Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 INDIGO CHILD | They don't go as hard as I do

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Indigo Child

avatar

PROFIELAantal berichten : 16
IC-berichten : 4
Registratiedatum : 26-04-17
Leeftijd : 23
Accounts : ♡ Ivy Meadow
♡ Olivia Romano
♡ Rosé Balmain
♡ Starlight Royale
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: ► FIRE MANIPULATION & ANGER EXPLOSION
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: ► Let's pretend we never met, a good excuse to play forget

BerichtOnderwerp: INDIGO CHILD | They don't go as hard as I do   za apr 29, 2017 2:27 am


"The summers, they ain't the same. The lovers, they ain't the game.
These feelings, they don't mean nothing. These ceilings can't keep the pain.
Explanations, you say I deserve it. Why, after all this time I'm finally worth it?"


► Indigo Child | 21 y/o | Single | Bisexual | Compton, California, USA
► Parents; Lebron Child & LaTeisha Mandon - Child - Only child, no siblings
Fire Manipulation: Able to manipulate fire to defend herself & in daily use.
Anger Explosion: Becomes a time bomb when she's really angry, can't control her pecularity when she's angry, her pecularity controls her whole body

"New hundreds all on the mattress, we gon' role play like a actress
Money's a mess on the table, eyes on that essex and cable
Wanna ride you like a wave, baby I'm feeling your wave
You could get this anyway, I don't think it's just a phase
Count up that money we sexing in, count up that money we sexing in"

Indigo heeft een heel erg gecompliceerde persoonlijkheid. Op het eerste oogopslag lijkt ze een relaxte chick, waarmee je lekker kunt hangen en lol kunt trappen. Zo komt ze ook op de buitenwereld over, iemand die het allemaal niet zo veel kan schelen, zichzelf niet heel erg serieus neemt en vooral doet waar ze zelf zin in heeft. Maar onder dit alles schuilt een hele andere persoonlijkheid. Door haar verleden is ze best wel “fucked up” geraakt. Haar gedrag naar het andere geslacht is altijd ietwat flirterig, ze heeft weinig gevoel voor eigenwaarde en heeft heel erg veel moeite met mensen toe te laten. Maar ondanks dat Indigo een heel erg emotioneel persoon is, zal je haar nooit zien huilen. Ondanks dat ze best wel “fucked up” is, en een rare kijk heeft op situaties (bijvoorbeeld op mannen, op seks, op drugs), heeft ze wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand in nood zal ze altijd helpen, daar zal ze niet eens over twijfelen. Ook is ze erg intelligent, ze neemt snel stof in zich op en leert zichzelf graag nieuwe dingen aan. Hier is ze ook nieuwsgierig naar. Om te vergeten wie ze is en wat ze is geworden, gebruikt ze veel drugs en gaat ze veel naar feestjes, om alles te vergeten. Ook houdt ze heel erg van dansen, professioneel dansen, om alles te vergeten. Omdat de drugs makkelijker zijn om iets te vergeten, zal ze er eerder naar neigen om dit te pakken. Verder heeft Indigo een groot probleem met het onder controle houden van haar woede. Zodra ze razend is, zullen alle stoppen bij haar doorslaan. Dan wordt het zwart voor haar ogen. In combinatie met haar “bijzonderheid” is dit ook erg gevaarlijk.

"I’ve been tripping, high off blue dream, breathe into me, you know
Inhale, exhale, I'm so dizzy, they can't see me, I'm gone
Woah, oh, they don't go as hard as I do, oh
I brought some to the party for you, oh
I'll mix it up and serve it for you, party favors for you"


Indigo is opgegroeid in Compton. Compton is één van de gevaarlijkste steden in de Verenigde Staten. Het ligt in Californië. Tijdens haar jeugd was Indigo altijd al heel erg op zichzelf. Ze zorgde voor zichzelf, omdat haar ouders dat niet deden. Haar vader, zijn roots lagen in Nigeria, Afrika, was een dealer en haar moeder, een Colombiaanse vrouw, was een aan cocaïne verslaafde prostituee. Haar ouders waren vaak van huis, waardoor Indigo zichzelf leerde een boterham te maken, een beetje in huis op te ruimen en schoon te maken en meer van dit soort dingen. Toch ging het op school niet slecht. Indigo was erg slim, en haalde hoge cijfers. De school was op de hoogte van haar thuissituatie, maar kon hier niets aan doen, simpelweg om het feit dat het met iedereen op school ongeveer hetzelfde ging, dus konden ze er vrij weinig aan doen. Dat zou betekenen dat ze dit voor iedereen moest doen, en dat kostte simpelweg teveel geld. Wel kon Indigo vaak op school verblijven: de juffen en meesters waren lief, en vaak kon ze wat extra taakjes doen, of kon ze haar huiswerk in de bibliotheek van de school maken. Het was een lastig leven, maar Indigo was niet ongelukkig.

Op haar zestiende ontmoette Indigo Jayden. Jayden was een heel erg interessante jongen. Hij was een drugsdealer, maar hij was anders dan alle anderen. Hij vertelde haar dat hij op zoek was naar het ultieme geluk, en dat hij dat zocht in een meisje. Hij vertelde haar dat zij alles was wat hij zocht. Ze werden verliefd en zij trok bij hem in. Alles was beter dan thuis te blijven wonen. Indigo had geen slechte relatie met haar ouders…ze had gewoon geen relatie. Haar ouders keken gewoon niet naar haar om en vroegen haar alleen maar wat om er beter van te worden. Daarom was het beter dat ze introk bij Jayden. Jayden was wat ouder dan haar, hij was 21, maar had wel een eigen huis. Het leven daar was in het begin veel beter dan thuis, maar langzaamaan begon het steeds slechter te worden. Ze kregen steeds vaker ruzie, Indigo betrapte hem dat hij vaak bij andere meiden was terwijl zij loyaal tot op het bot was, dan schreeuwden ze tegen elkaar en soms sloeg ze hem. Hier ontstonden ook haar woedecontrole problemen, omdat Jayden haar zo het bloed onder haar nagels vandaan kon halen. Dan vluchtte hij het huis uit, om na een paar dagen haar alleen te laten weer met hangende pootjes terug te komen. Zo ging het door en door. Totdat…

…Indigo op haar achttiende zwanger werd. Jayden wilde hier niets van weten, anders dan Indgo, wilde hij geen kinderen, dus hij zette haar zonder pardon op straat. Het eerste wat Azura toen probeerde was om naar huis te gaan, maar dat ging niet: haar ouders waren uit elkaar. Haar moeder was terug naar Colombia, en haar vader was nergens meer te vinden. Er zat niets anders op dan op straat te gaan leven. Het waren lange en koude nachten, zonder een huis en ondanks dat het in Californië altijd wel warm was, had Indigo een onderkoeld lichaam. Op een avond kreeg ze ontzettende buikkrampen, en naar het ziekenhuis gaan was de enige optie. Daar kreeg ze een miskraam. En die miskraam was het meest verschrikkelijke wat Indigo had meegemaakt. Dat maakte haar zoals ze nu is. Urenlang huilde ze, alles wat ze zo graag in haar leven had willen hebben was haar afgenomen. Het huilen duurden een hele avond en een nacht. Toen viel ze in slaap en sinds ze in slaap is gevallen werd alles anders.

Toen ze opstond was het alsof er een knop was omgezet. Haar lichaam was gevoelloos, compleet numb]. Het was alsof haar geest uit haar lichaam was en alsof ze een robot was geworden. En ze besloot dat het vanaf nu anders zou gaan. Ze zou iedereen laten zien dat niets haar kon laten breken, dat niets haar kon stoppen. Ze ging terug naar haar oude buurt, een arme krottenwijk in Compton, en zocht hier meiden op. Veel meiden waren op straat gezet, omdat ze door hun ouders waren verbannen, omdat ze de prostitutie in waren gegaan, verslaafd waren, of iets in die richting. Indigo besloot de meiden te verenigen: alleen konden ze misschien niets, maar samen stonden ze sterk. Zo werd Indigo eigenlijk een soort leider van een meidenclub. De meiden deden echter niet veel goede dingen: vechtpartijen, drugs dealen, het was er allemaal bij. Op deze manier nam Indigo wel wraak op Jayden: hij dacht tijdens een grote deal dat zij slechts “de chick van de echte dealer” was, terwijl zij de echte dealer was. Hij werd in elkaar geslagen, en had een grote deuk in haar ego.

Echter, deze manier van leven kon niet zo door blijven gaan. Haar actie op Jayden lokte een wraakactie uit bij zijn gang. In een pakhuis was een enorm gevecht tussen beide gangs en zei Jayden slechte en gemene dingen over haar. Dit was het moment waarop Indigo pas ontdekte dat ze een “bijzonderheid” had: ze zette de hele boel in de fik en iedereen kon ternauwernood ontsnappen. Ze was toen 21. Indigo gaf zichzelf aan bij de politie, en werd vastgezet. Ze ging in gesprek met een psychologe, om het verhaal dat ze “met vuur kon spelen” uit de droom te helpen. De psychologe in kwestie vertelde haar echter dat ze helemaal niet raar was en dat ze zelf ook iets kon: water besturen. Samen met de psychologe organiseerden ze een ontsnappingsactie en de vrouw stuurde haar naar Noorwegen, waar ze “veilig zou zijn”. Maar is Indigo haar oude trucjes wel verloren?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
avatar

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: Re: INDIGO CHILD | They don't go as hard as I do   za apr 29, 2017 12:02 pm


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
INDIGO CHILD | They don't go as hard as I do
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: