Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Donut war {Connor}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Adriel Eligor

avatar

PROFIELAantal berichten : 104
IC-berichten : 15
Registratiedatum : 19-02-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Guardian Angel
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: The most dangerous man has nothing to lose, and one last thing to save

BerichtOnderwerp: Donut war {Connor}   do apr 06, 2017 12:36 pm
,,Let's do this," siste Adriel zichzelf toe, vlak nadat hij zijn mobiel opborg in de rechter kontzak van zijn jeans. Oprecht voelde hij woede opborrelen. Zo raar was dat toch niet? Hij had eerlijk voor die donuts betaald en nu, nu waren ze gejat. Door iemand die dacht dat dat ongestraft werd gelaten. Fout. Je kon hem kinderachtig noemen, want het ging immers om een stel donuts. Maar daar draaide het bij de engel al helemaal niet meer om. Stelen op zichzelf was al zo verkeerd. Daarom ging hij actie ondernemen. Door de handigheid van Twitter wist hij wie de dader was. Hij hoefde enkel het gezicht te herkennen.  Speurend zochten zijn blauwe ogen door de kamer heen. Opzoek naar... Iets. Voorwerpen waarmee hij de dief pijn kon doen maar geen permanente schade toe bracht. Automatisch trok hij meer naar Kyson's kant van de kamer toe. De oude sjacheraar had werkelijk van alles, het was ongelooflijk. Hij zou het vast niet erg vinden dat Adriel wat van hem zou lenen. Uiteraard zou hij terug brengen. In een hoekje vond hij een stuk speelgoed, dat verdacht veel leek op een pistool. Oranje stukjes schuim leken te moeten dienen als "kogels". That will do. Hij belaadde het "wapen" tot het maximum en ging op pad; opzoek naar de beruchte donut dief.
Elk hoekje en gaatje werd bekeken. Soms had Adriel de deuren van bepaalde slaapkamers geopend, puur om te kijken of er iemand zich schuilhield. Niets ging aan hem voorbij. De openbare ruimtes had hij uitgespit, zonder enig resultaat. Of hij zat in het bepaalde verkeerde gebied, of deze jongen was een meester in verstoppen. Hij zuchtte kort, zette een hand op zijn heup, waarna zijn blik viel op een raam dat uitzicht bood op de tuin. Kort vernauwde zijn ogen waarna hij naar buiten liep.
Daar had hij beet; in de verte zag hij iemand zitten. Zelfverzekerd stapte Adriel erop af, tot hij binnen bereik was. ,,Hey!" Terwijl hij sprak richtte hij het nerf-pistool, zo'n schuimding afschietend op het hoofd van de dief. ,,You better give them back, and now. I'll show no mercy."_________________
>Theme<

The moment you get rid of your demons, you also lose your angel
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Connor Lacross

avatar

PROFIELAantal berichten : 357
IC-berichten : 105
Registratiedatum : 29-01-17
Accounts : Connor Lacross
Kyson Bennett
Caleo
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Teleportation
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: I can tell you’re not quite gettin’ what I said before, What I mean by tracing paper’s that you’re see-through and disposable. Goodbye.

BerichtOnderwerp: Re: Donut war {Connor}   do apr 06, 2017 12:58 pm

Connor greens naar zijn telefoon terwijl hij zijn antwoord naar Clarke uit schreef. Hij kon de kans niet voorbij laten gaan om op die woorden te reageren met zijn eigen opmerking over fucking aboves dishes. Honestly, Twitter was wild. Sinds ze telefoons in de loop hadden was zijn leven echt honderd keer verbeterd. Het had even geduurd voor hij had uitgevonden hoe alles werkte maar nu hij het wist was het worth everything. Hij schreef de hashtag uit en drukte vervolgens op enter, daar ging zijn tweet, de wijde wereld in. Hij begreep nog steeds niet helemaal waarom zelfs dieren op twitter zaten maar hij kon er mee leven. Het concerning ding van zijn tweet was het feit dat iedereen ze kon lezen; zo ook zijn tweet over de donuts. Nu was dat geen gigantisch probleem want er waren wel meer mensen die hem dood wilden hebben en hij was toevallig in een oke mood. Hij was er klaar voor om de confrontatie aan te gaan met ene Adriel, eigenaar van de donuts. Tevreden stopte hij zijn telefoon weg in zijn broekzak en leunde naar achteren tegen de boom aan. Het was mooi weer rond deze tijd dus had hij het besluit genomen om in de tuin zijn gestolen donuts te eten. Ookal was gestolen niet het juiste woord, ze lagen daar voor het grijpen, het was maar een kwestie van tijd voor iemand ze had gepakt.
Tevreden nam hij een hap van de gesuikerde donut waarbij minstens de helft in kruimels op de grond viel. Dat was voor de vogels. Zijn telefoon trilde weer en hij wou hem net uit zijn zak halen toen er een stem sprak. "Hey!" Oh fuck, dat was probably donut dude. Hij was blijkbaar compleet serieus geweest over de oorlog. Alright, wat hij kon, kon Connor ook. Een schuimding kwam tegen zijn hoofd aan met verrassend veel kracht erachter. "You better give them back, and now. I'll show no mercy." "What the fuck, no." Connor greep de doos en klemde die tegen zich aan terwijl hij het laatste stuk van de donut in zijn hand in zijn mond propte. Met volle mond sprak hij door. "Try and get them." Adriel mocht dan een pistool hebben maar hij had zijn peculiarity. Hij kwam overeind met de doos in zijn armen geklemd. Meteen verdween hij en verscheen weer achter de ander. Als hij de donuts wou moest hij er voor gaan werken, deze waren geclaimd.

+

_________________
The sheep are following the shepherd

::

but the shepherd is preparing to eat some lambs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Donut war {Connor}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: