam neer te steken. Het problematische van de situatie was dat het er twee waren, broer en zus? De creep van de twee met haar groene ogen stond inmiddels achter hem en een rilling liep langs zijn rug. Dit moment was erg gelijk aan de strandervaring met Laxus (en vervolgens Azure met haar rare demonische shit die hij nog steeds niet begreep) en dit bracht geen positieve herinneringen op. ”I warned you," sprak de man met dezelfde duidelijke neppe glimlach die Connor ook nog steeds droeg ondanks zijn lichte angst voor de vrouw achter hem. ”He’s all yours,” ging hij door met een knipoog. "Wow, objectifying much," sprak hij sarcastisch. De ernst van de situatie was duidelijk niet helemaal tot hem doorgedrongen.
Hij stond op het punt om de man gewoon aan de kant te duwen toen een simpele voet tussen zijn voeten een einde aan zijn plannen maakte. Zijn adem werd uit hem geslagen en een pijnlijke kreun ontsnapte hem. Connor wou overeind krabbelen maar werd tegengehouden door haar gewicht op hem, pijn trok over zijn gezicht toen ze haar nagels in zijn schouders zette. Fuck, deze situatie werd serieus. Ergens moest hij toch een keer gaan realiseren dat dit niet hielp. "Get off me will you?" ”So! Now that you’re so stupid to against us. You’re gonna die!" Dat klonk als een nee. Green eyes begon schel te lachen terwijl de man rustig toe keek. Connor was er vrij zeker van dat ze hem inderdaad ging vermoorden en dat was geen prettig feit. Well shit, Laxus zou vast jaloers op haar zijn, en well shit, dit was de tweede keer in een week dat hij laatste woorden moest bedenken. Zijn blik ging naar het mes dat er niet uitzag als een belofte van een fijne toekomst, damn. ”What should I carve into his chest?” Ehm, how about nothing?! Zijn woorden kwamen er echter niet uit want hij was iets te druk bezig met paniek om het feit dat het mess awfully close bij zijn tere huid kwam. "That shirt was expensive!" De paniek vermengd met woede in zijn stem was niet te missen. Hij was nog half in pijn van zijn laatste ontmoeting met Laxus en dit ging de staat van zijn huid niet bevorderen. Connor weigerde echter om zijn excuses aan te bieden, hoe slim die keuze nu dan ook mocht zijn.
+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   vr maa 10, 2017 10:54 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Niemand kon hem verwijten dat hij het op z’n minst niet had geprobeerd. Hij had wel degelijk een waarschuwing gegeven, al was die misschien niet zo heel erg duidelijk geweest. Maar boeiend, hij was er wel geweest. De jongeman was waarschijnlijk te wasted om echt te beseffen wat er gebeurde. Het was nochtans heel simpel. Sorry zeggen, voor de botsing en de belediging. Hij kon hem onmogelijk laten weglopen zonder dat hij sorry had gezegd. Hij wist dat Killa zichzelf prima kon verdedigen, maar het verbaal communiceren was soms een struikelpunt voor haar. Hij moest soms haar spreker zijn. Het was niet dat hij een controlefreak was, maar op sommige punten had ze guidance nodig en hij bood die zonder aarzelen. Zo werkte hun relatie en zo werkte het perfect.

Raj gaf haar de ruimte om haar ding te doen. De dronken jongen lag al snel op de grond, zijn evenwicht was waarschijnlijk al niet 100% geweest. Hij keek toe hoe ze op hem ging zitten, en vervolgens haar mes tevoorschijn haalde. Keurig, met de nodige ervaring, sneed ze zijn shirt weg. ”What should I carve into his chest?” Vroeg ze. Haar glimlachje was zo verschrikkelijk schattig. ”Maybe you can teach him not to insult people with the word ‘idiot’? I would write that on his chest, so he is confronted with it every day for the rest of his life”, Suggereerde hij, doodkalm. Alsof het om een woord ging die in stift op zijn borst geschreven zou worden in plaats van een litteken.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Killa Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 08-03-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Killa, Haythel, Jinn, Elesis, Tissa, Laxus, Amber, JR, Seji
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: The Death
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Humanism?

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   za maa 11, 2017 10:40 amHumanism?


Geen woorden zouden haar nu nog tegenhouden. Wellicht als Rajaion haar zou zeggen om te stoppen zou ze opkijken, maar hij zou haar van de jongen af moeten trekken om haar echt te laten stoppen. De jongen kon dus alles schreeuwen en zeggen, maar Killa zou niet stoppen. Opvallend was dat de jongen echt nog niks zei. Hij zei genoeg, maar hij had nog steeds niet zijn verontschuldigingen aangeboden. Was hij zo dom dat hij dat alweer was vergeten of was hij zo dom om zo koppig te zijn om het nog steeds niet te doen. Ieder ander helder denkend persoon was al lang begonnen met smeken. De jongen daarentegen niet. "That shirt was expensive!" riep de jongen enkel uit. Hij leek zich dus grote zorgen te maken over zijn shirt dat met uiterste precisie aan gort werd gesneden.

Met een paar simpele halen had Killa een paar flarden shirt eraf gesneden om vervolgens zijn bovenlichaam bloot onder haar te hebben. Met een enthousiaste glimlach richtte ze zich op haar echtgenoot. Met hetzelfde enthousiasme vroeg ze hem wat ze ditmaal op zijn borst zou graveren. ”Maybe you can teach him not to insult people with the word ‘idiot’? I would write that on his chest, so he is confronted with it every day for the rest of his life”, stelde Rajaion kalm voor. Killa’s ogen begonnen te twinkelen. ”Oh that’s a wonder full Idea, dragul meul! reageerde Killa met een Roemeens koosnaampje. Wat was ze toch op moment zoals deze blij met Raj. Er waren genoeg mensen die haar hadden gestopt, die haar hadden geprobeerd te veranderen, maar Raj steunde haar in alles. Als een echte echtgenoot. Killa grijnsde wat breder bij die gedachten.

Haar blik ging terug naar de jongen onder haar. Ze zette haar voeten op de schouders van de jongen zodat haar handen vrij waren en hij alsnog niet weg kon. Bovendien zou hij haar dan eerst van zich afduwen. Killa keek naar het lege canvas voor haar. ”Hmm,” murmelde ze. Haar ijskoude vingers gleden over zijn huid heen. Ze merkte op hoe hij al meerdere littekens had. Zelfs iets wat op brandwonden leek. ”Looks like you’re already really hated,” sprak Killa teleurgesteld. Een leeg canvas was inderdaad nog altijd het mooiste canvas. Ze zou het helemaal vol kunnen kladden en een bloedbad achterlaten. Ze slaakte een lichte zucht. ”Normally I don’t write over other’s work, but your body is already full with little scars. My work would become really smart if I were to keep my word,” mompelde ze teleurgesteld en keek kort naar de jongen alsof hij het zou begrijpen.

Ze haalde lichtjes haar schouders op. Haar vingers was blijven haken aan de linkerzijde van zijn borst. ”I’ll just write over it. The others shouldn’t complain. They should’ve left some room for me,” vervolgde Killa. De enthousiaste, licht gestoorde, grijns verscheen terug rond haar lippen. Ze boog wat naar voren. Ze zou haar werk immers nauwkeurig doen. Met precies zette ze het mes in zijn borst. Nog niet diep genoeg om een litteken achter te laten, maar wel diep genoeg om het bloed al te laten vloeien. Haar grijns werd breder. De eerste druppels gleden langs haar vingers. Rustig trok ze het mes verder naar beneden tot over zijn buik. Er stond nu enkel een streep, maar dit zou de i woorden. Voor een moment keek ze naar de snee. Enkel om te genieten van het feit dat ze het eindelijk weer kon doen. God wat had ze dit gemist. Voor een moment liet ze haar vinger naar haar mond gaan. Genietend likte ze het bloed af voordat ze het mes terug in de wond stak._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   za maa 11, 2017 9:56 pm

Natuurlijk duwde het niet lang voor hij zichzelf weer eens in de problemen had gewerkt, het verbaasde hem nauwelijks meer. Hij gaf ook opvallend weinig over de dreiging van de dood; deels door de alcohol in zijn lichaam maar ook door het feit dat je na een aantal keer bedreigd worden er echt minder om ging geven. Het was nog steeds niet allemaal rozengeur en maneschijn maar let's be real, als deze twee het niet deden zou Laxus het wel doen. Vandaar dat hij er vrij kalm onder bleef en weigerde zijn excuses aan te bieden. Geen van de twee leken gelukkig met zijn besluit en al gauw lag hij op de grond met de vrouw bovenop hem. Zijn ogen ontmoette haar groene ogen en hij zag er iets te veel Laxus in terug. Zolang ze maar niet aan elektriciteit deed was het nog verdraagbaar en het leek erop dat dat niet in haar krachten lag. Wat dan wel? Connor was nog steeds woedend en het werd aangewakkerd door de ruwe manier waarmee hij naar de grond was geduwd. De lichte paniek begon hij pas te voelen toen ze met vaardige bewegingen zijn shirt in flarden sneed. Alright, dit werd serieus. Hij kon weinig doen terwijl ze en de man begon te overleggen over wat ze hem aan gingen doen. God, this was getting worse and worse. ”Maybe you can teach him not to insult people with the word ‘idiot’? I would write that on his chest, so he is confronted with it every day for the rest of his life." Dat klonk niet positief. ”Oh that’s a wonder full Idea, dragul meul!” No, nope, not, het was een slecht idee. "I disagree you idiots," sprak hij.
Een rilling liep langs hem terwijl haar ijskoude vingers over zijn ontblote huid gleden. Hij voelde zich als een dier dat gekeurd werd voor de slacht, wat weer nieuwe woede in hem aanwakkerde. Goddamnit hij was een mens met gevoelens en trots dit verdiende hij niet. ”Looks like you’re already really hated." Ze ontving een rol van zijn ogen. "Yeah, you're not the first, maybe try someone else?" De teleurgestelde toon in haar stem was hem niet ontgaan. ”Normally I don’t write over other’s work, but your body is already full with little scars. My work would become really smart if I were to keep my word." Ehm what? Hij deed zijn best om te kijken toen haar vinger stopte met bewegen. ”I’ll just write over it. The others shouldn’t complain. They should’ve left some room for me.” Connor slikte terwijl ze het mes op zijn borst zette. "Whatever you're planning on doing, don't." Maar o wat een wonder, zijn suggestie werd genegeerd. Het mes gleed door zijn huid heen en een gepijnigd geluid forceerde zich langs zijn lippen. Met zijn ogen volgde hij hoe ze het bloed van haar vinger aflikte. "That fucking hurt." Hij had zijn handen tot vuisten geklemd. Het probleem was dat teleporteren onmogelijk was vanuit deze positie, hij moest zich kunnen concentreren op waar hij heen wou en dat ging zo niet. Het zou al flink helpen als hij overeind kon staan. Hij had weinig bewegingsruimte maar hij moest het doen met wat hij had. "I hope you choke to death." Met een woedende blik probeerde hij haar arm te grijpen zodat hij het mes een kant op kon richten die niet zijn buik was. Hij bracht zijn benen omhoog om haar weg te schoppen met het limiet aan bewegingen dat hij had.

+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   za maa 11, 2017 11:39 pm


When hell seems one step closer than heaven.
De jongeman was echt wel heel dom bezig. Hij had nog genoeg kansen om sorry te zeggen. Raj zou Killa uiteindelijk wel tegenhouden, als hij maar zo slim was om zich te verontschuldigen. Maar wat hij zo graag wilde horen, kwam niet. Dus liet hij zijn partner gewoon haar gang gaan. Zelf zou hij zoiets nooit kunnen, maar hij vond het altijd wel leuk om toe te kijken terwijl zij haar lol had. Puur omdat hij wist hoe ze er van genoot, en hij het haar gunde. Toen ze naar hem op keek, zag hij die pure vreugde weerspiegeld in haar ogen. Het smolt zijn hart. Ze vroeg hem wat ze op de jongen zijn borst moest krassen, en hij stelde voor om er ‘idiot’ op te zetten. De jongeman protesteerde heftig. "I disagree you idiots," Spoog die agressief. Raj rolde met zijn ogen. Hij leerde echt zijn lesje niet.

Het gesprekje tussen de twee volgde hij nauwlettend. Hij moest er wel voor zorgen dat hij niet ineens zou gaan uithalen naar Killa. Het mes gleed moeiteloos door zijn tere huid. Een rode ‘I’ bleef achter. "I hope you choke to death." Beet hij haar toe. Vervolgens begon hij heftig te schoppen. Rajaion ging zitten, achter Killa, zijn knie hield de benen van de jongen tegen de grond. ”That’s not a nice thing to say”, Zei hij, als een leraar die een schoolkind bestrafte. Zachtjes aaide hij Killa over haar rug. ”Are you enjoying yourself love?” Vroeg hij teder, hij moest er toch wel zeker van zijn dat ze het naar haar zin had.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Killa Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 08-03-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Killa, Haythel, Jinn, Elesis, Tissa, Laxus, Amber, JR, Seji
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: The Death
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Humanism?

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   zo maa 12, 2017 10:16 am

Let the fun begin


Killa
Een haal werd gemaakt. De jongen sprak wel, maar niet de juiste woorden. Killa negeerde vooral zijn woorden. Haar aandacht zou er pas naar toe gaan als de jongen zich verontschuldigde. In dat scenario zou Rajaion haar waarschijnlijk laten stoppen, maar Killa vond het juist net leuk worden. Het geluid maakte dat de jongen maakte zodra het scherpe lemmet in zijn huid stak, was een geluid wat Killa graag meer en harder hoorde. Als ze daar meer moeite voor moest doen, was dat geen probleem. Ze zou hem immers een litteken voor het leven achterlaten. Een les voor hemzelf. Mocht hij het achteraf niet hebben geleerd en haar nogmaals beledigen, dan zou zijn levensenergie uit zijn lichaam worden getrokken en verdwijnen in Rajaion.

"That fucking hurt." nam de jongen de boeiende conclusie. Opnieuw negeerde Killa het. De bevestiging deed haar enigszins goed. Het zorgt ervoor dat het bloed beter smaakte. De roestige smaak nestelde zich in haar mond. Killa wou het mes terug in zijn huid zetten, naast de streep die ze zojuist had gemaakt, maar de jongen sprak verder. "I hope you choke to death." sprak de jongen met een woedende blik, waarna hij plots een greep deed naar haar arm. In een snelle beweging wist Killa het mes zo te draaien dat de jongen zijn handpalm zou opensnijden als hij erin slaagde om haar pols vast te pakken. In een reflex was ze wat naar achteren gegaan. Via haar ooghoeken zag ze hoe Raj naar haar toe kwam en uiteindelijk achter haar plaats nam. ”That’s not a nice thing to say”, bestrafte hij de jongen. Killa knikte eens instemmend.

”So rude! And I was making such a piece of art,” sprak Killa sip. Een spontane glimlach gleed over haar gezicht zodra ze een warme hand over haar rug heen voelde gaan. Ze hoefde niet om te kijken wie het was. ”Are you enjoying yourself love?” vroeg Rajaion haar teder. Voor een moment legde Killa haar hoofd tegen zijn schouder. Met een glimlach en een twinkeling in haar ogen keek ze op naar hem. ”I surely am tater tot,” sprak Killa met een glimlach. Ze kreeg de neiging om hem te kussen. Dit moment maakte haar ontzettend gelukkig en misschien wakkerde het ook wel een tikkeltje verlangen aan. Echter wist ze zich terug tot zaken te roepen. Ze konden later nog altijd van elkaar genieten wanneer ze hier klaar waren. Killa boog terug naar de jongen. ”I’m sorry for the interruption,” verontschuldigde ze zich met een klein glimlachje.

Vervolgde plaatste ze het mes naast de streep die ze net had getrokken. Met een grijns trok ze het mes opnieuw naar beneden. Opnieuw niet al te diep. Het was immers nog een schets. De streep zou voor de hoofdletter d zijn. Met een goedkeurende knik haalde Killa het mes kort van zijn lichaam om vervolgens de letter af te maken. Echter werd ze toen plots tegen gehouden.

JR
JR was met een goed humeur naar buiten gegaan. Hij had de afgelopen dagen niet veel contact meer met anderen gehad. Hij had een paar vrienden gemaakt in het verblijf, maar de meesten bleven ver uit zijn buurt zodra ze hoorde dat hij de zoon van Satan was en JR begreep nog steeds niet waardoor dat kwam. Wat had hij verkeerd gedaan? Hij had nog niemand vermoord! Wel was hij boos geworden, maar nog steeds had hij niemand pijn gedaan. Zijn vader had hem immers ten strengste opgelegd dat hij geen chaos mocht veroorzaken in de mensenwereld en nu leek het erop dat hij al enkel voor paniek zorgde door simpelweg de zoon van Satan te zijn. JR snapte er niks van.

Enigszins voelde hij zich teleurgesteld en alleen, maar hij was te nieuwsgierig naar de wereld om er te veel mee te zitten. Hij had besloten om vandaag terug te gaan naar het park. Hij wou meer elanden zien en misschien nieuwe dieren ontdekken. Het was enkel de vraag of hij wel bij de elanden kon komen als hij niet op het gras mocht staan en niet door de bosjes heen mocht banjeren. Mensen logica. Waarom mocht je niet van de natuur genieten? Dat was toch iets van de mooiste dingen in deze wereld? JR had de moeite op gegeven om het te begrijpen. Voor nu probeerde hij enkel een oplossing te vinden.

Hij liep richting het centrum toen hem een drietal opviel. En niet een drietal zoals hij eerder had gezien. Een jongen, die hij al snel herkende als Connor, werd op de grond gehouden door een blonde jongeman en een zwartharige jongedame. JR kwam tot een halt en hield zijn hoofd een tikkeltje scheef. Hij kon het bloed ruiken. Oh wat miste hij thuis. Wacht, was dit misschien een ritueel? Enthousiasme vulde zijn lichaam en hij besloot de drie te benaderen. Echter, terwijl hij dichterbij kwam, besefte hij hoe een ritueel meestal eindigde; met de dood van een mens. JR’s blik ging naar Connor. Dus hij zou dood gaan? Dat wou JR voorkomen. Hij was één van de weinige mensen die het nog voor een behoorlijk tijd met hem had vol kunnen houden voordat hij JR boos had gemaakt.

Killa & JR
Nog net kon Killa van de jongen af springen zodra ze een haal zag aankomen van een.. scythe? Verward stond Killa vluchtig op. Ze trok Raj met haar mee. Verward keek ze naar de jongeman die erbij was gekomen. Hij had een scythe in zijn hand die hij op hen richtte. Opvallend was dat een glimlach rond zijn lippen sierde. JR keek de twee met een glimlach aan. Ergens wou hij hen geen pijn doen. Als ze iets van rituelen af wisten, dan misschien waren zij ook wel kandidaten voor vrienden. ”Please don’t kill him,” sprak JR met een glimlach. Hij liet zijn scythe wat zakken, maar was nog op zijn hoede in het geval dat ze toch zouden aanvallen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   di maa 21, 2017 11:29 pm

Oke, Connor kon het toegeven, hij had een probleem. En yeah daarmee bedoelde hij op dit moment - ook al kon het niet ontkend worden dat hij op veel andere momenten ook een probleem had. In feite was hij zelf het probleem. Ook deze keer had heel wat drama voorkomen kunnen worden als hij eens vriendelijk was geweest, maar nee, hij moest weer zo nodig twee gevaarlijke mensen gaan beledigen. Niet dat er echt veel was om spijt over te hebben, het was zijn eigen keuze. And let's be fair; het was niet alsof zijn leven vol redenen zat om te blijven leven. Waarom maakte hij zijn laatste momenten op de aarde niet wat leuker met een laatste hoop gevechten? Zolang hij maar de wetenschap had dat zijn vader teleurgesteld zou zijn was het prima. Hij bleef weigeren om een eenvoudige verontschuldiging aan te bieden en miss and mister hothead leken steeds minder tevreden. Het duurde dan ook niet lang voor hij tegen de ruwe straatstenen aangedrukt lag met een mes gevaarlijk dicht bij zijn ontblootte lichaam. Zijn ogen waren strak gericht op het mes dat hem ieder moment kon openhalen and surprise when it finally did it fucking hurt. Een gepijnigd geluid verliet hem wat de vrouw tevreden leek te stellen. Sadist much. Zijn handen waren tot vuisten geklemd en ondanks de kou begon er zweet te vormen. Hoogstwaarschijnlijk side-effect van eventuele pijnlijke marteling to come. Misschien werd het echt tijd om zich te gaan afvragen waarom hij altijd in deze situaties belande? Het was niet alsof het zijn favoriete bezigheid was. De jongeman voelde het bloed langs zijn huid glijden al was de wond nog ondiep. Met een woedende blik probeerde hij weg te komen uit de benaderde situatie. Als hij eenmaal kon teleporteren was hij zo weg maar deze positie maakte het onmogelijk. Connor weigerde echter om hier gewillig te liggen tot hij idiot voor de rest van zijn leven in zijn huid had staan, no thanks. Zijn plan ging niet bepaald volgens plan. Met een gesist geluid door de onverwachte pijn trok hij zijn nu bloedende hand terug. Ook zijn knie-actie was niet erg nuttig en een paar seconden later zat hij vastgeklemd door de man. Well fuck. De paniek stond nu te lezen in zijn ogen en hij haalde nauwelijks meer adem terwijl hij naar de vrouw keek. Dit leek hem de perfecte reden om hem nog even plezierig verder te martelen en hij dacht niet dat hij die pijn ooit ging aankunnen. ”That’s not a nice thing to say," sprak de man. "Fuck you." Connor was er vrij zeker van dat dat niet het gewenste antwoord was op de vraag. ”So rude! And I was making such a piece of art,” sprak de vrouw teleurgesteld. Wauw. Art yeah sure.
Ongemakkelijk keek hij naar de display van affectie die boven hem gebeurde. Ergens deed het hem denken aan Laxus en Azure en dat was definitief een gedachte die hij niet wenste te hebben. Toch was het heel makkelijk om in te denken hoe Laxus Azure aanmoedigde terwijl die demonische bitch zijn lichaam verminkte. Het maakte de situatie er niet beter op. ”I’m sorry for the interruption." "You're excused." Het was een wonder dat hij nog terug sprak. Hij was nog steeds nogal verscheurd tussen meewerken en hier snel van af zijn of een gevecht leveren. Hij had pride maar hij wou ook niet pijnlijk dood. Voorlopig was de keuze al voor hem gemaakt. Het mes sneed opnieuw door zijn buik. Met zijn kaken op elkaar geklemd volgde hij het beeld. Ze was al bij de d, nog maar drie letters van de schets te gaan en dan kwam het serieuze werk. Het viel niet te hopen dat iemand hem redde voor het zover was. Met een zucht ademde hij uit en liet zijn hoofd naar achter vallen. Rip zijn leven,
Zijn blik ging opzij bij het horen van het geluid van voetstappen. Please laat het iemand zijn die hem hieruit kon redden... JR. De realisatie dat de jongen die mieren voor elanden had aangezien en kannibalisme redelijk vond zijn redder moest zijn gaf hem weinig hoop. De zelfde rare stok die toen op hem was gericht ging nu richting de vrouw die bovenop hem zat. Opgelucht ademde hij uit toen ze eenmaal van zijn lichaam af was. Connor krabbelde snel naar achteren zodat hij zeker was dat hij buiten bereik was voor hij overeind kwam. Hier achter JR, wiens wapen op de twee gericht was, voelde hij zich een stuk zelfverzekerd. Ondanks de pijn bij zijn buik en de kou van de lucht bleef hij arrogant achter de jongen staan. Hij had de fucking zoon van Satan om hem te beschermen, take that bitches. ”Please don’t kill him,” sprak JR, te vriendelijk naar Connor's smaak. "Yeah, don't kill me." Hij greens naar de twee. "He is the actual son of Satan, I wouldn't even bother coming closer." Yeah, dat was definitief beter dan eerst. "You idiots." Het kon hem weinig schelen dat bloed in dunne straaltjes over zijn buik naar beneden gleed of dat hij nog steeds Laxus had die hem wou vermoorden. Op dit moment was hij in de overwinning. "You two better run off and never come back."

+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   di maa 28, 2017 9:52 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Het was heel duidelijk te zien dat haar humeur met de minuut verbeterde. De afgelopen dagen had ze zich in moeten houden en nu mocht ze eindelijk doen wat ze zo graag deed. Waarom zou hij haar dan tegenhouden? Ze verdiende dit, een beloning. Ze had zich voorbeeldig gedragen. En het was natuurlijk ook zo dat ze nu weer meer zichzelf werd. Iets wat Raj ook plezierde. Het fake gedrag vond hij ook maar niks. Hij hield van haar zoals ze was, niet de fake versie die ze presenteerde de afgelopen dagen. De dronken kerel begon tegen te stribbelen, maar daar kon hij wel iets aan doen. Hij wilde niet dat ze vroegtijdig moest ophouden omdat ze van hem af werd gegooid. Want hoewel ze redelijk wat spieren had, erg zwaar en groot was ze niet.

Het moment werd echter alsnog verstoord. Killa stond ineens op en trok hem met zich mee. Huh? Zijn blik viel op een nieuwkomer, die een wapen op hen richtte. Meteen plaatste hij zichzelf tussen deze jongen en Killa in, niet van plan om hier te vertrekken met een gewonde partner. ”Please don’t kill him,” Sprak de jongen glimlachend. Raj trok even zijn wenkbrauw op. Noch voor hij echter iets kon zeggen, kwam de dronken man weer tussen. Die begon op een zelfingenomen manier tegen hen te spreken. Hij voelde de woede in hem opvlammen. Hoe haalde hij het in zijn hoofd om zo vol van zichzelf te zijn nadat hij net nog hulpeloos op de grond had gelegen?

”We were not planning on killing him”, Zei hij tussen zijn opeengeklemde kaken door. Zijn handen waren tot vuisten gebald. Wat zou hij toch graag dat grijnsje van de man zijn gezicht vegen. Hij richtte zich maar tot de jongen met de scythe, om niet meer te moeten kijken naar de ander zijn smoel. ”We were just teaching him a lesson. I don’t tolerate someone calling my wife an idiot”, Snoof hij vervolgens. ”So, if you could step aside, so we can punish him accordingly, that would be nice.”

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Let the fun begin   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let the fun begin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Kussengevecht.
» Literatuurles; Een begin Oud-Erds
» In the begin everything dark. (open)
» Het begin van een lange reis
» Let the games begin..

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: