Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Olivia Romano ♡ ~ Promise I'll always be there, promise I'll be the cure

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Olivia Romano
Moonlight Bae
Moonlight Bae
avatar

PROFIELAantal berichten : 769
IC-berichten : 83
Registratiedatum : 16-04-17
Leeftijd : 23
Accounts : My religion is you :: The Countess, Raven, Adore & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Aura Manipulation/Healing & Cheer Up Lullaby
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: Moonlight bae ☽

BerichtOnderwerp: Olivia Romano ♡ ~ Promise I'll always be there, promise I'll be the cure   zo apr 16, 2017 11:03 pm


If I can't find the cure, I'll fix you with my love
No matter what you know, I'll fix you with my love
And if you say you're okay, I'm gonna heal you anyway
Promise I'll always be there, promise I'll be the cure, be the cure

♡ Naam: Olivia Ariana Romano.
♡ Leeftijd: 17 jaar.
♡ Uiterlijke leeftijd: 17 jaar.
♡ Geboortedatum: 7 juli 1994.
♡ Geboorteplaats: Palermo, Sicilië, Italië.
♡ Ouders: Giorgio Romano & Cecilia Draguna - Romano.
♡ Broers of zussen: Monica Romano.
♡ Faceclaim: Ariana Grande.
♡ Bijzonderheid:
♡ Aura Manipulation/Healing: Olivia is in staat om aura’s te zien van mensen. Een aura is een soort energieveld om een persoon heen. Deze kunnen in verschillende kleuren voor komen, elke kleur staat voor een bepaald gevoel en een emotie. Zwart staat bijvoorbeeld voor depressie. Het is niet zo dat Olivia een lijstje heeft van “zwart betekent depressie”, ze kan het gevoel van mensen aanvoelen in haar eigen lichaam. Het is echter niet zo dat ze altijd een aura om mensen heen ziet. Als mensen een hele sterke emotie hebben (boos, depressief, verdrietig, vrolijkheid) ziet ze de aura’s van mensen, en ze kan de aura’s zelf oproepen en weer laten verdwijnen. Aura manipulation houdt in dat ze de aura’s van andere mensen kan veranderen. Als iemand bijvoorbeeld heel erg verdrietig is, kan ze het aura van iemand laten veranderen in andere kleur, bijvoorbeeld de kleur van vrolijkheid en diegene zal zich ook dan zo voelen. Verder kan ze iemands aura ook zo dicht op iemands huid laten zitten, dat al het lucht uit diegene geperst wordt. Dit is een verdedigingstechniek. Dit gebruikt Olivia niet vaak, want zo is haar karakter niet. Aura healing houdt in dat ze aan de hand van iemands aura kan zien waar iemand pijn heeft – zowel in de vorm van bijvoorbeeld een gebroken hart als in daadwerkelijk iets dat gebroken is. Het zal niet altijd helen, mede omdat Olivia nog erg nieuws is in haar gave, maar het zal wel verlichting bieden.
♡ Cheer Up Lullaby: Dit is eigenlijk een hele simpele gave: als Olivia gaat zingen, zal elke negatieve emotie omgeschakeld worden in een positieve, namelijk vrolijkheid. Dit gebruikt Olivia vooral om mensen te helpen die verdrietig of boos zijn.Olivia is een lieve lieve lieve lieve cupcake, meteen ook haar favoriete eten. She’s the most selfless person on earth. Ze wordt er heel erg blij van om andere mensen te helpen, dat zit in haar aard en daardoor cijfert ze zichzelf best nog wel eens weg. Ook is Olivia vrij naïef: ze denkt dat de hele wereld goed is en net als haar is, dat ze net als haar altijd voor anderen klaar staan. Helaas is dit niet zo, wat haar soms een gemakkelijke prooi maakt voor mensen die niet altijd het beste met de andere mens voor hebben. Olivia is niet echt heel erg intelligent, maar ook niet dom. Ze is creatief ingesteld: ze kan goed zingen (vandaar ook haar mutatie) en bespeelt meerdere instrumenten (piano, gitaar, viool), maar ze kan ook goed bakken (cupcakes, brownies, van alles). Verder kan ze af en toe net iets te ver door slaan “in het moment” en dan overkomen als hyperactief. Sommigen kunnen dit goed handelen, voor sommigen zal ze misschien overkomen als irritant. Ondanks dat ze lief is en eigenlijk altijd aardig, durft ze wel haar mannetje te staan en laat ze niet zomaar over zich heen lopen, alleen komt ze er vaak later pas achter dat mensen gemeen tegen haar zijn geweest, vaak als het kwaad al geschiet is.Zeventien jaar geleden werd Olivia geboren op het Italiaanse eiland Sicilië, in de hoofdstad Palermo. Haar jeugd verliep eigenlijk als elke normaal kind: ze ging naar school, speelde met vriendjes en vriendinnetjes en deed wat ze moest doen. Er was alleen één verschil met normale kindjes. De ouders van Olivia waren namelijk de baas van een grote afdeling van de maffia op Sicilië. Tot haar tienerjaren merkte Olivia hier vrij weinig van, alleen dat ze vaak naar haar oma moest, omdat haar ouders “moesten werken”. In deze tijd zag Olivia al aura’s, maar ze vond het grappig en leuk, in plaats van dat ze het eng vond, dus ze praatte er niet echt over. Wel maakte ze er veel tekeningen mee, omdat ze dacht dat het normaal was bij mensen, dus als ze bijvoorbeeld een poppetje maakte, was dit altijd een poppetje met een cirkel er om heen. Op school werd hier niet echt aandacht aan besteed, en haar ouders vonden het ook niet echt schokkend, vandaar dat haar bijzonderheid eigenlijk in haar vroege jaren nooit aan het licht is gekomen.

De eerste problemen kwamen pas in haar tienerjaren. Ze leerde zichzelf haar bijzonderheid aan, maar dat was behoorlijk pittig voor haar. Ze testte haar bijzonderheid vaak uit op haar klasgenootjes van de middelbare school, maar werd hier niet echt populair door. Haar medeleerlingen vonden haar raar en gingen liever niet met haar om, en Olivia begreep niet waarom, want ze probeerde alleen maar te helpen? Op haar zeventiende vertelde ze haar moeder over haar bijzonderheid. Haar moeder raakte in paniek: in dit soort families werden “rare dingen” niet echt geaccepteerd. Ze raadde Olivia aan om naar haar oma te gaan, die ook anders was dan normaal. Het bleek dat Olivia haar gave van haar oma had geërfd, en die raadde haar aan om naar de lus in Noorwegen te gaan. Uiteraard was zij er ook van op de hoogte dat er een lus was in Italië, maar ze wilde haar kleindochter niet meer in de buurt van Sicilië hebben.

Vandaar dat Olivia met haar koffertje naar Noorwegen vertrok, om daar meer over haar bijzonderheid te leren en misschien een nieuw bestaan op te bouwen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Olivia Romano ♡ ~ Promise I'll always be there, promise I'll be the cure   ma apr 17, 2017 12:01 am


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Olivia Romano ♡ ~ Promise I'll always be there, promise I'll be the cure
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Having a snack [Olivia Williams]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: