Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Melvin Chaill

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Melvin Chaill
humankfc
humankfc
avatar

PROFIELAantal berichten : 245
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 17-11-16
Leeftijd : 20
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla, Tawnee
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fallen Angel
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: At the end, guess we're all just animals; shaking in my own cage, what do I believe?

BerichtOnderwerp: Melvin Chaill   do nov 17, 2016 7:37 pm

General

Full name:: Melvin Chaill
Age:: {26} 17
Gender:: Male
Place of birth:: Ireland - City unknown

Outside

Faceclaim:: Sean O'Donell

Length:: 1.82 m
Weight:: 70 kg
Hair length:: Kort
Hair color:: Bruin
Eye color:: Blauw {Natuurlijk} - Wit/bleekblauw

Clothes:: Kleren? Wie heeft er kleren nodig als je vleugels op je rug kan krijgen? Melvin heeft niet vaak een shirt aan en de reden daarvoor is zojuist gegeven. Hij draagt uiteraard wel eens een shirt als dat echt nodig is, maar voor de rest voldoet een broek en een paar schoenen wel. Hij draagt vrij simpele kleding, die hem niet teveel hindert in zijn bewegen. Hij zou nooit echt fancy stuff aandoen uit zichzelf. Je kan eerder zeggen dat hij zich wat losser zal kleden dan strakker, misschien zelfs op heel erg strikte gelegenheden. Hij is immers nog jong van geest.

General:: Melvin is niet bepaald klein en al zeker niet dunnetjes. Hij is zeer gespierd en is normaal van postuur. Hij is geen blok, maar ook geen rietje. Hij is gewoon in verhouding. Een goede bouw. Zijn huid is een tinyje bleker dan men bij een normaal iemand zou aantreffen. Hij heeft een vrij moeilijke huid die niet al te snel bruint, maar ook niet aanbrand. Hij heeft bruine haren en blauwe ogen. In sommige gevallen worden zijn ogen een witte of bleekblauwe kleur. Op zijn rug zitten twee tekens die de plaats van zijn vleugels aangeeft, aangezien hij deze kan laten verdwijnen mocht hij dat willen. Zijn vleugels zijn daarbij vrij groot zodat ze zijn gewicht kunnen dragen. Net zoals de ogen kunnen de vleugels verkleuren naarmate de situatie (zie gift).

Inside

Rebels, waaghals, grote mond, vrij onzeker, behoedzaam, afstandelijk, sociaal, mysterieus, loner, emotioneel

Gift

Fallen Angel

Zoals de naam al zegt is Melvin een soort 'engel' met een duister randje. Zelf weet hij niet goed wat het precies is, maar hij weet wel dat hij het niet zo goed vertrouwt.

Wings:: Melvin kan een paar vleugels oproepen wanneer hij dat wilt. Dit kan op verschillende manieren. De eerste manier, en immers ook de minst pijnlijke, zijn witte vleugels. Deze brengen geen schade aan zijn lichaam en kunnen hem voor maximum een uur in de lucht houden. Deze vleugels zijn vrij teer en kunnen makkelijk kapot gaan in een gevecht. Hoe dan ook, zijn deze vleugels het minst deel van hem.
Aan de andere kant van het spectrum heeft Melvin pikzwarte vleugels. In een cliché zou men zeggen dat dit 'slecht' is. Maar in feite is het enkel iets slechts voor de gebruiker zelf. De zwarte vleugels maken immers wél deel uit van zijn lichaam en groeien uit zijn lichaam, dit verschilt dus met de witte die worden gevormd. Deze vleugels zijn een deel van hem, wat dus betekend dat hij zware pijn zal voelen mocht hij er gewond raken. Deze zijn echter een stuk sterker en kunnen hem voor een langere tijd in de lucht houden. Ze oproepen en immers ook terug laten verdwijnen zijn geen pretje aangezien het heel erg pijnlijk is.
De zwarte vleugels zijn moeilijk te maken/op te roepen. Tot nu toe heeft Melvin enkel deze kunnen oproepen wanneer hij emotioneel niet zo ok was.

The Light:: Melvin heeft niet zomaar normale vleugels. Hij kan deze namelijk gebruiken als wapens. De veren kan hij omvormen in scherpe wapens die hij kan gebruiken om wapens te maken of af te schieten op een tegenstander. Hij vind het vooral fijn een pijn en boog te gebruiken in combinatie met de scherpe, witte veren. Daarnaast heeft Melvin ook de mogelijkheid om licht te maken met zijn witte vleugels. Dit kan zorgen voor verblinding, afleiding of gewoon als een handig lichtje in het donker. Verder kan Melvin naar zijn weet geen licht manipuleren.

The Dark:: In het begin was het heel erg weerloos, deze duistere kant. En zo erg is het eigenlijk ook niet. Maar soms komt Melvin in een 'judgement' stand. Deze stand laat hem toe de waarheid te horen achter leugens. Stel dat iemand een leugen zou vertellen, zou hij enkel hun ware gedachten kunnen horen. Kijkt hij deze persoon aan in deze stand, kan hij een stukje van hun intentie waarnemen, hun emoties naar hem of naar iets. Het is vaag, maar het is er en het zijn de ware gedachten van iemand, die dan niet kunnen verborgen worden. Zijn ogen zijn dan bleek tot wit gekleurd. Bij een zware 'aanval' van deze stand krijgt hij vaak ook zijn wings erbij, die ook dezelfde dingen als de white wings kunnen, exclusief het vermogen licht te geven. in de plaats daarvan kunnen de vleugels een speciaal soort bloed ontwikkelen. Als men dit bloed zou drinken zouden er twee dingen kunnen gebeuren, oftewel een vergiftiging of genezing. Als men onschuldig was van de verwonding/ziekte en/of deze persoon is goed van hart zal de genezing van start gaan. Let op, het is geen wondermiddel die de dood terug kan halen. En het gif is zeker niet instant dood. Het hangt zeer af van de persoon hoe het bloed zal reageren in het algemeen. Het bloed werkt echter niet op hem, betekende dat hij zichzelf niet kan vergiftigen en/of helen mocht hij dat willen.

Connections

Family
Mother:: Lorynne Fyldnick †
Father:: Matthew Chaill †
Siblings:: Non

History

Melvin's moeder, Lorynne, is gestorven bij de geboorte van haar zoon. Kort daarna is ook zijn vader, Matthew, gestorven. Dit zorgde ervoor dat de jongen snel eindigde in een weeshuis, waar hij zijn dagen verspilde aan rebels gedrag. Hij was natuurlijk een klein engeltje toen hij klein was, maar het kattenkwaad begon echt toen hij 8 was. Hij is altijd al een kleine rebel geweest en toen was geen uitzondering. Hij maakte ramen kapot, knipte in de jurkjes van de opvoeders en stal ongevraagde dingen van de juffrouwen. Dit zorgde ervoor dat de jongen nogal een reputatie had. Hij werd vaak gestraft, ging niet vaak naar zijn lessen en voor hij het wist zat hij achter op heel wat dingen.
Het was echter kort na heet beginnen van dit gedrag dat de opvoeders opmerkten hoe zijn ogen van kleur veranderden. Melvin had al van kleins af aan zijn 'judgement' ding en dat was pijnlijk voor een klein jochie zoals hem. Daarom wilde hij toen hij 10 was weglopen. Hoe? Door door het raam te gaan. Het lukte helaas niet, want de 10-jarige viel twee verdiepingen naar beneden en brak zijn been in de val, enkele maanden ziekenhuis en een goede pak huisarrest waren de gevolgen ervan.
Maar zijn plannen waren nooit veranderd. Het was toen de vleugels voor het eerst verschenen dat hij echt blij werd. Nog eens door het raam? Waarom niet? Natuurlijk kon de jongen niet meteen vliegen en met elegante bewegingen crashte hij neer op de grond, deze keer kwam hij er vanaf met enkel een goede wond op zijn knie en een paar geschaafde handen... Maar hij zou niet opgeven. Vanaf die dag oefende de jongen op het vliegen met de witte vleugels, tot hij uiteindelijk na maanden wist te ontsnappen via, ja hoor, het raam. Hij was toen 15 en helemaal dolgelukkig dat hij weg was.
Tot ie crashte.

De jongen werd opgenomen in een gezin van drie, die voor hem zorgde alsof hij familie was. Ze hadden een boerderij en geen echte haat tegen mensen zoals hem, dus het zat wel goed. Op deze boerderij bracht hij nog wat maanden door, waarbij hij meer en meer begon te oefenen. Het zou hem wel lukken.
Uiteindelijk werden die maanden een jaar, waar hij ook een relatie kreeg met de zoon van de eigenaren. Maar aan alles kwam natuurlijk een einde en zo ook aan dit gelukkige leven. Weer werden zijn ogen bleek... en die nacht vloog iemand door de hemel, wat kon de waarheid pijn doen...

En hoe hij hier terecht kwam? Zoals hij overal terecht was gekomen, vliegend en crashend. Hij had wel dingen gehoord en voor hij het wist was hij in de lus van Bluebonnet terecht gekomen.

Trivia

• Melvin heeft een ziekte waar hij het amper over wilt hebben
• Melvin is bi
• Melvin heeft een lichte fobie voor water
• Melvin is gek op puppy's en andere kleine dieren
• Melvin is waaghals en houd daarom van allerlei extreme sporten en uitdagingen
• Melvin houd van zure dingen
• Melvin is allergisch aan bijensteken
Another fallen one
Melvin Chaill

_________________


Fire in my bloodstream, water in my lungs

THEME I


Laatst aangepast door Melvin Chaill op do nov 17, 2016 9:28 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Melvin Chaill   do nov 17, 2016 9:35 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Melvin Chaill
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: