Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Who were you again, hun?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rubi Red

avatar

PROFIELAantal berichten : 243
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 15-11-16
Leeftijd : 16
Accounts : Ruby Red | Saragon | Stiles Stilinski | Peter Hale
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Banshee
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: It’s not the scream that gives you power, all the scream does is help drown out the noise, allowing you to hear what you really need to

BerichtOnderwerp: Who were you again, hun?    do nov 17, 2016 6:27 pm

Ruby Red
Banshees can hear voices in their heads. Often this leads them, subconsciously, to murder scenes. They sometimes write or draw messages from the voices subconsciously. Banshee's have an ear piercing scream
Red is the colour of mystery


Het waaide en de golven waren hoog. Met klapperende tanden keek de banshee naar het water en alles er omheen. Ze was blij dat ze hier terechtgekomen was, hoe erg ze zich soms ook schaamde voor haar peculiarity. Ze haalde haar hand door haar strawberry blonde haar voordat ze haar schoenen uitdeed en het zand tussen haar tenen toeliet. Het zand voelde prettig na haar schoenen. Ze volgde met haar groene ogen een meeuw die wegvloog. Was ik maar een vogel, of een ymbryne. Wegvliegen en nooit meer terugkomen. Hij dook in het water en kwam er uit met een spartelende vis in zijn snavel. Ze liep in de richting van het water terwijl de meeuw geschokt wegvloog. Het boeide haar eerlijk gezegd weinig, ze hield van dieren maar ze wou haar voeten in de zee stoppen hoewel ze klappertandend rondliep. Het gevoel van de zee tegen haar enkels liet haar zachtjes glimlachen terwijl ze haar andere voet er bij zetten. Soms, heel af en toe, voelde het alsof de zee haar het liefst mee zou willen nemen de stroming in en alles van zijn onderwaterwereld wou laten zien.

| Open |

Made by Kíli

_________________
Genius? Yes. Psycho? No.

I just have voices in my head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Who were you again, hun?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: