Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Habit [MC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
AuteurBericht
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   wo jul 12, 2017 3:03 pm

Laxus
Het was lang geleden, té lang geleden sinds Laxus zo verwend werd en jammer genoeg was dat te merken. Laxus wist niet of het kwam doordat hij zo lang droog stond of dat Rajaion nou zo goed was, maar Laxus werd snel heel gevoelig. Het duurde dan ook niet lang of zijn lichaam spande zich voor een moment aan om zich vervolgens bezweet weer neer te leggen op het tweepersoonsbed. Misschien moest Laxus ook maar gaan trouwen, dan kreeg hij tenminste een tweepersoonsbed. Maar ja dan zat hij ook weer aan iemand vast. Nee dat had hij er niet voor over. Zodra Raj hem vroeg of hij klaar was voor ronde twee, nam Laxus de korte rust om te doen alsof hij daar erg over na moest denken. Alsof hij nog maagd was en dit zijn eerste keer was. Rajaion zou echter al snel genoeg merken dat dit zeker niet zijn eerste keer met iemand was. Laxus gaf uiteindelijk toe, maar niet voordat hij een bijpassende opmerking had gegeven. Een opmerking waarop Rajaion er meteen één kon terugkaatsen. Laxus grinnikte enkel, want vervolgens begon het feest weer opnieuw.

--Time skip

Opnieuw verlamde Laxus’ lichaam zich en liet hij zichzelf op het bed vallen. Zijn blik ging naar het plafond. Hij hijgde na en hij was niet de enige. Hij hoorde Raj’s adem. Hij kon het haast nog voelen. Nagenietend sloot Laxus zijn ogen en kwam de welbekende grijns weer op zijn gelaat. ”So, care to rate me?” klonk het. Met de grijns kwam Laxus wat recht. Hij leunde op zijn ellebogen en keek Rajaion aan. Natuurlijk liet hij zijn blik daarvoor nog even over zijn lichaam heen glijden. ”I rate you a solid 9/10. If there’s a next time it will be a ten,” antwoordde Laxus met een knipoog en duidde hier op dat hij dit zeker nog wel een keer wou doen. Laxus boog wat verder naar voren en belandde op zijn handen en knieën. Met een uitdagende grijns bleef hij oogcontact houden met Rajaion terwijl hij dichterbij kroop. Wie zegt dat het nu meteen afgelopen moet zijn? Net op het moment dat Laxus zijn mond opende en de cirkel compleet wou maken, ging de deur open.

Killa
Verbaasd keek Killa de kamer in. Ze was al de hele dag weg geweest. Ze kon de verveling hier niet uithouden! Rajaion kon het afslapen, maar Killa hield er niet van om zolang stil te zitten. Dus was ze uiteindelijk maar op zoek gegaan naar wat plezier. Ze was er vanuit gegaan dat Rajaion haar niet te hard zou missen en wel kon nagaan dat ze op zoek was naar wat plezier. Rajaion kennende zou hij vroeg of laat ook op zoek gaan naar wat goede fun. Killa had inmiddels haar plezier gehad. Ze had een jongen gemanipuleerd. Voor een moment had ze zich aardig voor kunnen doen en had ze hem zover gekregen om ergens met haar alleen naar toe te gaan, maar dat was de grootste fout die je met Killa kon maken. In een mum van tijd had de jongen kermend van de pijn op de grond gelegen terwijl Killa met plezier in haar ogen zijn borst open reet met haar mes. Na een uur was de jongen echter doodgebloed en vond Killa er ook meteen niks meer aan. Een lichaam verminken was immers enkel leuk als je slachtoffer kreten kon uitslaan. Dus Killa had besloten om weer terug te gaan naar de villa. Nu kon ze half uurtje op bed wel gebruiken. Echter, zodra ze de deur open deed, stond ze voor een verrassing.

Het was duidelijk dat Rajaion ook aan de slag was gegaan, want hoe anders konden er nu twee naakte mannen in hun kamer staan, waarvan één op het punt stond haar man een blowjob te geven. Killa keek voor een moment wat verrast naar de twee, waarna ze een licht gefrustreerde zucht slaakte en naast de naakte, onbekende, jongen op het bed neer pleurde. ”So, you have your fun as well I see,” sprak Killa tegen Rajaion terwijl ze de onbekende jongen bekeek. Lelijk was hij zeker niet. Het was lang geleden dat Killa zo’n knappe jongen was tegen gekomen. Haar blik ging naar Rajaion. ”Is he any good?” vroeg ze hem terwijl ze wat kussens tegen de muur aanzetten en er tegenaan leunde om het haarzelf comfortabel te maken. Immers kon een jongen nog zo knap zijn, maar er niks van barsten in bed.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   wo jul 12, 2017 3:31 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Bless het grote tweepersoonsbed dat ze hadden gekregen. Na een beetje vriendelijk te hebben aangedrongen natuurlijk. Anders hadden ze het wel anders opgelost. De bedden tegen elkaar geschoven ofzo. Of met twee in een klein bed. Hoe dan ook weigerde hij om zonder Killa te slapen. Dat was hun rule. Ze mocht de hele dag door doen wat ze wilde, met wie ze maar wilde, maar ’s avonds viel ze in slaap in zijn armen. Dus hij zou Laxus vroeg of laat ook moeten wegsturen. Tot zijn spijt, maar regels waren regels. En hij hield ook teveel van Killa om die rule zomaar te breken. Al was het erg verleidelijk om een uitzondering te maken, zeker na het antwoord op zijn vraag. ”I rate you a solid 9/10. If there’s a next time it will be a ten,” Klonk het, en hij lachte geamuseerd. Een uitnodiging voor een volgende keer, die zou hij zeker niet links laten liggen.

Al leek Laxus van plan er nu nog even mee door te gaan. Raj had zijn hand al zachtjes op diens nek gelegd, toen de deur ineens open ging. Voor een moment keek hij geschrokken op, bang dat het een totaal random persoon was. Maar nee, het was Killa maar. Niks aan de hand. ”So, you have your fun as well I see,” Zei ze, nadat ze over haar verrassing heen was gekomen en zich doodnormaal naast Laxus had neergezet. ”Ofcourse. I’m quite enjoying myself”, Zei hij met een grijnsje. ”Is he any good?” Vroeg ze vervolgens. ”I don’t want to spoiler anything, so why don’t you find out yourself some time”, Grapte hij.

Ook bedpartners delen was voor hen een normale zaak. Konden ze de ervaringen vergelijken. Maar voor nu was het misschien beter om er mee op te houden. Hij liet daarom Laxus los, al ging hij nog even met zijn hand langs zijn kaak, in een ‘liefdevol’ gebaar.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   wo jul 12, 2017 3:55 pm

Laxus and Killa
Laxus keek verbaasd op zodra de deur werd geopend en die blik ging niet weg zodra een jongedame tevoorschijn kwam. Laxus’ blik ging naar Rajaion die al een hand in zijn hals had gelegd, maar hij leek totaal ontspannen te zijn onder te situatie. Zonder ook maar iets van de situatie te begrijpen, kwam Laxus langzaam recht. De dame keek voor een moment verrast, waarna ze ongegeneerd naast Laxus neer plofte en het haarzelf gemakkelijk maakte. Laxus trok een wenkbrauw op en moest moeite doen om een verontwaardigde opmerking tegen te houden. Hij merkte hoe de dame naar hem keek. Normaal had Laxus daar geen bezwaar tegen, maar nu kreeg hij toch wel de neiging om zijn kleren aan te trekken.

”Ofcourse. I’m quite enjoying myself”, antwoordde Rajaion op de woorden van de jongedame. Killa grijnsde lichtjes. Haar blik ging van de jongen, die duidelijk niet wist wat hem overkwam, naar Rajaion. Ze vroeg hem of hij ook goed was. Voor hetzelfde geld bakte Laxus er niks van. Laxus keek verontwaardigd op. Excuse me?! ‘Any good?’ Laxus opende zijn mond om er nu echt wat van te zeggen, maar Rajaion had al zijn woorden klaar liggen. ”I don’t want to spoiler anything, so why don’t you find out yourself some time”, sprak Rajaion, waarna hij Laxus lieflijk los liet. Verbaasd keek Laxus van Rajaion naar Killa. Killa zag de verbazing in zijn ogen en moest er door grijnzen.

Laxus bleef nog kort in een staat van verbazing waarna hij al snel recht kwam en zijn kleren bij elkaar begon te sprokkelen om deze vervolgens aan te doen. ”I get really little of this situation and I would like to know a bit more,” gaf Laxus aan, maar zijn stem was verwikkeld van bitterheid en enige ontzag. Zodra hij weer helemaal was aangekleed richtte hij zich op de dame. ”So who are you? Barging into this room, acting like you’re some kind of queen. Pathetic,” gromde Laxus. Killa’s ogen vernauwden zich. Ze had er niks op tegen dat de jongen de kamer zou verlaten. Ze kon haar rust gebruiken, maar de optie die Rajaion haar had gegeven had haar ook wel iets geleken. Echter zou een man of vrouw waarmee ze het bed deelde wel wat meer respect mogen tonen naar haar toe. Killa ging wat rechter zitten. Ze zou nog niet meteen actie ondernemen, maar de jongen mocht wel op zijn tellen letten.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   wo jul 12, 2017 8:00 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Dat Killa de kamer was binnengelopen, was logisch. Het was immers ook haar kamer en hij had op voorhand ook niet laten weten dat hij met een jongen bezig zou zijn. Want dat was in eerste instantie ook helemaal zijn plan niet geweest. Het was een impulsieve ingeving geweest, maar spijt had hij niet. Hij voelde zich ook niet betrapt, want ze wist goed genoeg dat hij dit soort dingen af en toe wel eens deed. Net zoals zij het ook deed. Het voorstel dat ze dan zelf maar eens moest proberen hoe goed Laxus was, was dan ook even nonchalant als anders. De jongen zelf leek er wat meer moeite mee te hebben.

Waar Raj lekker bleef liggen, stond hij op en begon zich aan te kleden. ”I get really little of this situation and I would like to know a bit more,” Zei hij, niet echt eisend maar de vraag viel ook niet te negeren. ”So who are you? Barging into this room, acting like you’re some kind of queen. Pathetic,” Gromde hij vervolgens richting Killa. Even flakkerde de drang om hem een mep te verkopen op, voor het beledigen van zijn levensgezel. ”Cause she kind of is, she’s my queen. I’d like you to meet my wife”, Zei hij op een luchtige toon, met een speels glimlachje, waarbij hij Laxus dus nog de kans gaf om iets te dimmen en de situatie te begrijpen. ”Like I said, we have an open relationship, and sometimes we do share our sex partners. It’s all just for fun.”

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   wo jul 12, 2017 9:21 pm

Laxus and Killa
Voor een moment deelde Laxus en Killa oogcontact. Killa keek de jongen met vernauwde ogen aan. Nog zo’n opmerking en hij kon zijn leven vergeten. Killa had dan misschien al plezier gehad, ze zou zeker niet over zich heen laten lopen. Laxus daarentegen wist niet wat er mis was met die meid. Ze behandelde hem alsof hij een hengst was, te koop om te dekken. Laxus schudde lichtjes zijn hoofd. Zijn blik ging naar Rajaion. Hij wachtte op een reactie, maar die kreeg hij al snel. De verandering in Rajaion’s blik had hij opgemerkt. Had hij iets verkeerds gezet? Laxus liet zijn vijandige houding wat zakken en probeerde iets relaxter en nonchalant op te stellen. ”Cause she kind of is, she’s my queen. I’d like you to meet my wife”, maakte Rajaion nu duidelijk. Laxus’ blik schoot naar Killa. ”Ah.. so,” mompelde hij, zich er van bewust dat hij zojuist een behoorlijk breuk had kunnen maken in een goede sexdeal. Killa kon niets anders dan iets geamuseerd en triomfantelijk terug kijken. Het feit dat Rajaion haar zijn koningin noemde deed wellicht ook wat met haar, maar dat drukte ze meestal weg, tenzij ze met z’n tweeën waren. Ze hoopte dat ze dat snel weer waren. Ze had behoefte aan tijd samen.

Laxus week zijn blik af zodra hij de blik van Killa zag, waarna hij zijn blik terug vestigde op Rajaion. En wat nu? Laxus kon Rajaion’s woorden nog herinneren, maar waren die waar? ”Like I said, we have an open relationship, and sometimes we do share our sex partners. It’s all just for fun.” bevestigde Rajaion Laxus’ gedachten. Laxus knikte eens, waarna hij een hand door zijn haren liet gaan. ”Right, well I’m sorry then, I guess,” verontschuldigde hij zich min of meer. Hij was behoorlijk ijdel en kon het niet hebben als hij zich moest verontschuldigen. Killa kon het ook nauwelijks een verontschuldiging noemen, maar ging er niet verder op in omdat ze simpelweg te moe ervoor was. ”Well I would like to continue this, but I assume it’s best for me to leave now?” probeerde Laxus de situatie te meten. Killa grijnsde lichtjes, waarna ze knikte en Laxus naar de deur wenkte. Er zou nog net geen klop addertje bij Laxus voorhoofd op poppen. Hij zou heel veel geduld nodig hebben om dit te laten werken. Met zijn kaken op elkaar geklemd liep hij naar de deur toe. Hij richtte zich nog even op enkel Rajaion. ”Just find me if you want anything,” sprak Laxus op een gedempte toon met een knipoog, waarna hij de kamer uit liep en de deur achter zich sloot.

Killa
Killa keek de jongen nog kort na. Ze kon hem ergens nog niet uit staan, maar was wel benieuwd naar hoe goed hij was in bed. Misschien moest ze daarvoor haar attitude wat aan de kant schuiven, maar ze was te koppig om dat te doen. Haar blik ging naar Rajaion. Ze grijnsde wat speels, waarna ze voorover boog en de naakte man dichter naar haar toe trok. ”Where did you find that brat?” vroeg Killa op een zachte toon terwijl ze met haar slanke vingers door zijn blonde haren heen gleed.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   wo jul 12, 2017 11:47 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Natuurlijk zou hij niet willen dat er gewonden vielen, maar op de manier waarop Laxus bezig was, zou hij sowieso Killa irriteren. Het was dan ook niet heel moeilijk om haar tot het randje te drijven, en ze werd er even makkelijk ook gewoon over geduwd. Misschien zou hij in dit geval nog proberen haar tegen te houden. Ze had immers haar pleziertjes al gehad vandaag, had hij kunnen afleiden uit haar woorden van eerder. Dan kon ze nu best Laxus sparen. Het zou namelijk zonde zijn van zijn mooie uiterlijk om dat te beschadigen. Raj was niet iemand die puur op uiterlijk af ging, maar voor one-night-stands was het toch een belangrijk criterium dat zijn fuckbuddies er goed uit zagen.

Toen hij de situatie een beetje had uitgelegd, leek de jongen gelukkig te kalmeren, waardoor er een geruste glimlach rond zijn lippen kwam. ”Right, well I’m sorry then, I guess,” Zei de jongen, geen echt volledig excuus maar toch. Hij was er best tevreden mee. ”Well I would like to continue this, but I assume it’s best for me to leave now?” Vroeg hij vervolgens, en Raj keek opzij naar zijn vrouw. Het was haar beslissing really. Ze knikte echter, en Laxus liep zonder protest naar de deur. ”Just find me if you want anything,” Zei hij nog tegen hem, met een knipoogje. ”I certainly will”, Greens hij ondeugend terug, waarna hij de jongen nog even nakeek.

Vervolgens werd zijn aandacht getrokken door Killa, die hem wat dichterbij trok. ”Where did you find that brat?” Vroeg ze, waarbij ze haar vingers door zijn haarlokken liet glijden. ”E-bay”, Grapte hij lachend. ”I found him in the bar downtown”, Zei hij toen op een meer serieuze toon. ”He didn’t top you tho”, Glimlachte hij toen warm, waarna hij zich opdrukte en deze keer zijn lippen tegen haar vertrouwde paar aan drukte.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Killa Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 08-03-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Killa, Haythel, Jinn, Elesis, Tissa, Laxus, Amber, JR, Seji
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: The Death
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Humanism?

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   do jul 13, 2017 11:50 amHumanism?


Killa keek voor een moment nog toe hoe haar man een reactie gaf op de woorden van de jongeman die zij niet meer had kunnen verstaan. Het deerde haar weinig. Ondanks hun open relatie waren Killa en Rajaion altijd eerlijk tegenover elkaar. Dat was ook de enige manier waarop zo’n relatie mogelijk was. Wat die jongen ook tegen Rajaion zei, Killa kon het te weten komen. Ze hoefde er enkel naar te vragen. Maar daarvoor had de jongeman net te weinig interesse verkregen van de zwartharige dame met gifgroene ogen. Zodra de jongeman de kamer uit was, voelde Killa lichte opluchting. Nu kon ze echt zichzelf zijn. Nu hoefde ze zich niet meer in te houden. Ze hoefde er niet bang voor te zijn dat ze Rajaion iets aan zou doen, dat zou ze nooit doen. Killa zorgde er dan ook al snel voor dat Rajaion bij haar kwam. Op een gedempte toon vroeg Killa nog naar wat extra informatie over de jongen. Haar slanke vingers gleden door zijn blonde haren heen, speelden met een paar plukjes hier en daar.

”E-bay”, grapte de Rajaion met een lach. Killa grijnsde wat breder, maar hield haar mond. Ze ging er vanuit dat ze nog een serieus antwoord zou krijgen. Ze hoefde er niet lang op te wachten. ”I found him in the bar downtown”, antwoordde Rajaion nu. Killa knikte eens. ”Maybe I’ll visit him sometime,” reageerde Killa als teken dat ze hem ook wel zag zitten. Het was enkel de vraag of Laxus daar ook op zat te wachten. Op het moment dat de situatie werd uitgelegd leek Laxus kalm te zijn, maar Killa had zijn blik gezien; hij leek haar niet op prijs te stellen. Killa hoopte maar dat de jongen voor geen onnodige drama in hun relatie ging zorgen. ”He didn’t top you tho”, sprak Rajaion en haalde Killa zo uit haar gedachten. Ze keek op en grijnsde. Ze wou een passende opmerking plaatsen, maar voordat haar mond zich kon openen werden er twee heerlijke lippen op de hare geplaatst. Genietend sloot ze haar ogen en sloeg ze haar armen om hem heen. ”I’ve missed you,” mompelde ze voordat ze er erg in had. Natuurlijk had ze hem niet hartstochtelijk gemist, maar pas nu ze zijn lippen weer proefde kwam ze erachter dat ze hem toch had gemist. Mensen martelen was ook veel leuker als Rajaion erbij was._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   do jul 13, 2017 5:17 pm


When hell seems one step closer than heaven.
Na al de spanning voelde het goed om tegen haar aan te liggen. Ondanks dat hij geen kleren aan had. Want dat was niet eens vreemd voor hen. Als hij zich moest schamen bij haar, dan zou het pas erg zijn. Maar hij schaamde zich allerminst, genoot ook zichtbaar van haar zachte, speelse aanraking en haar aanwezigheid in het algemeen. Ze rook ook weer zo lekker. Haar eigen typische geur vermengd met een lichte toets van bloed. Ze had hem duidelijk niet nodig gehad vandaag. ”I’ve missed you,” Zei ze toen echter zachtjes, nadat hij zijn lippen tegen de hare had gedrukt.

”I’m glad you’re back safely”, Zei hij met een glimlachje. Natuurlijk vertrouwde hij haar wel op haar eentje, maar hij was er liever gewoon bij als ze op avontuur ging. Ook omdat hij kon genieten van haar plezier. ”So tell me about what you did today”, Zei hij daarom, waarbij hij zich een beetje omdraaide zodat hij haar reacties beter kon zien.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Killa Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 08-03-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Killa, Haythel, Jinn, Elesis, Tissa, Laxus, Amber, JR, Seji
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: The Death
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Humanism?

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   do jul 13, 2017 7:36 pmHumanism?


Haar woorden hadden haar lippen verlaten voordat ze er erg in had. Bij ieder ander had ze zich terug getrokken en was woedend op zichzelf geworden om het feit dat ze zichzelf zo bloot gaf, maar bij Rajaion was dit niet het geval. Hij kende haar en zij vertrouwde hem. Hij mocht alles van haar weten. Hij wist alles van haar. Ook dit mocht hij wel weten. Killa rekende erop dat ze een gesneden opmerking terug zou krijgen met een tint van humor, maar ze was niet de enige die haar metgezel had gemist. ”I’m glad you’re back safely”, sprak Rajaion en bezorgde Killa zowaar een glimlach rond haar lippen. Ze was blij met zijn woorden, ook al was het misschien enigszins cheesy. Als het de waarheid was, was het niet erg. Hij kon alles tegen haar zeggen.

Killa kon zijn lippen nog na voelen en kreeg ergens de neiging om haar zachte verlangen de overhand te nemen, maar ze hield zich in. Om dat te doen hadden ze immers nog alle tijd van de wereld en daarbij zou het wel heel makkelijk zijn nu Rajaion al zonder kleren bij haar zat. ”So tell me about what you did today”, vroeg Rajaion nu. Killa keek op en grijnsde lichtjes bij de gedachten aan haar slachtoffer van vandaag. ”It was nothing special,” begon ze echter. ”You know the drill; I get a guy, I torture the guy aaaand he’s dead,” antwoordde Killa met een grijns. Het maakte niet uit hoe vaak ze het deed, het bleef toch altijd leuk. ”But next time I want you to be there with me to share that amazing moment,” voegde Killa er aan toe met een grijns. Immers kon Rajaion ook goed van pas komen in zulke situaties en zou Killa misschien wel meerdere slachtoffers kunnen maken._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr jul 14, 2017 1:41 am


When hell seems one step closer than heaven.
Het gebeurde zelden dat Killa zo’n dingen spontaan zei, maar het maakte hem des te gelukkig. Hij wist wel dat ze zo’n dingen wel vaker dacht, maar ze niet uitsprak. Hij wist dat ze het haatte om haar emoties met de buitenwereld te delen. Maar bij hem maakte ze soms uitzonderingen en dat toonde maar weer hoe sterk hun relatie was. Deze keer maakte hij daarom geen grapje, maar deelde hij ook zijn eigen emoties met haar op een serieuze manier. Ze leek er ook aangenaam verrast door te zijn. De glimlach om haar lippen maakte hem echt warm vanbinnen. Heel subtiel (not) trok hij haar nog iets meer in zijn omhelzing.

Vervolgens vroeg hij naar haar activiteiten van de dag. ”It was nothing special,” Begon ze. ”You know the drill; I get a guy, I torture the guy aaaand he’s dead,” Zei ze met dat typische grijnsje. ”But next time I want you to be there with me to share that amazing moment,” Vertelde ze toen. ”Sounds like a lot of fun indeed”, Reageerde hij. ”I’ll join you for sure next time”, Beloofde hij. Ook wel omdat hij lichtjes behoefte begon te krijgen aan een nieuwe lading chi, die hij makkelijker van een stervende persoon kon roven.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Killa Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 08-03-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Killa, Haythel, Jinn, Elesis, Tissa, Laxus, Amber, JR, Seji
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: The Death
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Humanism?

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr jul 14, 2017 12:50 pmHumanism?


Haar man trok haar wat meer tegen zich aan. Killa protesteerde niet. Ze vond het zeker niet erg om zijn ontblootte lijf nog wat meer te voelen. Het was maar goed dat Rajaion naar haar dag had gevraagd, anders hadden haar gedachten wel ergens anders gezeten. Met een grijns rond haar lippen vertelde ze over haar dag. Ze praatte in steekwoorden, maar Rajaion zou wel weten hoe het in z’n werking was gegaan. Hij was er vaak genoeg bij geweest om het voor de geest te halen. Killa voegde er echter al snel aan toe dat Raj er de volgende keer wel bij moest zijn. Het zorgde voor nog meer plezier en enthousiasme.

”Sounds like a lot of fun indeed”, reageerde de jongeman. Killa knikte lichtjes en grijnsde nog altijd. ”I’ll join you for sure next time”, beloofde hij vervolgens. Killa’s ogen lichtte op. ”Awesome!” sprak ze enthousiast. Opnieuw iets wat maar weinig voorkwam. Met een voldane glimlach legde ze zichzelf tegen Rajaion aan. Haar ogen sloten zich haast vanzelf. ”But first, I’m gonna take a nap,” sprak ze met een gaap, waarna ze al snel in dromenland was verzonken.

{-Topic uit? c’:_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rajaion Kovic

avatar

PROFIELAantal berichten : 60
IC-berichten : 44
Registratiedatum : 08-03-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: chi manipulation & chi consumption
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: we only fuck if you match my aesthetics

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   vr jul 14, 2017 5:10 pm


When hell seems one step closer than heaven.
De korte omschrijving vertelde hem genoeg. Ze hoefde er geen tekening bij te maken, hij was al vaak genoeg met haar mee gegaan om te weten hoe het ging. Maar toch vroeg hij er naar, gezien hij het fijn vond om naar haar verhalen te luisteren. Daarom was het ergens jammer dat ze het niet wat uitgebreider beschreef. Dan kon hij nog wat langer naar haar luisteren. Op z’n minst mocht hij de volgende keer wel weer mee. Hij ging tevreden in op haar voorstel. Dingen samendoen was nog altijd leuker dan dingen alleen doen, whatever het ook was. Veel mensen zouden denken dat ze het na een tijdje wel beu werden, maar dat was absoluut niet het geval.

”Awesome!” Zei ze enthousiast, waardoor hij glimlachte. ”But first, I’m gonna take a nap,” Zei ze toen, nadat ze zich tegen hem had aangedrukte. Hij wist dat ze snel in slaap viel, dus hij besloot maar hetzelfde te doen. Met nog een zacht kusje in haar nek ging hij ook wat makkelijker liggen en sloot zijn ogen. Om te genieten van het samenliggen met haar in de eerste plek, maar om ook in slaap te vallen, uiteindelijk.

What is left but war?

_________________
when hell seems one step closer than heaven

what is left but war?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Habit [MC]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Habit [MC]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: