Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Hollows!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Hollows!   zo maa 19, 2017 4:17 pm


"Hollows are the result of an experiment in Siberia gone terribly wrong: a group of renegade peculiars tried to become the most powerful beings of the world by collapsing a loop, hence ensuring their immortality. This resulted in a major explosion that wiped out all living things for miles around. Hollows eat the eyes of Peculiars to gain a bit of their humanity"
Peculiarchildren.wikia
Om ervoor te zorgen dat de bijzonderen geen gemakkelijk doelwit vormen voor monsterlijke wezens, leven zij in tijdlussen. Hier zijn zij veilig, zolang er maar geen schepsels en hulsels afweten van het bestaan van de lus. Als dit echter wel gebeurt, wordt zachtstgezegd de ergste nachtmerrie van een ymbryne werkelijkheid; haar kinderen zijn in levensgevaar. Vele lussen zijn in het verleden overgenomen door hollows, meestal sturen zijn er hun whights op uit, en slaan toe wanneer niemand het verwacht. De enige manier om overname te voorkomen, is terugvechten.

De hollows zijn erin geslaagd de lus in Inndyr te vinden, en natuurlijk gaan de bijzondere kinderen van mevrouw Bluebonnet voor terugvechten!

t o p i c s


Verdere informatie volgt...


_________________

theme x voice x more


Laatst aangepast door Louise Bluebonnet op do aug 10, 2017 9:08 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
Hollow A

avatar

PROFIELAantal berichten : 8
IC-berichten : 4
Registratiedatum : 28-04-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Long lost
Uiterlijke leeftijd: -
Quote: graahhhwh

BerichtOnderwerp: Re: Hollows!   vr apr 28, 2017 10:12 am


"Rather than becoming gods, they had transformed themselves into devils."

Peculiarchildren.wikiaHollows?
In de zomer van 1908, besloot een stel afvallige Peculiars dat zij niet langer begrensd wilden worden door een lus. Wel wilden zij het enige denkbare voordeel behouden; het niet verouderen. Voor hun zoektocht naar het heilige leven voerden ze experimenten uit in een al jaren leegstaande lus in de Siberische toendra. Tussen hen bevonden zich een aantal machtige ymbrynes en tegen alle waarschuwingen van de raad in, begonnen ze aan hun experiment. De lus die ze gebruikten voor hun proeven explodeerde en iedereen binnen een straal van vijfhonderd kilometer dacht dat de wereld verging. Niemand zou zo’n explosie mogen kunnen navertellen, maar ze overleefden het. Al waren ze niet veel meer dan schaduwen, waarvan maar enkele peculiars de ware aard kon zien: gruwels zonder gezichten, met tentakelmuilen. Sindsdien jagen hulsels op peculiars, want bijzonder bloed is hun enige hoop op redding. Hun enige hoop te evolueren naar een meer menselijke vorm; een Wight.

Wights?
Wights zijn getransformeerde Hollows, die genoeg bijzonderen geconsumeerd hebben. Ook in hun meer humane vorm moeten zij zich hier nog altijd mee blijven voeden. Over het algemeen hebben ze witte ogen, scherpe tanden en klauwen. Maar Hollows in deze vorm kunnen zich ook vermommen. Ze kunnen elke mogelijke uiterlijke vertoning aannemen, en maken hier dan ook vaak gebruik van om zo hun maaltje bij elkaar te scharrelen. Vaak nemen ze de vorm aan van iemand in het leven van een Peculiar buiten de lus; schoolbuschauffeur, psycholoog, vriendelijke collega... Niemand is meer te vertrouwen als je bijzonder bent. Hoewel ze hoger staan dan de Hollows, helpen ze hen nog wel aan hun voedsel te komen.

Hoe nu verder?
Zoals jullie weten, is de lus van mevrouw Bluebonnet gevonden door een groep Hollows. Deze monsters hebben een manier gevonden om, onder leiding van een Wight, de lus binnen te dringen. Vooralsnog gaan ze voorzichtig te werk; ze omsingelen wel eens de tuinen, maar hebben zich vooral gevestigd buiten het domein van het huis. Er zijn dan ook enkele risicogebieden; Centre, Shore & Cliffs. Wanneer je hier met je karakter een post maakt, heb je kans dat er op wordt gereageerd met dit account. Het kan dus zijn dat je karakter wordt aangevallen. Hoewel Hollows voor de meeste bijzonderen slechts schaduwen zijn, zijn Hollows niet onbreekbaar. Als je karakter ervoor kiest om de Hollow terug aan te vallen, bijvoorbeeld middels zijn bijzonderheid, bestaat er een kans dat hij of zij zichzelf nog in veiligheid kan brengen.

Er wordt nu een topic aangemaakt waarin de mentors in de RPG hun aanstelling krijgen. Zij zullen, met behulp van Girolamo en Louise de kinderen trainen hoe met Hollows om te gaan. Dit alles wordt in de RPG aan de kinderen medegedeeld tijdens Maaltijdtopic 2, wat er spoedig aankomt. Informatie over de trainingen volgt. De mentors zoeken tevens nog versterking, hier kun je je aanmelden.

Er blijft natuurlijk een veel gevaarlijkere dreiging op de loer, misschien juist wel onzichtbaarder dan de Hollows. De Hollows moeten hulp hebben gekregen van een insider. Ergens in de lus is dus iemand een wolf in schaapskleren. Een verrader. Een wight. Peculairs, vertrouw niemand, want niets is meer wat het lijkt.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Hollows!   do aug 10, 2017 8:56 pm


the fight for freedom

Overal buiten Miss Bluebonnet's Abode liggen inmiddels Hollows op de loer. Er was zelfs een lock down nodig om alle kinderen veilig te houden, maar dit heeft er zeker niet voor gezorgd dat er geen slachtoffers meer gevallen zijn. Om de kinderen nog beter in de gaten te houden, zijn er vier mentors aangesteld die ook een oogje in het zeil houden. Het binnenzitten heeft echter geen zin; de Hollows gaan niet vanzelf weg en iedereen voelt zich natuurlijk van zijn vrijheid ontnomen. De enige oplossing die nu nog rest: terugvechten! Iedereen moet zichzelf zo goed mogelijk wapenen en zoveel mogelijk leren over Hollows. Ofwel; er moeten trainingen gegeven worden.

Trainingen
Over niet al te lange tijd zal er een nieuwe forumcategorie aangemaakt worden; de trainingszaal. Hier kunnen krachten tot een volle potentie worden ontwikkeld, en gespecialiseerd worden in het zichtbaar maken en verslaan van een Hollow. Als je actief bent met je karakter, meld je dan vooral aan! Hier kun je je aanmelden. Je karakter wordt dan ingedeeld bij één van de mentors. Hoe gaat een training in zijn werk? Wanneer je bent ingedeeld bij je mentor, krijg je een duelpartner aangewezen. Eventueel kun je onderling kiezen, maar als het je niet uitmaakt kan er ook voor je gekozen worden. Vervolgens maak je een topic aan. Als je bijvoorbeeld bent ingedeeld bij Lyana, en een 'duel' moet doen tegen Olivia, maak je in de trainingszaal een topic aan; 'Lyana's training 01 - Olivia & Melvin. Hier kunnen Olivia en Melvin hun duel uitvoeren, en zodra ze klaar zijn, of het tijd is om in te grijpen, stapt de desbetreffende mentor het topic binnen om het af te sluiten. Hoeveel trainingen er gaan komen is een beetje afhankelijk van hoe lang het duurt om er eentje af te ronden.

Wij hopen jullie allemaal voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan aarzel vooral niet om via een inbox om opheldering te vragen!

Groeten,
Het Team

_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Hollows!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hollows!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: i n f o r m a t i o n :: e v e n t s
-
Ga naar: