Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 [hollowgame] kill all trees

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: [hollowgame] kill all trees   wo maa 29, 2017 8:29 pm


He 100% was going to kill someone this very fucking second.

Connor richtte zijn woedende blik op de fucking boom die besloot in zijn weg te staan. Who cared dat die boom daar al honderden jaren stond en hij hier pas net had besloten om te verschijnen? Dat stomme houten ding stond alsnog in zijn weg. Over het algemeen kon hij bomen waarderen, zuurstof was altijd fijn, maar op dit moment kon hij helemaal niks waarderen. Alles was in zijn fucking weg, inclusief de boom. Vooral mensen zaten altijd in zijn weg, stuk voor stuk. Hij had zelfs een lijst staan van mensen waar hij een hekel had in zijn nieuwste geweldig aanwinst; een Iphone. Dat ding was geweldig en het geld dat er in ging meer dan waard geweest. Het apparaat was verwarrend maar tegelijk geweldig, vooral de social media die erdoor bereikt kon worden. Het ding had echter een belangrijk nadeel; het vergde zijn volle aandacht. Wat verklaarde waarom hij tegen de boom aangelopen was. Fucking boom had besloten dat in de weg staan met zijn overdosis aan takken de beste keuze was hier. Alhoewel, aangelopen. Lopen was het niet geweest; wie liep er als je kon teleporteren? Maar zijn phone had de aandacht afgeleid waardoor hij zich zonder aandacht had verplaatst en hier was beland. Misschien was het oké geweest als het niet bijna tijd was voor de dagelijkse bui die de loop zo leuk had geregeld. Freaking Bluebonnet had wel een betere dag voor haar loop mogen kiezen. Regen kon hij nog wel aan ware het niet zijn slechte staat. Hij overleefde nog steeds op een pure mengeling van te veel cafeïne en haat voor de wereld. Slaap kwam niet eens meer voor in zijn lijst aan begrippen. Wanneer was de laatste keer dat hij meer dan vier uur had geslapen? Precies dat. Zijn room was nog steeds een hazard waar hij liever nooit meer kwam dankzij Laxus fucking Dreyar.
Die number one a-hole die zo lieflijk had geprobeerd hem te vermoorden was nog steeds iemand die hij nooit meer terug hoefde te zien. Het liefst had hij de ander gewoon dood, al ging dat zijn probleem niet stoppen. Als Laxus het niet van plan was dan kon hij er wel in vertrouwen dat gestoord getrouwde couple hem dood wou hebben. Het was een wonder dat hij nu nog leefde als je afging hoe hij afgelopen dagen had doorgebracht. Een groot deel van zijn tijd ging naar in het dorp wandelen -weg van Laxus- en in het dorp -nog steeds weg van Laxus- drinken. Daar had hij een geweldige reden voor. Hij was een minuut terug in de tuin en kijk hoe goed dat ging. Yeah, case closed. Geïrriteerd probeerde hij zich uit de greep die de boom op hem had te worstelen. Oh and for fucks sake, hij kwam alleen maar steviger vast te zitten. Hell. Iemand ging vermoord worden, hij was er zeker van. Fuck die boom. Woedend schopte hij tegen de stam aan om vervolgens zich weer weg te rukken; no use, hij bleef vastzitten. En surprise, de eerste druppels begonnen te vallen. Met een soort gegromde zucht schoof hij zijn telefoon terug in zijn broekzak en leunde tegen de boom aan. Er was maar een ding erger dan hier staan; hier gezien worden. Als iemand hem nu zag zou hij ze wel moeten vermoorden zodat de schaamte hem niet kon achtervolgen. In dat geval mocht Laxus hem best zien....

ooc: Laat Connor een boom/struik in teleporteren waarna hij daarin op zo'n manier vast blijft haken dat hij tijdens de dagelijkse bui op hulp moet wachtten.

+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[hollowgame] kill all trees
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Hmmm I will try to not kill you //Roakes//
» Don't kill me softly!
» I either want to kill you, kiss you or be you! ||Nemuru

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: