Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Satisfied

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kyson Benett

Kyson Benett

PROFIELAantal berichten : 282
IC-berichten : 49
Registratiedatum : 19-02-17
Accounts : Kyson Benett
Connor Lacross
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: I'll admit I've done a lot of things in my life that I'm not proud of. No, no, that's not true, I'm proud of most of them.

BerichtOnderwerp: Satisfied   vr maa 10, 2017 2:00 pm


Het was vroeg in de ochtend en Kyson verveelde zich dood. Het was een dag als alle anderen in de loop en de demon had niks te doen. Hij zat al langer in de loop dan hij gepland had en al zijn opties was hij al afgegaan. Veel van zijn hobby's waren verpest door Elesis, zoals diefstal en daarmee ook zijn kans om de loop te verlaten. De bordeaux halsband die dagelijks vele blikken trok zat nog steeds stevig vast om zijn nek en hij had geen hoop dat hij er ooit nog vanaf ging komen, vooral niet na zijn incident met Oskar - hoe vaak hij ook beweerde dat het de schuld van de jongen was. Zijn weinige andere opties als lezen en schilderen had hij ook al uitgeput in de nachten dat hij wakker was. Bovendien was hij ook nog eenzaam in het gigantische huis; niet dat hij er last van had maar het bracht wel extra verveling. Zijn mogelijke vriendschap met Oskar had hij al verpest en de rest vond hij ongeschikt voor zijn aandacht anders dan Amber, maar haar had hij niet meer gesproken sinds hun late avondgesprek. Hij had tenminste een nieuwe horloge sinds hun laatste gesprek. Het was niet zo waardevol als zijn oude en ook niet bijzonder mooi maar het gaf de juiste tijd aan en daar ging het om. De wijzers vertelde hem dat het 07:30 in de ochtend was, nog minstens een uur voor hij iets kon doen in de stad. Zuchtend duwde hij zichzelf van de muur af waar tegen hij geleund stond in de entrance hall van de villa en begon te lopen. Zoals altijd droeg hij een pak en zijn hoed stond naar voren geschoven om een schaduw te werpen over zijn rode ogen. Het ontbijt was al geweest maar hij was niet verschenen, tenslotte at hij toch niet. De demon liep door naar de living room die rond deze tijd nog leeg was.
Zijn blik gleed rond de kamer die er heel anders uitzag in daglicht, het was erg.. huiselijk, alsof er moeite in was gestopt om hem verwelkomend te maken. Dat deed niet heel veel voor zijn gevoel over de kamer, living rooms waren niet zijn ding zodra ze gedeeld werden met andere mensen. Om zijn cover hoog te houden had hij ingestemd om een kamer te delen met Adriel maar het liefst hield de demon alles voor zichzelf; helaas vroeg het criminele leven om offers. Hij liep naar de tafel waar hij met Amber nog het geld op het had gelegd en greep een houten stoel. Met een elegant beweging draaide hij de stoel zodat hij erop kon zitten. Kyson leunde naar voren en sloeg zijn armen over elkaar op de stoel. De stoel stond tegen de tafel aan maar gedraaid waardoor hij naar voren op de stoel kon leunen. Zuchtend steunde hij zijn kin op zijn armen terwijl hij nadacht in de stilte van de lege kamer. De demon begon met zijn voet op een ritme op de vloer te tikken in zijn verveling. Zijn gedachten lagen bij zijn vele problemen die hij had in het leven en in de hel. Uit pure verveling reikte hij in zijn zak en haalde er een klein hangslot uit met twee paperclips; het was tijd om zijn skills weer uit te oefenen. Met elegante bewegingen opende hij het hangslot met behulp van de paperclips. Tevreden liet hij het slot vallen op de tafel zodra het open was als een soort mentale mic drop. Dit was tenminste een ding waar de demon goed in was waar zijn bel niet van ging rinkelen, maar de vraag was hoeveel tijd hij kon doorbrengen met het slot. Zuchtend klikte hij het weer dicht en begon opnieuw.

+

_________________
--
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amber Liu

Amber Liu

PROFIELAantal berichten : 36
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 01-02-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Amber, Tissa, Elesis, Jinn, Laxus, Haythel, JR, Killa
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Sound Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19 years
Quote: Married to the music.

BerichtOnderwerp: Re: Satisfied   za maa 11, 2017 9:58 pm
Satisfied


Het was vroeg in de ochtend. Ditmaal had Amber beter kunnen slapen. Ze had haar sportkleren aan getrokken en een cap op gedaan. Bij het ontbijt probeerde Amber hier en daar wat conversaties aan te gaan, maar niemand leek echt zo opgewekt te zijn in de ochtend als zij. Voor een moment had ze terug gedacht aan de demon. Kyson. Hij was niet te vinden bij het ontbijt. Waarschijnlijk had hij het niet nodig en vond hij het zonde van zijn tijd. Zou hij zich niet alleen voelen? Het voorgaande gesprek had haar laten denken dat de jongen maar weinig echte vrienden had. Hij had geen vertrouwen in mensen. Een eigenschap wat soms erg nadelig kan werken. Het kon eenzaamheid opwekken.

Om zichzelf af te leiden van de gedachten, besloot ze maar te gaan joggen. Ze hield van bewegen. Ze moest de energie kwijt die ze al bezat sinds het begin van de ochtend. In een stevig tempo liep ze een behoorlijke afstand. Ze ging ondermeer door het centrum, over de klif en langs het strand. In de vroege ochtend waren er maar weinig mensen buiten en was er dus niemand om zich te irriteren aan het gezang van de blondine. Iets wat ze luidkeels deed onder het ademhalen. Natuurlijk was het vermoeiend, maar het voelde heerlijk. Ze voelde zich vrij.

Uiteindelijk kwam ze terug aan in de villa. Ze opende neuriënd de deur. Haar hoofd tikte mee op de maat van de muziek die door haar oordopjes klonk. Ze sloot de deur achter zich en liep de woonkamer in terwijl ze haar mobiel pakte om de muziek uit te zetten. Ze verwachtte niet dat iemand er al was, maar tot haar verbazing viel haar blik op de demon waar ze aan had gedacht. Ze zette een stap in zijn richting maar bedacht zich. Hoogstwaarschijnlijk had hij haar ook al opgemerkt. ”Wait here!” zei ze met een glimlach, waarna ze de kamer verliet en naar de keuken ging.

In de keuken pakte ze vluchtig een glas water. Voor een moment twijfelde ze of ze ook iets moest pakken voor Kyson. Dan weer. De demon was niet bij het ontbijt aanwezig geweest. Was het veilig te zeggen dat hij niet van mensen voedsel hield? Zoveel vragen waar ze misschien binnenkort antwoord op keek. Met nog altijd een glimlach kwam Amber terug de huiskamer in. Ze nam een paar gulzige slokken van het water terwijl ze naar hem liep. Haar blik viel voor een moment naar het hangslot dat op de tafel voor hem lag. ”Good morning Kyson,” begroette ze hem met een glimlach. Haar blik ging terug naar de demon. ”What are you doing here?” vroeg ze hem._________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Satisfied
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: l i v i n g r o o m
-
Ga naar: