Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Habit [MC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 10:28 am

Habit


Voor de zoveelste keer bevond hij zich in het café. Hij was hier zo vaak geweest dat hij al tegen de barman zei ‘the usual’ ook al zou de man hem nooit kunnen herinneren ondanks de vele malen dat hij hier was geweest. Hier was het feest met Azure begonnen en het feest met Connor doorgezet. Voor Laxus was het een plek waar hij eventueel nieuwe mensen kon ontmoeten, maar waar hij ook even een pauze van alles kon nemen. Er was onnodig veel drama op het moment. Van zijn break up met Azure, naar het bijna vermoorden van Connor tot zijn nieuwe slachtoffer die de benen had kunnen nemen dankzij de hulp van zijn schaduwdier. Laxus wist niet echt meer waar hij het moest zoeken.

Hij verveelde zich. Ondanks alles. Er gebeurde genoeg, maar in drama had Laxus nooit echt zin. Hij vond het heerlijk om drama te veroorzaken. Om te stoken tussen koppels en huwelijken kapot te maken, maar hij had liever geen drama. Hij had al genoeg drama meegemaakt in zijn leven. De drama die zich op het moment in zijn leven bevond was dan ook weinig vergeleken met dat wat hij in zijn leven had meegemaakt. Laxus had behoefte aan iemand waar hij op ouderwetse manier plezier mee kon hebben. Iemand die een partner in crime kon worden en een partner in bed. Geen vaste relatie. Het was duidelijk dat hij daar niet meer aan moest beginnen. Gewoon een persoon waar hij zijn plezier oprecht mee kon delen. Hij had niet door hoeveel behoefte hij daaraan had.

Met een verveelde blik keek Laxus toe hoe de barman zijn glas opnieuw vulde met whiskey. Het was tegen vier uur. De regenbui was een half uur geleden gestopt. Laxus was het café ingegaan om de bui voor te zijn, met succes. Misschien moest hij maar weer terug gaan. Dan weer. Wat viel er daar te beleven? Waarschijnlijk stond hem een preek van Bluebonnet te wachten als zij hem niet al de lus uit wou hebben. Welke Peculiar wou dan ook een ander vermoorden ten midden van de woonkamer? Ze had moeten weten wat voor gevaar ze zich op haar hals had gebracht door hem in de lus te accepteren. Hij slaakte een zucht en nam een slok van de whiskey. Het brandende gevoel in zijn keel liet hem enigszins grijnzen. Er was toch nog iets fijn in deze wereld.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X


Laatst aangepast door Laxus Dreyar op za maa 11, 2017 5:50 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 10:49 am


When hell seems one step closer than heaven.
Niks zo fijn als een nap vlak na het middageten. Of ja ‘nap’. Hij had rustig bijna 4 uren van zijn dag verslapen. Toen hij eenmaal weer wakker was geworden, was Killa in geen velden of wegen meer te bespeuren. Die was zich sowieso beginnen vervelen en op zoek gegaan naar wat entertainment. Medelijden met de persoon op wie ze dat zou uitwerken, had hij niet. Eerlijk gezegd genoot hij er wel van, hoe ze haar spelletje speelde met nietsvermoedende slachtoffers. Vanavond zou hij een uitgebreid verslag eisen. Voor nu moest hij zelf maar iets zien te vinden om zich mee bezig te houden. Hij herinnerde zich het café in het centrum. Misschien kon hij daar eens gaan kijken of er iets te beleven viel. Raj was uit zijn bed gerold (niet letterlijk, dat zou pijn doen) en had zich terug aangekleed, om vervolgens naar buiten te gaan.

De weg naar het centrum was makkelijk te vinden, gelukkig, hij had niet veel zin om verloren te lopen. Het was even zoeken, maar hij vertikte het om iemand de weg te vragen. Als hij het zelf vond, zou hij het beter onthouden voor volgende keer. Na een tijdje rond te hebben gelopen, zag hij het uithangbord van het café. Met een tevreden gevoel liep hij naar binnen, richting de bar. Net zag hij nog hoe een jongen van ongeveer zijn leeftijd en evenzeer een paar tattoos, een glas whiskey achterover kapte. Rajaion ging naast hem staan, iets dichterbij dan de beleefdheid zou toestaan, en plaatste zijn armen op de bar. ”Rough day?” Vroeg hij met een glimlachje. ”Let me buy you one of those”, Vervolgde hij. Hij deed teken naar de barman en bestelde twee keer het drankje waar de onbekende jongen daarnet van had staan genieten.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?Laatst aangepast door Rajaion Kovic op vr maa 10, 2017 1:48 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 11:05 am

Habit


Het goedje brandde in zijn keel. Tenminste nog iets wat hem kon afleiden van de tergende verveling die hij maar bleef ervaren de laatste paar dagen. Wellicht was het tijd om te vertrekken uit de lus. Om een nieuwe lus te vinden met nieuwe mensen en dus nieuwe slachtoffers. De meeste Peculiars zouden hem nu ook wel kennen. Roddels over hem en zijn gevecht met Connor zouden waarschijnlijk al rond gaan. Het boeide Laxus weinig. Het enige nadeel was dat zijn manipulatieve vaardigheden dan minder kans kregen. Dan zou hij echt moeite moeten doen om iemand zover te krijgen. Tenminste, hij ging er vanuit dat niemand met een psychopath een bed wou delen.

Laxus keek op zodra hij voetstappen hoorde naderen. Hij wou in eerste instantie zich stug concentreren op zijn glas, maar zodra de persoon in zijn buurt kwam, keek hij op. De jongeman leek zich niet bewust te zijn van het term ‘privacy’. Echter, zodra Laxus op keek en hij zijn blik over de jongen heen liet gaan, vergaf hij de jongen al snel. Hij mocht er zeker weten. Wellicht had hij zijn nieuwe prooi gevonden. Het lag eraan hoe de jongen over hem dacht. Meestal was dit al te lezen van het gezicht of vanuit zijn acties. De jongen plaatste zijn armen op de bar en richtte zich op hem. ”Rough day?” vroeg de jongen met een glimlachje. Laxus gokte erop dat hij hier op zijn lege glas duidde.

Laxus grinnikte zachtjes en hief nonchalant zijn schouders op. ”It’s always a good timing to drink some booze,” antwoordde Laxus, ook al ontweek hij meer de vraag dan er echt antwoord op geven. Een lichte grijns sierde zijn lippen. ”But I’m flattered that you asked,” sprak Laxus met een knipoog. Laxus richtte zijn blik op de barman, wou hem vragen hem nogmaals twee keer een glaasje whiskey te geven, maar tot zijn verbazing was de jongen hem voor. ”Let me buy you one of those”, vervolgde de jongen, waarna er binnen een mum van tijd twee glazen whiskey voor hen stonden.

Laxus keek voor een moment wat verrast naar het glas whiskey, waarna zijn blik ging naar de jongen en hij breder grijnsde. ”Well thank you,” bedankte Laxus hem, waarna hij het glas vast pakte. ”To you, my handsome hero of the day,” toostte Laxus met een flirterige twinkeling in zijn ogen, waarna hij een goede slok nam van de alcoholische drank. Hij zette het glas terug op de bar neer om te voorkomen dat hij het in één keer achterover sloeg. Hij richtte zich op de jongeman. ”So to what do I owe the pleasure? And may I know the name of my hero?” vroeg Laxus met een grijns terwijl hij het niet kon laten om zijn blik nogmaals over de jongen te laten gaan.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 11:27 am


When hell seems one step closer than heaven.
Het gebeurde niet elke dag dat hij zomaar drankjes kocht voor hotte jongens in een bar. Raj kon heel erg kieskeurig zijn, vooral omdat hij en Killa er een spelletje van hadden gemaakt om met de knapste hook-ups in bed te duiken. Deze onbekende voldeed wel aan zijn standaarden, meer zelfs, hij ging er ver boven. Zijn ideale target dus. Nu maar eens zien of hij een beetje toegeeflijk was naar andere jongens toe. ”It’s always a good timing to drink some booze,” Reageerde de jongen op zijn vraag. Een antwoord waar hij zich wel in kon vinden. Het grijnsje om zijn lippen werkte aanstekelijk, Raj trok zijn mondhoek op in een scheve glimlach. ”But I’m flattered that you asked,” Vervolgde hij. Aha. Score. Rajaion stelde voor om een drankje voor hem te bestellen, al wachtte hij niet echt op een antwoord en nam zelf het initiatief al.

Een geamuseerde lach weerklonk toen de jongen zijn toast uit bracht. Hij kopieerde alweer zijn gedrag en nam ook een flinke slok van het glas, wist dat dat een heel goeie techniek was om zijn vertrouwen te winnen. Raj wist heel veel over gedrag en hoe hij er op moest inspelen. Maar het zag er naar uit dat hij niet heel erg zijn best moest gaan doen hier. Het geflirt ontging hem niet. ”So to what do I owe the pleasure? And may I know the name of my hero?” Vroeg de jongen toen. ”I’m on a secret mission”, Begon hij mysterieus. ”To improve someone’s day with my presence”, Greens hij toen. God, wat had hij een ego. ”My name’s Rajaion, but you can call me Raj”, Vervolgde hij. ”What’s yours?” Kaatste hij toen terug. Hij boog zich een klein beetje naar de jongen toe en verlaagde zijn volume zodat alleen hij hem kon horen. Hij kon een grijns nauwelijks onderdrukken. ”I’ll need it later on in the bedroom, if you know what I mean.”

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 11:49 am

Habit


Laxus had niet verwacht dat iemand hem nog zou benaderen. Daarbij had hij ook niet verwacht dat iemand met zou gaan flirten. Meestal was Laxus degene die op de ander afstapte nadat hij zijn slachtoffer goed had geobserveerd en geanalyseerd. De jongen overviel hem in dat opzicht. Laxus kon hem enkel in zich opnemen en vertrouwen op de basis van zijn flirt vaardigheden. Hij had geen plan, geen motelkamer geregeld, geen informatie over het persoonlijkheid van zijn slachtoffer. Helemaal niks. Nu Laxus had zo in zag, was het misschien al wel duidelijk dat hij het slachtoffer was. Laxus had normaal gezien liever altijd de draadjes in handen en wou de macht behouden over de situatie, maar het voelde enigszins goed aan. Misschien had hij dit wel nodig.

Na de toost vroeg hij de jongen waaraan hij dit had verdient en vroeg hij hem naar zijn naam. Basisinformatie. ”I’m on a secret mission”, begon de jongen mysterieus waardoor Laxus wat breder grijnsde. ”To improve someone’s day with my presence”, antwoordde de jongen. Laxus grinnikte eens. ”What a noble cause,” speelde hij het spelletje met een plagende grijns. Laxus had er geen moeite mee als iemand een ego had, zolang ze het ook konden bewijzen dat ze het verdiende. ”My name’s Rajaion, but you can call me Raj”, stelde de jongen zich vervolgens voor. Laxus knikte eens. ”What’s yours?” vroeg Rajaion op zijn beurt, maar voordat Laxus antwoord kon geven, boog de jongen naar hem toe.

Laxus keek wat vragend op, maar grijnsde breder zodra de jongen op een gedempte toon begon te praten. ”I’ll need it later on in the bedroom, if you know what I mean.” sprak Rajaion. Laxus grinnikte zachtjes. ”Laxus,” stelde hij zichzelf voor. Hij zette een klein stapje naar achter zodat hij de jongen weer beter in de ogen aan kon kijken. ”I would say that you need to make good use of it, but I highly doubt it that you can,” daagde hij Raj uit met een brede grijns. Hij zou zichzelf niet zo snel prijsgeven. Hoe graag hij het ook wou.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 12:42 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Eigenlijk was zijn relatie met Killa gewoon perfect. Geen van beide legde een claim op de andere, in principe mochten ze lekker doen waar ze zin in hadden zonder elkaar boos te maken. Dat zij nu ergens zelf haar eigen lol aan het maken was, kon hem niet veel schelen. Zolang ze er maar over vertelde vanavond, en bij hem in bed kwam liggen. Dat was de enige onbesproken rule, ’s avonds kwamen ze terug bij elkaar. Hij had die rule nog nooit gebroken, en dat zou hij ook nooit doen. Al bij al had hij gewoon respect voor haar. Daarom werkte dit zo goed. Hij kon lekker flirten met een random jongen in een random café, ze zou hem er niet om judgen. Dus dat was precies wat hij deed. Ook al was hij zich natuurlijk wel licht bewust van de risico’s. Als dit zo’n alfa macho mannetje was die zijn aanwezigheid niet waardeerde en dat duidelijk zou gaan maken met een vuist in zijn gezicht, dan had hij wel een probleem.

Zijn milde bezorgdheid was overbodig tho. Het gesprek werd in gang gezet en tot nu toe waren er alleen maar positieve reacties. Zelfs zijn redelijk cocky opmerking werd met een grijnsje ontvangen. Raj pushte nog wat verder, de ultieme test om te zien of deze jongen hook-up material was. ”Laxus,” Stelde hij zichzelf voor, zonder grossed out te reageren op zijn opmerking. ”I would say that you need to make good use of it, but I highly doubt it that you can,” Zei Laxus met een brede grijns. Hij trok geamuseerd zijn wenkbrauw op en grinnikte om de woorden. ”Are you underestimating me?” Vroeg hij, terwijl hij zijn glas op tilde en hem even over het randje aan keek, om vervolgens de rest van de inhoud naar binnen te gieten. Met een lichte klap zette hij het glas weer neer. ”I think I’ll need to help you remember your own name afterwards, when I’m done with you”, Greens hij vervolgens, opnieuw met dat zelfvertrouwen van eerder.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 1:19 pm

Habit


Normaal kon Laxus altijd twee kanten op in een gesprek met een onbekende. Ofwel de onbekende interesseerde hem genoeg om hem/haar in bed te praten ofwel de onbekende kon zijn aandacht niet vasthouden en zou hoogstwaarschijnlijk dood gemarteld worden. Bij Raj leek hij deze twee keuzes niet te hebben. De jongen had hem op hem gestort. Hij was hem begonnen te flirten zonder dat Laxus er iets tegen kon doen. Hij had er natuurlijk niks op tegen, maar het overviel hem zeker wel. Echter zou Laxus zich hierom niet gewonnen geven. Mooi niet dat hij meteen in bed zou duiken met deze heerlijke jongeman. Als hij het echt wou, moest hij ervoor werken.

Rajaion trok zijn wenkbrauw op en grinnikte om Laxus’ woorden. ”Are you underestimating me?” vroeg de jongeman terwijl hij hem kort aan keek boven de rand van het glas, om vervolgens de whiskey achterover te slaan. Laxus grijnsde wat breder. ”Maybe I’m estimating you perfectly and are you just too darn cocky about yourself,” reageerde Laxus met een grijns. Een beetje verder uitdagen kon geen kwaad, toch? Met een lichte klap werd het glas terug op de bar gezet. ”I think I’ll need to help you remember your own name afterwards, when I’m done with you”, greens Rajaion.

Aah het zelfvertrouwen. Laxus lachte kort. Hij lachte hem niet uit. Hij was oprecht geamuseerd. ”Who says I will give you that chance?” vroeg Laxus met een grijns, waarna hij eveneens zijn glas achterover sloeg en het neerzette op de bar. Met een gebaar stonden er binnen een paar seconden weer twee nieuwe glazen whiskey voor hen. ”You haven’t been that long in the loop yet, have you?” vroeg Laxus na. Hij probeerde nog enige informatie te vinden over de jongen voordat hij mee in zee zou gaan.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 1:46 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Zijn zelfvertrouwen was groot, maar wel terecht. Hij had immers nog nooit iemand horen klagen. Hij had er ook wel meer dan genoeg ervaring mee. Dat gebeurde nu eenmaal als je semi-onsterfelijk was omdat je niet ouder werd doordat de dag zich telkens herhaalde. En elke loop bood hem nieuwe mogelijkheden. Net zoals nu. Hij had zich nog lang ingehouden, vond hij zelf dan. Al was het wel normaal om eerst een beetje de buurt te verkennen. Killa zou hem waarschijnlijk zeggen dat het nog veel te vroeg was. Hij wist niet eens heel zeker of Laxus ook een peculiar was of niet. Niet dat dat veel boeide. Op dat vlak kon het hem niet veel schelen. Alhoewel, als het allemaal een beetje mee viel, zou hij achteraf wel nog een rematch kunnen fixen.

Maar meneertje wilde liever even hard to get spelen. ”Maybe I’m estimating you perfectly and are you just too darn cocky about yourself,” Zei hij met een grijns. ”Maybe you’re right”, Zei hij, maar dat was wel twee keer ‘misschien’. Twee keer een niet bewezen feit. Hij was er op gebrand om te bewijzen dat hij gelijk had. ”Who says I will give you that chance?” Reageerde Laxus op zijn volgende woorden, waarna hij nog eens twee glazen bestelde. Raj haalde opgewekt zijn schouders op. ”If you keep drinking like that, I don’t think you’ll keep resisting me”, Zei hij plagend.

”You haven’t been that long in the loop yet, have you?” Vroeg hij vervolgens. Rajaion nam eerst een slok van de sterke drank voor hij antwoord gaf. ”No”, Gaf hij eerlijk toe. ”About a week. I moved here from the loop in Finland”, Vervolgde hij. Dat hij hierheen gekomen was met een partner, waar hij al meer dan honderd jaar mee getrouwd was, liet hij er nog maar even buiten. Hoewel die er geen probleem van zou maken, kon dat een eventuele afknapper zijn voor Laxus. Straks ging zijn zin helemaal weg. Iets wat 100% voorkomen moest worden, natuurlijk.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 2:20 pm

Habit


”If you keep drinking like that, I don’t think you’ll keep resisting me”, merkte Rajaion op. Laxus grinnikte enkel, waarna hij het glas aan zijn lippen zette en er gulzig een slokje van nam. Hij gaf er geen reactie op. Het was waar dat hij losser werd als hij veel alcohol op had, maar dit betekende niet dat hij makkelijker te beïnvloeden was. Meestal betekende het juist dat hij sneller zijn masker als lieve jongen liet vallen en sneller in zijn ware aard als psychopath veranderde. Op dat moment zou Rajaion hem liever niet in bed willen hebben. Dan kon hij net zoals Connor een bal van elektriciteit in zijn maag krijgen. Laxus wou dat voorkomen. Gelukkig kon hij best wat alcohol hebben voordat hij écht dronken was.

Rajaion nam eveneens een slok van de whiskey voordat hij antwoord gaf. Laxus wachtte geduldig af. ”No”, gaf Rajaion antwoord. Laxus knikte eens. Zijn vermoedens klopte dus. ”About a week. I moved here from the loop in Finland”, vervolgde Rajaion. Opnieuw knikte Laxus. ”I see,” reageerde Laxus. Voor een moment draaide hij met zijn glas. Liet het goedje erin kolken. Hij twijfelde of hij het opnieuw naar achteren zou slaan, maar uiteindelijk zette hij het terug neer op de bar en richtte hij zijn blik op Rajaion. Het was goed dat de jongeman er nog maar net was. Het zou toch een behoorlijke moodkiller zijn als Rajaion wist van alle daden die Laxus in de korte tijd had begaan.

Hij kwam wat recht. Tijd verspillen aan nog meer chit chat wou hij niet. Voor hetzelfde geld had Rajaion wel wat van hem gehoord en was het enkel een kwestie van tijd voordat hij het zich herinnerde. Laxus wou dan al bij de jongen in bed liggen zodat er geen uitweg was. Laxus slaakte een lichte zucht, waarna hij met een stap vlak voor de jongen stond. Hij was groter dan hem. Laxus had er geen moeite mee. Hij legde een hand in zijn hals, keek hem voor een moment enkel aan, waarna hij zijn lippen intens op de zijne drukte.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 4:16 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Zijn Roemeense bloed, wat toch al 50% uit tuica bestond, kon wel een aantal glaasjes whiskey hebben. Hij had echter geen idee hoe lang Laxus hier al was, en hoeveel van deze glaasjes hij al achterover had gezwierd. Het was een algemeen bekend feit dat alcohol een mens nu eenmaal wat losser maakte. Tenzij hij een peculiarity had dat hij alcohol kon drinken als water en het niks met hem deed -wat trouwens wel een handige maar niet zo leuke gave zou zijn-. Alsof de jongen hem wou bewijzen dat hij prima in staat was om zijn portie alcohol te verwerken, nam hij een stevige slok van het glas, dat toch alweer half leeg op de toog achter bleef.

Het onderwerp werd even verschoven, iets wat hij eigenlijk niet erg vond. Ze hadden nog genoeg tijd. Een hele nacht, als het aan hem lag. Netjes antwoordde hij op de vraag, naar alle eerlijkheid. Hij mocht best weten dat hij net nieuw was. Het maakte niet echt verschil. ”I see,” Reageerde Laxus. Geen verdere vragen, niks. Hij begon deze jongen almaar meer te mogen. Zeker toen hij nog eens initiatief begon te tonen ook. Aangenaam verrast liet hij de jongen even de bovenhand nemen, maar al gauw eiste hij de dominantie weer op. Uit pure gewoonte, en omdat hij dat fijn vond. Hij legde zijn hand op Laxus’ heup, gleed met zijn duim onder zijn shirt, om vervolgens zijn volledige hand naar zijn onderrug toe te bewegen. De kus smaakte sterk naar whiskey, maar dat vond hij niet erg. Het gaf hem nog meer de zin om zich volledig te laten op gaan in de kus.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 4:41 pm

Habit


Genoeg chit chat. Laxus wou in eerste instantie meer te weten komen over de jongen, maar dan zou hij waarschijnlijk ook meer informatie over zichzelf moeten geven. Hij zou leugens vertellen, maar het zou tijd innemen. Tijd die ze eigenlijk niet konden verliezen. Laxus gooide het maar op de gok. Als de jongen niet te vertrouwen leek en één of andere gevaarlijke kracht had, zou Laxus zich wel kunnen redden. Hij had genoeg mannen overleefd om ook deze te overleven. Zou had hij uiteindelijk het initiatief genomen en Raj gekust. Een kus met verlangen en enkel verlangen. Geen romantische gevoelens. Daar hoefde Laxus niks meer van te weten.

Voor een moment kreeg hij geen reactie. Hij wou zijn ogen opende. Heel misschien even wegtrekken. Had hij een fout begaan en Raj laten schrikken? Maar op dat moment voelde hij een hand op zijn heup. Een grijns begon zijn lippen te sieren. Een aangename rilling gleed over zijn rug heen zodra hij zijn duim op zijn huid voelde. Al snel volgde zijn hand op zijn onderrug. Laxus liet zijn hand omhoog glijden. Gretig liet hij zijn vingers door de blonde haren heen gaan. Verlangen zette in vlagen op. Hij opende zijn mond. Uitnodigend liet hij zijn tong langs Raj’s lippen glijden. Zijn andere hand gleed over zijn borst heen. Zijn vingers drukte door de stof heen. Alsof hij de huid er doorheen probeerde te voelde.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 7:35 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Uiteindelijk was hij er wel in geslaagd om Laxus te laten happen. Gelukkig maar. Hij kon niet ontkennen dat hij het jammer zou gevonden hebben als hij het niet had gedaan. Het zou zonde zijn, echt doodzonde. Niet van zijn tijd of geld, maar van de gemiste kans. Maar daar hoefde hij zich geen zorgen meer om te maken. De kus was vanaf het eerste moment intenser dan gewoon een verkennende zoen, de hand in zijn hals bezorgde hem fijne tintelingen. Hij liet het van zijn kant ook niet stil, bracht zijn hand naar de onderrug van de jongen, onder zijn shirt. Eigenlijk was het volgende gedrag niet echt gepast voor een bar, maar hé, hij vond het zeker niet erg. Hij trok Laxus nog wat dichter tegen zich aan door zijn vingers achter de rand van zijn broek te haken.

En toen kuchte er iemand, redelijk vlakbij. "Can you guys like.. Stop that?" Klonk de gedempte doch boos klinkende stem van de barman. Raj zuchtte, gaf nog een laatste snelle kus op Laxus zijn mond en draaide zich toen naar de barman. ”Was that a homophobic comment?” Vroeg hij, uiterst onschuldig. "No.. No! Not at all, I just.. I just don't want you to do that here and I'm sure it's making my guests uncomfortable and..", Ratelde de man, duidelijk geschrokken van zijn reactie. "So your customers are homophobes too?" Vroeg hij, alsof hij nog steeds niet door had wat de man echt wilde zeggen. Hij richtte zijn aandacht weer op Laxus. ”Let’s move this party to a more accepting place, shall we?” Stelde hij met een grijnsje voor. Voor hetgeen wat hij eigenlijk met deze jongen wilde bereiken, was dit toch geen geschikte plek.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 8:10 pm

Habit


Het boeide Laxus geen ene moer dat ze zich in een café bevonden. Van Laxus part konden ze het overal wel doen. Met Connor had hij het immers in de tuin van Bluebonnet gedaan en dat was ook hun eerste ontmoeting geweest. Laxus kreeg nog maar weinig mee van zijn omgeving. Al zijn aandacht werd getrokken door de jongeman voor hem die overduidelijk wist waar hij mee bezig was. Laxus greep de stof van Raj’s shirt vast zodra de jongen hem dichterbij trok door middel van zijn vingers achter het koord van zijn broek te haken. Hun onderlichamen stonden tegen elkaar aan. Enkel Laxus’ hand weerhield en bovenlichamen om elkaar ook aan te raken. Laxus wou zijn hand weg halen. Wou Raj’s kaak strelen en de jongeman uitnodigen voor een French kiss toen er gekuch was te horen.

"Can you guys like.. Stop that?" weerklonk de stem van de barman. Laxus slaakte een zucht. Een kus weerhield hem ervan om meteen de barman het zwijgen op te leggen door een elektrische bal. Laxus nam wat afstand. Hij hield Raj nog binnen handbereik en liet een hand dan ook over zijn schouder en bovenarm glijden, maar zijn aandacht ging naar de barman. Raj draaide zich eveneens naar de barman. ”Was that a homophobic comment?” vroeg Raj oprecht. Hij zou haast gekwetst klinken. Laxus grijnsde lichtjes. Hij kende de jongen niet lang, maar hij ging er vanuit dat hij een grapje maakte. De barman leek Rajaion wel te geloven. "No.. No! Not at all, I just.. I just don't want you to do that here and I'm sure it's making my guests uncomfortable and..", ratelde de man. Laxus kon zich niet inhouden en grinnikte zachtjes. Hij zou medelijden voelen, maar hij hield nou eenmaal van leedvermaak.

"So your customers are homophobes too?" ging Rajaion verder. Voor een moment dacht Laxus zijn toneelstukje bleef volhouden totdat Raj zich op hem richtte. ”Let’s move this party to a more accepting place, shall we?” stelde de jongen met een grijns voor. Laxus keek nog kort naar de barman die een beetje in de knel leek te zijn met zijn woorden en houding. Laxus hief zijn schouders op. ”Sure let’s go,” sprak hij, waarna hij Rajaion’s hand vast pakte en het café uit liep. Ze hadden niet betaald voor de whiskey, maar de barman leek daar minder problemen mee te hebben. Hij voelde zich hoogstwaarschijnlijk opgelucht. Laxus zette koers terug naar de villa. Zijn blik ging naar Raj onder het lopen. ”Also, we’re going to your room. My roommate hates me after I tried to kill him and I thus still need to kill him. I don’t want to ruin our time with that stuff at the moment,” maakte Laxus nonchalant duidelijk. Hij had zijn woorden niet geheel doordacht. Elk persoon met een normaal stel hersenen was nu waarschijnlijk afgehaakt.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 10:17 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Het was heerlijk om toe te kijken hoe de barman zichzelf alleen maar meer in de problemen praatte. Hij leek er niet meer aan uit te komen, zijn woorden bleven haperen in zijn keel. Natuurlijk wilde hij niet homofobisch overkomen. Het was 2011! Welke reputatie zou zijn bar wel niet krijgen. Alhoewel, als ze hier wel bleven, dan zou de reputatie waarschijnlijk wel een stukje erger zijn. Dus besloot hij maar om het te laten gaan, en samen met Laxus een betere plek op te zoeken om hun activiteiten voort te zetten. ”Sure let’s go,” Stemde die in met zijn woorden, waarna hij bij zijn hand werd genomen en naar buiten werd begeleid. Hij zwaaide nog even heel erg gay naar de barman, waarna hij zich bijna giechelend om draaide en opgewekt naar buiten marcheerde.

”Did you see the guy’s face”, Grinnikte hij nog na. ”I honestly thought he was going to choke”, Vervolgde hij. Misschien was dat wel een beetje zo, Raj had namelijk tijdens hun korte gesprekje de chi van de barman zitten aftappen. Die zou nu waarschijnlijk eventjes moeten gaan liggen om te bekomen. Tijd genoeg dus voor hen om naar de villa terug te keren zonder in verdere problemen te komen. ”Also, we’re going to your room. My roommate hates me after I tried to kill him and I thus still need to kill him. I don’t want to ruin our time with that stuff at the moment,” Deelde Laxus mee. Raj volgde het allemaal even niet, maar hij kon wel begrijpen dat de andere jongen liever wat privacy had.

”Ofcourse”, Stemde hij daarom in. Hij wist niet waar Killa was, maar zelfs als ze binnen kwam gelopen, zou ze geen problemen maken. Hoe dan ook, met zijn verovering liep hij het huis binnen, de trap op, rechtstreeks naar zijn kamer. Toen Laxus eenmaal binnen was, sloot hij de deur achter hem. ”So.. Where were we?” Greens hij naar hem. Hij stapte dichterbij, nam een plukje van zijn shirt tussen duim en wijsvinger. ”I think.. You should take this off”, Vervolgde hij, het verlangen was alweer in zijn stem te vinden. Hij kon het nu eenmaal echt niet tegenhouden.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr maa 10, 2017 11:56 pm

Habit


”Did you see the guy’s face”, grinnikte Rajaion na over de barman. Laxus kon het niet laten om ook even te grinniken nu hij terug dacht aan het gezicht van de man. ”I honestly thought he was going to choke”, vervolgde hij. Laxus knikte eens instemmend. ”It’s too bad that every day is the same. Otherwise I would’ve made more fun of him. To the point he sends me chocolate en flowers to prove he isn’t homophobic,” sprak Laxus met een brede grijns. Hij zag het al helemaal voor hem. Oh wat hield hij ervan om mensen te manipuleren. Bij die gedachten bedacht hij zich dat Rajaion had laten zien dat hij ook best iemand kon manipuleren.

Wellicht moest hij beter opletten met zijn beslissingen. Hij moest niet zicht verliezen over zijn doel. Niet naïef worden. Dit ging immers allemaal heel makkelijk. En misschien was het zo dat de jongen inderdaad enkel uit was op het verlangen stillen dat in hen beide woede of was de jongen uit op iets totaal anders en lokte hij Laxus rechtstreeks naar de val. Raj had overtuigend geklonken terwijl hij tegen de barman sprak. Het was niet te bekennen dat hij loog of sarcastisch was. Dus was hij behoorlijk goed in liegen. Wat als hij had gelogen over de tijd dat hij in de lus was geweest. Laxus had de jongen nooit gezien, maar dan weer. Oskar was hem ook niet opgevallen en die jongen liep al een paar jaren rond in de lus. Hij onderdrukte een zucht. Wellicht was gewoon paranoia aan het woorden. Hij wist dat hij zich niet meer in kon houden en niet meer terug zou spartelen. Dus voor nu moest hij maar vertrouwen op de elektriciteit die in zijn lichaam zat voor het geval dat Raj iets mocht proberen.

Terwijl ze liepen maakte Laxus duidelijk dat ze niet naar zijn kamer moesten gaan. Hij kon wel verwachten dat Connor daar niet op zat te wachten. Waarschijnlijk zou de jongen zo snel mogelijk weg teleporteren als hij Laxus zag, wat Laxus aan de ene kant ook weer wou voorkomen. Hij wist dat Connor voorzichtig was en dus niet snel in zijn buurt zou komen. Met dat in zijn achterhoofd wist hij dat hij zijn kans moest grijpen als hij Connor weer zag. Anders zou de jongen wellicht uit de lus stappen en dan zou het zeker nog lang duren voordat Laxus eindelijk zijn bloed kon proeven. Laxus dacht er echter niet bij na dat zijn woorden over moord de ander konden afschrikken. Op het moment dat Laxus zich dat bedacht, stemde Rajaion al in. ”Ofcourse”, sprak de jongen.

Er werden geen verdere vragen gesteld. Laxus grijnsde lichtjes. Hij mocht hem. Tenminste iemand die zijn situatie sorta begreep. Laxus hoefde niet een persoon om mee te praten of iemand te hebben waar hij ‘s avonds tegenaan kon huilen. Hij wou gewoon iemand die al het verlangen kon nemen uit zijn lichaam en het in een schreeuw van bevrijding kon stoppen. Wellicht, als dit avontuur erop zat, zou hij de jongen beter kunnen leren kennen. In hoeverre had Raj zijn woorden gehoord en goedgekeurd. Misschien had hij zelf wel een goede blik op moord. Nee niet positief worden. Dit ging de verkeerde kant op. Laxus zette de gedachten opzij.

Ze naderde de villa. Zonder nog enige twijfel werd Laxus rechtstreeks naar Rajaion’s kamer geleid. Eenmaal in de kamer kon Laxus kort rondkijken voordat zijn aandacht terug ging naar Rajaion. Meteen viel op dat er twee bedden stonden. Twee bedden aan elkaar. Dus wacht.. Had Raj een vriendin of vriend? Of was een one night stand zo standaard dat hij de bedden aan elkaar had geschoven en had hij geen kamergenoot? Het wakkerde vragen aan, dat was duidelijk. Zijn blik ging naar Rajaion. ”So.. Where were we?” greens Raj naar hem. Laxus grijnsde wat terug. Het ging wat minder vanzelf door de vragen die hij had gekregen. Rajaion kwam voor hem en pakte zijn shirt vast. Laxus keek kort omlaag naar de hand die zijn shirt vast. Het verlangen drong terug in zijn aderen. ”I think.. You should take this off”, sprak Rajaion. Het verlangen leek ook bij de jongen weer aanwezig te zijn.

De drang om er in mee te gaan was groot. Hij wou al zijn zorgen opzij schuiven en er gewoon in mee gaan, maar zijn geweten knaagde te veel aan hem. In zijn psychopatische staat kon hij dat makkelijk los laten en dingen doen waar hij zin in had zonder er twee keer over na te denken, maar nu had hij net te weinig alcohol ervoor op. Uiteindelijk zette hij een stap naar achteren. Dwong zo dat zijn shirt werd losgelaten. ”First of all,” begon hij met een plagende grijns. Een beetje teasen zou sowieso geen kwaad kunnen, toch? ”I do not take others. I’m willing to do alot, but only with a ‘please’,” sprak Laxus met een grijns en een knipoog. ”Second of all,” vervolgde hij en nam plaats op het bed. ”Why is there a bed for two persons in your room?” vroeg hij Rajaion met een lichte grijns.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Habit [MC]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: