Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 [x] No rest for the wicked

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayden Smith

avatar

PROFIELAantal berichten : 102
IC-berichten : 3
Registratiedatum : 31-03-17
Leeftijd : 23
Accounts : Hayden Smith
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Succubus
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Being alive is a sign of strength

BerichtOnderwerp: [x] No rest for the wicked   vr maa 31, 2017 10:06 pm

Haar tas gevuld met een halve fles dropshot, een derde fles wodka, en een ongeopende fles whiskey en een heerlijke reep chocolade, geen idee of die Clarke persoon het lekkere chocola vond maar dat was werkelijk niet haar probleem. Zij vond de melk chocolade met karamel en zeezout echt de hemel op aarde.
Hayden had haar haar verdeeld in het bovenste gedeelte in een rommelige knot en de rest hing wat wilder over haar schouders in een slag. Gekleed in een strakke jeans die rond haar navel om haar heen gewikkeld zat met de pijpen licht omgeslagen. Met een simpele zwarte maar toch strakke crop-top om haar bovenlichaam gewikkeld en een losse lavendel kleurige blouse die open hing. En enkel wat mascara om haar normaal rossige wimpers.
Ze vervolgde haar weg naar het strand, al dat zand maar overal waarom had ze toegezegd om op het strand met deze Clarke af te spreken, wie weet wat voor viezigheid hier allemaal ronddwaalde. Meteen toen ze de eerste de beste steen zag veegde ze deze zo goed mogelijk schoon met de blouse om haar hand gewikkeld. Ze nam plaats op de steen en sloeg haar benen over elkaar en zette haar tas leunend tegen de steen. Zonder schaamte pakte ze de fles dropshot en nam een grote slok zonder te wachten op de persoon met wie ze had afgesproken

_________________
[Singing Voice] [ Theme ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarke Guerra
Paardenbloem Queen
Paardenbloem Queen
avatar

PROFIELAantal berichten : 505
IC-berichten : 120
Registratiedatum : 06-01-17
Leeftijd : 20
Accounts :
. Clarke
. Parker
. Louise
. Ethan
. Carina

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Descendant of Aphrodite + Colour Saturation Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: 'And I couldn't feel more out of ... touch.'

BerichtOnderwerp: Re: [x] No rest for the wicked   vr maa 31, 2017 10:56 pm

Waarom wist ze niet, maar sinds ze haar telefoon bij Ethan had laten repareren, had ze de beslissing eigenlijk enkel terug willen draaien. Ze bedoelde, ze had enkel sms'jes gekregen van mensen die plotseling haar nummer leken te hebben en van wie ze eerst nog moest ontfutselen wie ze waren voor ze überhaupt een zinnig gesprek kon beginnen. Maar goed, het had nu wel tot een avondje uit geleid waar ze eigenlijk veel zin in had. Wellicht zou ze het meisje ook nog kunnen werven voor de avond die ze met Haythel gepland had. Maar eerst zou ze natuurlijk moeten peilen of Hayden geen verrader was. Dit leek haar de perfecte gelegenheid, gezien dit ook redelijk grensoverschrijdend gedrag was; in het donker naar het strand om zich eens flink te bezatten met een onbekende Peculiar. Nee, mevrouw Bluebonnet zou het niet bepaald plezierig vinden. Vooral niet als ze de volgende ochtend nul punt drie seconden later aan het ontbijt zou verschijnen de volgende ochtend. In het voorbijgaan rolde ze haar ogen, terwijl de zoute, ietwat snijdende wind haar krullen wild rond deed dansen. Ze sloeg haar armen om zich heen om zich warm te houden, terwijl ze eigenlijk vooral snakte naar de alcohol. Man, wat haatte ze die kou. De enige reden dat ze geen andere lus op zou zoeken, was omdat ze moe was van het wegrennen. Ze was wel gesteld op haar thuisbasis.

Hoewel het donker was op het strand, kon Clarke duidelijk een gestalte onderscheiden. Een silhouet had zich op een steen geplaatst. Van een afstandje kon ze niet meer zien dan dat, maar aangezien Inndyr een vergrijsd hol was, kon ze wel de conclusie trekken dat de gestalte een Peculiar moest zijn. En het zou ook zeer waarschijnlijk zijn dat diens naam Hayden was. 'Hey,' sprak ze, terwijl ze ze direct naast het meisje op de steen plaatsnam. 'Did you bring the stuff?' grinnikte ze, haar wenkbrauwen even subtiel wiebelend. Ze zag dat het meisje een zwarte fles in haar handen hield. Clarke stak haar hand uit, waarop Hayden of haar hand zou kunnen schudden of haar de fles aan zou kunnen reiken. Of geen van beiden. In welk geval ze simpelweg niet het persoon was waarmee ze de nacht door zou willen brengen.

_________________

theme x about x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t151-clarke-guerra
Hayden Smith

avatar

PROFIELAantal berichten : 102
IC-berichten : 3
Registratiedatum : 31-03-17
Leeftijd : 23
Accounts : Hayden Smith
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Succubus
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Being alive is a sign of strength

BerichtOnderwerp: Re: [x] No rest for the wicked   za apr 01, 2017 10:40 am


Wachtend op de jongedame met wie ze had afgesproken frunnikte ze aan haar rode lokken die warrig en krullend over haar schouders hingen. Het was absoluut erg fris en daarom was ze maar vast begonnen met de dropshot. Toen er een Silhouet dichterbij kwam tilte ze haar hoofd en leunde op haar handen achterover op de steen. De fles drank tussen haar benen geklemd, de stem die vroeg of ze het spul had meegenomen alsof ze een drugsdealer was. Ergens liet het haar zachtjes grinniken, dat dit soort uitjes niet werden gewaardeerd wist ze wel maar het boeide haar eigenlijk vrij weinig. Hayden vond dat zij het recht had om te doen wat ze wilde.
’En of ik het heb meegenomen, ik heb dropshot, wodka en whiskey.’ Zei ze terwijl ze nog snel een slok nam en de fles naar haar uitreikte. Vervolgens zonder te wachten of ze de fles terug zou krijgen rommelde ze opnieuw in haar tas en greep de reep chocolade en de fles wodka. Ze hield de reep chocola uit naar Clarke en opende de wodka om daar een slok van te nemen. ’Is het de juiste chocola?’ Vroeg ze terwijl ze achterover leunde en de chick naast haar eens goed te bekijken, naja haar silhouet vooral gezien het niet erg licht was. ’Voor het geval je niet zo ver was gekomen, ik ben Hayden.’ Zei ze vrolijk terwijl ze met een zachte glimlach op haar lippen terwijl ze haar telefoon pakte en in haar hand hield. ’Maar het was geen date en nu is het wel een date want je beseft hopelijk hoe erg je berichtjes elkaar tegen spraken toch?’ Vroeg ze grijnzend waarna ze de fles wodka weer aan haar lippen zette.


_________________
[Singing Voice] [ Theme ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarke Guerra
Paardenbloem Queen
Paardenbloem Queen
avatar

PROFIELAantal berichten : 505
IC-berichten : 120
Registratiedatum : 06-01-17
Leeftijd : 20
Accounts :
. Clarke
. Parker
. Louise
. Ethan
. Carina

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Descendant of Aphrodite + Colour Saturation Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: 'And I couldn't feel more out of ... touch.'

BerichtOnderwerp: Re: [x] No rest for the wicked   zo apr 02, 2017 10:53 pm


Hoewel ze er totaal niet tegenop had gezien, was het toch een opluchting dat haar opmerking het ijs enigszins leek te breken. Hayden grinnikte zachtjes, terwijl ze de fles tussen haar benen klemde. 'En of ik het heb meegenomen, ik heb dropshot, wodka en whiskey,' antwoordde ze. Clarke wreef in haar handen. Deels omdat ze het koud had, deels omdat om te laten zien dat ze er zin in had, als die twinkeling in haar ogen het nog niet genoeg had uitgedrukt of onzichtbaar was in het donker. Gretig pakte ze de fles van haar aan om vrijwel meteen een slok te nemen. De smaak van salmiak en bekende bittere alcohol gleed door haar keel, wat haar meteen haar spieren deed ontspannen. Hayden had haar tas doorzocht om tot de vangst te komen van een fles wodka en een reep chocolade. Het roodharige meisje reikte haar de chocolade aan, die ze overpakte zodat zij de tweede fles open kon maken. 'Is het de juiste chocola?' Ook Clarke klemde de fles tussen haar knieën en kneep vervolgens haar ogen samen om de wikkel in het zwakke licht te kunnen bekijken. Toen haar ogen lichtjes begonnen te wennen, zag ze het. Caramel. Freaggin. Zeezout. Clarke hapte dramatisch naar lucht. 'Are you kidding? Dit is hemel. Weet je hoe lang geleden het is dat ik dít heb gehad?' Zo gelukkig als een klein kind, scheurde ze het papier open en brak een paar stukken af, die ze tussen hen in legde. 'Voor het geval je niet zo ver was gekomen, ik ben Hayden,' stelde ze zich fatsoenlijk voor terwijl Clarke op de chocola knabbelend keek hoe Hayden met de telefoon zwaaide. 'Maar het was geen date en nu is het wel een date want je beseft hopelijk hoe erg je berichtjes elkaar tegen spraken toch?' Clarke had inmiddels haar mond leeg -hoewel het ernstig smaakte naar meer- en Hayden zette met een grijns de fles aan haar lippen, dus sprak ze; 'Nou, Hayden, ik heb een deken, een kaars en ik wil je beter leren kennen, dus het klinkt verdacht veel als een date.' Ze grijnsde terwijl ze haar tas op haar schoot haalde. 'Al is de kaars niet bepaald voor het romantische, maar meer om die rotmuggen weg te jagen.' Ze grijnsde terwijl ze de aansteker uit haar zak haalde en de kaars uit haar tas, die ze vervolgens aanstak en op het zand voor hen neerzette. Het begon meteen te ruiken naar citroen, maar Clarke had zo het gevoel, gezien de voorraad drank, dat ze daar binnen niet al te lange tijd niets meer van zouden merken.

_________________

theme x about x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t151-clarke-guerra
Hayden Smith

avatar

PROFIELAantal berichten : 102
IC-berichten : 3
Registratiedatum : 31-03-17
Leeftijd : 23
Accounts : Hayden Smith
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Succubus
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Being alive is a sign of strength

BerichtOnderwerp: Re: [x] No rest for the wicked   za apr 08, 2017 9:47 pm

Ze glimlachte zacht naar haar terwijl de fles drank nog net niet uit haar handen werd gegrist. Misschien had ze dorst, niet dat alcohol veel hielp daarbij. Juist het tegendeel ze wist hoe haar kater haar in de ochtend zou wekken. Nu was ze niet al een licht in de ochtend maar met wat drank op werd het enkel erger. Nu was de wodka niet een verbetering op de dropshot die ze in de eerste instantie wilde drinken. Toen ze de chocola overhandigde duurde het eventjes voor het papier scheurde alsof het een cadeautje was dat snel moest worden uitgepakt. Ze pakte een klein stukje chocola die ze in haar wang wegstopte. Als een hamster liet ze de chocola zitten zodat het zou smelten. Voor ze terug sprak kauwde ze het laatste stukje. ’Nou gezien je mij beter wil leren kennen, ik ben Hayden, 19 jaar hou van lange wandelingen op het strand. Het laatste is niet waar liefde is prut maar een lolletje kan er altijd wel vanaf.’ Liet ze zo over haar lippen komen zonder moeite te doen er tussen een ademteug te nemen. Ze schonk Clarke een onsubtiele knipoog en schoot in de lach. Hayden bracht de fles nogmaals naar haar lippen om een slok te nemen. Nee alcohol met een wild vreemde. Naja tot in hoeverre was ze een wildvreemde? Ze zaten in de zelfde lus enkel had Hayden zelf geen moeite genomen mensen te ontmoeten. Haar amberbruine ogen schoten naar de kaars die ze aanstak. ’Kijk eens aan geen diner bij kaarslicht, maar zuipen bij kaarslicht.’ grinnikte ze zachtjes terwijl ze nieuwsgierig naar haar tas bleef kijken of er echt een kleed in zat.

_________________
[Singing Voice] [ Theme ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarke Guerra
Paardenbloem Queen
Paardenbloem Queen
avatar

PROFIELAantal berichten : 505
IC-berichten : 120
Registratiedatum : 06-01-17
Leeftijd : 20
Accounts :
. Clarke
. Parker
. Louise
. Ethan
. Carina

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Descendant of Aphrodite + Colour Saturation Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: 'And I couldn't feel more out of ... touch.'

BerichtOnderwerp: Re: [x] No rest for the wicked   di apr 11, 2017 2:46 pm

Terwijl Clarke de inhoud van haar tas uitstalde, liet ze Hayden haar gang gaan wat betrof de chocolade. Toen ze uitgekauwd was, ging ze even op haar in; 'Nou gezien je mij beter wil leren kennen, ik ben Hayden, 19 jaar hou van lange wandelingen op het strand. Het laatste is niet waar liefde is prut maar een lolletje kan er altijd wel vanaf.' Ze gunde Clarke een knipoog en schoot daarbij in de lach. Clarke grinnikte, hoewel ze ergens een steek voelde. Het meisje naast haar kon liefhebben zonder iemand te vermoorden, maar vond weer dat liefde prut was. Bij haar was het andersom. Het gras was altijd groener... Ze duwde het weg en kwam overeind van het aansteken van de kaars. 'Kijk eens aan geen diner bij kaarslicht, maar zuipen bij kaarslicht.' Met een grijns blies Clarke de krullen die op haar voorhoofd terecht waren gekomen bij het zich over de kaars buigen terug naar achteren om vervolgens ook weer haar fles naar haar mond te brengen. 'A-men!' riep ze uit, het woord uitrekkend in twee delen. 'Daar drinken we op, fuck romance.' Ze bedacht zich, en hield haar fles even in de lucht voor ze er weer uit dronk. Ze kneep haar ogen dicht toen ze het brandende goedje in haar keel voelde. Vervolgens zette ze de fles neer, naast de chocolade en boog zich weer naar haar tas. 'Nog steeds koud?' vroeg ze Hayden, terwijl ze haar een witte, pluche deken voorhield. Bluebonnet zou haar letterlijk vermoorden als ze wist dat ze de dekens die tot haar woonkamer behoorde mee naar het strand nam. Maar goed, ze zou wel een pruillipje trekken en op haar schuldgevoel inspelen door te vragen of ze hen dan een longontsteking toewenste. Al zou dat haar niet helpen onder de afwas uit te komen, het was beter dan kou lijden en dit was beter dan binnen zitten.

_________________

theme x about x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t151-clarke-guerra
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: [x] No rest for the wicked   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[x] No rest for the wicked
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: