Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Oliver Creed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Oliver Creed

Oliver Creed

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 8
Registratiedatum : 01-04-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fear Constructs
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: I'm so sorry that I offended you when I called you stupid. I honestly thought you knew.

BerichtOnderwerp: Oliver Creed   za apr 01, 2017 8:41 pm


O L I V E R   C R E E D

A l g e m e e n

►Leeftijd: 20
►Uiterlijke leeftijd: 20
►Bijzonderheid: Fear Constructs
►Ouders: Adam x Ashley Creed
►Broers/zussen: Melody en Ellen Creed, Liam, Carl en Jake Creed
►Geboorteplaats: Chicago, Illinois

U i t e r l i j k

Oliver is ongeveer 1 meter 77 lang met een wat smalle bouw. Zijn haar is donkerblond en is kort geknipt. Vaak zit het wel door elkaar maar ziet het er goed verzorgd uit. Daarnaast heeft hij dunne wenkbrauwen met dezelfde kleur als zijn haar. Zijn ogen zijn blauw, al kan het soms in het licht opgevat worden als groen. Verder heeft hij op zijn rechter arm diverse, kleine littekens.
►Faceclaim: Patrick Stump

I n n e r l i j k

Pessimistic - Closed - Loyal - Grumpy - Dry - Impatient - Dependent - Direct - Rude - skeptic  - Distant

Op emotioneel vlak is Oliver alles behalve goed ontwikkeld. Het maakt hem weinig uit wat anderen voelen of dat zijn opmerkingen anderen kwetsen. Hij neemt zelden zijn woorden terug en vind het ook niet erg als mensen tegen hem uit vallen. Snel is hij ook niet onder de indruk. Oliver is zelden in een goed humeur te vinden en laat dit ook weten. Een positief beeld van de wereld is ook ver te zoeken bij hem. De mensen die dicht bij hem in de buurt willen komen en hem beter willen leren kennen zullen ruw terug gestoten worden aangezien hij niet wil dat mensen weten dat hij worstelt met zichzelf. Daarom verbergt hij zich achter een chagrijnig en afstandelijk karakter, terwijl hij, als je hem echt goed kent, best aardig kan zijn, als je langs zijn sarcastische en droge opmerkingen heen kan kijken.
Maar, hoe graag Oliver ook los van anderen wil staan, hij zal altijd iemand of iets nodig hebben die hem een beetje stuurt, want zonder iets van controle weet Oliver zelf geen raad. Daarom volgt hij liever als dat hij de leiding neemt en hierdoor is hij ook best beïnvloedbaar.

►Sterke punten:
- Gitaar kunnen spelen
- Zingen
- Liefde voor dieren
- Fantasierijk

►Zwakke punten:
- Sociaal zijn
- Empathie
- Altijd chagrijnig
- Drank

►Bijzonderheid: Oliver heeft de kracht om de angsten van anderen werkelijkheid te laten worden. Dit kan zowel in iemands hoofd, als de angst in het echt te laten verschijnen (bv: wetende dat iemand een angst voor spinnen heeft, een voorwerp in de omgeving kunnen laten veranderen in een spin) Hij put de kracht uit de emoties die de angst voortbrengt en weet het zo werkelijkheid te laten worden. Hij kan hier mee anderen natuurlijk angst aan jagen, maar hij kan de angst ook gebruiken als wapen of andere
Een probleem is wel dat Oliver zelf ook last heeft van deze bijzonderheid. Doordat hij veel nachtmerries heeft gebeurd het wel eens dat hij zonder dat hij het door heeft, zijn eigen nachtmerries werkelijkheid laat worden. Om zeker te weten dat hij niet langer in zo'n nachtmerrie gevangen zit, pijnigt hij zichzelf. Dit kan van in de huid knijpen tot snijden gaan.

G e s c h i e d e n i s
Wordt aan gewerkt in de RPG.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam Ashton
Smashton
Smashton
Sam Ashton

PROFIELAantal berichten : 257
IC-berichten : 33
Registratiedatum : 05-12-16
Leeftijd : 17
Accounts : » Josie Mills
» Sam Ashton
» Finn Prowler
» Yara Perdio
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: » moodswinger
Uiterlijke leeftijd: » 19
Quote: "Don't get lost"

BerichtOnderwerp: Re: Oliver Creed   zo apr 02, 2017 10:28 am_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oliver Creed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: