Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Habit [MC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   za maa 11, 2017 12:21 am


When hell seems one step closer than heaven.
Stiekem was hij wel nog aan het nagenieten van het voorval in de bar. Hij kon het dan ook niet nalaten om er nog een opmerking over te maken tegen zijn nieuwe gezelschap. ”It’s too bad that every day is the same. Otherwise I would’ve made more fun of him. To the point he sends me chocolate en flowers to prove he isn’t homophobic,” Reageerde die. Raj schoot in de lach. ”Good point. But only if you had shared that chocolate”, Grinnikte hij toen. Want hé, hij was wel met het hele goeie idee gekomen om het op zo’n manier aan te pakken. Het was een tweede natuur voor hem. De patronen in mensen herkennen en er op inspelen. Niemand werd graag homofoob genoemd de dag van vandaag, met al die politieke correctheid in het spel.

Hoe dan ook, de onderbreking had hopelijk de hele mood niet verpest. Bij hem niet echt, maar hij was dan over het algemeen een vrij geduldig persoon. Niet dat hij het fijn vond om dagenlang te wachten, hij wilde op het einde van de avond wel gewoon lekker afmaken waar hij aan begonnen was. Maar die kleine onderbreking had er niet voor gezorgd dat hij er minder zin in had. Iets wat bij Laxus helaas wel het geval leek. Na een kort moment van stilte, stapte hij achteruit. Raj liet zijn schirt los en keek hem met een nieuwsgierige, vragende blik aan. ”First of all,” Begon hij met een teasend grijnsje. ”I do not take orders. I’m willing to do alot, but only with a ‘please’,” Vervolgde hij. De blonde jongen lachte geamuseerd. ”Second of all,” Hij ging op het bed zitten. ”Why is there a bed for two persons in your room?”

Rajaion stapte dichterbij naar het bed. Hij legde zijn handen op de schouders van de jongen en duwde hem vervolgens zachtjes achterover. Hij ging heel onschuldig gewoon op hem liggen, zijn armen over de borst van Laxus gevouwen en zijn kin rustend op zijn handen. ”I’m not the type to beg but I would make an exception”, Begon hij met een plagend grijnsje. Of dat bij Laxus zo was, was nog maar de vraag. ”Aaaaand that’s because”, Hij stopte even. God, dit was te grappig. Nu kon het pas echt fout gaan. ”I’m married. But don’t worry, my wife is totally fine with me doing this”, Knipoogde hij. Afwachtend keek hij de jongen vervolgens aan, benieuwd naar wat zijn judgement daar over zou zijn.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?Laatst aangepast door Rajaion Kovic op za maa 11, 2017 5:57 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   za maa 11, 2017 11:11 am

Habit


Bij entree was Laxus al meteen het tweepersoonsbed op gevallen. Iets wat hem niet iets té toevallig leek. Met lichte wantrouwen in zijn achterhoofd, besloot hij hen nog even uit te stellen. Rajaion liet zijn shirt los. Een vragende blik stond in zijn ogen. Logisch. Als Laxus wat net wat meer alcohol op had -niet te veel maar net genoeg- dan had hij de vragen waarschijnlijk ook gelaten en was hij gewoon verder gegaan met het doel waarvoor ze hier waren gekomen. Het eerste punt waar Laxus over begon was een punt van waarheid en een punt om rekening mee te houden. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij zich geheel terug trok van een intiem moment omdat iemand hem commandeerde. Hij was weggevlucht van Jeremy omdat hij hem immers wou rond commanderen. Laxus was niet een persoon die bevelen zou volgen. Nooit. Tenzij zijn leven op het spel stond.

Het tweede punt begon over het bed. Geheel terugtrekken deed Laxus niet. Hij maakte het zichzelf gemakkelijk door op het bed plaats te nemen. Hij kon zich voorstellen waar dit heen ging, maar hij zou niet akkoord gaan voordat hij antwoord kreeg. Rajaion kwam dichterbij. De jongeman zette zijn handen op zijn schouders en duwde Laxus achterover. Laxus liet zich neervallen op het bed. Met een lichte grijns keek hij toe hoe Rajaion boven op hem kwam. Niet op een gretige manier vol lust, nee op een manier alsof hij zijn idool bewonderde van een afstand. Het had iets schattigs was Laxus enkel breder deed glimlachen. ”I’m not the type to beg but I would make an exception”, beantwoordde Rajaion Laxus’ eerste woorden met een plagende grijns. Laxus grinnikte zachtjes.

Rajaion hoefde natuurlijk ook niet te gaan smeken om ervoor te zorgen dat Laxus mee ging werken. Hij moest enkel voorkomen dat hij ging commanderen. Laxus hield zich stil. Hij hield een reactie tegen. Antwoord op de tweede vraag moest nu komen, toch? ”Aaaaand that’s because”, begon Raj en hield voor een moment weer zijn mond. Laxus wachtte enkel af. De grijns was deels van zijn gezicht verdwenen. Wat was de reden hierachter? Of probeerde Rajaion nu een leugen tevoorschijn te toveren? ”I’m married. But don’t worry, my wife is totally fine with me doing this”, eindigde Raj zijn uitleg met een knipoog.

Laxus keek verbaasd op en ging wat rechter zitten. ”You’re married?” herhaalde hij verbaasd. Natuurlijk was hij verbaasd. Wie had gedacht dat hij een man tegen het lijf zou lopen die getrouwd was, maar toch nog in was voor wat plezier met andere mensen? ”It’s too good to be true,” mompelde Laxus. Met die woorden moest hij zich eigenlijk terug trekken en bij zichzelf nagaan of dit niet allemaal een droom was, maar zelfs als dit een droom was, wou hij het niet onderbreken. Met een grijns legde hij een arm om Rajaion heen en trok hij hem naar hem toe terwijl hij weer terug op het bed ging liggen.

Normaal gezien was Laxus liever de top, maar Raj had al duidelijk aangegeven dat hij eveneens graag de top was en liever zou wel een toontje lager zingen. De vreugde van het zojuist gegeven antwoord gierde dan ook nog altijd door hem heen, gepaard met het verlangen dat al snel weer terug kwam. Het duurde dan ook niet lang of Laxus plantte zijn lippen tegen die van Raj. Zijn hand gleed bemoedigend door zijn blonde haren heen terwijl zijn andere hand zijn tocht doorzetten over zijn rug om uiteindelijk onder zijn shirt te glijden.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   za maa 11, 2017 2:10 pm


When hell seems one step closer than heaven.
De dynamiek die Laxus in het gesprek was, sprak hem wel aan. Het was eens iets anders, een leuke afwisseling. Waar Killa altijd precies wist wat hij van haar verwachtte zelfs voor hij het uitgesproken had, werkte de jongen hem een beetje tegen. Maar dat gaf niet. Hij vond het wel spannend zo. Een uitdaging. Het zorgde ervoor dat hij op een bepaalde manier meer zijn best moest doen. Zijn eigen gedrag aanpassen, zodat hij het ook naar zijn zin had. Maar Raj was daar heel soepel in. Zijn karakter stond dat soort wisselingen nu eenmaal toe. Het was niet dat hij alles moest faken. Hij kon gewoon makkelijk switchen. Misschien had hij dat in de loop der jaren geleerd. Hoe dan ook kwam het gewoon altijd van pas.

De vraag die hij kreeg, verbaasde hem niet echt. Hij hoopte alleen maar dat het antwoord Laxus niet zou wegjagen. Het zou niet de eerste keer zijn dat iemand af haakte omdat hij getrouwd was. Maar hij ging niet vreemd. Hij had geen geheimen voor Killa en ze was er ook gewoon chill mee. Zijn antwoord bracht de nodige verbazing met zich mee, zoals voorspeld. ”You’re married?” Vroeg hij nog een keer. Raj knikte bevestigend. ”Yes, it was an arranged marriage, but ofcourse I care a lot about her. She’s a peculiar too and we’ve been together for over 100 years now”, Legde hij uit, met een lichte trots in zijn stem.

”It’s too good to be true,” Mompelde Laxus, maar nog voor hij kon vragen wat hij daar precies mee bedoelde, werd hij door de jongen dichterbij getrokken. Ah, hij had er dus geen problemen mee. Heel mooi. Een tevreden grom klonk uit zijn keel toen de jongen opnieuw het initiatief nam om hem te kussen. Hoewel hij vaak de dominante positie had, vond hij afwisseling ook opwindend. Laxus verraste hem elke keer weer. Hij voelde zijn hand over zijn rug gaan, terwijl hij zelf zijn eigen hand onder het shirt van de jongen liet glijden. Hij voelde de buikspieren onder de warme huid aanspannen en ontspannen. Oh boy. Voorzichtig onderbrak hij de kus en keek Laxus aan in zijn mooie bijna goudkleurige ogen. ”Would you pretty please take your shirt off?” Vroeg hij lief, maar ook verlangend. Hij wou hetgeen hij net gevoeld had zeker ook wel eens bewonderen.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   za maa 11, 2017 2:45 pm

Habit


Tot zijn verbazing bracht Rajaion het nieuws dat hij was getrouwd. Vol van deze verbazing herhaalde Laxus de vraag. Ongeloof weerklonk in zijn stem. Wie had dit nou verwacht? ”Yes, it was an arranged marriage, but ofcourse I care a lot about her. She’s a peculiar too and we’ve been together for over 100 years now”, legde Rajaion met enige trots uit. Overduidelijk wou hij het feit dat hij was getrouwd niet verbergen. Iets wat ieder ander wel had gedaan. Dus Laxus nam aan dat Raj de waarheid sprak en dat zijn vrouw er inderdaad akkoord mee ging. Laxus vond het geen afknapper. Integendeel. Het wakkerde het verlangen enkel meer. Vele malen had hij moeite gedaan om tussen een relatie te komen, een one night stand te hebben en een gebroken relatie achter te laten, maar bij Rajaion hoefde hij niet al die moeite te doen. Nu Laxus het zo bekeek dan hoefde dit niet eenmalig te blijven van zijn part.

Laxus had genoeg gepraat. Actie. Hij legde een arm rond Rajaion’s hals en trok hem naar hem toe. De lichte grom deed hem grijnzen voordat hij Raj opnieuw kuste met verlangen. Zijn vingers drukte in de huid van Raj’s rug terwijl Rajaion zijn hand onder Laxus’ shirt liet glippen. Laxus voelde hoe zijn spieren zich kort aanspannen door de aanraking. Een rilling gleed door zijn lichaam heen. Plots werden de zachte lippen van de zijne verwijdert. Licht vragend keek Laxus Rajaion aan terwijl zijn hand gleed naar zijn hals en hij zijn kaaklijn streelde met zijn duim. ”Would you pretty please take your shirt off?” vroeg Rajaion op een lieve toon, maar Laxus kon het verlangen erin herkennen. Laxus grinnikte lichtjes. Hij pakte vervolgens het koord van z’n shirt vast en trok deze in een simpele beweging uit. Het kledingstuk eindigde op de vloer. Het deerde hem niet waar het lag, zolang het maar niet meer in de weg zat. Zijn handen gleden haast automatisch naar het koord van Raj’s shirt. ”Now I expect a show aswell,” sprak Laxus met een grijns terwijl hij zijn shirt omhoog trok.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   za maa 11, 2017 6:11 pm


When hell seems one step closer than heaven.
De kans bestond altijd nog dat Killa kwam binnen gewandeld terwijl de actie in volle gang was. Zelfs dat was niet erg. Of ze zou blijven om te kijken of ze zou gewoon weer weg gaan. Het beste zou zijn dat ze gewoon kwam joinen. Hij wist bijna zeker dat ze zijn vangst zou even hard zou waarderen als hij momenteel deed. Hij was dan ook razend knap. Veel beter dan wat ze in Finland hadden, vond hij zelf. En deze nam ook nog eens initiatief. Iets wat in veel jongens de dag van vandaag ontbrak. Misschien omdat ze hem intimiderend vonden en hem de dominante persoon lieten zijn. Bij Laxus was dat niet het geval. Hij maakte zelfs voor een keer een uitzondering over het feit dat hij anders niet zo snel ‘alsjeblieft’ ging zeggen. Hij wou nu eenmaal echt graag zien wat hij in huis had.

En hij werd absoluut niet teleurgesteld. De spieren die hij eerder al gevoeld had, werden zichtbaar toen Laxus zijn tshirt uit trok en die ergens op de grond gooide. Erg lang kon hij er niet van genieten tho, want de jongen nam zijn shirt vast en trok er zachtjes aan. ”Now I expect a show aswell,” Grijnsde hij. Raj trok zijn mondhoek op. Hij werkte zichzelf overeind, zodat hij nu op Laxus zat met zijn knieën langs weerszijden van zijn heupen. Hij nam de onderkant van zijn shirt vast en trok dat langzaam omhoog, terwijl hij teasend naar hem keek, benieuwd naar zijn reactie. Hij gooide uiteindelijk het shirt in dezelfde richting als de jongen had gedaan, waarna hij zijn handen naar de borst van Laxus verplaatste en zo naar beneden gleed. Opnieuw genoot hij van de spieren die hij voelde, het was echt lang geleden dat hij nog zo’n pareltje in zijn bed had gehad.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   za maa 11, 2017 6:53 pm

Habit


Op de lieve manier waarop Raj het vroeg kon Laxus geen nee zeggen. Daarbij hunkerde hij naar het huid op huid gevoel en hij had er zeker geen moeite meer om de eerste zijn die zich ontdeed van zijn shirt. In een simpele beweging belandde het shirt op de grond. Alle twijfels over de situatie waren weg. Hij liet het achter zich. Nu hij hier eenmaal lag was het verlangen te hoog om nog aan iets anders te denken dan de heerlijke jongeman bovenop hem. Oh wat kon hij verlangen naar het lichaam van een vreemde. Naar zijn mening zou het dan ook niet lang duren voordat ze beiden met een ontbloot bovenlichaam op het bed lagen. Uitdagend greep Laxus Raj’s shirt vast en trok deze wat omhoog terwijl hij hem zei dat hij nu ook wel een show wou hebben.

Als reactie kwam de jongen recht. Met geamuseerde grijns keek Laxus toe terwijl hij het koord los liet. Raj pakte zijn shirt vast en trok deze omhoog. Laxus’ grijns werd breder zodra hij zijn blik liet glijden over Rajaion’s bovenlichaam. Dat was zeker niet verkeerd. Hij merkte op hoe Raj hem teasend aankeek. Met de brede grijns liet Laxus een hand haast gretig over Rajaion’s borst en buik gaan. ”Approved,” maakte Laxus duidelijk met een grijns. Het shirt werd bij het zijne gegooid op de grond, waarna Rajaion’s handen terug over zijn lichaam heen gleden en hij terug bovenop hem kwam liggen. Laxus liet nog niet zijn handen over Rajaion’s borst glijden, voordat ze hun tocht herzochten over zijn rug. Met een uitdagende grijns plantte hij zijn lippen op die van Raj. Voor een moment hield hij de kus vast, totdat hij zijn lippen besloot te verplaatsen naar zijn hals. Hij begon zachte kusjes te geven, maar uiteindelijk opende hij zijn mond en liet hij zijn tong op sensuele wijze over Raj’s huid heen glijden.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   za maa 11, 2017 8:36 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Laxus vroeg om een show en dat kreeg hij ook. Geen full on lapdance maar hé, daar had hij het geduld niet echt meer voor. Hij voelde het verlangen branden en hij moest er snel iets aan gaan doen. Het goeie tempo, vond hij dan weer. Laxus ging er waarschijnlijk ook wel mee akkoord. Waarom zouden ze nog veel tijd verliezen aan onnodige handelingen? Raj trok ook zijn eigen shirt uit, nog steeds langzaam, terwijl hij Laxus’ reactie afwachtte. ”Approved,” Klonk het uiteindelijk, waardoor hij scheef glimlachte. Het was altijd leuk om complimentjes te krijgen. Hij hield zijn handen nu echt niet meer thuis, liet deze ongegeneerd over het lichaam van de jongen glijden en verkende zo elk stukje huid waar hij bij kon.

Een zachte kreun ontsnapte uit zijn mond toen hij merkte hoe Laxus zijn lippen naar zijn hals verplaatste. Hij kon het niet laten om even zijn nagels wat harder in zijn huid te zetten en zo een paar rode strepen op zijn ribben achter te laten. Zijn hand gleed verder naar beneden, waar hij plagend zijn hand onder de rand van de jongen zijn broek liet glijden. Hij ging weer rechtop zitten, bracht nu ook zijn andere hand naar de rand van Laxus broek en trok vervolgens zijn heupen los van het bed. Met een handige beweging trok hij zijn broek en boxer een stukje naar beneden. Met een uitdagende blik ging hij een stukje verder achteruit, bracht vervolgens zijn hoofd naar beneden en gaf een kusje op Laxus z’n heup. Langzaam schoof hij op, richting kleine Laxus. Eenmaal hij daar aangekomen was, keek hij even omhoog, om de reactie van de jongen te peilen.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   za maa 11, 2017 10:51 pm

Habit


Beiden wisten ze hoe ze deze situatie moeten aanpakken. Het was fijn om eens iemand in bed te hebben die wist hoe ze de situatie moeten aanpakken. Meestal was het zo dat Laxus daarvoor zijn slachtoffer wat alcohol moest geven of dat hij alles heel rustig aan moest doen en moest doen alsof hij oprecht van degene hield. Romantiek was deze keer zeker niet aanwezig. Enkel lust en verlangen waren aanwezig. Sterk aanwezig. Laxus kon zich dan ook niet meer inhouden zodra Rajaion terug naar hem toe boog. Hij had zijn lippen als eerst op die van Raj geplant, maar al snel verplaatste hij deze naar zijn hals. Hij begon met onschuldige kusjes, maar ook dit kon hij niet lang volhouden. Sensueel gleed zijn tong over zijn huid heen.

Een kreun liet hem licht grijnzen. De nagels die over zijn huid heen gleden, moedigde hem aan en lieten hem kort zijn tanden speels in Rajaion’s huid zetten. Je kon merken dat hij overduidelijk ervaring hiermee had. Hij was niet de enige. Hij voelde hoe Rajaion’s hand verder omlaag gleed. Zijn huid werd gevoeliger.Zijn spieren spande zich aan. Raj’s aanrakingen lieten heten sporen achter. Laxus legde een hand op Rajaion’s borst zodra de jongen weer rechtop ging zitten. Met een lichte grijns volgde Laxus hem met zijn ogen. Normaal gezien was hij degene die de leiding had, maar nu was Rajaion de top. Voor deze keer had Laxus er geen moeite mee. Met wat geluk zou hij nog een tweede keer krijgen om te bewijzen dat hij ook een perfecte top kon zijn.

Aanraking leidde hem af van zijn gedachten. De jongen schoof zijn broek en onderbroek wat naar beneden. Laxus kon niet veel doen dan enkel liggen. Zijn blik vond die van Rajaion. Een uitdagende blik stond in de ogen van de jongen. Zijn blik sloeg hij al snel weer naar het plafond. Hij beet zachtjes op zijn onderlip zodra de jongen naar zijn lichaam toe boog en een kusje op zijn heup plaatsen. Zijn ogen sloten zich half. Hij was meer dan klaar voor om meer van die lippen te genieten. Zijn blik schoot terug naar Raj. Hij zag hoe hij naar hem keek. Laxus grijnsde lichtjes. ”What, afraid you can’t handle it?” daagde hij Rajaion met een grijns uit.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   za maa 11, 2017 11:58 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Het viel hem nu pas op hoe hard hij dit gemist had. Niet seks in het algemeen. Zijn seksleven was redelijk busy. Hoewel hij met Killa zeker wel aan zijn trekken kwam, was het met een jongen toch anders. Veel ruwer, ruiger. Hij had geluk gehad dat de eerste jongen die hij aangesproken had, evenzeer into dit soort dingen was. Vaak genoeg werd hij afgewezen, en als hij al eens scoorde, was het nooit met zoveel zin als Laxus nu bij hem in bed lag. De opwinding ging door zijn hele lichaam en het voelde fantastisch. Eigenlijk verdiende Laxus wel een beloning. Iets wat Rajaion hem met plezier zou geven. Hij was dan misschien wel redelijk dominant, maar zijn bedpartner werd zeker niet vergeten.

De opwinding van Laxus was ook al goed te voelen, zeker nu hij bovenop hem zat. Hij was best tevreden. Het was het teken dat hij nu wel weer een stapje verder kon gaan. Hij ontdeed de jongen van de rest van zijn kleren, keek hem nog even teasend aan en ging toen over tot actie. Hij gaf hem een paar plagende kusjes, gaf hem nog niet meteen wat hij van hem wilde hebben. Bij de onderbreking, ving hij de goudkleurige ogen van de jongen. ”What, afraid you can’t handle it?” Greens Laxus uitdagend. De grijns werd terug gekaatst. ”No, I’m afraid you won’t be able to handle this”, Zei hij, waarbij hij zijn hand van de heup van de jongen verplaatste naar de place to be.

Zachtjes bewoog hij zijn hand op en neer, drukte nog niet echt door. Net op het punt dat hij dacht dat Laxus er gek van zou worden, gaf hij hem de verlossing. Hij nam kleine Laxus, die toch niet zo klein bleek te zijn, in zijn mond. Ritmisch bewoog hij op en neer, was zeker ook niet bang om daarbij zijn tong te gebruiken. De opwinding bij hem zelf steeg ondertussen ook alleen maar verder, al besloot hij om zich voor nu gewoon volledig op de ander te focussen.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   zo maa 12, 2017 12:45 am

Habit


Veel kon Laxus niet doen. Het voelde echter niet ongemakkelijk. Hij gaf zichzelf die kans niet. Verlangen wou hij nog enkel voelen. Andere gevoelens ontweek hij. Verlangen en lust. Dat was alles. Zijn vingers van zijn linkerhand gleden bemoedigend door Rajaion’s haren vast. Zijn andere hand lag naast zijn lichaam. Klaar om het dekbed vast te pakken. Wachtend op het moment dat Rajaion hem eindelijk zou geven waar hij in die korte tijd al veel naar smachtte. De jongen leek echter nog niet zover te willen gaan. Hun ogen vonden elkaar. Met een grijns daagde hij Rajaion verder uit. Als dat nodig was om de jongen zover te krijgen, dan zou Laxus er met genoegen een wedstrijd van maken. Het zou enkel meer verlangen betekenen.

Rajaion grijnsde terug na zijn woorden. Een goed teken. ”No, I’m afraid you won’t be able to handle this”, kaatste de jongen terug. Laxus opende zijn mond al om een weder antwoord te geven, maar hij sloot zijn mond al snel zodra hij een vlaag van verlangen door hem heen ging door Raj’s actie. Een zachte kreun kon zijn mond nog verlaten voordat hij zijn lippen op elkaar perste om te voorkomen dat hij te veel geluid vrij gaf. Dat zou hij Rajaion nog net niet gunnen. De jongen maakte het hem echter wel moeilijk. De jongen begon zijn hand op en neer te bewegen, maar net niet tot op het punt dat Laxus er volop van kon genieten. Een nieuwe kreun verliet zijn lippen deze ging echter ook gepaard met frustratie.

Was het zo moeilijk om hem gewoon te geven wat hij wou hebben? Nu was hij eens degene die werd gemarteld. Laxus liet zijn vingers nogmaal door zijn haren gaan. Bemoedigender. Net op het moment dat Laxus echt de neiging kreeg om te gaan vloeken en te smeken, voelde hij hoe zijn gevoelige deel werd omvat. Een kreun verliet zijn mond. Het was veel te lang geleden dat hij dat had gevoeld. Een nieuwe, hardere, kreun verliet zijn mond zodra Rajaion begon te pompen. Zijn hand greep het dekbed strakker vast. Het voelde heerlijk aan. Te heerlijk. Hij zou dit niet al te lang kunnen volhouden, maar hij wou deze fun niet nu al laten stoppen. Zijn ogen opende zich half. Zijn blik ging naar Rajaion. ”Give me more babe,” mompelde hij verstaanbaar tussen zijn lippen door.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   zo maa 12, 2017 3:56 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Helaas voor Laxus had hij al redelijk wat ervaring. Het spelletje dat hij nu met hem speelde, zou het verlangen dat hij had waarschijnlijk dubbel zo intens maken. Iets wat hij ook wel voelde toe hij zijn hand om hem heen sloot. Eigenlijk wilde hij hem eerst nog een beetje laten kronkelen, maar hij was zelf ook te opgefokt nu. De kreun die de jongen had uit gebracht, gevolgd door een hand door zijn blonde haren, liet hem uiteindelijk toegeven. Op een rustig tempo begon hij zijn bedpartner te plezieren, deels om ook uit te zoeken wat Laxus het fijnst vond. De woorden die hij ineens hoorde, waren voor hem het teken dat hij de juiste beweging had gevonden.

Zonder daar nog veel van af te wijken, begon hij het tempo wat op te voeren. Zijn andere hand plaatste hij naar de gespierde onderbuik van Laxus, om daar zachtjes wat druk te geven. Om het allemaal nog een stuk dieper te laten gaan, maakte hij lichte aanpassingen in de chi, die hij nu makkelijk voelde stromen. Het zou de ervaring alleen maar verbeteren. Hij zou het niet in zijn hoofd halen om hem pijn te doen met zijn peculiarity. Of de jongen zich er bewust van zou zijn, was weer een andere vraag. Die was nu waarschijnlijk met heel andere dingen bezig.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   zo maa 12, 2017 9:36 pm

Habit


Normaal was Laxus een jongen die zijn mond kon houden. Martelen zou hem niet van zijn leugens af houden en niemand zou hem ooit kunnen breken. Als de ‘marteling’ echter in de slaapkamer voor kwam, dan bezweek hij sneller. Bijna had hij zijn mond geopend. Zijn lippen hadden zich koppig op elkaar geperst. Net op het moment dat hij zijn lippen ontspannen om vervolgens deze te openen, gaf Rajaion hem datgene waar hij naar had verlangd. Een kreun verliet meteen zijn mond. Hij greep de dekens strakker vast terwijl hij zijn ogen genietend sloot. Echter wou hij meer. Meer van dit verlangen. Hij wou de finale. Hij wou meer. Mompelend beval hij de jongen meer te geven. De babe erachter zorgde ervoor dat het nog enigszins lief klonk.

Het tempo werd opgevoerd. ”Darn,” mompelde Laxus met een brede grijns terwijl een nieuwe kreun zijn lippen verliet. Een hand werd op zijn onderbuik geplaatst. Warmte vulde zijn lichaam. De aanraking tintelde voor een moment, totdat Laxus meer begon te voelen. Een gevoel dat hij nooit zo had gevoeld. Het kwam enigszins bekend voor. Als Laxus nu volledig bij zinnen was geweest, was zijn wantrouwen toegenomen en had hij zich terug getrokken. Het gevoel leidde hem echter af. Het voelde zo goed. Hij greep Raj’s haar vast. ”What.. are you.. doing?” vroeg Laxus tussen zijn adem en een lichte kreun door. Het was overduidelijk dat het genoeg met hem deed. Hij stond op knappen.

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   di maa 14, 2017 4:37 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Er was geen mooier geluid in de wereld dan een jongen die kreunde. Op dit moment dan toch. Hij wilde wel meer van dat horen, dus besloot hij om er maar eens extra zijn best voor te doen. Laxus was in for a treat, dat was zeker. Zachtjes voerde hij het tempo op, met het gewenste effect. Toch kon hij niet anders dan nog wat toevoegingen doen. Het gebruik van zijn peculiarity, in bed, want waarom ook niet? Iets wat Laxus ook onmogelijk niet kon voelen. Zijn haren werden weer iets strakker vast genomen, hij moest een grijnsje onderdrukken. ”What.. are you.. doing?” Vroeg de jongen tussen zijn ademhaling door.

Maar Raj was niet van plan te antwoorden. Hij voelde dat het dichterbij kwam, dus zou hij het finishen ook. Verder liet hij zijn peculiarity er maar buiten, maakte opnieuw de beweging waarvan hij nu wist dat die een zwak plekje raakte bij de jongen. Hij voelde het lichaam onder zich samentrekken en wist dus hoe laat het was. Tevreden trok hij zichzelf uiteindelijk terug, met een zuchtje hees hij zich over Laxus heen en nam een flesje water van het nachtkastje. Een klein slokje om zijn mond te spoelen kon geen kwaad.

Vervolgens deed hij de lade van het nachtkastje open, haalde daar een condoom uit. Opgetogen keek hij Laxus aan. ”Are you ready for the next step?” Vroeg hij plagend. Hij zou hem wederom nergens toe dwingen, maar hij verwachtte nu ook niet dat de jongen zich terug zou trekken. Niet nadat hij net zoveel moeite had gedaan om hem te pleasen.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   di maa 14, 2017 5:12 pm

Habit


Het gevoel werd enkel erger. Het verlangen nam enkel toe en hoe? Natuurlijk had Laxus vaak genoeg in deze positie gelegen om te weten wat het met zijn lichaam deed, maar ditmaal voelde het anders. Alsof het op één of andere manier nog gevoeliger werd. Zo lang was het toch niet geleden dat hij met een jongen in bed was gekropen? Uiteindelijk vroeg hij Raj naar een verklaring. Een vroeg die tussen zijn snelle ademhaling voortkwam. Een kreun verliet zijn mond. Een antwoord kwam niet en ergens wou Laxus dat antwoord nu ook niet hebben. Hij was nieuwsgierig en ergens achterdochtig, maar op het moment voelde het te goed om zich los te trekken. Rajaion leek ook niet van plan te zijn om zijn werk stop te zetten en zette door.

Het eerdere, fijne maar ook wat verward, gevoel bleef achterwege. Laxus genoot te veel om zijn aandacht daar bij te houden. Hij kneep zijn ogen dicht. Hij beet op zijn lippen om te voorkomen dat hij een kreun slaakte, maar een kleine kreun verlaat toch zijn lippen. Een kreun die zei dat hij snel genoeg het einde zou naderen. Zijn spieren spanden zich aan. Zijn borst drukte wat omhoog. ”Darn,” kwam eruit zijn mond met een hardere kreun terwijl hij kwam. Zijn lichaam verslapte zich. Hij voelde hoe zijn lichaam nog na brandde. Hij opende half zijn ogen. Zijn blik ging naar Rajaion die een greep naar een flesje water deed en hier vervolgens een slok van nam. Laxus voelde spontaan hoe zijn mond droog was geworden door het hijgen. Zodra Rajaion de lade opende van het nachtkastje, pakte Laxus het flesje over en nam er een paar slokken van.

Met zijn ogen zag hij hoe Rajaion een condoom tevoorschijn haalde. Hij was voorbereid. Waarom was Laxus nog verbaasd? Met een lichte grijns zette Laxus het flesje terug op het nachtkastje. Rajaion keek hem opgewekt aan. Schattig ”Are you ready for the next step?” vroeg Raj plagend. ”Hmm,” reageerde Laxus alsof hij er nog een tijdje over na moest denken. Eigenlijk wou hij nu ook wel antwoord hebben op zijn eerder gestelde vraag, maar dat kon toch ook hierna, toch? Een grijns verscheen uiteindelijk rond zijn lippen. ”Yeah sure babe. Show me what you got,” antwoordde Laxus uitdagend met een knipoog/

_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   wo jul 12, 2017 1:40 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Nu hij zijn duty gedaan had -al had hij er evengoed plezier aan gehad- was het wel tijd om zijn deel ‘op te eisen’. Hij was geen onredelijk mens tho, als Laxus geen zin meer had dan was dat maar zo. Killa had soms ook van die buien en hij had er makkelijk mee leren omgaan. Dan kwam hij wel op een andere manier aan zijn trekken. De andere jongen liet hem even in spanning, al verscheen er uiteindelijk een glimlach rond zijn lippen. ”Yeah sure babe. Show me what you got,” Zei hij uitdagend, en Raj grinnikte. ”Be careful what you wish for”, Reageerde hij plagend. Nu lag de verwachting wel hoog, dus hoopte hij maar dat hij er aan zou kunnen voldoen.

Met enige hulp van hemzelf hintte hij Laxus om zich om te draaien. Met een handigheid die alleen maar voort kon komen uit ervaring, fixte hij het condoom en legde vervolgens zijn handen op diens heupen. Met een zachte zucht die overging in een kreun, drong hij voorzichtig bij hem naar binnen. Het ging vlotter dan verwacht, maar het was altijd beter om het rustig aan te doen in het begin, om geen onnodige pijn te veroorzaken. Maar eenmaal Laxus gewend was geraakt, zag hij ook geen reden meer om zich in te houden.

— timeskip —

Het was altijd een inspanning, maar deze keer was hij niet alleen buiten adem door de fysieke kant. Het was aan zijn gezicht alleen al te zien dat hij in alle aspecten volledig bevredigd was. Raj trok de condoom weer uit en draaide hem in een zakdoekje, om hem vervolgens netjes in de vuilbak te gooien. Daarna rekte hij zich eens goed uit, om zijn spieren terug soepel te maken. ”So, care to rate me?” Grinnikte hij grappend, al was hij ook wel eens benieuwd naar Laxus’ mening.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Habit [MC]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: